Thị trường Samurai là trở lại!

Hi All,

Một cập nhật nhanh chóng về sự tiến bộ của chúng tôi trong việc khôi phục thị trường Samurai chức năng và một số câu trả lời cho câu hỏi phổ biến.

Đầu tiên, một lớn, cảm ơn bạn tất cả những người đã đăng, gửi qua email và tweet lời khích lệ khác nhau (người sử dụng của chúng tôi là tuyệt vời!). Như đã đề cập trong bài trước của chúng tôi, chúng tôi thực sự xin lỗi vì cúp điện.

Các tin tốt là nhờ vào một ngày cuối tuần lớn và một số đêm khuya bởi đội ngũ phát triển của chúng tôi, chúng tôi chủ yếu là lên và chạy lại. Đây là một sự cố ...

Những gì có lợi?

Các tin tốt là với ngoại lệ của cấp kiểm tra quy mô lớn, chức năng thị trường Samurai bây giờ phục hồi. Đây là một sự cố về tình trạng của mô-đun.

Nghiên cứu từ khóa - Hoàn toàn hoạt động
Xin lưu ý, chúng tôi tiếp tục sử dụng Google để tạo lập từ khóa, giao thông và các ước tính CPC.

Chúng tôi đã giới thiệu Bing cho một số ước tính cạnh tranh (xem dưới đây để biết lý do tại sao Bing dữ liệu làm việc ở đây).

Cuộc thi SEO - Hoàn toàn hoạt động
Xin lưu ý, Matrix SEO tiếp tục cho thấy 10 kết quả từ Google

Xem (và chia sẻ) một ma trận cạnh tranh đã được khôi phục và hoạt động như trước đây nó đã làm (bao gồm cả cho thấy Google PageRank trong 10 trang web cạnh tranh trên cùng).

Như một số người dùng sẽ được nhận thức, khi nhìn vào một URL cụ thể, các mô-đun thi SEO cho phép bạn khám phá và xem các neo văn bản và thẩm quyền của mỗi 1000 liên kết trở lại hàng đầu cho URL đó. Đây là một cách tuyệt vời để khám phá liên kết trở lại đối thủ cạnh tranh và xem cơ hội liên kết.

Chúng tôi đã tạm thời thay thế PageRank của Google trong phân tích này chi tiết cho ACRank (một sự thay thế và thẩm quyền kém chính xác). Chúng tôi đang nói chuyện với các nhà cung cấp dữ liệu về một biện pháp mạnh mẽ hơn của chính quyền (ví dụ như PageRank, MozRank hoặc tương đương) và sẽ xem xét lại điều này trong những tháng tới.

Rank Tracker - hoạt động từ máy địa phương
Xin lưu ý, chúng tôi tiếp tục theo dõi bảng xếp hạng từ Google

Như một biện pháp tạm thời, chúng tôi đã sửa đổi Rank Tracker để sử dụng máy tính địa phương của bạn để kiểm tra bảng xếp hạng trong Google. Kiểm tra thứ hạng cho các công cụ khác (Bing & Yahoo) tiếp tục chạy qua các máy chủ của chúng tôi. Kiểm tra bảng xếp hạng thông qua một ứng dụng được cài đặt tại địa phương làm việc cho người sử dụng theo dõi một số lượng nhỏ các từ khóa, nhưng đối với khối lượng lớn hơn thường sẽ dẫn đến dịch vụ của bạn từ Google là tạm thời suy thoái.

Rõ ràng đây không phải là lý tưởng và vì vậy chúng tôi đang làm việc trên một dịch vụ theo dõi thứ hạng thay thế và chúng tôi hy vọng điều này sẽ mất 2-3 tuần để thực hiện.

Cho đến nay chúng tôi đã đối chiếu thống kê sử dụng của chúng tôi, đã liên lạc với sáu nhà cung cấp dữ liệu tiềm năng và soạn thảo một giao diện người dùng được cập nhật cho các nhà phát triển để bắt đầu làm việc trên. Bạn có thể đọc thêm về điều này dưới đây.

Tên miền - Hoàn toàn hoạt động

Lưu hành tiền tệ - Hoàn toàn hoạt động

Tìm nội dung - Hoàn toàn hoạt động

Xuất bản nội dung - Hoàn toàn hoạt động

Khuyến mãi - Hoàn toàn hoạt động

Câu hỏi thường gặp

Như bạn có thể đoán, nhân viên hỗ trợ của chúng tôi đã nhận được một dồn dập các câu truy vấn, và vì vậy tôi nghĩ rằng tôi có thể giúp trả lời một số câu hỏi phổ biến:

Samurai thị trường sẽ trở thành một sản phẩm thuê bao hàng tháng?

Hoặc như một người sử dụng đặt nó - đây là tất cả chỉ là một mưu đồ để di chuyển đến một chương trình thanh toán hàng tháng không? Câu trả lời (cho cả hai câu hỏi ...) là không có.

Ngoại trừ Rank Tracker (xem bên dưới), thị trường Samurai sẽ tiếp tục là một chi phí một off. Người dùng đã được với chúng tôi từ đầu (trên 3 năm rưỡi trước) đã nhận được khoảng 450 bản cập nhật miễn phí như chúng tôi đã giữ lên với tất cả những thay đổi khác nhau trong bối cảnh SEO - và sẽ có nhiều hơn nữa để đến!

Như nhiều người đã đã nhận ra, chúng tôi tin rằng cung cấp một giá trị cao, sản phẩm thanh toán một lần là cách tốt nhất để xây dựng một cơ sở người dùng trung thành.

Với sự sụp đổ của Yahoo Site Explorer (trước đây được sử dụng để cung cấp năng lượng liên kết trở lại và phân tích văn bản Neo) chúng tôi chuyển đến một thỏa thuận thương mại với Majestic SEO (ở 5 con số chi phí hàng tháng) và đã hấp thụ các chi phí mà không cần đi qua một phần trăm của chi phí đáng kể này cho khách hàng của chúng tôi.

Rank Tracker sẽ có chi phí hàng tháng và những gì nó sẽ được?

Thay đổi gần đây của Google có nghĩa là chúng ta không còn có thể kéo viably dữ liệu xếp hạng cho cơ sở người dùng của chúng tôi (hơn 400K người sử dụng trong tổng số).

Như đã đề cập trong bài trước, ước tính ban đầu đặt chi phí mua các yêu cầu dữ liệu hàng ngày của chúng tôi tại $ 40.000 mỗi ngày, chi phí mà chúng tôi không thể hấp thụ. Vì vậy, ý định của chúng tôi là để mua dữ liệu xếp hạng từ một nhà cung cấp đáng tin cậy bán buôn và làm cho nó có sẵn trên cơ sở thuê bao thông qua ứng dụng.

Chúng ta chưa biết những gì các chi phí cho hiệu theo dõi sẽ được và làm thế nào đề nghị sẽ được tổ chức. Tất cả chúng ta có thể nói là bất kể lý do, chúng tôi hiểu rằng thực hiện một trong các mô-đun của chúng tôi đó là "tự do sử dụng" và làm cho nó "trả tiền để sử dụng" không phải là tin tuyệt vời cho khách hàng của chúng tôi.

Chúng tôi có thể nói với sự tự tin rằng chúng tôi sẽ được ở một vị trí để cung cấp một cấu trúc giá cả cạnh tranh cao trên bảng xếp hạng dịch vụ sửa đổi của chúng tôi. Điều này có thể bởi vì chúng tôi sẽ được mua các dữ liệu với số lượng lớn và chúng tôi hiểu cung cấp rất nhiều sẽ là một cách quan trọng để giữ vững niềm tin với bạn, người sử dụng của chúng tôi.

Rõ ràng là bất kỳ gói như vậy sẽ là tùy chọn và chúng tôi hiểu nếu bạn vừa mua thị trường Samurai cho Danh hiệu theo dõi và cảm thấy bạn đã không nhận được giá trị từ mua hàng của bạn bạn đang được hoàn trả.

Chúng tôi cũng cảm thấy động thái này sẽ cho chúng ta khả năng cải thiện các chức năng trong lĩnh vực chính cũng có.

Tôi có thể sử dụng hiệu Tracker trên mạng nội bộ của tôi?

Như đã nêu ở trên, Rank Tracker đã được tạm thời cập nhật để sử dụng máy tính của bạn và chúng tôi sẽ sớm được cung cấp một dịch vụ sửa đổi một lần nữa kéo dữ liệu từ các máy chủ của chúng tôi. Kiểm tra mức độ trung bình với khối lượng cao của các từ khóa từ máy tính của bạn có thể dẫn đến một dịch vụ Google tạm thời suy thoái cho tất cả những người trên mạng giống như bạn. Trong môi trường doanh nghiệp này nói chung nên tránh.

Trường hợp không Samurai thị trường hiện nay sử dụng dữ liệu Bing?

Quan trọng - chúng tôi tiếp tục sử dụng Google để:

 • Thế hệ từ khóa
 • Dự toán giao thông
 • Dự toán CPC
 • Cạnh tranh SEO vẫn còn dựa trên kết quả tìm kiếm Google
 • Theo dõi thứ hạng tiếp tục theo dõi bảng xếp hạng trong Google (cũng như Yahoo và Bing)

Tuy nhiên, chúng tôi đã chuyển ba điểm dữ liệu trong từ khóa của chúng tôi mô-đun nghiên cứu Bing (thông qua API tuyệt vời của họ):
SEOC - số lượng các trang cạnh tranh có chứa các cụm từ khóa mục tiêu.
SEOTC - số lượng các trang cạnh tranh với các cụm từ khóa mục tiêu trong thẻ tiêu đề.
SEOUC - số lượng các trang cạnh tranh với các cụm từ khóa mục tiêu trong URL trang.

Những tin tức tuyệt vời là nhiều người sử dụng dựa vào SEOTC như một đối thủ cạnh tranh số liệu và do hạn chế về khối lượng truy vấn, chúng ta trước đây đòi hỏi người dùng nhấp vào mỗi từ khóa để kích hoạt các bộ sưu tập dữ liệu. Với Bing hội nhập, chúng ta bây giờ có thể trở lại tự động kéo dữ liệu này cho tất cả các từ khóa làm cho nó nhanh hơn rất nhiều và dễ dàng hơn để lọc ra các từ khóa với sự cạnh tranh cao SEOTC / SEOUC.

Bing là một biện pháp hợp lệ của cuộc thi? Tôi không cố gắng để xếp hạng trong Google?

Quan trọng - chúng tôi tiếp tục sử dụng Google để:

 • Thế hệ từ khóa
 • Dự toán giao thông
 • Dự toán CPC
 • Cạnh tranh SEO vẫn còn dựa trên kết quả tìm kiếm Google
 • Danh hiệu theo dõi tiếp tục theo dõi bảng xếp hạng trong Google (cũng như Yahoo và Bing).

SEOC (và SEOTC và SEOUC số liệu liên quan) tất cả giúp trả lời các câu hỏi cơ bản giống nhau "bao nhiêu trang trên thế giới có các từ khóa của tôi trong đó?". Hay nói một cách khác, nếu một từ khóa có SEOC liệu thấp, đó là "khan hiếm" hoặc "ít được sử dụng" trực tuyến hơn từ khóa có giá trị SEOC cao.

Các biện pháp phục vụ các bộ lọc cấp cao để giúp bạn loại bỏ các từ khoá tiềm năng có thể sẽ có sự cạnh tranh mạnh mẽ. Có một mối tương quan hợp lý với SEOC thấp và cạnh tranh thấp. Chúng ta nên lưu ý, chúng ta đã thấy nhiều trường hợp từ khóa với giá trị SEOC cao có thể được xếp hạng cho dễ dàng và một số có giá trị thấp là bất khả xâm phạm SEOC.

Cuối cùng, trong SEO, bạn chỉ có 10 đối thủ cạnh tranh, và họ là những trang web lấy 10 bảng xếp hạng hàng đầu mà bạn phải di dời để kéo lưu lượng truy cập. SEOC (và các biện pháp liên quan) nên được sử dụng như một bộ lọc cơ bản, nhưng không bao giờ (hãy để tôi nhắc lại rằng, không bao giờ!) Là cơ sở duy nhất để lựa chọn một từ khóa, đặc biệt là một trong những từ khóa chính trên trang web của bạn. Một khi bạn đã lọc ra các từ khóa cạnh tranh cao có khả năng, đó là bằng cách xem xét các kết quả từ các mô-đun thi SEO (mà tiếp tục được dựa trên trang đầu của Google) mà bạn có thể xác định một cách chắc chắn hợp lý năng lực của bạn để đạt được một thứ hạng.

SEO mô-đun thi cho phép bạn xem qua các số liệu SEO quan trọng đối với mỗi đối thủ cạnh tranh của bạn xếp hạng trong 10 vị trí hàng đầu.

Như vậy là Bing OK để phân tích đối thủ cạnh tranh cấp cao?

Cho rằng cách tiếp cận của chúng tôi để phân tích cạnh tranh cấp cao đi xuống đến "bao nhiêu trang web khác có từ khoá của tôi trong đó? ', Sau đó Bing là một nguồn dữ liệu tuyệt vời.

Bing chỉ số cùng một dữ liệu (ví dụ như các trang web) như Google và mặc dù là phần nào của một lính muộn để trò chơi tìm kiếm, bây giờ họ tự hào về một bộ dữ liệu lớn (và đã bắt được một thị phần mạnh mẽ - khoảng 30% ở Mỹ bao gồm kết quả của họ thông qua Yahoo!). Hãy nhớ rằng, điều này không có gì để làm với các thuật toán tìm kiếm.

Chúng tôi không so sánh giá trị tương đối của Bing vs Google trong trở lại kết quả tìm kiếm tốt (mặc dù Bing đã đến tuổi trong không gian này quá). Đó là về kích thước của chỉ số mỗi công cụ tìm kiếm - và chỉ số của Bing tại là dễ dàng đủ lớn để cung cấp cho các số liệu cạnh tranh tốt.

Hơn nữa, trong khi nhiều công cụ SEO bao gồm một biện pháp phong cách SEOC ở mức hợp rộng (ví dụ như từ khóa mục tiêu của bạn có thể được chia như từ riêng biệt pha trộn bất cứ nơi nào trong một trang), thị trường Samurai kéo dữ liệu SEOC trên cơ sở kết hợp cụm từ. Điều này có nghĩa rằng với thị trường Samurai bạn nhìn thấy bao nhiêu trang mục tiêu có chứa từ khóa của bạn như là một cụm từ đầy đủ và nguyên vẹn. Trong khi SEOC sẽ chỉ bao giờ vẫn là một bộ lọc cao cấp, việc sử dụng cụm từ dữ liệu nói chung là chính xác hơn.

Tại sao các sản phẩm SEO khác không bị ảnh hưởng?

Trong những năm qua ba và một nửa trong quá khứ, chúng tôi đã trở nên rất quen thuộc với dung sai của Google cho khối lượng truy vấn cao. Vào cuối tuần trước và cuối tuần qua, chúng tôi quan sát thấy ba thay đổi cụ thể và khá triệt để trong dung sai này mà chúng tôi không thể giải quyết mặc dù việc triển khai các nguồn lực bổ sung.

Là một trong những cầu thủ lớn nhất trên thị trường, rất khó để xác định xem thị trường Samurai được mục tiêu cụ thể hoặc nếu Google thực hiện các chính sách mới và chúng tôi chỉ đơn giản là đủ để kích hoạt hoạt động giới hạn. Điều này hoàn toàn có thể như trước đây một trong những công cụ duy nhất cung cấp thời gian phân tích thứ hạng thực sự trên một khối lượng không giới hạn của từ khóa. Làm thế nào các công cụ khác sẽ giá vé, chỉ có thời gian sẽ trả lời. Các tin tốt là, chúng tôi đã có thể đáp ứng và giải quyết hầu hết các vấn đề.

Samurai thị trường sẽ offline sáu tháng?

Đã có ước tính từ bên ngoài trong không gian SEO rằng các vấn đề ở bàn tay sẽ đưa chúng ta sáu tháng để giải quyết. Nó bây giờ 5 ngày kể từ ngày chúng tôi nhận thấy sự thay đổi trong khả năng chịu của Google đối với khối lượng lớn các truy vấn và chúng tôi lại có 100% các module của chúng tôi hoạt động đầy đủ.

Chúng tôi dự đoán một giải pháp cho quy mô lớn hiệu theo dõi trong vòng 2-3 tuần.

Chúng tôi đã có 400.000 người sử dụng, tại sao chúng ta không thể chỉ hấp thụ chi phí?

Như bạn có thể có thể hiểu, có những giới hạn với những gì chúng ta có thể đủ khả năng khi bán một gói phần mềm thanh toán một lần đòi hỏi nhân viên liên tục, cơ sở hạ tầng và các dịch vụ dữ liệu để duy trì và cung cấp phần mềm.

Chúng tôi có một ít hơn 50.000 người sử dụng trả tiền, phần còn lại sử dụng phiên bản miễn phí. Trong khi chúng ta may mắn có một doanh nghiệp có lợi nhuận và dự trữ tiền mặt, chi phí để mua dữ liệu chúng tôi trước đây kéo trực tiếp là vượt quá khả năng của chúng tôi. Chỉ lót bạc là với các cơ sở người dùng chúng ta được hưởng, chúng tôi hy vọng có thể đàm phán và đổi lại đề nghị xếp hạng dữ liệu trên một cơ sở rất cạnh tranh.

Cảm ơn bạn một lần nữa hỗ trợ của bạn! (Seriously!)

Cuối cùng, chúng tôi muốn xin lỗi một lần nữa vì sự bất tiện gây ra bởi thời gian xuống của chúng tôi. Tất cả các nhân viên của chúng tôi đã làm việc một số giờ rất dài để làm cho các bản cập nhật cần thiết và cá nhân tôi muốn nói một trái tim cảm thấy cảm ơn bạn cho tất cả các ý kiến ​​tích cực, email & tweet của quý vị, chúng tôi đã nhìn thấy đến với chúng ta.

Chúng tôi đã cam kết hơn bao giờ hết để làm cho thị trường Samurai đầu tư Internet Marketing tốt nhất bạn có thể làm.

Eugene

Eugene đã viết 17 bài (s) cho Noble Samurai

293 Responses to "Samurai thị trường là trở lại!"

 1. Eugene và Toàn bộ đội Samurai!

  TẤT CẢ CÁC BẠN ROCK! Tôi chỉ là một người dùng đơn giản, tôi có một trang web mà tôi làm việc ngày và đêm. Khi tôi bắt đầu xây dựng trang web của tôi, tôi đã có Field of Dreams Tâm: "Nếu bạn xây dựng nó, họ sẽ đến!" Vâng tôi thiếu kiến ​​thức về SEO vỡ và chúng tôi đã dành phần tốt hơn của một học tập năm, phát triển, phát triển tất cả để phát triển trang web của chúng tôi. Thị trường Samurai đã được một phần lớn khả năng của chúng tôi để có thành công và hiểu thị trường của chúng tôi.

  Tôi thực sự đánh giá cao những gì bạn làm cho tôi và tôi sẽ không bao giờ ngần ngại khuyến khích quản trị web và các chuyên gia để mua chương trình của bạn và dựa vào dữ liệu của nó! Cảm ơn bạn đã làm việc chăm chỉ của bạn nhận được tất cả các trang web sao lưu trực tuyến và làm việc một cách tốt nhất bạn có thể. Tôi mong muốn phát triển và tôi mong muốn được phát triển với thị trường Samurai như một công cụ quan trọng trong kho vũ khí của chúng tôi.

  Kevin

  Trên
  Leon @ Hai Eleven Jay trả lời:

  Kevin,

  Tôi đã đi để tiêu đề nhận xét của tôi cùng tiêu đề chính xác mà bạn có như vậy khi tôi nhìn thấy bạn ngay ở đầu tôi đã phải đọc nó. Tôi không thể nói nó tốt hơn bản thân mình! Tôi bắt đầu ở vị trí tương tự. Sau khi đọc "mới bắt đầu hướng dẫn để SEO" của Google tôi đã may mắn khám phá Marker Samurai và xem làm thế nào có giá trị của nó. Đối tác của tôi và bây giờ tôi đang phát triển một công ty tiếp thị Internet, bắt đầu với các hướng dẫn miễn phí được cung cấp bởi Noble Samurai. Noble Samurai thực sự là tốt nhất và có hỗ trợ không thể nghi ngờ của chúng tôi thông qua tất cả các thay đổi thế giới của tiếp thị Internet sẽ bao giờ ném vào chúng tôi! Cảm ơn!

  Trên
  Tony Hamilton trả lời:

  Hi, tôi mới đến này, đến nỗi trang web của tôi vẫn còn trong xây dựng satge khi sống! Tôi đã chỉ cần tải về thị trường Samurai trên một thử nghiệm 12 ngày, ngoài việc nhìn thấy bao nhiêu công việc các bạn đã đưa vào điều này và làm việc chăm chỉ! tôi tự hỏi, nếu sau khi thử nghiệm tất cả mọi thứ trên thị trường Samurai sẽ hoạt động và được liên tục cập nhật .. nếu như vậy thì sẽ mua nó ngay bây giờ :-) đọc tuyệt vời tất cả về bạn mặc dù.

 2. 2
  Trên 01 Tháng Hai năm 2012 at 6:29 pm
  Chris cho biết:

  Làm thế nào để giao thông Travis vẫn sản xuất xếp hạng dữ liệu? Có thể bạn không chỉ làm những gì họ làm gì?

 3. 3
  Trên 01 Tháng Hai năm 2012 at 6:29 pm
  Kazi Haque nói:

  Cám ơn rất nhiều. tôi không bao giờ từ bỏ hy vọng cho thị trường Samurai. Đó là số một công cụ của tôi trong nhiều năm qua và 1 nửa.

  Đọc hàng ngàn ý kiến ​​từ khắp nơi trên diễn đàn IM mà các bạn đã chết :)

  Tôi biết bạn sẽ làm cho chúng ta.

  Thay đổi PS để thuê bao hàng tháng hoặc các bạn gonna phá sản :)

 4. Hi Eugene,

  Cảm ơn cho cập nhật, di chuyển theo dõi thứ hạng để một sản phẩm riêng biệt là tốt.

  Bạn sẽ giữ cho các địa phương theo dõi thứ hạng máy tính trong thị trường Samurai. Ngoài ra, nó không sử dụng proxy và lý do tại sao sẽ có một vấn đề với mạng nội bộ?

  Nhờ
  Atanas

  Trên
  John trả lời:

  Yeah, xin vui lòng giữ cho địa phương theo dõi thứ hạng máy tính! Ít nhất là mọi người sẽ có thể kiểm tra một vài từ khóa cùng một lúc. Tôi sử dụng dịch vụ này hàng ngày cho một vài từ khóa và tôi không có bất kỳ vấn đề với Google.

  Trên
  dennis trả lời:

  giữ theo dõi trong xếp hạng máy tính địa phương không có ý nghĩa từ các nhà cung cấp điểm của xem, như trong trường hợp đó họ sẽ không còn có thể theo dõi (và hành động theo?) từ khóa / xếp hạng tìm kiếm của cơ sở khách hàng của họ.

  Trên
  Atanas trả lời:

  >>
  giữ theo dõi trong xếp hạng máy tính địa phương không có ý nghĩa từ các nhà cung cấp điểm của xem, như trong trường hợp đó họ sẽ không còn có thể theo dõi (và hành động theo?) từ khóa / xếp hạng tìm kiếm của cơ sở khách hàng của họ.
  <<

  Huh? Đầu tiên tôi không thấy bất kỳ lý do cho các nhà cung cấp để được theo dõi từ khóa của tôi - nhiều hơn tôi không thấy một tiết lộ rằng MS là thực sự làm như vậy.

  Ngoài ra tất nhiên tìm kiếm địa phương không ngăn cản họ theo dõi các từ khóa cùng một lúc và gửi dữ liệu bất cứ điều gì họ muốn máy chủ của họ vào cuối của một tìm kiếm địa phương.

  Trên
  Miriam Parkinson trả lời:

  Chào bạn, chúng tôi không theo dõi các từ khóa mà bạn sử dụng. Trong khi các từ khóa không đi qua các máy chủ của chúng tôi tất cả các dữ liệu từ khóa được lấy ra trong vòng 24 giờ.

 5. Tuyệt vời để xem tất cả mọi thứ làm việc trở lại. Tôi sử dụng hiệu Tracker hàng ngày nhưng tôi hài lòng với cách giải quyết bạn có vào lúc này. Tôi mong muốn phiên bản thuê bao hàng tháng. Có lẽ nó có thể là trên cơ sở chi phí được sử dụng. Lớn nhờ cho tất cả các bạn khó nhận được MS trở lại để làm việc.

 6. Đối thủ cạnh tranh của bạn nói không có thay đổi ở tất cả trong Googles thuật toán. Đó là sự thật?

  Trên
  Miriam Parkinson trả lời:

  Hi Volker, không có thay đổi thuật toán của Google - đó là một sự thay đổi kỹ thuật hơn trong việc xử lý các truy vấn âm lượng cao. Eugene thảo luận này theo 'câu hỏi thường gặp "trong bài viết trên blog

 7. Cảm ơn cho cập nhật và công việc khó khăn để giải quyết vấn đề này càng sớm càng tốt. Bạn có thể đưa ra một ước tính bao nhiêu từ khóa chúng tôi có thể theo dõi sử dụng máy tính của chúng ta mỗi lần trước khi Google giới hạn chúng tôi? Bạn có nghĩ rằng sử dụng proxy hoặc VPN giúp tăng giới hạn bằng cách quay IP?

  Trên
  Ben Stickland trả lời:

  Hi Battra

  Bạn có thể (và đã luôn luôn có thể) bạn nhập riêng của IP vào thị trường Samurai trong bảng sở thích. Mà chắc chắn sẽ mở rộng dung lượng. We don't heavily promote it because up till recent events there's been no value in it (and it's beyond the technical capacity of the average user).

  In terms of safe usage, your milage can vary. On personal projects I'm running 10 keywords down to the top 50 without any problems. Sticking to a reasonable search depth and not including phrase match ranking positions are the two main techniques to avoid service degradation.

  Chúc mừng, Ben

  On
  Battra replied:

  Thanks, Ben! I guess MS works wonderfully out of the box that I didn't pay much attention to the preferences settings :-p

  On
  ryan replied:

  Will we be able to continue using Rank Tracker from our local machine even after the the subscription service is rolled out? I am fine with the subscription service being offered, but would like the option to use my own proxies and NOT have an additional monthly service.

  On
  Ben Stickland replied:

  Hey Battra

  Xin lỗi để được vauge, nhưng câu trả lời là chúng tôi không biết tại thời điểm này. Chúng tôi đang sâu trong cuộc thảo luận với các nhà cung cấp tiềm năng và tôi nghi ngờ nó sẽ phụ thuộc một phần vào mà nhà cung cấp chúng tôi lựa chọn cho dịch vụ của chúng tôi và những gì các tác động là tích hợp với họ.

  Tất cả tôi có thể nói là tôi biết bạn đang sử dụng proxy bên ngoài vì vậy chúng tôi ít nhất là nên xem xét số lượng người dùng trong tình huống của bạn trong cuộc thảo luận của chúng tôi.

  Chúc mừng,

  Ben

 8. Eugene - Tôi chỉ có thể tưởng tượng mức độ căng thẳng bạn đã trải qua trong vài ngày qua và muốn cảm ơn bạn đã giải quyết các câu hỏi một cách rõ ràng như vậy. Cá nhân, tôi đang theo dõi chỉ một số ít các từ khóa vì vậy tôi cần được ok với theo dõi chúng với máy tính địa phương của tôi. Tôi sẽ chờ đợi để xem những gì loại kế hoạch thanh toán bạn đưa ra. Chỉ cần giữ cho nó giá cả phải chăng cho chúng ta những người không làm theo dõi từ khóa lớn.

 9. Tuyệt vời! Tôi là một người sử dụng nhiệt tình của thị trường Samurai và tất cả các lời cảm ơn lớn những gì tôi có thể nói là bạn và rằng bạn là kẻ rất trung thực những người đáng được tôn trọng. Về Bing: đó là một điều tốt, bạn phải Google nhận ra rằng họ có một số đối thủ cạnh tranh.

 10. 10

  Hi Eugene,

  Cảm ơn bạn đã nỗ lực điên của bạn ...

  Tôi có thể xen vào một điều ...

  Tôi theo dõi nhiều nhất là 20 từ khóa và hoạt động trong môi trường có kích thước vi thích hợp. Ở mức độ sử dụng tìm kiếm google địa phương (miễn là nó được sử dụng API tìm kiếm Mỹ và không phải là vị trí bị ảnh hưởng bởi IP của tôi) là hoàn toàn tốt đẹp cho tôi.

  Tôi hiểu khách hàng lớn hơn với danh sách từ khóa lớn hơn và SEO'ers lớn cần những dữ liệu đầy đủ.

  Khi bạn cuối cùng đã làm một bản cập nhật với một nhà cung cấp dữ liệu, chúng ta có thể có một dịch vụ Tầng?

  Tại thời điểm này tôi theo dõi 17 từ khóa cho microniche của tôi và tất cả chúng đều nằm trong top 20 xếp hạng ... vì vậy đó là quá thấp một khối lượng truy cập truy vấn / api để đảm bảo tôi để nâng cấp.

  Đối với những người theo dõi hàng trăm từ khoá và tìm kiếm 1000 thứ hạng sâu, tôi hiểu, đó là một mức độ sử dụng khác nhau và phải là một cấp dịch vụ khác nhau.

 11. 11
  Trên 01 Tháng Hai năm 2012 at 7:04 pm
  Karan cho biết:

  yayy! Tôi biết các bạn sẽ qua khỏi! chúc mừng

  Theo như xu hướng dài hạn đi, nó có vẻ như công cụ tìm kiếm được uốn cong vào việc loại bỏ quyền truy cập vào dữ liệu như trái ngược với cung cấp cho nó một cách hiệu quả hơn.

  Họ dường như phá hoại những nỗ lực của quản trị web VN đã cố gắng sử dụng các dữ liệu để cung cấp một trải nghiệm người dùng tốt hơn tất cả trong tên của bảo vệ người tiêu dùng nội dung từ mặt tối.

  Mô hình này dường như được liên tục hiển thị chính nó trong tất cả các khía cạnh của xã hội toàn cầu ...

 12. Cảm ơn rất nhiều cho việc cập nhật và công việc khó khăn của bạn. It was interesting, tiring and above all challenging at least. I am looking forward to lighting up “new” MS.


  Alex

  On
  Maurice Jackson replied:

  Hi Guys

  I try to avoid the knee-jerk reactions and comments brought on by events such as this.

  The top and bottom of this is that MS is still one of the best Keyword Tools around and for the price, if this is all we were getting it would still be a good deal!

  I think you have all responded magnificently to this issue and the MS team (and company) should be applauded for the way in which they have handled the problem.

  I for one am happy to be using a tool/service knowing that it has the highest level of service available – all for less than $150 one time!

  Thanks Guys.

 13. I am so happy that MS is back and I can enjoy it now.

 14. Hi Eugene,

  Thanks for the update and I think a huge level of congratulations and praise is due to you and the team for your handling of the whole situation.

  As a new user of Market Samurai I've been extremely impressed at the professionalism shown in both your response to the changes and the way in which you've kept us informed – great job well done!

  As I've previously read from other users posts I can't believe anyone is seriously considering requesting a refund! The combination of the very low 'one off' price and the support and tutorials freely offered, along with service and commitment like we've seen over the last few days shows what a great product and commitment the MS team have, the freely provided videos alone are worth the initial purchase price!

  Keep up the good work, I look forward to working with you for a long time to come.

 15. Thanks for your update.I am using this software too

 16. Great stuff Eugene. I am also curious how many words we can track and what are the ramifications if by chance we try to pull data on too many? cheers

 17. 17
  On February 1st, 2012 at 7:32 pm
  Xavier Yelmo said:

  Thank you very much for being so transparent with the updates and for such a hard work.

  I really love MarketSamurai, and your commitment with us is a really important part of the product.

  Don't hesitate to ask if you need any halp. Thank you very much.

 18. I cannot vist http://www.marketsamurai.com/ for a few minutes. I have thought it is down again. Oh it is back. However, I find some golden role keywords are hard to rank but some high competitive keyword are easy to be ranked in to pageone. I think you need make some improvement on keywords analysis. For exameple, you may define the competiveness by analysing sites from page1-3 backlinks nubmer and quality. Try to create some useful index to give user a better experience.

 19. A big thankyou for the enormous effort that has gone into delivering the best possible service throughout what must have been an incredibly difficult time for everyone involved at Market Samurai.

  I rely on the tools in Market Samurai and it's great to have it back.

  With regard to the Rank Checker, I think that a tiered pricing structure would be best, based on the number of queries made. This would enable individual users to decide which package would be best for them and someone just starting with one website, or growing their business and having just a handful, could still enjoy the same service as someone with hundreds of sites – without being overburdened by another cost at a time when money is very tight.

  Most of all, I wanted to say thank you for keeping us informed, every step of the way – which is a rare thing anywhere these days! No BS, no “sob story”, just a clear explanation of what went wrong, why it went wrong, what you are doing about it and how long it will take to fix. What more could anyone ask for!

 20. At least keep Rank Tracker to the local machine version. I can use VPN and perform searches. It will be good enough for me.

 21. Good news – and thanks for your extraordinary reactivity and honest communication on all these issues. I for one will be prepared to pay a monthly fee to be able to track rankings.

  I have 2 quick questions about the switch to Bing :

  1. Does Bing have the same PBR % issue as Google – ie should we still filter out anything below 15% as you advised us to do when looking at Google data?

  2. Is Bing picking up local SEOT ? Im running some analysis this morning and I'm quite convinced that the numbers are too inflated for the local market I'm looking at (France) – as if it's getting Google data here. I just can't believe that there is as much search on the terms im looking at, considering Bing is less than 10% of search market in France.

  Once again, you guys do a great job.
  Keep it up.

  GOD SAVE MARKET SAMURAI

  Paul

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi Paul. We're only using Bing for competition data, not traffic data. The traffic data (SEOT, PBR etc is still Google data)

 22. Great for pulling this off with your team and great you are really informing us well. Really appreciated.

 23. Hi there
  Rank checker is a key tool on this
  but would be happy with a monthly costs
  depends what it is though!!
  cheers
  for all your work

 24. Hi,
  I just use Market Samurai [paid version] for my personal sites. I have very few keywords that I analyse. [Also for a very small third world market] So please make sure for SEO hobbyists like me you will keep a free version of Rank Tracker for limited usage.
  Thanks

 25. Yes, I think that you should implement well the proxies solution. Most of us have paid proxies and that may be the best solution to deal with this issue. We are already paying for the proxies and we shouldn't have to pay again for other external proxies.

  Implement rotating proxies for Rank Tracker, please.

 26. Good work guys, I'm glad the Rank Tracker is back even if it is temporary. I'd just started using it on a new project and then … Pop! … it broke. I'll be interested to see the now costing model.

 27. Thanks you very much !

  Angel

 28. Thank you for reaching out in a timely manner to share this information. I can appreciate all the hard word you put in and what you have been able to accomplish in such a short time.

 29. 29

  Hey thanks for quick updates…you are great but i am now confused for AC rank because in the competition module i am not able to calculate that how many backlinks i need for my site with what PR because now i have AC rank. Also i dont know how to calculate what PR equivalent to what AC rank so if you can help me for that i would be very thankful to you…

  Once again thanks for quick comming back

 30. 30
  On February 1st, 2012 at 7:43 pm
  Michelle Nightengale said:

  Thanks so much for getting Market Samurai back up and running so quickly!

  I must admit, I bought Market Samurai a few months ago, but haven't really used it yet as I'm in the process of launching a new business (which means I have a LOT of different things to do).

  I'm just now moving into pre-launch of my company, which means I'll be putting out a lot of content on my site. So I need Market Samurai NOW. So the timing of Market Samurai going down couldn't have been worse.

  So I'm REALLY glad you've got it back up and running so quickly! Cảm ơn bạn rất nhiều!

  Bạn sẽ vui lòng cập nhật video đào tạo của bạn không? Tôi biết bạn đang bận rộn, nhưng đó sẽ là đặc biệt hữu ích. :)

 31. Cảm ơn cho cập nhật. Với tất cả những thay đổi xảy ra với google, nó phải là một chúng tôi theo kịp. Tôi nghĩ rằng nó chỉ công bằng mà người dùng phải trả tiền (tối thiểu) cho Rank Tracker.

 32. Cảm ơn cho cập nhật và tính trung thực. Nhiều đánh giá cao.


  Darron

 33. Nó là tuyệt vời số lần MS cập nhật phiên bản phần mềm của mình trong vài ngày qua. Mỗi khi tôi kéo lên MS, có một phiên bản mới. Tôi sử dụng hiệu Tracker hàng ngày và tôi sợ những ngày tôi phải trả tiền cho nó.

 34. Khi kiểm tra 10 từ khóa để xếp hạng Tôi đã được nhấn với Captcha từ Google ... Tuy nhiên MS dường như không xử lý đó (trừ khi bạn đã chỉ cần thêm nó hôm nay) ... nó chỉ dừng lại ...

  Ngoài ra, Bing đã được lập chỉ mục trang significanly ít hơn so với Google ... cho một số trang web của tôi chúng ta đang nói Bing 20 trang, Google 12000 trang ...

  Rõ ràng là nếu Bing có chỉ mục trang ít hơn con số SEOC, SEOTC và SEOUC sẽ ít chính xác ...

  Bạn có ý định tái thay mặt Google cho SEOC, SEOTC và SEOUC?

  Và cuối cùng, một ơn lớn tuyệt vời để đội MS cho tất cả mọi thứ! Bạn là tuyệt vời!

  Trên
  Marshall trả lời:

  Anders - Nếu bạn đang chạy các trang blog, Google đang bận lập chỉ mục trang có từ khóa của bạn và tất cả các thuật ngữ tìm kiếm của bạn có thể sẽ được thiết lập. Có lẽ các trang chuyên mục của bạn quá và trang archieve của bạn. Tôi thậm chí còn tìm thấy chúng vào thư mục wp-content/plugins của tôi cho các plugins chắc chắn rằng tương tác với các trang được xuất bản trực tiếp.

  Tôi đọc về cách đây một tháng trên một trả lời vé từ Planet Ocean những gì họ nghĩ rằng Google đang làm với các thuật ngữ tìm kiếm nhưng tôi không nhớ tại thời điểm này.

  Vì vậy, bạn có một vài lựa chọn. Sử dụng các công cụ quản trị trang web của Google cùng với Không cho trong robots.txt và chờ đợi một vài tháng cho rác rơi ra ngoài.

  Hoặc sử dụng một plugin như SEOUltimate hay SEO Yost cho WordPress plugin để đặt noindex, nofollow trên tất cả các thẻ, điều kiện tìm kiếm và như vậy. Google chắc chắn có những niềm vui trong Webmastering những ngày này.

  Như đối với Google còn một công cụ tìm kiếm miễn phí. Những ngày chưa đến hồi kết thúc.

  Theo như MS đi. Nhờ Eugene cho thấy những người phản đối trong cộng đồng SEO họ sai. Và cung cấp mức độ xuất sắc thông thường của dịch vụ khách hàng.

  Trên
  Anders Vinther trả lời:

  Hi Marshall,

  Cảm ơn bạn đã trả lời và lời khuyên của bạn ...

  In this case I'm actually talking about a store with 20,000 product pages, so ideally the index should be even larger :-)

  Anyways, the point here is that if Bing has indexed significantly less pages the SEOC, SEOTC and SEOUC numbers will be way off… and will not be representative for the competition as seen in Google…

 35. thank you for the update I really appreciate it.

 36. Thanks for the detailed post, Eugene. Keep up the good work!

 37. Great news, was so nice to update and have everything fully functional again!

  Great piece of software guys, I think we all appreciate your ongoing support and communication with your user base.

 38. 38

  My favorite toy is back :) Thanks guys

 39. Great to see that it is back given that we paid for that service.

  Can we select whether Rank Checker should use our local PC or your servers?

  I would not mind running it locally for my small no of keywords.

 40. Great update guys. The software development game is a fickle thing. So grateful to See the hard work you Aussies are putting in there.

  Keep up the great work, it really is appreciated.

 41. Just have one thing to say : THANK YOU !!!

  Thank you for providing us with such an amazing tool for only a one-time payment.
  Like many others, my (little) investment in Market Samurai has already paid itself more than tenfold. So using this amazing tool is 100% benefit !

  And thank you also for being so tranparent about the situation. I only wish all the suppliers could be like you !

 42. We really appreciate being kept in the loop Eugene. If you end up having to charge for Rank Tracker I hope the little people who don't use it often are not penalised with one price fits all.
  Thanks for your wonderful service.

 43. I'd love to see the ability to rotate via our own proxies rather than paying a monthly fee – I have plenty of servers out there I could use.

  The rank tracker is my most-used module of MS.

  J

 44. GREAT JOB Eugene!!!!! Keep Moving FORWARD! :)
  MS is one from many best SEO software I ever use.

 45. Thanks for getting Market Samurai back and running again so fast.

  I don't blame you for not being able to absorb such monstrous claims yourself. $40,000 per day? Outrageous!

 46. Great to see such a good customer communication. Big companies can learn from you …
  Just realised that you guys are located in Nunawading (haha … that is close to Doncaster East :-) .

 47. Thanks very much for the update and your hard work.

 48. Firstly, as an internet marketer, I would like to say that Market Samurai has been the single best investment that I have made!

  Nonetheless, I too have concerns about the accuracy of the SEOC data with Bing. As an example, one keyword I am targeting showed less than 1k competition on Bing and yet is showing 85k on Google. This is worrying if the data cannot be relied upon.

 49. 49

  Your customer service is the reason I'm still a customer. Please don't stop.

  Your great support and transparancy is the reason why you will always be superior to SEO Powersuite.

 50. Eugene
  Thanks and Congratulations to everyone at Market Samurai – you clearly have been burning the midnight oil by the barrel load and this sort of reaction and performance will only increase loyalty and encourage endorsements.
  Best regards
  John

 51. I have held off for more than a year on buying Market Samurai, mainly because I was not sure how long it would continue to be supported. Having purchased many SEO programs in the past which do not survive changes to the search engines API's or terms it makes a change to see a product such as Market Samurai which has the committed support of its developers.

  The continued support the product has received in the past few days actually convinced me to go ahead and finally buy it and add my support.

 52. Cũng làm cho nhận được những điều cố định như vậy nhanh chóng.

  Thay vì nhìn vào tính phí cho các mô-đun Rank Tracker là tiêu cực, cá nhân tôi nghĩ rằng nó có thể là một cơ hội tuyệt vời để phát triển nó hơn nữa để cung cấp một sản phẩm người đang hạnh phúc để trả tiền hàng tháng cho.

  Có một số sản phẩm tuyệt vời đó mà tôi luôn luôn nghĩ rằng "Tôi muốn MS có đó, chẳng hạn như SEM Rush - Tôi hạnh phúc sẽ phải trả một khoản phí hàng tháng cho các mô-đun Rank Tracker với nhiều tính năng đã cứu tôi sử dụng / trả tiền cho các công cụ khác. Với ý nghĩ đó, Top-3 điều tôi muốn Rank Tracker có thể làm ...

  1. Xác định từ khoá một trang web được xếp hạng cho rằng đã không được nhập vào Rank Tracker (như SEM Rush).

  2. Có tùy chọn đầu ra tốt hơn cho các báo cáo (ví dụ như thương hiệu của PDF để tư vấn SEO).

  3. Từ khoá cảnh báo khi từ khóa chúng tôi đang nhắm mục tiêu vào / rời khỏi trang đầu tiên của Google.

  Không vội vàng, nếu bạn có thể có được điều này được sắp xếp theo tuần tới, đó sẽ là tuyệt vời. O)

 53. Bạn là đội bóng! Cảm ơn cho cập nhật nhanh chóng của chương trình. Sẽ được tốt đẹp để thêm một số chức năng nhiều hơn để "seo cạnh tranh" cũng có.

 54. Hi Eugene,
  Như các vấn đề phát sinh của tất cả mọi người chất lượng của một công ty về cơ bản là cách thức chúng được xử lý và cố gắng giải quyết các vấn đề. Từ quan điểm mà tôi cung cấp cho các bạn một ngón tay cái lớn lên, đặc biệt là thông tin liên lạc đối với chúng tôi là khách hàng.

 55. Rõ ràng là nếu Bing có chỉ mục trang ít hơn con số SEOC, SEOTC và SEOUC sẽ ít chính xác ...

  Bạn có ý định tái thay mặt Google cho SEOC, SEOTC và SEOUC?

  Và cuối cùng, một ơn lớn tuyệt vời để đội MS cho tất cả mọi thứ! Các bạn là

 56. Cảm ơn bạn đã đưa nó tất cả lại với nhau .. Great làm việc. Tôi không thể tưởng tượng khối lượng công việc của tôi mà không thị trường Samurai .. Cảm ơn bạn rất nhiều .. Giữ nó lên.

  Irma

 57. Làm thế nào nhiều từ khóa chúng tôi có thể theo dõi trước khi bị hạn chế?

 58. Như khách hàng Samurai thị trường, chúng tôi đã có nó khá tốt cho đến nay. Sản phẩm của bạn là tuyệt vời, xuất sắc đào tạo - và tôi thích các chương trình liên kết :-)

  Tôi muốn được hạnh phúc để trả cho các thuê bao Rank Tracker - chỉ cần không làm cho nó khả năng chi trả, kẻ ...

  Cảm ơn tất cả các công việc khó khăn để khắc phục vấn đề này
  - Mary Jaksch

 59. Tại sao trước đó (contructive) Bài viết của tôi đã bị xóa?

  Trên
  Miriam Parkinson trả lời:

  Nó được đánh bắt bởi các bộ lọc thư rác

 60. Tôi hạnh phúc nhất của những thứ trở lại.

 61. Tôi nói đủ công bằng. Bạn có và làm cho giá trị lớn như vậy. ĐẦY ĐỦ STOP.

 62. Cảm ơn cho cập nhật mặc dù một chút thất vọng khi biết rằng quy mô lớn Rank Tracker vẫn không làm việc.

  Tôi nhận được một email từ Link Assistant đề cập đến "Google đã làm cho không có thay đổi và không có gì xảy ra với nó ở tất cả. Hơn đó, bất cứ khi nào thay đổi của Google xảy ra trong tương lai, SEO PoweSuite sẽ tiếp tục làm việc liên tục ".

  Mặc dù tôi không có ý tưởng nếu có bất kỳ thay đổi được thực hiện bởi Google, tôi hy vọng rằng thị trường Samurai có thể được tốt như trước.

  Ngoài ra, thời gian để theo dõi nguồn cho một thứ hạng tốt.

 63. Cảm ơn cho cập nhật & cũng được thực hiện trên bạn & đội rút khỏi tất cả các điểm dừng để có được ứng dụng tuyệt vời này trở lại và chạy.

  Cho một lúc đó bạn đã lo lắng cho tôi ... Tôi đã làm gì trước khi thị trường Samurai???

 64. Các bạn có một sản phẩm tuyệt vời, và đào tạo xuất sắc. Tôi có 100% niềm tin rằng bạn sẽ có lợi ích của chúng tôi SEO tốt nhất trong tâm trí trong cách bạn đã sửa chữa tình hình.

 65. 65
  Trên 01 Tháng Hai năm 2012 at 8:20 pm
  ben cho biết:

  Hi,

  40.000 $ / ngày trải rộng trên 400.000 người sử dụng = $ 3.00/MONTH/user.

  Tôi không biết về bất cứ ai khác, nhưng tôi muốn được khá hạnh phúc để trả $ 5.00/month để có được RankTracker trở lại!

  Trên
  Robcarl trả lời:

  $ 40.000 ngày trải rộng trên 50.000 người sử dụng TRẢ là $ .80/day hoặc $ 24/month cho theo dõi thứ hạng NẾU tất cả mọi người tham gia trong ... và nhiều người không có nhu cầu.

  Dự toán chi phí có lẽ là dựa vào cách sử dụng / người dùng hiện tại nên nó sẽ không giảm đáng kể trừ khi người dùng hoạt động thả ra.

  Mặc dù vậy, chi phí sẽ không giảm theo tỷ lệ ủng hộ với sự suy giảm sử dụng.

  Nếu một nửa số người sử dụng thanh toán phải chịu trách nhiệm cho hầu hết các sử dụng theo dõi xếp hạng và sẵn sàng trả cước vận chuyển ... $ 50/month như một khoản phí trông nhiều khả năng.

 66. Tốt để xem tất cả mọi thứ làm việc trở lại. Theo kịp những kẻ làm việc tốt. Tôi đã là một fan hâm mộ lớn của MS cho 2 1/2 năm qua và đó là chân thật lên phía trước mà thêm vào những gì bạn đang làm.

 67. 67
  Trên 01 Tháng Hai năm 2012 at 8:27 pm
  David cho biết:

  Thực hiện tốt Eugene, một dịch vụ tuyệt vời và một sự trở lại tốt

 68. Looks like I will have to change to your product. Have been using SEO Powersuite and after 6 months nothing works unless you start paying a subscription…initial cost of purchase was not cheap either!

 69. 69

  If you were to charge a monthly fee for rank tracker, I think you should consider providing a better level of history tracking in the form of a graph like the other paid alternatives have, otherwise the monthly spend could well be directed elsewhere to products that do have this desirable functionality.

  I am a relatively new customer and do think your product is great but certainly limited compared to other alternatives that require monthly fees – particularly in the areas of rank tracking and reporting. So I would very much like to see further developments in those areas if I was to pay a monthly fee… this is just a heads up really not a critique at all, so far I really like the application but its just common business sense that if you are to be spending a certain amount a month on a service that you will weigh up the pro's and con's of the alternatives before committing.

  On
  Quentin replied:

  lol I just this minute realized it does graph the history so base covered there! (as I said I'm a new user…), being able to produce some kind of PDF based on this information would be great in that case.

 70. I'm very happy that Market Samurai is back. The work without it was much more complicated and not so effective. During the last days I realized how important for me this tool is. I hope everything will be OK.

  Keep up the great work and thanks for your honest info you provided us.

  Liên quan

  Bucee

 71. 71

  Just wanted to say thank you for all the hard work.

  I do have a question. I still can't get SEOC to work properly…there still seem to be issues relating this collumn.

  I either get WRONG results or I get no results at all. Xin vui lòng giải thích.

  Cảm ơn,
  Vadim

  On
  Ben Stickland replied:

  Hi Vadim

  It's late in the evening as I write this. I've just done a quick check and whilst it's working on my machine we are dealing with a new API, so there could be teething bugs. I'll have a look in the morning when I'm back in the office.

  Chúc mừng,
  Ben

  On
  Vadim replied:

  Thanks for the quick reply Ben, I will be waiting for your results tomorrow.

  Have a good night.

 72. Hi!
  Is there any possibility that you would change the SEOC back to google in the future?

  Cảm ơn!

 73. 73

  I have just as much faith in both the product and the team that is MarketSamurai as I have always had. Don't worry about the sabre-rattlers and tire-kickers of this world, just keep on doing what you're doing: providing a timely and HONEST appraisal of current SEO-trends & tools.

  I <3 MS ;)

 74. Well done Samurai team! What an amazing effort!

 75. 75
  On February 1st, 2012 at 8:50 pm
  James cho biết:

  We really need a search depth of 1000 again, but I have noticed this is not possible (for obvious reasons). But what if one was to use many private proxies?

  Is there a way for us to change it back to allow a search depth of 1000 in the rank tracker?

  On
  James replied:

  Anything?

 76. Hi,

  Thanks for all your hard work to restore all the modules and I look forward to seeing the alternative source for rank tracking made available in Market Samurai in the next 2-3 weeks.

  Thanks

  Leo

 77. Thanks for the update, this is of course good news. Can you provide any more details on the changes that google have made? From an SEO point of view, I'm interested to know what the wider ramifications may be.

 78. Oh, and I'd also like to know whether you will start using Google again for SEOC, SEOTC and SEOUC.

  Please let us know.

  Thanks

  Leo
  Market Samurai and Article Samurai member

 79. 79

  Thanks for getting things sorted so quickly and being upfront with everything you have my support

 80. 80
  On February 1st, 2012 at 9:08 pm
  Jayden Smith said:

  I'm trying to run the rank tracker with private proxies, but it keeps freezing at 99% or says: “Google rank data not received”

 81. why don't you stop the free versions and continue giving good quality to paid users. The product is a big name and dont need any introductions. Who so ever has used free version, will be happy enough to buy the paid version.

 82. Hello Eugene,

  a few weeks ago, MS, offered a video to watch how to get many many backlinks in just a few minutes a day.

  below the correct version.

  unfortunately i was no longer running when i tried to watch it. i got the message that within a few weeks it would be offered again.

  can you tell me where i can watch it.

  perhaps send a link?

  Cảm ơn,

  Richard

 83. I just wanted to say how much I appreciate your communication and transparency on all the issues you have faced. It is refreshing.

  Although I am a paid user of the product, I do not have the need for the product all the time. Still, depending on your monthly charge, I will probably upgrade to that – just to support you. You are a great bunch of guys and I wish you the best.

  Cảm ơn,

  Matt

 84. Hi,
  I totally Understand the situation and Kudos to you and your team for providing a Part solution within 4 days. (Competitor had however fixed a hiatus of six months time for you).
  Really great for the effort!
  Hope to see the monthly subs on reasonable roll.

 85. What a wonderful news! I feel naked anytime I could not use certain modules in MS.

  Yes, I got an email from one of your competitors(I used their free trial and dumped it later) claiming that they are not affected that Market Samurai is up to something and I should get their services instead.

  Now most of the modules I constantly use are back. Normally I use keyword generation, SEO competition and article generation mostly. Other modules come in handy from time to time.

  Congrats for bringing back MS. Be encouraged and don't let your competitors edge you out.

  Tất cả các tốt nhất.

 86. Hi Eugene,

  Sound to me like some of the free loaders need to step up and be real clients! Your software rocks!!

  Yes, I'd pay monthly for it. You didn't ask, but I thought I tell ya.

  Have a great new year Dojo mate,

  Rodney

  PS If you're using the free version ante up!!

  On
  Anne replied:

  Well said Rodney!

 87. Thanks for the information, I was very preocupated about how was working the rank tracker this last days. Today, you said that I was fixed already, but I still have problems. The first project I tracked, perfect, but the second and the third return me no results, and with this I mean that all the tracking information til now disappeared. ¿This is normal or it's only happening to me?

 88. Great updates, thank you very much.

  With regards to the rank tracking module, can you please make it so people that don't choose to subscribe still can use the rank tracker module locally, I have under 10 sites to track ranks for, and only a couple keywords for each, so I wouldn't have any problems running it locally, and it wouldn't make sense for me to subscribe.

  If that's not possible I don't hope it would cost more than $5 to $10 for the sub, or maybe you could have different sized packages.

  Thank again.
  Kim C

 89. Hmmm, think post title is misleading to say the least. The only thing worth using in MS is Rank Tracker and it's now dead. Can anyone tell me what the alternative softwares that still work are?

 90. Congratulations on bringing back Market Samurai so quickly and apparently with being able to bring back most of the Google interactions.

 91. Fast comeback of Market Samurai functions is welcomed with a big smile!! :) I missed monetization feature the most.

 92. Eugene,
  Like many others, I also think that THE MOST IMPORTANT feature of Market Samurai is the rank tracker.
  However, the rank tracker is not really functioning when you want to use it with many domains and many keywords because Google don't let a single IP have a massive amount of queries in a short time.
  The built in proxies that the rank tracker is working with is one of the most essential features of Market Samurai, maybe even the most important.
  When do you expect this feature to be back to Market Samurai?
  Is there any way for me to import an array of proxies manually with Market Samurai?
  Kindly,
  ANSWER THIS QUESTION FOR ME!
  Cảm ơn,
  Dana

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi Dana. Yes, you can do this in Market Samurai via file->settings->proxies

 93. after been told the hype that it would take six month to fix we knew you would fix it sooner

 94. Thanks for repairing the options…
  Its such an invaluable tool, and by fixing the seo section
  means i can get back on track. Its such a great tool thanks so much..

  lee

 95. Bạn đã được ơn trước mặt tôi thị trường Samurai

 96. Cảm ơn bạn đã cập nhật. Tôi phải thừa nhận rằng trong một thời gian tôi bị mất hy vọng của tôi cho phần mềm nhưng có vẻ như bạn đang làm công việc tuyệt vời khôi phục chức năng của nó. Cảm ơn bạn vì điều đó!

 97. Tôi khuyên bạn nên độ sâu tìm kiếm theo dõi thứ hạng là khá hạn chế và rằng người dùng nhớ rằng việc sử dụng phần mềm tự động tìm kiếm là chống lại chính sách của Google. Phân tích người dùng có thể kết nối, mô hình tìm kiếm IP và các trang web. Tôi ghét phải trang web của tôi bị cấm dựa trên các mẫu tìm kiếm tự động từ IP của tôi.
  Tôi đã học được của đạo đức MS và muốn họ có 400.000 trả một khoản phí thuê bao. Tôi chỉ có thể tưởng tượng những gì loại sản phẩm chúng tôi có thể có nếu họ có là loại thu nhập chảy nhập Mặc dù ... Có điều gì thực sự thiếu? Có vẻ như là MS là quá quan tâm đến việc giảm giá thành của chúng tôi quá thấp. Tôi hy vọng rằng các mô-đun dựa trên thuê bao không trả MS cao hơn chi phí bảo trì của họ.
  Có lẽ sự thay đổi này sẽ giúp phá vỡ chúng ta nghiện ngập theo dõi thứ hạng của chúng tôi vì vậy chúng tôi có thể tập trung vào các mô-đun khác thực sự quan trọng.

  Trên
  Jimmy Tango trả lời:

  Phải nói đây là một nhận xét hấp dẫn. Nếu MS là để bắt đầu một mô hình thuê bao / thành viên tổng thể, suy nghĩ của loại hình phát triển tiến bộ MS có thể có. Thậm chí tại một $ 47/month nhỏ là $ 18.8mil mỗi tháng. Từ một quan điểm phát triển này đặt chi phí hàng tháng của bạn cho quan hệ đối tác với các công ty khác cho các dữ liệu của Google và khả năng phát triển trên một vị trí nhiều thuận lợi. Thậm chí $ 37/month có thể làm việc, thậm chí quái $ 1/month đặt bạn vào sự gia tăng dòng tiền, ngoài việc bán các sản phẩm, (giá bán lẻ + liên tục) = dòng tiền hàng tháng.

  Một câu hỏi khác là, có thể MS tiếp tục cung cấp mức độ dịch vụ cộng đồng MS đã quen với việc đi mà không tính phí một khoản phí hàng tháng không? Chiếm Tốc độ, chất lượng của dữ liệu, và độ tin cậy của dữ liệu.

  Thích nghe phản hồi từ cộng đồng.

  Jimmy Tango

 98. Nhờ nhận được rất nhiều chức năng trở lại một cách nhanh chóng. Mong muốn hợp tác lâu dài với các bạn. Theo kịp sự hỗ trợ và phát triển vượt bậc - chắc chắn sẽ mất một thuê bao cho dịch vụ xếp hạng đáng tin cậy nếu cần thiết.

 99. Các bạn là lập trình viên và các doanh nhân hoàn toàn tuyệt vời và tài năng!

  I seriously thought MS was “dead” to me for many weeks or maybe months to come. Once again, you've worked miracles. Many, many kudos to you for this latest feat of legerdemain, and so many prior ones…

  While there are undoubtedly going to be grumblers about any monthly fee (me among them), we are all at the mercy of the mighty Google. When it changes the game, we all must either adapt or perish. Noble Samurai could not know what the future holds any more than the rest of us.

  As a paid-in-full and very happy MS customer of several years now, I have been absolutely thrilled with the quality of your product, your obvious dedicated and passion and the tireless way you have all gone about making your product *the* market leader (at least as far as I'm concerned).

  The fact is, other keyword tools will be similarly effected. If we have to start paying, it's the way it goes.

  To all the unhappy campers out there, I say that I would rather pay what I hope will be a reasonable monthly fee and *have* MS than not have it at all! Frankly, I'm surprised that the MS team have been able to provide such an excellent product and support for so long *without* implementing such.

  I would be remiss in pointing out that most other “serious” and professional keyword tools have long since been on the monthly payment model — some to the tune of hundreds of dollars a month! We've all been spoiled by the fact that Noble Samurai has taken it on the chin for a long time for all of us!

  I cannot say this about too many companies, but… I trust the “MS boys” to make a smart business decision! In fact, one which will best serve both the company and the MS community.

  Keep up the great work, guys!
  :-D

 100. Congratulations and thank you for your honesty and your clear communications. The positive response you've received demonstrates that customers respond well when you trust them.

  Thank you for showing how a problem should be addressed. Maybe a couple of governments could learn something from you?

 101. Happy to read that, keep up the good work. I'm a relatively new customer but still fully likes your product.

  As you haven't answered my last post, will you continue to support Linux and Mac OS, even if you get to part with Adobe Air ?

  I'm ok to pay for the Rank Tracker module on a mounthly basis, but dropping support for your non Windows-users-customers would be a bad move in my opinion.

  I hope I'm just being paranoid on that one!

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi Alex, currently Market Samurai is built on Adobe AIR so we don't have 100% control on what platforms are supported. Unfortunately AIR stopped supporting Linux and versions of Mac OS before snow leopard so those are already not supported. Rest assured though – we are all Mac users at Noble Samurai, Eugene refuses to use anything else! So, if we move away from Adobe AIR we will never be moving to a platform that will not support our non-Windows users.

 102. For those like me, has article marketing, rank tracker will be included in the monthly fee?

 103. Hello Eugene,

  Thanks for the update. I can also confirm as I'm sure you're aware that the SEO PoweSuite guys were trying to use this as a selling point for their software. Now while I did buy a full enterprise edition of their software a long time ago (at over $400) and it was very good, it was full of features that would be used by professional SEO companies but many people would find a bit overwhelming. Still I found using both that and Samurai worked for me.
  However the thing they failed to point out in their email was that they changed to a monthly charging system for updates a long time ago (after I had purchased) so they are on dodgy ground trying to compare their product with Samurai.
  I have also used Market Samurai far more as it is so easy to use. I still like both products but for value for money Market Samurai wins hands down.

  Dave

 104. 104
  On February 1st, 2012 at 10:47 pm
  John King said:

  I still don't see an answer to my question.

  SEOC now being pulled from Bing on the Keyword Research page. Are the numbers in the Searches column being pulled from Bing too? If not, it wouldn't make much sense with Google Searches column data next to a Bing SEOC column data.

  I submitted a support ticket for this and never received an answer. I'm also surprises no one else asked this question.

  John King

  On
  John King replied:

  Could someone please answer this question!!!!!!!!!!

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi John,

  The numbers don't need to come from the same place. 'Searches' is a measure of how many people search that keyword in Google. SEOC is a measure of how many competitors there are on the internet, not just on Google. While the SEOC number taken from Bing and from Google are not going to be identical, they are going to be directly proportional to each other – so a keyword with high competition numbers on Google will also have high competition numbers on Bing.

  Remember, SEOC is only used to rule out the high competition keywords, you then need to look at the SEO Competition matrix of the keywords that are left to check their strength of competition – this module will still show you the top 10 results in Google as this is the primary search engine that we, and our customers in general are optimizing for.

 105. Thank you for keeping us so fully informed. Good luck with all your efforts.

 106. Ladies and Gentlemen! After a little break… The show goes on! Not user yet? Please, take your ticket, the future of the best SEO tool, I called Market Samurai, is thrilling!

 107. Thank you, I appreciate the hard work you guys have put in.

 108. 108
  On February 1st, 2012 at 11:16 pm
  Steve S. said:

  Thanks for the update:
  Just a couple of comments:
  1. When looking at SEOC, I would prefer to know how many pages ranked by google use these keywords, since google is still the place to be for traffic (maybe I'm not understanding what SEOC is, but the way i understand it is that the higher the value, the higher the competition and i don't really care that much about how many bing ranked sites use the kw, but I do care very much how many google ranked sites use it).
  2. can you enable the local network rank tracker long term as an option? I don't have any issues with network bandwidth so that might be a great option for smaller opertators

 109. I realize that I have not utilized the program to its fullest capability as I typically use only certain pieces of it. However IF you are already working on it could you please accept a suggestion of something that I would find beneficial?

  A way to know what the top 5 or 10 questions are on a keyphrase submitted to the SEs? Saw this available in another product and think it would be helpful.

 110. 110

  I have two paid licenses for MS, one of which I won way back when, but have never considered refunding the other one because it is just such a great product!

  For those of us with many site / keywords to track a paid module certainly makes sense (are we not making something off all those pages?) however I hope you can keep the option in place that you just created, to do limited numbers of searches from the local machine (limited by Google rather than MS) – that will work for many of the less active customers.

  Thanks again for such a high quality, well maintained product.

  Chris B

 111. I'm glad all the functionalities are back! Thanks for your honest post and hard work to get Market Samurai full running.

 112. You all are the BEST! Even though you have a nice client base, I still believe you are the best kept secret for your followers…

  Your loyalty to us is off the charts…it is up to us clients now to return that loyalty and integrity.

  Bless you hearts for all your hard work and commitment dealing with the “beast”…and we all know who that is!!! You are doing all you can do to give us the best Internet Marketing product out there!!! I still believe so myself…

  Thank you from the bottom of my heart for the edge you all have given us over the past 3 1/2 years. I have been there since, and will be in the future…

  God Bless,

  Đụn rơm

  On
  Rick@ReligiousQuotes replied:

  LOL…I thought I would try out the Keyword Luv…fun! I might be behind the times with this one, but I am going to put on my blog as well…thanks for that as well! Even more value here…Great for your commentators…

  Cheers…

 113. 113
  On February 1st, 2012 at 11:23 pm
  Chris@OutsourceFactor said:

  Guys – I own two paid licenses for my staff and I completely appreciate your hard work and understand the reason for this change. Thanks for all you are doing. The changes seem very reasonable.

 114. I really like the way you care your custumers and I know how hard search engine turn you life with their constant changes. Congratulation to fight for us Mr Samourai.
  —- Im french canadian —- ( thats why , english is bad…)

 115. BIG LIKE

  Guy Harduf

 116. Very pleased that the system is back again. Thank you guys for this quick back up!!! You guys ROCK

 117. I admit, I was a little bit discouraged at the beginning of all of this. The first announcement(blog post) did discouraged me a lot because all I got from it was that you would use Bing instead of Google, now thank god you have written this post!

 118. Thank you Eugene for the update. I've read remarks from your competitors that make the situation sound so bad. It is nice to hear what is really going on and I appreciate the time you took to write and post this update.

 119. You are and will always be the bomb when it comes to all that you do with Market Samurai. For the price of admission and what type of service we get, this will always be worth the wait if google burps again. Also although another expence would be unwanted the ROI far surpasses double the price for what ever you charge. Now by saying that I hope you are able to find a solution one that is best for all. This is the best matrix research tool available bar nun. Love ya.

 120. 120

  Top job getting things working again,it shows how even the most stable internet business modle can be changed by Google`s whim
  Kịp các công việc tuyệt vời!

 121. Thanks for working quickly and effectively. MS is a great tool and I think adding optional subscription modules might be a viable business model for NS, so you do not have to rely on sales alone.

  I appreciate very much all that I got for the one time fee I paid long ago – there were so many updates and upgrades – Exceptional. Many others would certainly have issued some paid upgrades during this time!!

  So, again, THANKS and I hope you find a really good way to carry on.

 122. Thanks for bringing back such a useful tool. Some things that i use it for is the rank checker. No problem separating from whole package.

 123. I am one of the “Little” guys. I do not mind using MS from my machine and do not use MS the same way the “Big Dogs” do.

  Even at that, I would gladly pay a couple of bucks a month (or $25 a year) to be sure you stay around.

  What you might do though, because, as you said, (and it's beyond the technical capacity of the average user) you might send instructions on how to do that set up.

  One hell of a job in a very short time span!!
  Cảm ơn bạn!
  Chet

 124. Eugene,

  I think this has to fall into the Sh*! happens category. You guys are doing a great job keeping us going and keeping us informed.

  If it's loyal customers you're after, you've earned one.

  Looking forward to seeing the details of the monthly service.

  -Rich Casamento
  WSI Net Marketing

 125. I bought MS in August of 2008 during the 30 Day Challenge. You had one module. I have seen you grow the tool and your business with integrity and great customer service. Do what you must, I trust you with my dollars. Tuyệt vời bài. Stay with it and stay well.

 126. Just curious: I got the most recent update and there was some type of addition a-something, but I hit the button too fast and don't know what was added. Can someone explain what it was?

 127. 127

  Great job guys with getting MS back up and running.
  Your customer service is the best.

 128. Great example of moving to find new cheese! Congratulations to the team at Market Samurai.

 129. That's awesome guys! Market Samurai has been a staple product and one of my favorites not to mention one of the most raved about keyword research and competitive research products in the market.

  Thanks guy,
  Bryan Dulaney

 130. Hi guys thanks for the update. I too wondered what I'd done before Market Samuri!
  Hopefully you get Rank Tracker up & running again soon….as for those charges….are you going to scale them by use ie 15 keywords or less = band a) 30 keywords or less = band b) and so on…?
  Anyway – great work guys!

 131. I am fine with having to pay for the Ranking module separately. Not really a big deal there, so long as this feature is also kept inside of Market Samurai for smaller queries of 10 or so keywords.

  I tend to use Market Samurai purely for keyword research anyways, so this isn't something which inhibits my business. I already use a monthly subscription based tool for rank checking anyways. If you guys are going to put out a tool that can compete with something like Web CEO for rank tracking though, then.. I may just need to cancel my subscription with them and move to yours!

  Cheers, and keep up the great work!
  Ryan Dinelle

 132. Can you guys set the record straight on the mixed message coming from the SEO PowerSuite camp?

  …”So let us once again disprove the rumor: Google made no changes and nothing happened to it at all. More to that, whenever changes to Google happen in the future, SEO PoweSuite will keep working seamlessly…”

 133. Market Samurai needs to go SOCIAL ! I love market samurai, but as I said in a comment on Smart Passive Income blog, “SEO as we know it” is going to die. Here's the quote, I believe it's one of better comments I've left, so I have to repost it here:

  “A lot of important information in a single post. Market Samurai was indeed a worthy service, and I believe that they will continiue to be so.

  I am not sure that Market Samurai will survive for long with the upcoming Google changes. And I don't refer to the current changes, but I am thinking ahead and about the changes that are about to come.

  Don't get me wrong, I am not a prophet and I don't have visions, but in late 2011 and now 2012 Google is becoming ever more social. That's why I am wondering why you Pat don't have “+1″ in your Sharebar.

  Google Plus will integrate completely into the search, making Google one of the most profound Search Social Networks. If you are Apple user, you know how well Apple products integrate well into each other, Google figured out that this trend works well.

  Imagine how Smartphones “killed” the need for cameras, because Camera became a feature of a Smartphone, leading it to a better product. Also Smartphones have a potential to kill Audio Players, because Audio Players are “feature” of Smartphone.

  Now transition this to Google World. Google Plus is a feature of SEARCH. Google Reader is integral part of your search experience! Picasa is integral part of your SEARCH. Result for 100 million Google Plus users (and will grow on daily basis), will actually recieve completely different search results than all other users who aren't under Google Experience Umbrella.

  The explosive growth of Google Plus is frightening, and will render Googles tools, like KeyWord Tool, completely obsolete as the time passes by. This will make Market Samurai viable tool for next period, maybe up to two years, but after that, too many results will be “socially enhanced”.

  Google knows that the money lies in “social graph” and unlike Facebook, they will be the first to figure out how to monetize that data. This is my bet.

  I love Market Samurai, but as the time passes by, I feel and see that “SEO as we know it” is going to die.”

  Link to the whole post is here: http://www.smartpassiveincome.com/is-this-the-end-of-the-market-samurai-dynasty-direct-answers-from-the-ceo/

  I can't wait to see future upgrades of Market Samurai, as I still intend to recommend it to my friends and clients. You gave a rocking year, and thanks to your video tutorials I've learned a lot about SEO and saved hours upon hours of learning and cramming.

  You've left immense impact on my online marketing knowledge, I want to thank you once again for that.

 134. Hats off to Market Samurai … Again!

  One may suppose in limiting free queries, Google itself is responding to certain kinds of heavy free use of its servers, perhaps (for all I know) a discovery its decision-makers made as Google looks more closely at dividing the virtual search world by locally-relevant criteria … in which milieu search volume per locale is typically rather less than the global sum.

  Market Samurai has developed a reputation for keeping abreast of changes in an ever-changing environment, yet at low cost to its customers. Thank you again, this time especially for your recent Herculean efforts.

  “Free” rank tracking (not that it was ever entirely free to everybody) will be missed, but there seems little point in fighting against gravity here.

 135. Thank you Eugene for placing us all with the full up todate knowledge of whats happening and what is going on with our MS tool. It only stands to reason that woith such a great tool as Market Samurai that it would not be just dropped with so many users of the software.

 136. Thanks so much for all you've done. I'm an occasional user, very happy with the service and how hard you work to keep things running smoothly when bumps come along the way.

 137. I just purchased MS (yeah me)! I actually was doing the trial during your outages but thought those to be a temporary issue. Regardless, I still think it's a viable product at the cost.

  My question though: I have been involved with brokering large amounts of data and know that once you buy data it quickly becomes dated (pardon the pun). What will the schedule for updates be to your data base? Weekly, Monthly?

  How is this different from SEOMoz or any other rank reporting tool? You might not be able to answer that but I'm curious if pulling from a ranking database is how it's done or is it more real time.

  I wish you all the best with your dilemma. Sounds like you are handling the best way posible.

  Chris

 138. Excellent news. Cảm ơn rất nhiều.

 139. Just a short note to commend the Market Samurai team for keeping us in the loop and working as hard as they do to solve problems. Dealing with all the Google changes must be challenging and frustrating.

  Given all the updates they do to the core application (updates that have great documentation), I think the company is well within their rights to charge a monthly fee for rank tracking. Sites like SEOmoz do. I hope it's not too much and as a previous poster set, is tiered so that those who use more, pay more.

 140. Thank you so much for all the hard work guys. I assume everything is alright with Article Samurai as I use it for my clients in local online advertising.

 141. Stop worrying about the cheap users. It's understandable that they're going to be the loudest when you ask them to pay for something, but you can't please everyone all the time no matter what you do.

  Charge for the whole package. If you've got 400,000 users, charge each one $5 a month. That's enough to cover your costs? (400,000 x $5 = $2,000,000 per month or $66,667 per day) That'll cover your data buying costs and leave you profits too which you guys deserve.

  If someone can't afford $5 per month then they're lying.
  :)

 142. Will Market Samurai become a monthly subscription product?

  I have come to depend on Market Samurai for my Keyword projects so my concern is not that you may ask for an annual or monthly payment, rather that you remain successful enough to fund your excellent maintenance program and improvements.

  All of us long-term customers are being kept going by your ability to recruit a steady stream of new recruits paying for a license. There are a finite limit to the SEO SEM market and when recruitment starts to tail off I will be happy to pay an additional basic license fee and so should anyone else who uses Market Samurai as a business tool.

 143. Glad to see you guys got it all worked and and thanks for all your support

 144. Glad all is working.

 145. 145
  On February 2nd, 2012 at 1:48 am
  Dustin Wright said:

  It is very typical for business software to be a one time purchase price and 10% annual software maintenance in order to be provided with updates, not upgrades (ie. 3.xxx to 3.zzz, not 3.x to 4.x). I'm very new to this product, but it is apparent to me it needs to be constantly updated and worked on in order to continue to function in the very fluid environment it works in. I'd be perfectly willing to pay maintenance on it. You can't be paid one time and work forever for nothing more. That is not sustainable.

 146. So glad you are in recovery mode! So many of our sites got hit hard when Google changed their algorithesms back in October of last year.

 147. 147

  Great Stuff…!! I am quite confident that whatever fee structure you develop will be fair and equitable, the important thing being that you can operate with some incentive to continue offering your service.

  Business is always facing challenges ans we are in business to overcome challenges.

  I suggest you are doing a great job in dealing with this one.

 148. Congratulations to all. I knew that you could with this problem. It was only a matter of time. Market Samurai is by far the best tool on the market. I love this tool. Thank you again.

 149. Thanks for the updates. It's quite amazing what you've delivered with no charge for upgrades — Market Samurai is worth every penny, and I'm sure the new rank tracking service will be the same. Thank you for the excellent product and for keeping us all informed along the way.

 150. 150
  On February 2nd, 2012 at 2:05 am
  Joseph Gary said:

  Market Samarai hardly worked during my trial period a few months ago. How about a trial since its working now?

 151. I'll gladly pay for a paid subscription for a good solid rank tracking service, it's very important to me and my team.

 152. This is Great news that you were able to bring back Market Samurai so quickly and with most of the Google functions still working, I'm glade to work with a company that can bounce back so well, after taking a hit like this from a large player like Google.

  Keep up the Great work!

 153. Thanks guys, you're efforts are greatly appreciated. I've been here almost since the beginning and have lived through all of the assorted growth spurts and problems. MS has been invaluable to me and my keyword research.

  Seems to me that way back in the beginning rank tracker was much as it is now. Run to many checks and get cut off by google for a few hours. It worked then and it works now. However you created a position junky when I could do unlimited keyword rank checking.

  Funny tho, it didn't add much to the bottom line as there was no focus. Lol, runem all and see what's working. While I don't think going back to the beginning is a great thing it will, at least, make me focus on the keywords making the best money and not all of the keywords just out of curiosity. After a few weeks you mostly know whether a kw is a winner or loser. No sense to continue checking the losers.

  A big list of great proxies would be appreciated tho. Assuming the proxy part still works the way it used to. ;)

  On
  Paul B replied:

  Make a list of proxies public and see how long they remain “great”? You need to source your own, the moment a proxy becomes too well known if becomes a waste of time.

  On
  Cynical One replied:

  Actually, MS still says it has proxy servers. If you check settings under proxies there is a check box that says “Use built in proxy servers” but I'm wondering if these even still exist in MS.

  If not a list of proxies would still be a good thing. The guys at MS have much more knowledge of proxies than I do. All of them I find are slower than hell so a list of the better ones provided ny MS would be a great help.

  BTW, everything free on the net decreases in value with over usage.

  On
  Paul B replied:

  The point I'm trying to make (all be it not very well) is that they wouldn't be supplying YOU with a list of proxies, they'd be supplying their 400,000 users. Unless that is a very very big list then whatever they include will soon become as you put it, slower than hell or worse.

  Find your own under utilised ones and you can get away with half a dozen at most. Alternatively there are paid proxy services out there, I've been using one and rank tracker is running fine.

 154. Thanks for the hard work, I know how intricate and stress software development is let alone how frustrating it is when an external source such as Google makes changes that you have no control over. The fact the you let us know right away what was wrong fixed and communicated so quickly and thoroughly continue to make me a big fan of Market Samurai!

 155. I know so many companies that wold have run at the first sign of trouble. You guys are a class act, and for a one-time payment kind of deal this is more than a bargain; it's almost steal : D .

  But seriously, if we look at this objectively, the only thing we're (partially) missing is the Rank Tracker. Overall this is the best SEO-Keyword research-…etc, combo that exists nowadays.

  Keep up the great work and you deserve way more than you ask (at least I made “way more” than what I paid for your service ;) ).

 156. 156

  Again, top level approach to the challenges.
  Cảm ơn.

 157. Well done Eugene and team.
  I am amazed you have things up and running so fast.
  MS is an excellent product and I am quite happy to pay a (reasonable!) fee for the rank checker.
  It is good to know I am working with professionals.
  All the best

 158. 158

  I agree that the Market samurai was the best internet marketing tool, thanks for that. What i totally disagree is that the mixing of google-bing information is giving accurate and even decent results as i have notify to the staff showing several comparisons to the seoc data provided by MS and those found in the actual bing search and allow me to say that is totally messed up!.

  Like some one said before is very hard to compare the size of the indexed pages that google has with those of bing-yahoo.

  Im very aware of your efforts to overpass this big issue but is not transparent to make us believe that you have made the best decisions by combining the two data sources to offer anything similar that MS was delivering before.

  And sure thing is that the most of the MS users have this specific matter in mind, as many of them are asking, will the seoc, the title and the url number of indexed pages going back with the google data? if the answer is no, you guys as savvy as you are, by now just throw over a good piece of software.

  As far we as users we are doomed to walk blind, trusting on what you say, or to find a way to invest on decent and reliable data like this market more than many other requires.

 159. Thanks Market Samurai…

  For communicating so clearly and quickly with all of us.

  It's refreshing to see. Not many companies care as amuch as you folks seem to. It is appreciated!!

  ~ Louie

 160. While, at times, I've been frustrated w/ NS, the decision to offer rank tracking as an up-charge, monthly fee module within the MS software, while continuing to extend the basic service w/o additional charge, is a high integrity move by your team.

  Reality is that MS is a terrific tool for the money. Thanks for the continued effort in keeping the software effective, and affordable, as the environment of the web evolves.

 161. Amazing work as well as communication and transparency. The way you've handled this entire event should be the “counterpoint” to the big companies out there who cover stuff up, then lie, then finally admit the truth, then scramble with bad communication, then get defensive, etc.!

  I was already a loyal (paid) customer, and this clinches it.

  I absolutely hate paying a monthly fee for software, but yours is one of the few that we'd do that for – it's that good and saves that much time.

  So yes, it is great that your software was a one-time cost. But to agree with a couple people above, with all the work necessary to keep things working, not to mention adding features, a maintenance charge would be completely understandable.

  I have to spend $50 or so every couple years for new versions of Quicken financial software. I view them as a necessary evil, and don't love them as a company, but still do it otherwise they simply don't support any of the online features. Although I moan about it, I do understand that they do a bunch of development to stay current and it's only fair to do it that way.

  They don't even try to hide it as maintenance – they just say “buy now, you have until April xx until your software will no longer work.”

  We pay $5 or $6 per month for a program in this space that does one thing that MS does. They hid that in fine print when we bought – I thought maintenance was only to get new features, and I figured we would decide if we needed them or not at that time. But after their initial period, I discovered that the maintenance was necessary or it simply would not work any more.

  I don't like the way they handled it, but we are paying their fee.

  Would I pay $5 per month for MS, with 10x more functionality, integrity like you have shown from the beginning, new features, great training, and a great community?

  Ummm, yes, I think so!

  Scott

 162. 162
  On February 2nd, 2012 at 2:58 am
  Steven Ladd said:

  Amazing service! I downloaded a free trial and never used it (too busy). You have turned a very bad situation into at least one new customer. Eugene, your open communications and very fair customer policies make me want to buy everything you sell, even before I know how to use it.

 163. 163
  On February 2nd, 2012 at 2:59 am
  Joao Zorro Goncalves said:

  Hi!

  I've been using Market Samurai for some time now and all I have to say is that I can't “live” with it!

  I'm happy to see that almost all issues were solved.

  I have a question regarding SEOC.

  I was using this metric to filter keywords that have less than 30.000 competing sites in google…

  I have no problem in using numbers from Bing but the problem is that there a significant difference in numbers… I'll give you an example for one keyword in my niche:

  “online relationship counselling”

  SEOC in Google is 63400 (for english language and for the US)

  SEOC with BING is 541…

  The question is: Is there a maximum number for BING SEOC that we can use a reference?

  On
  Miriam Parkinson replied:

  I did some number crunching and it looks like 15,000 SEOC is a good filter value to work with when using Bing data – Miriam

 164. 164
  On February 2nd, 2012 at 3:04 am
  Rob Jones said:

  I understand your reasons for adding the fees for the rank tracking service, and I'm more than willing to pay for this service, however it raises a few concerns.

  None of the other (one time fee) keyword research tools have rank checking built in, so that fact gave Market Samurai a clear advantage over its competition.

  There's the free rank checker plugin in Firefox, but it doesn't keep a history, and it doesn't have the nice charts. So Market Samurai's rank tracker was better than the free stuff out there.

  However, as a paid monthly service, you introduce a whole different class of competition and a whole different class of features.

  Most paid services are fully automated.

  The rank tracking module requires zero brainpower to run, but it does require us to open the software daily, click the button and wait quite a whole.

  This is a significant disadvantage when comparing yourself to your new competition(monthly paid rank tracking services).

  Some services will show more information about your keywords and point out opportunities. For example, oftentimes there are keywords that you already rank on page 2 for that have quite a bit of traffic. Other paid services will show the traffic stats right next to your rankings, so you can very easily pick out the big opportunities.

  There's a host of other features that many of the paid rank tracking services offer.

  So although I understand your need to change your fee structure as a self preservation measure, and I have no problem paying a monthly fee, I hope you realize that as a paid service, you're being held up to a completely different class of standards.

  Please make your new paid rank tracking service competitive with other paid ranking services, not just in pricing, but also in features and convenience.

  Don't forget you have a new class of competition now.

  On
  alan replied:

  Thanks for the thoroughness Rob, yes I for one would pay a mothly fee but if funtionality, useability, better metrics are found elsewhere then loyalty or not doesn't feed my kids.
  Theres a great idea for the free firefox plugin for someone to create a basic history download and small basic chart.
  Anyway Thanks again

  side note
  Seems to be low responses from the MS team considering this is a major issue?

 165. This should help Market Samurai users' spirits up… something that's really needed especially after reading that very discouraging email from Link Assistant. : |

  Kudos to MS team!

 166. Behind a great Man there is allways a great Woman

  Behind a great Software there is allways a great Team

  Only two things and it's not Market Samurai fault: Tutorial for Local Results and a better separation for data from Portugal and Brazil, Google keeps mixing up the two country results.

  Thanks and Keep the Very Good Work!

  Ruy

 167. Eugene,

  Thanks for such an informative report. I wish you guys all the best in moving forward.

  You are the most un-greedy people in the space. The fact that you give access to such an amazing tool for no subscription fee is just unheard of.

  I can just imagine what hell you have been through in the past week. It is very impressive how fast you have bounced back. You all should be very proud of yourselfs.

 168. 168

  Why don't you offer a Rank Tracker version that works like SERPAlertPro? You can learn about this by searching for it by name at the Warrior Forum. It is software that works in the background on your own machine and provides analysis, etc. It is a one off payment. I think it is a good idea and will work fine for non-power users. For those people, proxies would be needed. I would rather buy such a product from you because, with your resources, you could create a better product and support it better. As I said, this could be just a version of Rank Tracker, ie, you could also have a monthly subscription for those that need more power, added convenience, etc.

 169. Looks good guys. One comment I do have (if I read it right) – you have 400,000 users and only 50,000 of them paying customers?

  There seems to be an opportunity there for scaled fees, ie $ = very basic functionality and $$$ = full functionality. Sure there are benefits to a time limited trial but maybe a range of MS options/packages might help ease the burden and still keep the majority happy?

  I do agree that other SEO software that uses the local PC internet connection results in serious bandwidth degradation – and not just to Google. After using other packages I always have a much slower connection to websites for the next few hours. This is not good as it implies that my ISP “must know” that I am carrying out a lot of automated searches.

  Your approach wins through for me.

 170. Thanks for the detailed update!

  I just used Market Samurai again last night after downloading the latest version. So far, everything seems to be working fine. I love the fact that you all are so committed to this excellent software, and that you've already done so much to ensure that we can continually use it, even in the face of Google's changes.

  Thanks for making things clear about Bing's database also. All in all, I'm still impressed with Market Samurai, and how the software team has handled and is continuing to handle this problem. Cảm ơn.

 171. Thanks for the updates Eugene, I look forward to seeing whats is going to happen with regards to rank tracking the other changes are all positive and Market Samuria is still the best value for money there is!

 172. It looks like my previous comment didn't post. Not sure why.

  Anyways, just wanted to say that I really appreciate what you all are doing. Market Samurai is excellent software, and continues to impress. I love how dedicated the software team is to resolving these issues, and I think they've done an excellent job in the face of what's happened.

  I'm continually impressed. Thanks for all your hard work and dedication, so that we can all benefit from using Market Samurai!

 173. 173

  Hi Guys
  Have you seen these allegations by CEO from SEO Powersuite:

  We're getting 100s of worried requests from users so we decided to explain this web rumor.

  Rumors of a drastic Google algo change started spreading after another SEO software house officially announced their software stopped working with Google. What Market Samurai told its users is, “Several days ago, Google made some significant technical changes to its services” which made it impossible to work with.

  Now hundreds of ex-customers of Market Samurai and our own users write to our support: Is SEO PowerSuite working? Is it safe to buy SEO PowerSuite license now when other tools are failing to work?

  The answer is YES, your software is working and will work with all search engines (Google as well, until the end of Google.) We are able to guarantee that SEO PowerSuite is the safest SEO software to invest in.

  So – right, SEO PowerSuite keeps working. The thing is, what is proclaimed a Google's technical change doesn't look so and has never been confirmed by anyone outside Market Samurai team. Our team of search engines experts confirms no changes to Google algos – and the speaking evidence for that is the seamlessly working SEO PowerSuite.

  No other reasons for Market Samurai's software failure have ever been officially named. However, more realistic reasons were suggested by their former users, assumed by many SEOs on all kind of Internet forums – and never commented on by the Samurai representatives. So the actual reasons for the fail are assumable and lie in a strategic error at the early stage of designing the software architecture. Our experts say, the estimate of fixing such error to restore an SEO tool to a fully working condition is about half a year.

  Seeing that now Samurai is planning to switch to Bing instead of Google, we assume the estimate is right.

  So let us once again disprove the rumor: Google made no changes and nothing happened to it at all. More to that, whenever changes to Google happen in the future, SEO PoweSuite will keep working seamlessly.

  As many know, for 7 years on the market Link-Assistant.Com software has been working reliably. And we can guarantee reliable work of all SEO PowerSuite tools in future, with a team of engineers and analysts monitoring search engines every day.

  Nhờ

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi Theo, we published a response to this on the SEO Powersuite blog and it is also addressed in the comment section of our other blog post.
  http://www.noblesamurai.com/blog/market-samurai/update-the-state-of-the-market-samurai-nation-2875/

 174. Thank you for the great update and following up on the problems with Market Samurai. There are a lot of vendors out there that do not understand the concept of customer service. You obviously do and you continue to prove that over and over again.

 175. 175

  I'm personally very glad that the Market Samurai team has everything under control. This is still my Go-To tool for initial market and keyword analysis, and I don't see that changing until they begin charging for modules that were included in the original purchase.

  You see… there is an issue of a contract made upon purchase of the product (I'm glad I took screenshots) and the promises made constitute a contract. Changing that agreement now could be interpreted as a breach of that contract.

  I completely understand that you're experiencing costs greater than you anticipated in the beginning. That's the nature of business (not just Internet Marketing, all business). I'm sure that many here will also agree that we shouldn't be penalized for late in the game updates due to necessary modifications and adjustments to your sources of information.

  I say… live up to your agreements that are already in place, and make the necessary adjustment to your pricing for all new purchasers. If that means that there is a monthly subscription for All New Purchasers, then so be it.

  That is really the only fair approach, considering that those of us that purchased early on had to pay for the privilege of being “Beta Testers” for all this time.

  Sorry Guys, but it's not right to penalize the very people that helped get you where you are today. Make the necessary adjustment to your pricing structure applicable to those that are purchasing your product from this point on.

 176. 176

  The best thing to do it would seem, is to leave rank checking on the local machine for those who want to take the responsibility and offer a separate high-volume service on a monthly fee for those who need or want it. Failing that, offer a “lite” rank tracker for free and a “pro” heavy-use version for a monthly fee. It is apparent that a relatively few very high-volume users are causing the problem and it hardly seems right to penalize the rest of us.

 177. 177

  Why not make the rank tracker wholly based on customer's networks with the ability to enter private or public proxy IPs and ports? This seems the most cost-effective and efficient solution for everyone.

  On
  Kim@beginners guitar lessons replied:

  I agree, I don't use it for more than 6 sites so I could easily run it on my own network.

 178. 178

  Can I use Rank Tracker on my local network?
  As indicated above, Rank Tracker has been temporarily updated to make use of your local computer and we'll soon be offering a revised service that again pulls data from our servers. Checking a moderate to high volume of keywords from your local computer can result in a temporarily degraded Google service for all those on the same network as you. In corporate environment this should generally be avoided.

  I might sound rough, but that doesn't really answer the question, which is: Can I use Rank Tracker on my local network? … so a Yes or a No would really be an answer. Ok at the moment works locally, but will we have the option to “take our own risk” and check data locally? (hello proxy!)

 179. Good job in keeping up updated. One of the things that had frustrated our team was the manual clicks required of the SEOC, SEOTC, SEOUC numbers.
  The automatic display will be a great time saver.
  By the way, as a frequent user and very appreciative of the frequent updates, we would not mind going to an annual subscription model (ideally less than $100) in order to keep the quality up.
  Best Luck
  Ray

 180. Kudos to MS team for bringing back Market Samurai so quickly

 181. I personally want to say a BIG THANK YOU for your support and for the quick turnaround you guys have done for a small organization.

  Can't believe how quick you have managed to get this fully working again with most modules.

  From my initial investment of Market Samurai I have saved thousands of hours, and a shit load of money to.

  I would be more than happy if you were to offer this as a monthly service because of this powerful Resource.

  With all the changes that Google has made in the last 12 months etc… you should not be apologising to us, WE should be thank full for having a trusted honest team that is here to provide the best training, advice, and tools to grow our business further and for that THANK YOU

  Sorry for rant but needs to be said

  Danny

 182. 182

  Hi,

  I really appreciate the truth from the team. Keep up the Good work. I am a newbie to Market Samurai and the world of SEO, but I am sure of one thing, this company is there for the long haul. Cảm ơn bạn.

 183. 183

  You guys are awesome. I now just need to learn how to harness MS's power!!!

 184. This is complete hogwash in my opinion. Many other, similar, program continue to work fine, particularly with their Rank Trackers. It seems to me to be some short-sided coding at play here.

  And as a further insult, we need to rely on Bing data in certain cases? Google is where it's at. I could care less what Bing has to tell me.

 185. Honesty is the cornerstone of every business, so thanks for sharing all information with us so openly…

 186. You might want to look at the speed controls that some other stand alone rank tracking software use and do something like what they do (search delays, etc.). It does slow down the rank tracking, but it keeps you from putting a heavy load on Google's server and also from having your computer temporarily banned from using Google services.

 187. I must say you're great guys. I used MS for more than 2 years before I purchase it (I mostly use keyword research). I purchased another tools, but I didn't find good and reliable as MS. With this last update, I was worry you become late in resolving the issue, But it's no wonder you're so fast in fixing that issue.

  Thanks very much.

 188. I'd like to make a recommendation for the rank tracker module. Since right now, it is using the local PC to perform the searches, can you enable some form of human emulation (configurable delay) so that it doesn't blast all the searches at Google as fast as it can? This will minimize the impact to other users of Google search on the same network. Sản phẩm tuyệt vời. It's a shame about the negative impact of Google's changes.
  Cảm ơn.

 189. Great to have MS back and functioning more on automatic again.

  As for recent google changes im sure its a part of their continueing evil deception tactics to not let anyone that isnt paying their adwords side of the buisines, have any real data. Google for the past year has moved to be move of ANTI website owner search engine then ever before, and worse if your an affiliate or trying to earn online. Google has made it their prime directive to screw everyone from making money off their engine, except themselves.

  I mean they even stole the “like” feature from Facebook and forced users now to use the google plus 1 feature.

  Google in my opinion will continue to kill any opportunity for making money that includes taking keyword and ranking data till the DOJ steps in but they wont cause their funded by google inc.

  The days of a free internet with the ability to earn from google is over, google will make sure that it will all be gone by the end of this year, and will be even worse if the republicans get into power again as Google Inc is the biggest repulican support this year making them almost untouchable and able to screw with the internet in anyway they want to. And they do to effect constant changes to reduce everyones ability, unless they pay the evil google more ,money.

  I miss the days when Google was for us little guys and on our side, now their in with the elite and hate all of us and will continue to steal profits from the world.

  Good to see use of the Bing API, and BING engine as i believe bing will eventually (because of underhanded google tactics) be the search engine to rank for and get data metrics from that will allow real world analysis.

  Thanks MS for continued advances and continued updates allowing us all to mine the data reasonable well and get back to earning off the internet.

 190. Hey, good to know you're on the game again!
  I'm not so confident about Bing option for Seoc. Bing doesn't have so many pages indexed as Big G to make a good comparison. You kept your clients informed during all the time and that showed how professional and serious you are. Keep on like that!
  Cảm ơn!

 191. I'm glad to see Market Samurai back up, definitely one of the BEST pieces of software that I've purchased. Giữ thành tốt công việc!

 192. 192

  You guys are %Q#$ AWESOME!!

  As a business owner, I am floored by how fast and completely you have dealt with and solved a major interruption to your business. You should be very proud.

  As a paid customer, I appreciate the timely notice, updates and detailed explanations you have provided.

  Really guys, I don't think it could have been handled better. Chúc mừng bạn!

  Hóa đơn

 193. Will there be options to buy Rank Tracker for each user, as I personally use other software for this purpose and would not use it inside of MS?

 194. I am a little confused here. You state you have 400,000 users but only 50,000 have paid to use the software? Was this a typo?

  If not, it appears a large part of your problem is that you have been too generous. It is all right to have a 30 or even a 90 day free trial period for your software but after that those free users need to pay to use the software.

  If you have been able to do all you have done with just 50,000 paid users while supporting the 350,000 free users, think how much more you could do if you converted the free users to paid users. It appears to be past time to tell the free users to convert to paid users and dumped those who continued to want a free ride from you and your paid users.

  Your operating costs might drop drastically if you eliminated the 88% of your users who are not paying for the software and using your servers.

  Sorry, free users, but at some point it becomes time to pay for the ride or get off and walk.

  Ed

  On
  Paul B replied:

  I 100% agree with this, I was shocked by those figures. It's no wonder you've upset the Big G if you're running queries for 400,000 users from a cloud infrastructure funded by 50,000!

  Just imagine how much extra infrastructure (IPs at least) you could have had in place if they were all paying customers? Or to look at it the other more realistic way, imagine how much less of a burden you'd be on Google if you were only hitting them for paid users?

  Bin the freeloaders, if people don't buy within say a 60 day free trial then they're never going to. Even if this isn't enough to get things back to where they were then I'd vote for an annual maintenance subscription like others have said. Your software is one of only a couple of tools I trust enough to use on a regular basis, everything about it has been superb to date and I'd hate to see the whole thing wrecked at the expense of a few cheapskates.

  Cảm ơn,
  Paul

  On
  Ed Seward@SEO replied:

  Unfortunately if these numbers are true, it isn't “a few cheapskates”. It appears that 88% of MS users are getting a free ride.

  I was in support of an annual maintenance fee for the software to support development.

  Now I say it is time to purge the user base of whatever portion of the 350,000 free members who refuse to convert to a paid copy before talking about additional fees to those who have paid.

  Then I would again support a small annual fee for maintenance again.

  Ed

 195. I think MS is exceptional. It's worth every penny and would be worth additional pennies. :-)

  On
  Ed Seward@SEO replied:

  Only if they remove the 350,000 free members from the system.

  Clean house, then look for a strong continuing source of funding for future development.

  I use MS daily and would hate to see it fail as other software has in the past. I don't mind paying a small annual fee for updates, but only if the free users who have used the software for more than 90 days are removed from the system.

  Ed

 196. Good to hear that MS is back in action.

 197. MS is worth the once off fee for the competition analysis alone. It's the simple reality of business that sometimes charges for services rise and I think it's pretty clear here that the Noble Samurai team aren't doing this deliberately.

  Of course, I would rather not pay a monthly fee but the alternative may well be to go to other providers who charge exponentially more.

  Keep up the good work Noble stable you remain the best value tool out there

 198. 198

  Hi Eugene,

  You guys are absolutely AWESOME! Thank you for all your hard work to respond to google's change and to do so with such speed and thorough thought.

  You guys set a new benchmark in delivering a quality product and service with the way you handle things and also in the clear, concise and informative method of communication.

  Hope Google doesn't read these posts and take you guys away to work for them!

  Chúc mừng!

 199. 199

  Hi, I have suggested this several times before and I dont understand why you guys have never implemented it.

  Adding a server query delay option into the admin settings would allow users to run MS from their local machine without tripping to many queries at once.

  SEO Elite and Keyword Elite have had this for years.

  You can adjust the server delay to suit your needs so the more kwds the longer the delay and it saves your ip getting blocked from Google.

  Given how great MS is Im sure this wouldnt be that big a deal to add in and would save so much hassle for users to stop us getting u=our ip's blocked.

  Hope fully you'll add this, it really would be good.

  On
  Daniel replied:

  Hi,

  I agree. Just add Advanced configuration dialog for adding some human emulation for google requests – like configurable random delay from 0 to 100 seconds for each request.

  Possibly some more features like visiting home page of google before doing searches, clicking some of the search results …

  Since you have done great job so far, it should be rather easy to add this feature which would enable more reliable rank tracker and other features.

 200. As usual you have provided exceptional customer service and dealt with a massive problem with minimal service interruption. I was wondering how your product as good as it is, was going to stay away from monthly prices knowing full well, Google was eventually going to pull the plug.

  I have made tens of thousands of dollars off of a beta price of 67 when Samurai was released to a select few before it went widespread.

  It continues to be, and is one of the best investments I have ever made, and you guys and your updates are unbelievable on a one time price.

  Hats off to the Samurai team, and I commend you on excellence in what you have done with this product, and the tutuorials made available to its users.

  Its a bit of a downer to pay monthly, but it is what it is, and beyond your control.

  thanks guys!

 201. 201

  Ok, im testing now the keyword research module and… excuse me about this but Market samurai is now plain crap… why
  the results of the keyword research module are useless, a good word of advice, anyone relying on this data just don't do it, it screw up every single research i was doing.

  A shame i think if MS remain with this data is simply useless
  You guys better develop the tool again or accept a total fail…

 202. 202

  Hi,

  A suggestion to make the rank tracker still available free. Why don't you consider enabling proxy setting by users option, which pulls the data from proxy IP's instead of local servers ?

  This same concept is being used by Link-assistant's rank tracker.

  Cảm ơn,
  Kiran

 203. A well managed crisis; Great problem solving and client communication, thanks.

  Mike FD

 204. Hi,

  As an Article Samurai subscriber I would like to know if the AS specific features are going to be affected by the changes.

  Philippe

 205. best internet marketing software on the market – you continue to Over-Deliver – thanks…

 206. You guys are Awesome! Market Samurai is by far the best keyword and research tool around by far!

 207. 207

  You guys are the absolute best. Thank you so much for all you do!

 208. 208

  Hi, thanks for such a great tool!

  My SEOC-value is now not correct maybe this is possible? If i type in a keyword with “xyz” (in google or bing) then i get another value as shown in market samurai. My location is germany.

 209. Exceptional! Leave it to a bunch of Aussies to run such a slick operation that can solve epic challenges with such finesse!! And keep us well and truly informed in the process.

 210. Nice to know that all the key functionality of MS have been restored and now we can get back to using it in a way we used to before.

  Kudos to the MS Team! many thanks!

 211. Xin chào,
  i'm still using Market Samurai trial..when i'm analyze keywords the results of SEOC,SEOTC,SEOUC,SEOTCR,AWT,AWCPC,AWCTR,AWV and SEOV did not appear or still blank.Is it because it's not available for the trial version or because the change has made by Google so it's temporary unavailable? Thank You.

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Hi Ady, the data isn't pulled back automatically when you generate keywords. If you click 'Analyze Keywords' on that page it should be returned.

 212. Hey Eugene,

  Really appreciate the hard work put into fixing MS. Most of my market research efforts online rely on MS. Hope that in future the rank tracker monthly subscription won't be too costly

 213. 213
  On February 3rd, 2012 at 12:16 am
  Paul Evans said:

  Sorry but using Bing for SEOC, SEOLC etc. just does not wash with me. I have been testing for 2 days now and there is absolutely no correlation (as you say above) between Google and Bing competition and traffic levels, at least not on my local market.

  I may see on a specific phrase 100,000 SEOT (Google) and absolutely no competition (less than 1000) in SEOLC (Bing). When I check the local Google database by doing a simple search in Google for the same phrase it comes up as more than 1,000,000 pages having that keyword in the page. If I had believed the data MS was giving me I would have attacked this keyword. But at over 1 million Google pages this would have been suicide.

  And the argument that Bing has more pages indexed than Google just cannot be true – the data MS is showing me for each and every search term proves this to be completely flawed as an argument.

  Also, you say 30% share for Bing in the US market. Perhaps, but here in France it's less than 8%

  >>> Bing data is completely useless to us if you are using Google for SEOT, and if your local market is dominated by Google, which is the case for me.

  As a paying customer I must really push you (as are several people above) to get Google data back for SEOC and SEOLC, etc.

  Without this data coming from Google – and it pains me to say – I would have to leave MS for good and find another solution.

  Paul

  On
  Flo replied:

  I subscribe to what Paul said. Bing data – totally useless. In the UK Google counts for 94% and I'm sure in the US counts for much less than 30% (the data from comScore is flawed because of their way of calculationg it).

  Currently I'm evaluating the options and I'll possibly move away to a different product.

  On
  Paul Evans replied:

  Hi MS team

  Could we get an answer from you on this issue?

  For me this is the key : I use MS 90% for keyword analysis and competition study, and 10% to check rankings.

  Moreover, I am finding that the SEOC and SEOLC figures are not working, even for Bing. I can see 10,000 pages in competition for a specific phrase on SEOLC: when I click on the number to get the link over to Bing, Bing is telling me 100,000+ results in its local database.

  So I don't know how I can possibly use this data

  Please do update us on this burning issue

  Liên quan

  Paul

 214. Good job Market Samurai Team!

  Once again the Noble Samurai takes on Godzilla (ゴジラ, Gojira, Google) in a spectacular battle avoiding the gorilla whales' atomic breath of destruction aimed at SEOs across the globe.

  Victory to Noble Samurai and its loyal followers!

  With Market Samurai we shall continue to dominate website competition with this great targeted Internet marketing software. May the force be with you! Oops, wrong script….

  Ron aka LANWANMAN, Ocala, Florida USA

  SEO, SEM, SMM, Joomla, WordPress and more!

 215. 215

  Eugene et al,

  Congratulations on providing a solution in an incredibly short space of time.

  I think the Noble Samurai team are a collection of bright, dedicated experts with the highest integrity.

  You all, and Market Samurai continue to impress me in more ways than the tool itself!

  Tốt nhất

  Carô :-)

 216. Thank you very much for your effort to bring MS up. Kudos to whole team of Market Samurai!

 217. Hi Eugene, Hi Ben,

  Firstly Ben, thanks so much for your personal reply in SuperFast Results. Shows you care!

  The important thing that you guys have pointed out is that SEOC is not an accurate measure of the competition we REALLY face when doing keyword research. These days I just go straight to the SEO Competition module because it's those first ten entries that really count! And you're pulling that data from Google. Great stuff.
  These days (as an affiliate) I use the SEO Competition module by only going for keywords that have at least four of the top ten entries easy to beat (pretty green), and if there are too many big players in there like Amazon and Walmart with PR4+ I won't bother.

 218. Great to have MS back online. Surely it has been a good start for the MS team for 2012, but I do see the MS team effort in trying to mitigate all the challenges they face and offer excellent customer service for their products.

  I read that some of your paying customers aren't confident about the data drew from Bing which I must say I agree. Bing although growing in market share, has yet to prove itself being capable of replacing Google. In fact, much of the traffic to my websites and my clients are from Google, not so much from Bing.

 219. This is awesome customer service. I'm very impressed with market samurai and the the level of transparency. I really enjoy the product and appreciate this notification.
  Cảm ơn bạn!

 220. 220

  In SEO competition SITE (Index Count) must be from Google – really. Here in Europe Bing has 3 – 8 % of market….

  Mayby you should stop giving away MS for 40 days for free. 12 days it enought for someone who want buy it.

 221. Hi Eugene,

  Thanks for the excellent work MS has put into getting something up and running again so soon.

  I've been using the limited rank checker for a few days and to be honest I've had totally inconsistent results. For example I'm seeing pages reported as not ranked that are clearly (cache cleared/no history etc) on the first page. I've even checked using proxies and the results are there. Talking of which, I've just signed up to the HMA VPN solution http://bit.ly/A8Ppzx that I'm hoping will give better results. It was worth the $12 or whatever for 1 month just to give it a go. If it works then I can take the burden of you guys full stop.

  I know it might seem slightly out there but would it not be possible to use something similar (3rd paryt) over the existing cloud infrastructure to anonmyise (is that even a word?) your Google traffic or do you still reckon there's just too much throughput?

 222. 222

  Hi there !

  I want to purchase MS, but it seems that there are a lot of problems with their data.

  I don't know if it is just me but MS does not return Backlink data anymore : ( .

  Can you please confirm this ?

  Cảm ơn,
  Larry.

  On
  Miriam Parkinson replied:

  This has now been resolved

 223. 223
  On February 4th, 2012 at 9:19 am
  Just Curious said:

  Hey guys,

  Long time MS user – I have 3 licenses actually, so… you could say I'm generally a supporter.

  What I want to know is this:

  Many tools offer rank trackers. There's everything from CuteRank to the actual “Rank Tracker” from the guys behind SEO SpyGlass.

  All of these other tools have kept their rank tracker functions working, and there's no discussion amoungst the users about fee structures, etc.

  So what makes MS unique here?

  Why is it that MS is the only software talking about this?

  If this was a “Google” problem, how have all of the other tools overcome it so easily?

  Hell, if Scrapebox can still query Google at 500 threads of inurl: searches behind proxies without being banned, what's the issue?

  I've never seen one explaination that makes any sense about why MS is the only tool with a problem that will begin to require fee's.

  Mind you, it's not about the money… it's about this being an isolated incident that only affects your software, and it's not unreasonable to just ask why…

  I'm sure this will get the crowd looking to hang anyone that says anything out of turn all worked up, but that's their decision. I don't really care about people getting super defensive, so if anyone would like to, be my guest.

  In the mean time, the question still stands…

  On
  Miriam Parkinson replied:

  It seems that something specific in the way we were gathering the data is causing us to have problems

 224. 224

  Hi,

  There is a trouble in SEO competition, nothing is shown for RDD, RDP, BLP, BLD and BLEG. Is it just for me ?

  Thank you

  On
  Miriam Parkinson replied:

  There was a problem with getting data from MajesticSEO – we have fixed this so it should be back up and running.

 225. I have only used the Keyword research and SEO competition modules, primarily but occassionally used the domain module. Unfortunately, if 'works' is your definition of how the SEO competition module now functions all I can say is

  Does anyone want to buy my MS license?

 226. 226

  Again, Thank you so much for your honesty, and hard work.

 227. Hey guys, thanks for your great work. I don't access Rank Tracking all that often (maybe once a month), so I'm concerned that when you start to charge for it, I'll be even less inclicing to use your software.

  But I have an idea…

  May I suggest that you add a cost ONLY to those who use the service frequently? Maybe above a threshold per day/week/month – surely there's a way to build a monitoring mechanism into the system?

  Just a thought…

  Keep up the good work, Mark

  On
  Miriam Parkinson replied:

  That is the type of pricing structure that we expect to use – Miriam

 228. Thanks to the whole team for such a tremendous effort. Your software is fantastic and I wish you continued success.

 229. I can tell ya from my own experience that I've gotten back 100X more than what I paid for this software.

  I been online for 12 years now and I've never seen a company in our industry have the level of service as the Market Samurai team.

  I thank you for that.

  Now as to getting a refund! Come on, lets get real here. Do we actually expect MS team to fork up $40ka day just to have this one feature free?

  I could understand the new users wanting it but for the rest of us, I believe we've gotten our moneys worth. I know I have.

  I for one rely on the Rank tracker feature. Helps my business. so if and when it goes to paid, then I'll think about it.

  I won't stop using though. There's tons of other features that help my business. The Rank Tracker is just one.

  Thanks for all you do fellas. Keep up the support and great job you guys are doing.

 230. 230

  I sold a bit MS copys by my website and affiliate program. After the last changes a cant get any sale… Really. PPL are downloading trial but they dont want to buy it. This is the best proof for me that staff should solve the last issues. I bet that global MS sales are also going down..

  I can understand the issue with Rank Tracker, but please stop using BING instead Google in SEO Copetition. BING data like “Index Count” is worthless for all Europe. Really, it worst than blank data.

 231. 231
  On February 6th, 2012 at 6:49 am
  Rene Remington said:

  I am happy to see that you are back. That dedication and team work. Noble Samurai will continue to be successful.

  Thanks you :-)

 232. In SEO Competition, Google Index Count(IC). After I checked this is not count index Google but Bing Index. can you make back for Count Index Google?
  Nhờ

 233. 233

  Been using MS for years and love it. What a great team and great value. Thanks so much for making this tool affordable for the little guy!

 234. I have never posted on this blog before so please do not interpret what I say as trolling to any degree. I will have to agree with just about everyone that says the SEOC must be restored to utilizing Googles Results and not Bing.

  I have been trying your product for the second time now the first time was a couple of months ago and I just could not believe how powerful your software was and how awesome in general it was as a whole. However, this second time around using the Demo I have noticed that SEOC does not return nearly as many results as it had prior when it used Google for the SEOC.

  I have been wanting to buy Market Samurai since I had initially tried it but money has been really tight the past few months so I have been unable to purchase it for those reasons. I will also mention that with the way things are currently with MS using Bing I am kind of on the fence about my decision to purchase your software Regretfully, I have to make my thoughts clear on your decision to use Bing in lieu of Google for SEOC and other areas of the software!

  I have been doing SEO for about 4 years now and I will be very adament when I say that I would not rely on Bing to make me toast let alone trust their data to be accurate in comparison to Google's!
  Even if they do posses 30% of the Market share here in the US it is soley because Americans have become lazy by nature I really cannot believe that it has anything to do Micro$ofts Tech.

  I mean hell, you would think that seeing how Microsoft governs about 83% of the computer operating system industry that they would be ahead of the curve on just about everything. Lets look at Internet Explorer as a perfect example they are behind in all of the current coding standards for web design and by far present the biggest pain in the ass when building websites compared to other browsers.

  So no I would not be inclined to believe they are formidable competitor for Google when it comes to search algorithms!

  On
  Joanne@fleece dog harnesses replied:

  No I don't agree with going with Bing either and was not impressed with Magestic.

  On
  mark@junk silver for sale replied:

  Great comment about microsoft! I consider all their products a “virus”.

 235. That are good news.

 236. I've been using MS for almost 3 years now. I'm going to be quite honest here and say that I'm disappointed with the performance of your product within the last few months. With the need of constant updates, and now MAJOR issues with the Rank Tracker (one of my sole purposed for purchase), it's becoming a HASSLE to use your product. I've been patient. I've been supportive. But if things don't change in the very near future, I'm going to have to give my loyalty to another product.

  I would sincerely appreciate a blog article on HOW TO SETUP A VPN AND PROXIES IN MARKET SAMURAI so I can use the Rank Tracker for medium-high volume queries without getting my IP banned from Google's services.

  Please and Thank you. I appreciate what y'all have done to combat the Rank Tracker issues, but it's your responsibility to do better…..one way or another. I understand things change, but you need to “adapt or die”.

 237. 237

  Dear Staff

  Any news about Bing issue? When data from Google will come back in at least SEO Competition?

 238. Been using MS for quite some site and good to read that you are back in business!!

 239. 239

  I have always backed MS and the Team.
  Like others i got a good deal when i purchased
  a few years ago.
  But because of recent “problems” with MS iv'e
  had to use “other” tools to keep up.

  I am wondering why other tools don't seem to be affected by the latest Google updates when it comes to Rank Tracking etc?

  Is it true that MS has an inherent coding problem? Ergo the constant scrambling to fix problems?

  Is the huge percentage of “Free Users” causing a problem?

  Are the accusations leveled by SEO Powersuite CEO true?

  I would also like to add my voice to the anti-Bing choir, Google is where the money is, i am not interested in any results from Bing (Sorry)…

 240. 240

  Any word yet on what the price will be for the new rank checker? Also, whats the word on the ETA for its release?

 241. 241
  On February 10th, 2012 at 10:10 pm
  Austin Salvador said:

  As a businessman I can appreciate the attempt at making more money on a continuous basis from a pool of clients that already paid the one-off price.

  As a client if we don't have a simple way to make searches with our own proxies with G's search engine(our clients usually do not care about Bing or Yahoo), that would be suicide seeing how so many of your competitors offer this for free, as well as Google's API also is free to tap into.

  Give us options, not just limitations and we will keep recommending your awesome software to the uninitiated.

 242. I am new to Market Samurai and the Rank Tracker issues haven't effected me (yet). However I was so impressed with the way Eugene and his company responded to this issue, that I wrote a blog post about it. People may be pissed off with how MS has handled this issue, but it beats crawling under a rock and going radio silent.

  Keep up the open and honest work!!

 243. is it possible to have High ACrank and zero gogle rank?
  how this happens?

 244. Thanks for keeping us in the loop Eugene.

  I can imagine it's difficult keeping up with the challenge that present from search engines while still keeping the high quality of your amazing tools and products.

 245. 245

  Please ETA subscription. I am going to stick with you guys, I believe you deserve it. But, I am desperate need for a good rank tracker, I'm using others, but they are not as accurate as MS during the good times. Go Go Go