อันดับติดตาม Update - แผนฟรีและเปิดเผยราคา

แบ่งปันปุ่ม

ฉันดีใจจริงๆที่จะสามารถที่จะแบ่งปันกับคุณบางส่วนข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับบริการติดตามตำแหน่งใหม่

โพสต์บล็อกนี้มีข้อมูลจำนวนมาก แต่ฉันต้องการที่จะตอบเป็นจำนวนมากของคำถามที่เป็นไปได้เกี่ยวกับบริการใหม่ของเรา โดยเฉพาะอย่างยิ่งโพสต์บล็อกนี้จะครอบคลุมถึง:

 1. สรุปเกี่ยวกับสถานะปัจจุบันของโมดูลติดตามอันดับ
 2. อัปเดตสถานะความคืบหน้าการติดตามอันดับบริการใหม่
 3. มีอะไรที่แตกต่างกันเกี่ยวกับการให้บริการการติดตามตำแหน่งใหม่ได้หรือไม่
 4. รายละเอียดของการวางแผนการติดตามคำหลักของเราฟรี - ขึ้นอยู่กับข้อมูลการใช้งานของเราฉันยินดีที่จะประกาศการเสนอขายฟรีของเราจะตอบสนองความต้องการกว่า 92% ของผู้ใช้ของเรา
 5. รายละเอียดของแผนกำหนดราคาของเรา - และวิธีที่คุณสามารถได้รับการเข้าถึงส่วนลด 50%
 6. วิธีติดตามอันดับบริการใหม่ของเราจะแตกต่างกับบริการอื่น ๆ ในตลาด

มีจำนวนมากที่จะครอบคลุมดังนั้นขอเริ่มต้น

1. ติดตามตำแหน่งในปัจจุบันคือการทำงานและการทำงานในตลาดซามูไร

มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะย้ำว่าโมดูลติดตามตำแหน่งปัจจุบันกำลังทำงานและการทำงาน

หลังจากที่ Google เปลี่ยน ความสำคัญอันดับแรกของเราคือการเรียกคืนการทำงานหลักให้เร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้. อย่างรวดเร็วในช่วงหลายวันที่ เราปล่อยออกมาซึ่งได้รับการบูรณะปรับปรุงการทำงานให้กับทุกโมดูลหลักของเรา

สิ่งสำคัญที่สุดคืออันดับ Tracker คือการทำงานในปัจจุบัน ส่วนใหญ่ของผู้ใช้ของเราตรวจสอบน้อยกว่า 50 คำหลักและการบริการของเราควรจะทำงานได้อย่างราบรื่นสำหรับผู้ใช้เหล่านี้

หากคุณกำลังตรวจสอบจำนวนมากของคำหลัก (100+) คุณอาจถูกขอให้กรอกแจ้งลบความคิดเห็นที่จะดำเนินการดึงกลับข้อมูลการจัดอันดับ แต่คุณยังสามารถเรียกชุดเต็มของข้อมูลคำ

2. ความคืบหน้าได้รับการทำอยู่ในอันดับบริการติดตามใหม่และเมื่อมันจะต้องพร้อมที่จะใช้งานหรือไม่

ตั้งแต่การฟื้นฟูการทำงานเต็มรูปแบบเพื่อซามูไรตลาดที่เราได้รับอย่างไม่รู้จักเหน็ดเหนื่อยทำงานที่จะนำคุณใหม่ "เมฆ" รุ่นของการให้บริการการติดตามตำแหน่งของเรา

นี่คือการปรับปรุงอย่างรวดเร็วในวิธีที่เรากำลังจะไป:

 • เราได้ทำแล้วมีความคืบหน้าอย่างมีนัยสำคัญการสร้างโครงสร้างพื้นฐาน back-end และการให้บริการในการส่งมอบบริการการติดตามตำแหน่งใหม่
 • เราได้พูดถึงมากกว่าโหลยศติดตามผู้ให้บริการข้อมูลและการเจรจาต่อรองการจัดการที่ดีในนามของคุณจะสามารถที่จะจัดการกับความต้องการได้อย่างน่าเชื่อถือของผู้ใช้ฐานของเรา - ที่กว่า 200 ล้านการตรวจสอบการจัดอันดับต่อเดือนนี้เป็นภาระที่สำคัญสำหรับหลาย ๆ คน ของผู้ให้บริการที่เราได้พูดถึง!
 • เราได้ออกแบบอินเตอร์เฟซที่ง่ายต่อการใช้งานได้อย่างรวดเร็วและง่ายดายย้ายข้อมูลติดตามตำแหน่งของคุณที่มีอยู่ไปยังเมฆและการจัดการแคมเปญออนไลน์ของคุณ

ดังนั้นเมื่อนี้จะพร้อมสำหรับคุณที่จะใช้งานหรือไม่

ในขณะที่เรามีความก้าวหน้าอย่างมีนัยสำคัญเพื่อให้ห่างไกลประมาณการที่ดีที่สุดในปัจจุบันของเราคือการที่เราจะอยู่ในตำแหน่งสำหรับการทดสอบเบต้าที่มีขนาดใหญ่ในระยะเวลาประมาณ 2-3 สัปดาห์ด้วยการเปิดตัวประชาชนประมาณ 2 สัปดาห์ต่อไปนี้ที่ นี้จะให้ทดสอบเบต้าของเรามีโอกาสที่จะได้รับไม่กี่สัปดาห์ของรายงานการจัดอันดับผ่านการล้างออกปัญหาใด ๆ ก่อนที่เราจะทำให้มันใช้ได้กับทุกคน

ฉันตระหนักดีว่านี่เป็นนานกว่าที่เราคาดเดิม แต่ฉันคิดว่าคุณจะเห็นว่ามันเป็นสิ่งสำคัญมากขึ้นในการตรวจสอบให้แน่ใจว่ารุ่นใหม่จะเป็นที่เชื่อถือได้และมีเสถียรภาพเป็นไปได้และที่เกี่ยวข้องกับอีกไม่กี่สัปดาห์ที่ผ่านมาเกินกว่าที่เราคาดเดิม

โปรดมั่นใจว่านี่คือความสำคัญของเรา # 1 และทรัพยากรที่มีอยู่ทุกที่โนเบิลซามูไรคือการทำงานที่จะนำคุณบริการติดตามตำแหน่งใหม่ให้เร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้

อีกครั้งหนึ่งที่โมดูลที่มีอยู่อันดับติดตามกำลังทำงานอยู่และจะสามารถที่จะให้บริการผู้ใช้ส่วนใหญ่ของเราต้องการการจัดอันดับจนกว่าเราจะอยู่ในตำแหน่งที่จะแผ่ออกบริการใหม่ของเรา

3. ดังนั้นสิ่งที่แตกต่างกันเกี่ยวกับการบริการติดตามตำแหน่งใหม่ได้หรือไม่

หากคุณเคยใช้ติดตามตำแหน่งคุณได้อย่างรวดเร็วจะตระหนักถึงข้อเสียเปรียบหลักของมัน - มันช้า! มันเป็นปัญหาที่ตำแหน่งปัจจุบันหุ้นโมดูลติดตามด้วยยศสก์ท็อปทั้งหมดตรวจสอบซอฟแวร์

หากคุณร้ายแรงเกี่ยวกับการตรวจสอบการจัดอันดับของคุณคุณต้องยิงขึ้นซอฟแวร์ในแต่ละสัปดาห์ให้คลิกที่ปุ่ม "การปรับปรุงการจัดอันดับ" แล้วรอถึงครึ่งชั่วโมงหรือมากกว่าก่อนที่ข้อมูลทั้งหมดที่จัดอันดับของคุณได้รับการปรับปรุง! และคำอื่น ๆ ที่คุณกำลังติดตามที่ช้าลงมันจะกลายเป็น!

และที่สำหรับแต่ละตำแหน่งติดตามแฟ้มข้อมูลที่คุณมี หลายผู้ใช้ของเรามีหลายเว็บไซต์หรือลูกค้าที่พวกเขาต้องการที่จะตรวจสอบการจัดอันดับสำหรับและแต่ละเหล่านี้ในแฟ้มโครงการที่แตกต่างกัน หากคุณมี 3 หรือ 4 ไฟล์กระบวนการทั้งหมดสามารถใช้เวลาหลายชั่วโมงจะเสร็จสมบูรณ์ซึ่งไม่เหมาะ

บริการติดตามตำแหน่งใหม่ที่แตกต่างกันมาก แทนที่จะมีการตรวจสอบคำหลักของคุณด้วยตัวเองเราจะตรวจสอบคำหลักในนามของคุณโดยอัตโนมัติและส่งอีเมลถึงคุณในแต่ละสัปดาห์เมื่อการจัดอันดับของคำหลักของคุณมีความพร้อม

นี่คือวิธีการที่จะทำงาน:

 1. ครั้งแรกที่อัปโหลดไฟล์การติดตามตำแหน่งของคุณที่มีอยู่เพื่อ Noble ซามูไร "เมฆ" เซิร์ฟเวอร์ที่มีข้อมูลการจัดอันดับของคุณจะถูกเก็บไว้
 2. จากนั้นเลือกคำหลักที่คุณต้องการตรวจสอบเป็นประจำทุกสัปดาห์ นอกจากนี้คุณยังเสนอชื่อซึ่งวันของสัปดาห์ที่คุณต้องการตรวจสอบการจัดอันดับของคุณการปรับปรุง
 3. สัปดาห์ละครั้ง "เมฆ" เซิร์ฟเวอร์ของเราจะตรวจสอบการจัดอันดับของคุณในนามของคุณ (คุณไม่จำเป็นต้องมีเครื่องคอมพิวเตอร์ของคุณที่จะเปิดทุกอย่างเกิดขึ้นโดยอัตโนมัติบนเซิร์ฟเวอร์ของเรา)
 4. เมื่อจัดอันดับของคุณได้รับการตรวจสอบและรายงานการจัดอันดับของคุณเสร็จแล้วเราจะส่งอีเมล์แจ้งเตือนให้คุณทราบ
 5. จากนั้นคุณสามารถเปิดติดตามตำแหน่งและทันทีดูข้อมูลการจัดอันดับ

เพราะเราทำทุกอย่างจากการยกของหนัก "เมฆ" ของเราเซิร์ฟเวอร์คุณใช้เวลาน้อยลงรอผลและสามารถใช้เวลามากขึ้นการตีความข้อมูลของคุณ!

4. รายละเอียดของแผนฟรีอันดับที่มีอยู่สำหรับการติดตามเจ้าของซามูไรตลาดหรือไม่

ความหวังที่ยิ่งใหญ่ของเราคือการที่เราจะสามารถที่จะนำเสนอแผนฟรีติดตามตำแหน่งสำหรับเจ้าของที่มีอยู่ของทั้งสองตลาดซามูไรและมาตราซามูไร

เราได้ใช้เวลาเพียงไม่กี่สัปดาห์ที่ผ่านมาการวิเคราะห์รูปแบบการใช้งานของลูกค้าปัจจุบันของเราและยังอุกอาจเจรจาต่อรองกับผู้ให้บริการข้อมูลการจัดอันดับที่จะเข้าใจ:

 1. หากแผนฟรีเป็นไปได้ทางเศรษฐกิจที่ทุก และ
 2. สิ่งที่แผนจะรวมถึงฟรีสำหรับผู้ใช้ที่มีอยู่ของเรา

ข่าวดีก็คือว่าเราจะสามารถที่จะนำเสนอแผนฟรีที่ดีสำหรับเจ้าของในปัจจุบันทั้งหมดของผลิตภัณฑ์ของเรา

ในการวิเคราะห์ข้อมูลการใช้งานการจัดอันดับของเราในช่วงปีที่ผ่านมาเราได้ค้นพบรูปแบบการใช้ต่อไปนี้สำหรับฐานลูกค้าของเราในปัจจุบัน:

92% ติดตามน้อยกว่า 50 คำหลัก
7% ติดตามระหว่าง 51-500 คำหลัก
ติดตาม 1% กว่า 500 คำหลัก

เป้าหมายของเราคือเพื่อให้แผนฟรีที่จะให้แน่ใจว่าเป็นจำนวนมากของลูกค้าของเราเป็นไปได้ที่จะได้รับผลกระทบอย่างสมบูรณ์โดยการเปลี่ยนแปลงที่ติดตามอันดับ

ฉันมีความสุขที่จะประกาศว่าลูกค้าที่มีอยู่ทั้งหมดของตลาด Samurai และมาตราซามูไรจะได้รับสิทธิ์ฟรี 50 แผนคำสำคัญ

นั่นหมายความว่ากว่า 92% ของลูกค้าของเราจะได้รับประโยชน์จากการปรับปรุงบริการติดตามอันดับ (ที่เรามองขึ้นการจัดอันดับของคุณโดยอัตโนมัติในแต่ละสัปดาห์) และจะไม่ต้องจ่ายเงินสำหรับมัน

มีบางสิ่งที่สำคัญที่จะต้องทราบคือ

1. ในขณะที่แผนฟรีจะเป็นอิสระในการที่คุณจะไม่ฟรีให้กับเรา - เราจะจ่ายเงินหลายพันดอลลาร์ในแต่ละเดือนในนามของคุณเพื่อรับประกันแผนเหล่านี้ฟรี เราได้ตั้ง Freeline ในระดับที่ควรจะตอบสนองความต้องการส่วนใหญ่ของผู้ใช้ (มากกว่า 92%) ในขณะที่การตั้งค่าจำนวนเงินที่เราจำเป็นต้องใช้จ่ายในแต่ละเดือนสำหรับลูกค้าของเราให้อยู่ในระดับที่ยั่งยืน

มั่นใจนี้จะไม่ล้มละลายเรา แต่มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะร่วมกันว่าเราจะเรียกเก็บเงินฐานรากสำหรับบัญชีฟรีเหล่านี้เรามีการวาดเส้นบางและแผน 50 คำหลักสมดุลของการประชุมส่วนใหญ่ ความต้องการของผู้ใช้เช่นเดียวกับการจัดการค่าใช้จ่ายอย่างต่อเนื่องของเรา

2. ข้อเสนอนี้จะสามารถใช้ได้สำหรับซามูไรตลาดที่มีอยู่เท่านั้น (และมาตราซามูไร) เจ้าของหรือคนที่ซื้อตลาด Samurai ก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012 - ในฐานะที่เป็นลูกค้าที่มีอยู่ของเราและผู้ใช้ทดลองเป็นผู้ที่จะได้รับผลกระทบมากที่สุดจากการเปลี่ยนแปลง, ข้อเสนอนี้จะเปิดให้บริการในการเป็นเจ้าของฐานที่มีอยู่ - ทุกคนที่มีเวอร์ชันเต็มของตลาด Samurai หรือข้อซามูไรเช่นเดียวกับ ผู้ใช้ทดลองใด ๆ ในปัจจุบันที่อัพเกรดเป็นเวอร์ชั่นเต็มก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012

3. หลังจาก 30 เมษายน วันที่ 31 พฤษภาคม 2012, แผนฟรีสำหรับลูกค้าใหม่ใด ๆ ของตลาด Samurai จะลดลงถึง 10 คำหลักต่อเดือน - เนื่องจากมีค่าใช้จ่ายอย่างต่อเนื่องอย่างมีนัยสำคัญในการให้บริการเหล่านี้ฟรีแผนแผนฟรีคำหลักที่ 50 จะใช้ได้เฉพาะกับเจ้าของเดิม (และทุกคนที่ อัพเกรดเป็นเวอร์ชั่นเต็มก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012)

เกือบ 60,000 ลูกค้าคุณสามารถเริ่มต้นที่จะเข้าใจว่าทำไมให้แผนนี้จะฟรีค่าใช้จ่ายเราหลายพันดอลลาร์ต่อเดือน

นั่นเป็นเหตุผลที่เราสามารถให้ข้อเสนอนี้สามารถใช้ได้กับลูกค้าที่มีอยู่ ลูกค้าในอนาคตจะถูก จำกัด ให้ 10 คำ / เดือนแผน

4. นี้ฟรี 50 แผนคำหลักที่เทียบเท่ากับแผนการจ่ายที่ค่าใช้จ่ายได้ถึง $ 22.50 ต่อเดือน - เราได้ทำวิเคราะห์อย่างละเอียดของการแข่งขันในพื้นที่บริการติดตามตำแหน่ง บริการส่วนใหญ่ติดตามการจัดอันดับไม่ให้แผนฟรีที่ทุกคนและมีราคารายการขั้นต่ำ $ 29 ถึง $ 49 เดือนเพียงลงทะเบียน นี้เป็นกรณีที่มูลค่าที่แท้จริงให้คุณสำหรับการเทียบเคียง 50 แผนคำหลักใดก็ได้ระหว่าง $ 5 เป็น $ 22.50 ต่อเดือน

เฉพาะลูกค้าที่มีอยู่และผู้ที่ซื้อเวอร์ชันเต็มของตลาด Samurai ก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012 จะได้รับสิทธินี้ฟรี 50 แผนคำ - ซึ่งมีถึง $ 22.50 ต่อเดือนของการตรวจสอบการจัดอันดับของคำหลักฟรี

5. รายละเอียดของแผนกำหนดราคาของเรา

การวิเคราะห์ข้อมูลการใช้งานการจัดอันดับของเราแสดงให้เห็นว่า 50 แผนคำหลักของเราจะถูกกว่าที่เพียงพอสำหรับการมากกว่า 92% ของลูกค้าของเรา

แต่ถ้าคุณเป็นหนึ่งในผู้ที่อยู่ใน 8% ของผู้ใช้ที่ติดตามมากกว่า 50 คำหลักแล้วเราต้องการที่จะให้แน่ใจว่าเราดูแลคุณมากเกินไป

ก่อนที่ผมจะเปิดเผยแผนกำหนดราคาเป็นสิ่งที่มันเป็นสิ่งสำคัญในการตรวจสอบการแข่งขันและดูสิ่งที่ตัวเลือกที่มีราคาถูกที่สุดในตลาดในการติดตามมากกว่า 50 คำหลักเป็นประจำทุกสัปดาห์:

คู่แข่ง

B

C

D

ราคาถูก 50 + แผนคำหลัก

$ 49 / เดือน

$ 24 / เดือน

$ 19 / เดือน

$ 99 / เดือน

คำสำคัญการติดตาม

250

100

100

1000

ราคา / คำ

$ 0.20

$ 0.24

$ 0.19

$ 0.10

ดังนั้นถ้าคุณจำเป็นต้องติดตามมากกว่า 50 คำหลักแล้วการวางแผนที่ถูกที่สุดจากการให้บริการการแข่งขันเริ่มต้นที่ $ 19 / เดือนและคุณสามารถจ่ายเท่าที่ $ 99 / เดือน!

ขณะนี้อาจดูเหมือนมากมีเหตุผลที่ดีสำหรับราคา มีค่าใช้จ่ายอย่างหนักเพื่อให้โครงสร้างพื้นฐานที่จะตรวจสอบจำนวนมากของคำหลัก

เมื่อทำการวิเคราะห์และรูปแบบการกำหนดราคาของเราเรามีสองข้อได้เปรียบที่ชัดเจนกว่าคู่แข่งของเรา:

 • การกำหนดราคาของคู่แข่งส่วนใหญ่เป็นเป้าหมายที่หน่วยงาน SEO -. บริษัท ที่มีเงินในกระเป๋าลึกหน่วยงานมักจะคิดค่าหลายร้อยหรือหลายพันดอลลาร์ให้กับลูกค้าของตัวเองทุกเดือนและดังนั้นจึงสามารถที่จะจ่ายเงินเป็นจำนวนมากในแต่ละเดือนจะได้รับการจัดอันดับของคำหลักของการปรับปรุงสำหรับพวกเขา

  หน่วยงานจัดการลูกค้าหลาย - ต้องติดตามหลายร้อยหรือหลายพันคำหลักในแต่ละเดือน โครงสร้างการกำหนดราคาของแผนการให้บริการในปัจจุบันในตลาดสะท้อนให้เห็นถึงความต้องการนี​​้ แต่นี้ทำให้มันไกลเกินเอื้อมของเจ้าของธุรกิจขนาดเล็กออนไลน์จำนวนมากโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าพวกเขาจะต้องติดตามไม่กี่ร้อยคำหลัก
 • ส่วนใหญ่ของคู่แข่งของเราให้บริการฐานลูกค้าที่ค่อนข้างเล็กของหน่วยงาน SEO - และอื่น ๆ ไม่สามารถที่จะแพร่กระจายค่าใช้จ่ายในโครงสร้างพื้นฐานของพวกเขาข้ามนับหมื่นของผู้ใช้ที่เราเป็น

เรารู้ว่าใครเป็นลูกค้าของเราและพวกเขามีความแตกต่างจากหน่วยงาน SEO! ในขณะที่เราจะมีบางหน่วยงานและที่ปรึกษา SEO ใช้ซอฟต์แวร์ของเราส่วนใหญ่ของผู้ใช้ของเราเป็นเจ้าของธุรกิจออนไลน์ขนาดเล็กที่ไม่ได้มีหลายร้อยดอลลาร์ต่อเดือนเพื่อใช้จ่ายในการติดตามการจัดอันดับของ

เราได้นำความต้องการนี​​้มาพิจารณาเมื่อขึ้นมาพร้อมกับแผนการติดตามตำแหน่งของเราเอง

เพื่อให้แน่ใจว่าลูกค้าที่มีอยู่ได้รับการจัดการที่ดีที่สุดที่เป็นไปได้ที่เรากำลังนำเสนอสองชุดของแผน:

 1. แผนสำหรับลูกค้าที่มีอยู่ของเรา (หรือลูกค้าใหม่ที่ซื้อมาก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012)
 2. แผนสำหรับลูกค้าใหม่ที่ซื้อหลังจาก 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012

นี่คือรายการของสิ่งที่แผนการของเราจะให้บริการการติดตามอันดับโนเบิลซามูไร:

อันดับติดตามแผน

พิเศษที่มีอยู่
ราคาของลูกค้า

(ลงทะเบียนก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012)

การกำหนดราคาขายปลีก


(หลังจากที่ลงทะเบียน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012)

เข็มขัดสีขาว

คำสำคัญ: 50
ราคา / เดือน: ฟรี
ราคา / คำค้นหา: ศูนย์
คำสำคัญ: 10
ราคา / เดือน: ฟรี
ราคา / คำค้นหา: ศูนย์

เข็มขัดเหลือง

คำสำคัญ: 100
ราคา / เดือน: $ 5
ราคา / คำค้นหา: $ 0.05
คำสำคัญ: 100
ราคา / เดือน: $ 10
ราคา / คำค้นหา: $ 0.10

เข็มขัดสีส้ม

คำสำคัญ: 200
ราคา / เดือน: $ 10
ราคา / คำค้นหา: $ 0.05
คำสำคัญ: 200
ราคา / เดือน: $ 20
ราคา / คำค้นหา: $ 0.10

สายสีน้ำเงิน

คำสำคัญ: 500
ราคา / เดือน: $ 25
ราคา / คำค้นหา: $ 0.05
คำสำคัญ: 500
ราคา / เดือน: $ 50
ราคา / คำค้นหา: $ 0.10

เข็มขัดสีน้ำตาล

คำสำคัญ: 1000
ราคา / เดือน: $ 40
ราคา / คำค้นหา: $ 0.04
คำสำคัญ: 1000
ราคา / เดือน: $ 80
ราคา / คำค้นหา: $ 0.08

เข็มขัดหนังสีดำ

คำสำคัญ: 2500
ราคา / เดือน: $ 99
ราคา / คำค้นหา: $ 0.04
คำสำคัญ: 2500
ราคา / เดือน: $ 198
ราคา / คำค้นหา: $ 0.08

ดังนั้นถ้าคุณเป็นลูกค้าที่มีอยู่ 100 คำหลักที่คุณสามารถติดตามการจัดอันดับของคุณในราคาเพียง $ 5 ต่อเดือน นั่นเป็นเพียง $ 0.05 ต่อคำ - น้อยกว่าหนึ่งในสี่ของที่สุดของข้อเสนอของเราของคู่แข่ง!

สำหรับลูกค้าที่มีอยู่ทั้งหมด (และสำหรับทุกคนที่อัพเกรดเป็นเวอร์ชั่นเต็มของตลาด Samurai ก่อน 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012) คุณจะได้รับการเข้าถึงทุกแผนค้าปลีกของเรา แต่ในส่วนลด 50% ครึ่งราคา!

ถ้าคุณศึกษาแผนดังกล่าวข้างต้นคุณจะเห็นว่าแม้แผนค้าปลีกในอนาคตของเรา (ซึ่งเตะในเฉพาะสำหรับลูกค้าใหม่ที่ซื้อหลังจาก 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012) มีราคาต่อคำหลักน้อยกว่าครึ่งหนึ่งของที่สุดของการเสนอขายคู่แข่งของเรา เพื่อให้ได้ราคาเดียวกันต่อคำหลักจากการให้บริการการแข่งขันที่คุณจะต้องใช้เวลาอย่างน้อย $ 99 ต่อเดือน!

รักที่เราต้องการที่จะสามารถที่จะนำเสนอการติดตามอันดับฟรีอย่างต่อเนื่องเพื่อผู้ใช้ทุกคนได้รับผลกระทบของเรา แต่สำหรับเหตุผลที่ผมได้กล่าวมาแล้วเศรษฐกิจนี้เป็นเพียงไปไม่ได้

50 คำหลักของเราแผนฟรีซึ่งตรงกับความต้องการกว่า 92% ของลูกค้าของเราจะได้ค่าใช้จ่ายเราหลายพันดอลลาร์ในแต่ละเดือนเพื่อให้ครอบคลุม

หากคุณเป็นหนึ่งในไม่กี่คนที่ติดตามมากกว่า 50 คำหลัก (และคุณลูกค้าที่มีอยู่) เราสามารถที่จะให้คุณราคาพิเศษ - น้อยกว่าหนึ่งในสี่ของราคาของคู่แข่งของเรา

ทุกคนที่ซื้อสินค้าของเราหลังจาก 30 เมษายน 31 พฤษภาคม 2012 จะสามารถที่จะเลือกจากแผนค้าปลีกของเราซึ่งยังคงความคุ้มค่าสูงสุด - ที่น้อยกว่าครึ่งหนึ่งของราคาของที่สุดของคู่แข่งของเรา

ทุกแผนติดตามอันดับให้รายงานรายสัปดาห์ วิธีที่จะทำงานนี้และทำไมเราไม่สามารถที่จะให้การปรับปรุงบ่อยมากขึ้น?

มีเพียงข้อยกเว้นบางประการส่วนใหญ่ของคู่แข่งของเราให้มีการปรับปรุงการจัดอันดับประจำสัปดาห์เท่านั้นและสำหรับเหตุผลที่ดี:

 1. หากคุณไม่สม่ำเสมอในการตรวจสอบการจัดอันดับของคุณจะสังเกตเห็นความผันผวนของชีวิตประจำวันในผลลัพธ์ของคุณ นี้ทุกวัน "เสียง" บิดเบือนภาพที่แท้จริงของสิ่งที่เกิดขึ้นในการจัดอันดับของคุณ

  ส่วนใหญ่ของผู้เชี่ยวชาญด้าน SEO การตรวจสอบการจัดอันดับของพวกเขาในรายสัปดาห์หรือรายปักษ์ เป็นที่ยอมรับกันโดยทั่วไปในหมู่วงการ SEO ว่าการตรวจสอบการจัดอันดับบ่อยกว่านี้ให้ค่าน้อย มันเทียบเท่ากับการตรวจสอบราคาหุ้นของหุ้นของคุณบนพื้นฐานนาทีโดยนาที มันเป็นเรื่องที่ละเอียดเกินไปที่จะให้มีความหมายใด ๆ แนวโน้มหรือการดำเนินการ
 2. มีจริงค่าใช้จ่ายที่มีตัวตนยากที่จะให้ปริมาณมากของการจัดอันดับของคำหลักคือ มีโครงสร้างพื้นฐานที่สำคัญที่จะต้องมีการสร้างขึ้นมาเพื่อค้นหาคำหลักล้านต่อเดือน ให้การจัดอันดับประจำสัปดาห์ที่สี่หมายถึงการตรวจสอบต่อเดือนต่อคำ ให้การจัดอันดับประจำวันที่เกี่ยวข้องกับการเป็นเจ็ดครั้งการค้นหาคำหลักจำนวนมากซึ่งแปลโดยตรงเป็นเจ็ดครั้งค่าใช้จ่าย ที่ให้บริการการจัดอันดับในชีวิตประจำวันอย่างมีนัยสำคัญที่มีราคาแพงมากขึ้นต่อคำหลักในการติดตาม - และถูกต้องเพื่อ!

ในการรักษาผลประโยชน์ของการจัดอันดับของคำหลักที่สามารถเข้าถึงและเป็นราคาที่ไม่แพงที่เป็นไปได้ให้กับลูกค้าของเราเราได้เลือกที่จะเริ่มแรกให้รายงานการจัดอันดับประจำสัปดาห์เท่านั้น หากมีความต้องการเพียงพอที่เราจะแนะนำการจัดอันดับประจำวัน แต่แผนการเหล่านี้ตามธรรมชาติจะมีราคาแพงมากที่จะให้

6. มีอะไรที่ไม่ซ้ำกันเกี่ยวกับการให้บริการติดตามตำแหน่งของเราหรือไม่ มันจะเปรียบเทียบกับการแข่งขันหรือไม่

หากคุณไม่ได้ใช้จริงๆโมดูลติดตามตำแหน่งก่อนหรือยังไม่ได้ตรวจสอบออกสักพักที่นี่เป็นสรุปอย่างรวดเร็วเกี่ยวกับบางส่วนของคุณสมบัติที่เป็นเอกลักษณ์นอกเหนือจากการเป็นเพียงแค่หนึ่งในสี่ของราคาของการแข่งขัน

พวกเขากล่าวว่า "ข้อเสนอแนะที่เป็นอาหารเช้าของแชมเปี้ยน" และจากจุดเริ่มต้นอันดับติดตามถูกออกแบบมาเพื่อให้ข้อเสนอแนะอย่างรวดเร็วเกี่ยวกับ "ผลกระทบ" ของการทำงานเชื่อมโยงอาคาร SEO ของคุณและกลยุทธ์การทำ SEO

 1. ติดตามอันดับไม่เพียง แต่จะตรวจสอบการจัดอันดับใน 3 เครื่องมือค้นหาสำคัญ แต่ยังมีรายงานจำนวนการเชื่อมโยงที่ชี้ไปยังแต่ละหน้าของการจัดอันดับของคุณ - โดยปกติการทำงานเชื่อมโยงอาคารเพิ่มขึ้นของคุณคุณจะเห็นการเพิ่มขึ้นในจำนวน ของการเชื่อมโยงตามด้วยการเพิ่มขึ้นในการจัดอันดับของคุณ มันเป็นตัวบ่งชี้ที่นำไปสู่​​การจัดอันดับและมีเพียงโนเบิลซามูไรอันดับติดตามมีคุณลักษณะนี้ (ผู้เชี่ยวชาญด้าน SEO รักคุณสมบัตินี้ - เพราะมันมีหลักฐานว่าทุกงานที่เชื่อมโยงอาคารอย่างหนักที่คุณได้ทำ)
 2. อันดับติดตามแสดงให้คุณเห็นการจัดอันดับสำหรับหน้าเว็บทุกเดียวที่คุณควบคุม - เป็นเรื่องปกติในปัจจุบัน SEO เพื่อใช้หลายโดเมนในการจัดอันดับสำหรับคำหลัก บริการส่วนใหญ่ติดตามอันดับอื่น ๆ สามารถติดตามโดเมนหนึ่งและมีเพียงจะบอกคุณการจัดอันดับสูงสุดที่คุณถือ เราทำให้คุณสามารถติดตามจำนวนโดเมนเช่นเดียวกับ URL ที่พิเศษเช่นวิดีโอ YouTube ใด ๆ เราจะแสดงการจัดอันดับทั้งหมดที่คุณถืออยู่ใน 100 อันดับแรกของผลไม่ได้เป็นเพียงหนึ่งสูงสุด
 3. อันดับติดตามช่วยให้คุณติดตามโดเมนไม่ จำกัด สำหรับคำหลักเดียว - อื่น ๆ ส่วนใหญ่โซลูชั่นการติดตามการจัดอันดับในตลาดคิดค่าบริการลูกค้าของพวกเขาขึ้นอยู่กับแนวคิดที่เรียกว่า "คู่คำว่า" หากคุณต้องการติดตามการจัดอันดับของคำหลักคำหลัก 5 โดเมนที่แตกต่างกันคุณจะต้องใส่คำว่าใน 5 ครั้งกินเป็นโควต้ารายเดือนของคุณ ในการติดตามตำแหน่งที่จะนับเป็นเพียงคำเดียว - เพื่อให้โควต้าคำหลักของคุณไปจำนวนมากต่อไป
 4. อันดับติดตามช่วยให้คุณติดตามการจัดอันดับบนเว็บ 2.0 เว็บไซต์ (เช่น YouTube และฟังเพลง) ที่คุณควบคุม แต่ไม่ได้เป็นเจ้าของ! - การแก้ปัญหาที่หลายคนในตลาดที่ จำกัด คุณเพียงติดตามหน้าในโดเมนเดียวหรือบังคับให้คุณติดตาม Web 2.0 แต่ละเว็บไซต์เป็นอื่น "คู่คำว่า" กินเข้าไปในโควต้า จำกัด คำหลักของคุณ ที่คุณรู้ว่า YouTube และเว็บ 2.0 เว็บไซต์มักจะประกอบด้วยส่วนสำคัญของ SEO ที่ทันสมัย เพียงติดตามอันดับช่วยให้คุณเพิ่มเว็บมากที่สุดเท่าที่ 2.0 หน้าเว็บที่คุณต้องการ - ในขณะที่เพียงแค่ใช้ขึ้นคำเดียวของโควต้ารายสัปดาห์ของคุณ
 5. อันดับติดตามสนับสนุนอย่างเต็มรูปแบบของภาษาของเครื่องมือค้นหาและการรวมประเทศ - การพูดในการจัดอันดับหลายผู้ให้บริการข้อมูลการติดตามเราตระหนักว่าน้อยมากที่สนับสนุนอย่างเต็มรูปแบบของชุดภาษาและประเทศที่มีอยู่ใน Google และเครื่องมือค้นหาที่สำคัญ ตลาด Samurai ได้กลายเป็นที่นิยมมากสำหรับที่ไม่ใช่ของสหรัฐลูกค้าที่ไม่ได้พูดภาษาอังกฤษเพราะเราได้ทำงานอย่างหนักเพื่อสนับสนุนภาษาขวาไปซ้ายเช่นภาษาฮิบ​​รูและ "Unicode" ภาษาเช่นญี่ปุ่นและจีน ให้บริการข้อมูลที่เราได้รับเลือกให้เป็นหนึ่งในไม่กี่คนที่สามารถให้เต็มรูปแบบของชุดภาษา / ประเทศ
 6. อันดับติดตามการบริหารจัดการปัญหาของ Google "แปล" และ "ส่วนบุคคล" - Google มักจะทำหน้าที่ขึ้นหน้าการจัดอันดับที่แตกต่างกันขึ้นอยู่กับที่คุณอยู่ Google ยังเป็นส่วนตัวผลการค้นหาของคุณขึ้นอยู่กับเว็บไซต์ที่คุณเยี่ยมชมบ่อย นี้ "แปล" และ "ส่วนบุคคล" พฤติกรรมสามารถทำให้มันท้าทายมากที่จะได้รับชุดวัตถุประสงค์ของผลการค้นหาทั่วไปเป็นมาตรฐานสำหรับกิจกรรม SEO ของคุณ

  เป็นผลให้คุณมักจะเห็นผลแตกต่างกันมากการค้นหาของ Google จากเว็บเบราว์เซอร์ของคุณเองกว่าสิ่งที่ติดตามรายงานอันดับบริการ ให้บริการข้อมูลการจัดอันดับของเราไม่ได้เลือกงานที่ยอดเยี่ยมของการลบอคติดังกล่าวจากผลการ

ย่อ

ว้า! นั่นคือข้อมูลจำนวนมากที่จะแยกแยะ! นี่คือสรุปอย่างรวดเร็วถ้าคุณสั้นของเวลา:

 1. หากคุณเป็นซามูไรตลาดที่มีอยู่ (หรือข้อซามูไร) ลูกค้าคุณจะได้รับการเข้าถึงฟรี 50 คำหลักอันดับแผน Tracker - ซึ่งแสดงให้เห็นว่าข้อมูลการใช้งานของเราจะมีความเหมาะสมมานานกว่า 92% ของลูกค้าของเรา
 2. หากคุณเป็นส่วนหนึ่งในกำมือของลูกค้าที่ต้องติดตามมากกว่า 50 คำหลักที่คุณจะสามารถที่จะได้รับการเข้าถึงแผนพิเศษที่มีน้อยกว่าหนึ่งในสี่ของราคาของที่สุดของการแข่งขันของเรา
 3. เรากำลังทำงานอย่างหนักจริงๆที่จะได้รับบริการที่ติดตามตำแหน่งใหม่ให้กับคุณได้อย่างรวดเร็วที่สุด เราหวังว่าจะมีรุ่นทดสอบเบต้าในอีกสองถึงสามสัปดาห์ เราจะส่งอีเมลที่มีรายละเอียดของวิธีการลงทะเบียนเพื่อเบต้าเมื่อมันพร้อม

ขอบคุณใหญ่อีกครั้งเพื่อสนับสนุนและให้กำลังใจอย่างไม่น่าเชื่อที่เราได้รับจากลูกค้าของเรา!

หากคุณมีคำถามใด ๆ ที่ยังไม่ได้ตอบโดยตรงในโพสต์นี้โปรดอย่าลังเลที่จะถามพวกเขาในความคิดเห็นด้านล่าง

ยูจีนได้เขียนโพสต์ 18 (s) สำหรับโนเบิลซามูไร

234 Responses to "อันดับติดตาม Update - แผนฟรี & ราคาเปิดเผย"

 1. 1
  เมื่อวันที่ 28 กุมภาพันธ์ 2012 ที่ 05:58
  สตีฟฟิทซ์ กล่าวว่า:

  ฉันมีความสุขที่จะมีแผนจ่ายคำหลัก (ที่คล้ายกันผมคิดว่าการใช้เครื่องมือกา) MS เป็นเครื่องมือในการวิจัยของเรา # 1 และเป็นดีกว่าที่จะมีทุกอย่างในที่เดียว

  สำหรับหน่วยงานที่เราอาจต้องการที่จะติดตามคำหลักที่ลูกค้าและให้รายงานที่คุณตั้งใจที่จะให้ป้ายขาวรายงานสำหรับหน่วยงาน?

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีสตีฟ

  ขอบคุณสำหรับคำถามของคุณ ในรุ่นอนาคตเราจะเพิ่มในการรายงานทางอีเมลรูปแบบไฟล์ PDF บนพื้นฐานการรณรงค์และสำหรับคำหลักที่สูงขึ้นมีแผนความสามารถในการ Whitelabel รายงาน PDF และอีเมลให้โดยตรงกับลูกค้าของคุณ

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 2. 2

  เฮ้ยูจีน

  ขอขอบคุณอย่างมากและมีรายละเอียดติดตาม

  ฉันมักจะกล่าวว่าในบล็อกนี้ไม่น้อยกว่าตลาด Samurai ควรจะเป็นสินค้าที่จ่ายและในที่สุดก็ดูเหมือนว่าคุณจะได้รับเพียงขนมของคุณจากความพยายามทั้งหมดของคุณ

  หนึ่งคำถามอย่างรวดเร็วในการโพสต์ของคุณคุณไม่ได้พูดถึงคนที่เป็นผู้ให้บริการข้อมูลซอสลับของคุณ?

  เหตุผลใด ๆ โดยเฉพาะอย่างยิ่ง? คุณเคยไปที่จะเปิดเผยชื่อหรือไม่ ฉันต้องการที่จะสามารถที่จะทำความขยันของตัวเองและรู้ว่าใครเป็นแหล่งนี้เป็นที่เชื่อถือได้เพื่อประโยชน์ในการเปรียบเทียบ

  ทั้งสองวิธีที่ฉันเกลียดสิ่งที่ Google ได้ทำเพื่อพวกคุณและคนอื่น ๆ ในรองเท้าของคุณ แต่ผลิตภัณฑ์ของคุณเป็นที่ยอดเยี่ยมและผมมีความสุขมากที่จะได้เห็นคุณจะอยู่ในธุรกิจมาเป็นเวลานานที่จะมา

  คริส

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีคริส

  ขอบคุณสำหรับคำถามของคุณ

  เราได้เจรจาต่อรองข้อตกลงกับผู้มีอำนาจ Labs ซึ่งเครื่องมือไฟฟ้าเช่นเครื่องมือที่ดีเยี่ยมกา

  เราได้พูดคุยถึงกว่าหนึ่งโหลให้บริการข้อมูลทั่วทุกมุมโลก

  เราประเมินพวกเขาขึ้นอยู่กับการรวมกันของความน่าเชื่อถือที่มีคุณภาพระบบภายในที่จะจัดการกับการเปลี่ยนแปลงวิธีที่พวกเขาจัดการกับการแปลและความสามารถในการปรับขนาดเพื่อรองรับปริมาณของการตรวจสอบการจัดอันดับที่ลูกค้าของเราต้องการ

  พอที่จะบอกว่าเราไม่จำเป็นต้องไปกับผู้ให้บริการที่ถูกที่สุด

  มีจริงประมาณ 18 หรือดังนั้นเกณฑ์ชี้ว่าเราใช้ แต่จำเป็นอย่างยิ่งที่จุดที่ผมได้กล่าวมาข้างต้น

  ขอบคุณสำหรับการสนับสนุนและให้กำลังใจ

  มันไม่ได้ง่ายเหล่านี้ไม่กี่สัปดาห์ที่ผ่านมา! การสนับสนุนจากลูกค้าที่น่ากลัวเช่นตัวเองได้ช่วยจริงๆเราจะผลักดันผ่าน!

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 3. 3
  เมื่อวันที่ 28 กุมภาพันธ์ 2012 ที่ 18:14
  บรูซแจ็คสัน กล่าวว่า:

  สวัสดียูจีน

  ขอบคุณสำหรับการปรับปรุงรายละเอียด แต่สิ่งที่เกิดขึ้นในท้องถิ่นที่มีอยู่ "ช้า" การจัดอันดับการตรวจสอบ?
  เราสามารถดำเนินการต่อไปยังคงใช้มันหรือมีเพียงรุ่นคลาวด์ในอนาคต?

  ขอบคุณ
  บรูซ

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีบรูซ

  ขอบคุณสำหรับคำถามของคุณ

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings (ie. the “slow” ranking checks).

  The reason is, that it costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc).

  One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and keeping the special paid plans as affordable as possible.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  I hope that makes sense.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Vince replied:

  Is the results data downloaded to our local PC and stored in the current Samurai project files?

  BTW, I think you have got the pricing just right. Well done.
  Thanks

 4. I am an existing Market Samurai customer. I fall in the 8% category of customers who use more 50 keywords for checking the rankings.

  I would like to get clarity on a couple of things:

  1. Will it be possible to Upgrade / Downgrade the Rank Tracker Plan as per our needs?

  2. Will there any limites to the number of domains that would be allowed to be added under the Plan Quota?

  Kindly advise.
  Thanks

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Kalpana,

  Thanks for your question.

  1. Yes, you can upgrade and downgrade as much as you need (and if you get in before 30th April you'll still get access to the special 50% pricing).

  2. No. You can add as many domains and URLs as you like.

  Hope that answers your question.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Kalpana Rajagopalan replied:

  Hi Eugene,

  Thanks for your response.

  I have a feature request.

  I saw this feature in another ranking software and I would love MS to have this feature.

  You give the domain name as input to the system and it digs out all keywords (long tail & short tail) that rank for that domain including all inner pages.

  To keep it manageable, you can limit the results returned to, say, all the keywords ranking at the Top 20 or Top 50.

  Along with the ranking, it also returns the Exact Search Volume per month and the competition.

  This funtionality would help in learning about all the keywords that a domain is ranking for and about which we currently may not be aware.

  It will also help in fine tuning the website marketing efforts to all those keywords which have the potential to get lot of traffic due to high search volume / low competition and which we are already ranking, say, at the top 20 and which has the potential to reach the top.

  Thanks

  On
  Rich replied:

  Hi
  Can you add a little more clarification to Kalpana Rajagopalan Question?

  Will it be possible to Upgrade / Downgrade the Rank Tracker Plan as per our needs?

  Yes, you can upgrade and downgrade as much as you need (and if you get in before 30th April you'll still get access to the special 50% pricing).

  My Question: when you say “Get In” do you mean being an existing MS paid user and/or by purchasing MS before the 30th . Or do you mean being a paid subscriber to one of the new plans before the 30th.

  Thanks
  รวย

  On
  Support replied:

  Hi Rich,

  You have to be a paid user of the software before April 30th, and all you need to do to lock in these lower prices is to open the new Rank Tracker and upload your data, or enable any plan – even the free one – before April 30th.

  -Support

  On
  Kalpana Rajagopalan replied:

  Is the signup option already available?

  I am unable to find it.

  On
  Support replied:

  Hi Rich,

  The signup option isn't available yet. We'll send out another email with more information when we release it.

  Cheers,
  สนับสนุน

 5. Great guys

  I was wondering whether you'd be able to pull it off.

  I have been looking at some providers as well, but I think you have a bit more pull than I :-)

  Thanks

  Brian

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Brian,

  We definitely shopped around (we spoke to over 12 different data providers) and used the size of our customer base and volume to negotiate the best deal possible :-)

  We also didn't take the lowest price either. Quality and reliability and scalability were ultimately more important than just going with the lowest price per ranking check.

  Definitely give the 50 free keyword plan a try and see how it works out for you. We've done a pretty thorough review of the competition, and have plans for some more features once we've got the first version into your hands.

  I'd love to hear back from you Brian on how we measure up and if you have any ideas about how we can improve the service.

  Cheers,

  ยูจีน

  On
  Brian replied:

  I will do. I had a couple of other questions which I sent over seperately

  I hope they don't get lost in the ether when all the US clients wake UP :-)

  On
  Betty Fellows replied:

  Sounds like you've worked wonders!

  Right now the free plan will work for me. I'm hoping my needs will require more keyword tracking soon. If I read the notice correctly, then I should sign up before the April deadline to get the awesome pricing. Is that correcct?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Betty,

  That's correct – to get the special pricing you'll need to sign up before April 30th.

  Cheers,

  ยูจีน

 6. Can you clarify the keyword limitation? So Market Samurai will keep track of the TOTAL keywords that I have across multiple projects? What happens if, let's say, I have 25 keywords in project A and 25 keywords in project B today (assuming I use the free Rank Tracker), and later project A is abandoned and I add more keywords in project B. How will Market Samurai track that?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Battra,

  Thanks for your question.

  The keyword quota is across all projects. You create a Rank Tracker “campaign” which basically represents the keywords associated in a Samurai Project file.

  In the example you mentioned, if you abandon project A, you would “pause” the campaign (so you can retain the historical data), and then those 25 keywords would be free to repurpose in other projects.

  Hope that answers your question.

  ขอบคุณ

  ยูจีน

  On
  Battra replied:

  Hi Eugene,

  Thanks for the clarification. Sounds good! One more question, can I pause individual keyword or it must be at campaign level?

  I'm glad that you consider providing free level, that helps a lot! So thank you to all MS team!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Battra,

  Yes, you can pause both individual keywords and keywords (think Google Adwords).

  Thanks for your support.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 7. Thanks for this comprehensive update – and for the absolutely fair way you have worked out the plans.

  Will there still be an option to check keywords the current way – ie set a time lapse between searches and run the search on our own computers?

  Now that I have got used to doing this and just leave the rank tracker search running whilst I am away from the computer, I actually find it works quite well and am pretty happy with this method.

  I know that I have to wait a while for this to run, but the paid method would only run the reports once a week – at least with the 'desktop' way, I have the opportunity of checking a single keyword or a small group of words as and when I want to.

  Also, is the 50 free keywords incorporated in the pricing plan or is this also available to paid members (ie will the user of the paid plan for 200 keywords get 200 or 200 plus the 50 free ones)?

  Finally, a big thank you for the way you have kept us informed throughout the process, it has made a big difference!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Alison,

  Unfortunately we won't be supporting the existing way of checking ranks. The main reason is that there's a significant cost in keeping up with Google's SERP format changes. Part of the benefit of using a third-party provider is that's part of what we pay them to do, to stay on top of the constant changes, as well as to provide the significant infrastructure to do searches.

  We opted instead to put the effort that we were expending in this area towards higher free keyword plans.

  In terms of being able to get a quick report back, we're currently working on a system where the first set of keywords (up to your quota amount) will be returned back within one to two minutes.

  This should give you the best of both worlds – automated weekly querying, plus being able to pull back the first results really quickly (and much more quickly than the current system).

  At the moment the 50 free keyword plan is not on top of the paid plan. So a 200 keywords plan will get 200 keywords, not 250. The 50 keyword plan may become a standalone paid plan in the future (ie. you're essentially getting a paid 50 keyword plan for free).

  Hope that makes sense!

  Thanks for your question, and thanks for your support Alison!

  Cheers,

  ยูจีน

  On
  Alison Graham replied:

  Thanks for the super-speedy reply Eugene. I think the thing I like best about Market Samurai support is that absolute transparancy and fairness to customers is always on top of your list of priorities.
  Thanks again.
  อลิสัน

  On
  Josue replied:

  Not being able to check the stats when ever I want is disappointing.

  Like Allison I only do a few keywords at a time. Usually just 3-5.

  I usually check it every other day.

 8. I agree with Alison Graham there. I like the desktop Rank Tracker module, it is just so good to sit at the cockpit and let the Samurai do the job!

  Will this still work? Or how will the new feature look? Will it be in-built into the desktop software, instead of just receiving an email?

  Anyway, thanks for the great job you're doing and for keeping the plans affordable.

  Samurai rocks!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Emanuele,

  Thanks for your question.

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings (ie. the “slow” ranking checks).

  The reason is, that it costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc).

  One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and keeping the special paid plans as affordable as possible.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  To give you an idea of how it will work, initially we'll send you an email to let you know that your rankings have been updated. You then fire up the Rank Tracker module in either Market Samurai and Article Samurai and then view all your rankings as normal.

  In the future we will also have the option of sending PDF email reports of rankings IN ADDITION TO being able to open up the ranking reports within the app.

  Hope that makes sense.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Josue replied:

  there should be something done about this cause I'm sure the vast majority of your users do as Allison, Emanuelle, and myself do. Just check a few keywords at a time when we want.

  I usually check this every other day. I wouldn't want to wait a whole week just to get stats.

  Have you guys thought about this at all?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Josue,

  I understand your concern.

  We've though very deeply about these kinds of issues when creating our product offering. We've spent many days analysing our usage data to see how people are using our exiting service.

  Unfortunately, the numbers show that people who check their rankings more than once a week are a very small percentage of our customer base.

  However, If there's enough demand from our customers we may offer a daily service. But, as this will involve 7 times the amount of ranking checks, these plans will be much more expensive. But if the demand is there at this higher price point we may look at this.

  The other feature that may work for you is our “instant updates”. When you first add a keyword into the system to be tracked we'll pull back the rankings within 1-2 minutes. Subsequent checks will then occur weekly.

  So, if you are just doing some quick casual checks of some new keywords, then this feature might be able to get you what you want.

  I understand if this may be frustrating to here. Our initial focus will be in meeting the needs of the vast majority of our users where a weekly plan and an initial instant update feature will be suitable for the majority of use cases.

  Thanks for your feedback, however, I will take your comments onboard.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 9. Also have a question about keyword limitation. Is the 50 keword limit a max for all my projects I have listed?

  Thanks

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jim,

  Thanks for your question.

  The 50 keyword limit in the FREE plan is across all the projects that you wish to track.

  If you had 3 existing Project files, you'll upload these into 3 distinct Rank Tracker “cloud” campaigns. The 50 quota will be across all the keywords in all your campaigns.

  I hope that makes sense.

  Cheers,

  ยูจีน

  On
  Jim replied:

  Yep, thanks. Then I need to start revising my projects keywords prior to April. Correct?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Jim,

  You can choose your 50 keywords later, you don't need to prune them down now.

  When you finish importing your projects, by default, none of the keywords will be tracked. You'll then select which subset of keywords you wish to track.

  You can then move these keywords to another paused project (so you retain any past history), or you can delete them if you don't want them cluttering up your campaigns.

  We'll have some training videos closer to the release date that will walk you through the process in detail.

  Cheers,

  ยูจีน

 10. My question is about country specific.

  I have clients all over the world, and affiliate campaigns that I wish to rank highly for in certail countries.

  I have noticed, and this is not a limitation to your software it is just one of those things, that for keyword research and ranking checks I have to use either my own UK IP or country specific IP's to get the correct results for the countries I am trying to rank. Just using google.com or google.com.au isn't enough for true results.

  Therefore, does your provider use country specific IP addresses to ensure that the data is correct? ie If they are in the states and our projects show we are working on google.co.uk they need to use a UK ip not their US ip.

  Also, I am right in thinking that at the oldest point, the rank checking results will be 1 week old?

  Thanks

  Brian

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Brian,

  Thanks for your question.

  Localization is a very tricky issue.

  The ideal scenario would be to have IP addresses in every region in the world, which is obviously not practical to do.

  Our data provider has figured out a clever way to regional data that is currently working very well. While I can't reveal exactly how they do this, it does seem to produce accurate results.

  Please give the new Rank Tracker service a try when it's released and let me know what you find.

  To answer your second question, yes, at the oldest point your ranking checks would be a week old.

  You can choose what day of the week we do these checks, however, and the first time you add keywords we'll fetch the first lot within a few minutes.

  I hope that answers your question.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Vince replied:

  They probably have an API into the Google Adsense preview tool?

 11. The last point I think is the most important – that localization thing. It is a pain to log out of google, yahoo, and bing accounts every time to do a manual search. Even then, you know you are giving up IP information and location info. So you change your search location and still aren't confident that you have hidden your identity sufficiently to check your results. I'm glad that the new rank tracker cloud version makes us completely anonymous.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dr. Michael,

  This is something that we grilled our potential data providers about in some detail.

  The provider we use goes to great lengths to try to remove any personalization and localization effects. They've even enable us to show the actual page from Google that they retrieved so that you can see what they saw to verify the correctness of the results. We'll be integrating that into Rank Tracker shortly after launch so that you can have the confidence of trusting the results.

  It's easy enough to remove personalization in Google (you can add &pws=0 to the end of your query string), but the localization issue is actually a very tricky problem to solve due to the IP address issue, and it's fair to say that many services out there don't do a great job in this regard. I can't reveal how they're doing it (it's proprietary knowledge), only that over half the data providers what we spoke to didn't handle personalisation as well as we'd like.

  Please give it a try when we release the beta program and let us know what you think.

  Cheers,

  ยูจีน

 12. I will defintively continue to use MS because it is the best thing i purchased 3 years ago to search and rank keywords from Spanish and French markets. My option is not the free plan. Will be surely around Orange belt !
  But
  will you respect our level of prices IF i go to the brown belt (500 kw) after some months ?
  Thanks for your extended explanations !
  Bernardo
  vaima.com

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Bernado,

  Thanks for your kind words!

  To answer your questions, if you sign up to a plan before 30th April and wish to upgrade after 30th April, then you'll still be eligible for the special 50% off rates.

  Hope that makes sense.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 13. Hey Eugene and the team

  Just want to say a big thank you for looking to resolve this issue quickly. What some people don't realize is that things are changing with SEO and “BIG” changes with Google and data is getting harder to provide (Unless you have huge pockets)

  You always seem to amaze me how you pull this off. I use Market Samurai and Article Samurai for our clients and without it I would be lost lol.

  The monthly cost is beyond brilliant, for the data that we get and the time we save I am more than happy.

  Customer for life

  Danny.

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks Danny for the support and encouragement!

  I'm really glad that our plans are able to fit your budget and needs.

  Our heart is for the small online business owner who we know doesn't necessarily have deep pockets and unlimited resources – that's why we try to keep things as accessible and affordable to people as possible.

  Thanks again!

  Cheers,

  ยูจีน

 14. Sounds fair to me, i also like the personalisation and localisation that will be taken out of the results!

 15. 15
  On February 29th, 2012 at 1:33 am
  แดนกล่าวว่า:

  I have owned Market Sam for a couple of years now and I estimate that rank tracker functioned correctly about only 10% of the time at best. Why would we expect this product to be any better?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dan,

  Thanks for sharing your concern.

  Keeping up with Google's constant changes is a challenge to us and the industry as a whole.

  Issues such as localization, personalization, universal search results that change on a seemingly daily basis make this a difficult problem to solve.

  The partner that we have chosen specializes only on providing this data. We've talked to them in length about the processes for staying on top of these changes, and dealing with Google's localization and personalization biases. We'll also be able to get from them the actual snapshot of the Google results page so you can verify that the data is correct.

  These guys power some of the largest ranking solution providers on the web, and we're confident they will do a better job than us as it's their sole focus and systems.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 16. Thank you for the comprehensive outline of what's happening and the good news!
  Is the payment plan for existing customers valid after April, or should we settle for a plan before April 30 to take advantage of the low prices?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi,

  Thanks for your question.

  You must sign up to any plan (even the FREE 50 Keyword Whitebelt Plan will count) before 30th April to get access to the special 50% off pricing.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Manolo replied:

  Hello, Everything is clear but one thing…
  WHERE do I sign up ???? :-)

  ขอบคุณ

  Manolo

  On
  Support replied:

  Hi Manolo,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Cheers,
  สนับสนุน

 17. 17

  Thanks for this very comprehensive explanation Eugene. You guys are being more than fair and I am looking forward to using the new rank tracker.

  Being limited to 50 keywords will certainly make me hone in on exactly what keywords I want to rank – and that's a good thing!

  Cheers,
  Corinne

 18. please make the ranking data in MS available.

  sending them by emails is no solution, I want to see all of them in my MS interface, check changes and have an overview.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Zambanini,

  The data will be primarily be available within the Market Samurai interface.

  We'll send an email to let you know when it's time to open up Market Samurai.

  In the future we'll also email through PDF ranking reports, but this will be in ADDITION to being able to monitor the rankings from within MS.

  Hope that clears that up.

  Thanks for your question.

  Cheers,

  ยูจีน

  On
  Codo replied:

  I'm a bit confused by the ranking / link reports being presented in MS format. Would I be able to create an auto generated report about a client's website ranking / links in MS Rank Tracking and then have these reports automatically emailed to the client, which they could then read and decipher even if they don't have (or have never heard of) MS? ขอบคุณ

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Codo,

  We're planning to auto generate PDF reports on a campaign basis, which can then be automatically emailed to you or your client.

  For higher plans we're also thinking of adding the ability to whitelabel reports.

  ลูกค้าของคุณจะไม่จำเป็นต้องมีสำเนาของ MS / AS เพื่อดูข้อมูลเพียงแค่ความสามารถในการอ่านไฟล์ PDF

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 19. 19
  เมื่อวันที่ 29 กุมภาพันธ์ 2012 ที่ 11:11
  ออสติน กล่าวว่า:

  ขอขอบคุณที่ให้เราเป็นตัวเลือกที่ฟรีและจ่ายเงินว่าเป็นสิ่งที่ผมหวังว่าคุณจะแก้ปัญหาสำหรับเรา ทุกคนไม่ได้นับพันคำหลักในการติดตามเดือน :)

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีออสติน

  ฉันดีใจที่ตัวเลือกแผนใหม่ตอบสนองความต้องการของคุณ! :-)

  เมื่อเราดำเนินการวิเคราะห์การใช้งานของเราที่เราค้นพบสองรูปแบบ ออกจาก 8% ของคนที่ติดตามมากกว่า 50 คำหลักที่พวกเขาเป็นอย่างใดอย่างหนึ่ง:

  1. การติดตามคำหลักมากเกินไปเนื่องจากการขาดการเน้นกลยุทธ์ SEO การตรวจสอบเป็นจำนวนมากของคำหลักโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อคุณกำลังเริ่มออกไม่ได้เป็นกลยุทธ์ที่เหมาะ SEO วันนี้เป็นเรื่องเกี่ยวกับการมุ่งเน้นมากกว่าวิธีการสเปรย์และอธิษฐานที่เป็นบรรทัดฐานประมาณ 5 หรือดังนั้นปีที่ผ่านมา
  2. หน่วยงาน SEO ที่จำเป็นในการติดตามจำนวนมากของคำหลักในนามของลูกค้าของพวกเขา

  โฟกัสของเราได้เสมอที่จะให้บริการเจ้าของธุรกิจออนไลน์ที่มีขนาดเล็กได้ดีและผลิตภัณฑ์และบริการของเรามีการกำหนดเป้​​าหมายกลุ่มลูกค้านี้ เป็นผลให้ในขณะที่มีหน่วยงานที่มีการใช้ผลิตภัณฑ์ของเรามีผลิตภัณฑ์และบริการที่ดีกว่าในตลาดที่ตอบสนองความต้องการที่เฉพาะเจาะจงของพวกเขา (เช่น. รายงาน Whitelabeling และเว็บไซต์อื่น ๆ

  ฉันหวังว่าคุณจะสนุกกับบริการใหม่!

  ไชโย

  ยูจีน

 20. 20
  เมื่อวันที่ 29 กุมภาพันธ์ 2012 ที่ 11:12
  ไรอัน กล่าวว่า:

  ยังคงไม่มีทางที่จะติดตามสิ่งที่ด้านนอกของ Top 100? ที่ใช้จะเป็นด้านบน 1000 ผมคิดว่า

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีไรอัน

  ก่อนหน้านี้เราไม่อนุญาตให้ด้านบน 1000 แต่น่าเสียดายที่มีเพียงหนึ่งในโหลหรือดังนั้นผู้ให้บริการที่เรามีในการหารือกับให้มากกว่า 1,000 ผล

  การติดตามผล 1000 ต้องใช้คำสั่ง 10 ครั้งมากที่สุดเท่าที่ 100 ผลและการกำหนดราคาจากผู้ให้บริการนี​​้อย่างมีนัยสำคัญที่สูงขึ้นเป็นผลมาจาก นอกจากนี้ผู้ให้บริการนี​​้ไม่เป็นไปตามเกณฑ์การคัดเลือกอื่น ๆ ของเราสำหรับความน่าเชื่อถือความยืดหยุ่นและวิธีการจัดการกับอคติแปลของ Google

  ในฐานะที่เป็นส่วนหนึ่งของการวิเคราะห์การใช้งานของเราที่เราพบว่ามีเพียงประมาณ 5% ของลูกค้าของเราได้รับการติดตามกว่า 100 ผลและอยู่ในความสนใจของการให้บริการผลิตภัณฑ์ที่เชื่อถือได้และราคาไม่แพงที่เราเลือกที่จะไปกับ 100 ผล

  ฉันหวังว่าคุณเข้าใจ

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Erica Douglass replied:

  We're the provider that allows you to track up to 1000 rankings deep. MS was in serious talks with us, but ultimately, the way we do things didn't match up with the way they wanted to do things (no hard feelings from our end.)

  We've released a new option, as of last week, that allows you to track your rankings using any zip code, and we'll feed that zip code to Google. So if you search for 'pizza' and type in a specific zip code, we'll track local results for you.

  We are the ONLY rank tracker provider that offers this feature. We're also fully Unicode-compliant, support any language, Google TLD, country code, etc. and we track daily.

  Our URL is linked in my name.

  ไชโย!
  -Erica

 21. 21

  So To get daily rank tracking updates I'm going to need to find a new company to work with?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Brandon,

  At this stage the answer is yes, unfortunately. If there's enough demand we may offer this in the future, but as I've outline in the post, the costs would need to be approximately 7 times higher.

  What we will have from day one, is instant updates for the first time you enter a keyword. Add a keyword, wait one or two minutes, and you'll see your rankings on that day – and then get weekly updates from then on.

  I know that's probably not what you want to hear Brandon, but it's the best we can offer at this stage.

  I'm sorry we couldn't do more for you in this regard.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Brandon Hopkins replied:

  Since you're plan is to remove the only reason I purchased MS, will I be entitled to a refund if I choose that route?

  On
  Greg Morrison replied:

  MicroSiteMasters.com does daily, they're great, I'm currently using them, switched when MS went down.

 22. great news. looking forward to getting my third black belt :) beta tester please.

  On
  Eugene Ware replied:

  Third black belt?

  Another reason to take good care of your customers! :-) I wouldn't want to mess with the likes of you!

  Cheers,

  ยูจีน

 23. 23
  On February 29th, 2012 at 11:22 am
  Daniel Calleja said:

  This may be a little of topic but would appreciate a response. Do you have any plans to bring back the PR analysis function which was once provided?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Daniel,

  The SEO world is a little worried about PR.

  1. PR is only updated once every 3 or 4 months or so.
  2. Google has dropped support for the Google Toolbar in Firefox, and doesn't have support in Chrome. The only place it exists is in IE, and it's not switched on by default anymore. We believe it will be phased out shortly.
  3. PR doesn't seem to make a difference – most top SEOs are on record for saying that it doesn't really matter. Look at the SERPs and you'll find plenty of cases where a low PR site is ranking above much stronger competition.

  This leads us to believe that PR is not long for this world.

  The good news, is that we're working on a great alternative that will be updated DAILY, and will be guaranteed to be around in the long-term. I can't say anything about it at this stage, but we believe this to be a better solution in the long-term.

  Thanks for your question.

  Cheers,

  ยูจีน

 24. Once again Market Samurai comes to the rescue! I'm glad you guys are so upfront and honest (and fair) in the way that you run your business. Really appreciate it!

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Amin,

  Thanks for your support and encouragement! We're trying really hard to to do the right thing by our customers and what's best for the long term.

  It's not easy, and you can't please everyone, but I hope people see that we do try!

  Thanks again,

  ยูจีน

 25. 25

  Will existing users be able to upgrade to higher numbers of KWs at current rates?

  On
  Sarah Holt replied:

  Hi Travis,

  Initially, all users will be on a free keyword plan by default, but you'll need to sign up to a paid plan before April 30th to take advantage of the discounted prices.

  If you sign up to a paid plan before April 30th, you're eligible for the discounted prices. If you want to change to any other paid plan after this date, you'll still be eligible for the discounted prices.

  If you sign up to any paid plan after April 30th, you won't be eligible for the discounted prices at all.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them for you!

  Cheers,
  ซาร่าห์

  On
  Luis@Encontrar Pareja replied:

  This is contradictory to what Eugene has bee saying in some comments:

  –”Hi Dennis,
  –Thanks for your question.
  –The good news, is that YES, if you activate your FREE White Belt plan before April 30th, then you'll still receive your 50% discount on our retail plans after April 30th when your keyword needs grow.
  –Warm Regards,
  –Eugene”

  So what is true? Can we still get discounts if we decide later than April 30th that we need a paid pack?

  ขอบคุณ

  On
  Support replied:

  Hi Luis,

  There was some misunderstanding over the subscriptions to the plans, but we've sorted it out now.

  If you're a paid user of the software before April 30th, all you need to do to lock in these lower prices is to open the new Rank Tracker and upload your data, or enable any plan – even the free one – before this date.

  Cheers,
  -NS Support

 26. Quick question: if have many different projects and each of those projects has less than 50 keywords, it's free? I can't tell from your copy and just want to be sure…

  ขอบคุณล่วงหน้า!

  On
  Support replied:

  Hi Chad,

  The number of keywords you can track is across all projects, not an individual project file.

  If you have 10 projects, each with 30 keywords, then you'll have a total of 300 keywords.

  In this case, you'll need to subscribe to one of the plans.

  If you have 10 projects, each with 5 keywords, then you'll have a total of 50 keywords.

  You won't have to subscribe to a paid plan if you have 50 or fewer keywords across all your projects.

  If you have any more questions, please don't hesitate to shoot an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Cheers,
  -NS Support

 27. Great post, thanks for all the due diligence.

  How will you handle changing plans later for those of us growing our SEO portfolio? If I only need 200 keywords now, but outgrow that plan? Will the existing customer pricing apply, or the new customer pricing?

  Also, will there be a way to monitor less frequently, like monthly?

  On
  Support replied:

  Hi Joe,

  If you're a paid user of the software, and subscribe to any of the plans (even the 50kw free plan) before April 30th, you'll still be eligible for the cheaper price if you need to change your plans at a later date.

  At the moment there is no way to monitor less frequently, however if there is sufficient demand out there we will look at introducing these features.

  If you have any more questions, please don't hesitate to shoot an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Cheers,
  -NS Support

 28. As an existing market samurai user, I'm very satisfied with this solution.

 29. Eugene, and ALL the OUTSTANDING folks at MS: THANK YOU !!
  You guys and gals are the BEST in the industry.

 30. Hey guys,

  So is the pricing only by KW?
  meaning if I want to track
  “underwater cat juggling” (my favorite)
  and have content on my blog
  at http://www.UnderwaterCatJuggling.com
  and undertwatercatjuggling.blogspot.com
  and underwaterCatJuggling.wordpress.com
  เป็นต้น
  and want to track all theses URLs, will it count still at ONE keyword?

  thanks

  yves

  PS: Sorry if I missed this.

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Yes, the pricing is per keyword so tracking the keyword for a number of domains would count as one keyword

 31. This sounds great!

  I would like to clarify one thing on the pricing for existing customers… Are we grandfathered into the better pricing structure regardless of when we upgrade to a plan. For example, could I get the Orange Belt plan (200 keywords) as soon as it is available and upgrade to a larger plan later at the reduced price or do I need to lock in the price before April 30th?

  On
  steve wyman replied:

  Eugene Has said yes to that in one of the repsonses above

  Once your in your in :-)

  regards

 32. I paid the one time fee, and am interested in staying on as a free member, with the 50 KW per month. Do I need to sign up somewhere, or make it official in some way, or is it assumed that everyone who's already a paid member will by default sign on as a white belt, and only upgrade if specified?

  On
  Support replied:

  Hi Roderick,

  All you need to do to lock in your 50kw free plan is to open the new Rank Tracker and upload your data, or enable any plan – even the free one – before this date.

  Cheers,
  - NS Support

 33. I have the same question as Travis. I've been a paid version holder for years, I assume should we need to in the future we can take up one of the paid plans at the discounted rate, after the April 30th cut-off.

  Also, will the new rank tracker service have the ability to specify which google to use? I track several kw's in Google Australia only.

  On
  Support replied:

  Hi Lucie,

  You'll be eligible for the cheaper plans in the future as long as you sign up to any of the plans (even the 50kw free plan) before April 30th, and you definitely will have the ability to specify location in the new Rank Tracker service.

  Cheers,
  -NS Support

 34. Hi Eugene,

  I went through the post, thanks for the details. I wanted to clarify:

  This keyword limitation has only to do with Rank Tracker feature, correct? It will have no impact on the number of keywords returned at keyword research step. Also is there still risk in being blocked by Google depending on number of queries or it doesn't apply anymore?

  ขอบคุณ

  On
  Support replied:

  Hi Max.

  The limitation is SOLELY related to the number of keywords tracked in Rank Tracker at any one time.

  The risk of being blocked by Google is still there for doing large amounts of keyword research, but as we will be again taking on the Rank Tracker queries, the risk of being banned due to too many ranking queries will no longer be there.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send a quick email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Cheers,
  -NS Support

 35. I'm really impressed by the bit about tracking the same keyword for different domains – I haven't seen this elsewhere and I was always bothered by it!

  On
  steve wyman replied:

  Hi Luiz

  I also saw that its really a neat idea isnt it :-)

 36. Thanks for the update Eugene. Google always seems to make every ones lives more difficult:)

  Anyways. Two questions. What if we have over 2500 keywords? We have many many clients. Do we just pay for the overage?

  Second. IS it possible that we can add our clients email along with our email to send the PDF reports or mail them a rank report?

  ขอบคุณ!

 37. Hi Eugene

  I am sorry, I am still confused. As a Market Samuri owner will I still have to sign up for the ranking program or will I be able to use the ranking program through MS only. I have less than 50 keywords.

  ขอบคุณ

  Dana

  On
  Support replied:

  Hi Dana,

  This new Rank Tracker will be integrated into Market Samurai, just like the current one is. There will be some changes to the interface, but it will not be a stand-alone product.

  You'll still be able to use this new Rank Tracker service, but you will have to use the Rank Tracker module before April 30th to be eligible for the 50 free keywords.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send a quick email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer them!

  Cheers,
  -NS Support

 38. I knew that one way or another you would do it!! This is an amazing deal, once again by an outstanding company! I use both Market Samurai and Article Samurai and cannot get over how god the products are for the cost they were. You guys never cease to amaze me by your generosity. I know you are in this to make money but you give, give give and should be congratulated for that. ขอบคุณ

 39. Great work you all!!

  Bravo! For your super customer service.

  Theresa :)

 40. Hi Eugene,

  You said – “Once a week, our “cloud” servers will check your rankings …”. But I (and I guess many of us) need to check my rankings almost everyday. So, I wonder if getting just one email every week is going to be enough. Hopefully, as you said, the Rank Tracking inside MS will also be functional for at least <50 keywords.

  ขอบคุณ

  On
  Support replied:

  Hi Ameet,

  When we release the new Rank Tracker service, we will be discontinuing the old one. This new Rank Tracker will be integrated into Market Samurai, just like the current one is. There will be some changes to the interface, but it will not be a stand-alone product.

  The new Rank Tracker service will take over all ranking checks that you can currently do through Market Samurai.

  Unfortunately, there is no ability to check rankings daily with the new service. To do this would be 7x the cost – if there is sufficient demand at this increased price point, however, we will look into making this option available for users.

  If you have any more questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer.

  Cheers,
  -NS Support

 41. Hey Eugene and the team

  Just want to say a big thank you for looking to resolve this issue quickly. What some people don't realize is that things are changing with SEO and “BIG” changes with Google and data is getting harder to provide (Unless you have huge pockets)

  You always seem to amaze me how you pull this off. I use Market Samurai and Article Samurai for our clients and without it I would be lost lol.

  The monthly cost is beyond brilliant, for the data that we get and the time we save I am more than happy.

  Customer for life

  Danny.

 42. Thank you very much for being upfront and very very honest with us. It's the Ozzie way and the right way to do business. I am a very happy customer and really appreciate what you guys have done so far from the very beginning. Keep it up and have a great day.

  Mike Chudej

 43. Excellent work as always.

  Question: Will the special existing customer pricing be available in the future? That is, if I decide to stick with the 50 free keywords for now, or go with the 100 keywords option but end up in 6 months needing to track 500 keywords – will that special pricing still be available?

  thanks,
  โจเซฟ

  On
  Support replied:

  Hi Joseph,

  If you've signed up to the 50 free keywords plan before April 30th, you'll be eligible for the cheaper prices in the future if you decide to change your plans.

  Cheers,
  -NS Support

 44. Will there be a price break for existing users who find that they need to upgrade to a higher level after April?

  On
  Support replied:

  Hi Lisa,

  If you've signed up to the 50 free keywords plan before April 30th, you'll be eligible for the cheaper prices in the future if you decide to change your plans.

  Cheers,
  -NS Support

 45. Will weekly report will be store in market samurai or only email ?

  Past historic report will be keep in history ?

  Thanks for long blog post, and offer seems good

  On
  Support replied:

  สวัสดี,

  All the data will be stored in Market Samurai, including historic data.

  The emails are designed to supplement the data, and they are there to inform you about when your rankings have been updated and are ready to view.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer!

  Cheers,
  -NS Support

 46. This is outstanding Eugene!

  You guys did it again : D I'm very happy with the paid plans for “veteran” users you detailed. A big plus point in comparison to other rank tracking services out there. Hope we can see the new MS Rank Tracker soon.

  ทั้งหมดที่ดีที่สุด!

 47. Fair enough. I guess if you're getting up to the level of wanting to track a few hundred keywords you can afford a small amount. But, taking the “blue belt” after April 30 will be $600 a year for some people.

  That add's up. Maybe you should provide the software itself at no charge for people who track large amounts of keywords?

  Just a suggestion.

 48. Looks great, was using another provider which we actually just canned and were about to use another service so will wait and see how this goes.

 49. 49
  On February 29th, 2012 at 12:32 pm
  Greg Morrison said:

  Will you have a plan higher then 2,500 keywords? I need to track between 5,000-7,000 keywords, will there be a plan available for this?

  On
  Greg Morrison replied:

  Oh wow, you're only going to be doing once a week updates? For any serious SEO person this isn't going to fly, not even close!

  You guys are still great for everything else, but for rank tracking, it looks like you guys are definitely going to be lacking. But good luck with everything, I still think MS is one of the best tools for the price.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Greg,

  Thanks for your comment.

  We're initially only going with weekly rankings, and may offer daily ranking updates in the future. It's what the majority of Ranking services provide, and from our data analysis it's what most of our customers do (even internally we don't check more than once a week).

  However, daily rankings are substantially more expensive to provide (7 times more). I'd like to get your feedback, if the retail prices were 7 times the cost for daily updates would this still represent good value for you?

  We've had a few people ask us about this now, I'd like to get some feedback on whether a 7 fold price increase would be worth it to provide the more frequent ranking updates.

  Thanks for your questions though!

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 50. 1. very important, can you create costume reports that i can send my clients?
  2. if i check only twice a month can i get discount?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Tzvi,

  Thanks for your questions.

  In a future version of the service we will add the ability to email PDF reports automatically for each campaign that you create. For higher plans, we may also add the ability to white-label the reports.

  In terms of your other question, unfortunately the system we're building and the user-interface we've designed won't easily be able to move to fortnightly checking. What you could do is alternatively pause each campaign after each week so that you effectively double the number of keywords you are checking for each price-point.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 51. Yep I would have to say the MS chaps have done the work and come up with the goods. An equitable solution to the problem facing MS, especially in relation to the market.

 52. Where do I signup?

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Sean,

  Thanks for your question.

  When the Beta program is ready we'll email our customers with a link where they can sign up to the Beta program, and then a few weeks after that we'll roll it out to everyone.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  steve wyman replied:

  Hi eugene
  So will all customers be allowed into teh beta if they wish to or is there a limit?

  I ask as with my surname starting witha a W im often slow to get emails. Like the one about this blog entry

  Looks like i got it 2-3 hours after others

  regards

  On
  Support replied:

  Hi Steve,

  There will be a limit to the number of people who can sign up to the beta, but we've learned from sending out mass emails that people do miss out.

  This time we'll be sending out an email ahead of time, and making the page live at a specified time.

  This way you should get the email, and not miss out on the limited spots.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to anwer.

  Cheers,
  -NS Support

 53. Thanks for all of the hard work you guys put in to keep RT going! And for offering such great pricing options.

  Just thought I'd check if you have anything in the pipelines for tracking local rankings (suburb, city, state etc).

  Although there are lots of 'local' tools coming onto the marketing I'd rather stick with MS, if possible :)

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Michaele,

  Thanks for your question. We have thought about that. It won't be there on day one (our focus is in getting out the first version as quickly as possible), but it may be a possible feature for the future.

  Our data provider doesn't directly support this feature, but this would be easy for them add this in the future. Can't give you a timeline on this at the moment though!

  If you could let me know the names of some of the best Local tools available I'll check them out and see how they've implemented this functionality, and think about how we might change our product to support this in the future.

  Thanks for your support!

  Cheers,

  ยูจีน

 54. If we elect to go with the free plan right now and not buy more keywords, can we upgrade at the existing user price AFTER April 30th? Or do we have to figure out our future needs today in order to lock in the special pricing.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Dennis,

  Thanks for your question.

  The good news, is that YES, if you activate your FREE White Belt plan before April 30th, then you'll still receive your 50% discount on our retail plans after April 30th when your keyword needs grow.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 55. Thanks for adding the ability to track ranking free for existing user.

  However I have to admit I seldom use rank tracking in market samurai. I find it troublesome to track a long list of keywords. I would prefer feature as in semrush which I can just enter the my url and I got all the keywords which my site is currently rank in google.

  If the data provider are able to provide such feature that would be really useful.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Foo,

  Thanks for your question.

  We're not planning on supporting the SEMRush API to “reverse engineer” rankings based on your domain in the near feature.

  But by being able to enter in some keywords and let us do the work it will certainly make the process a lot faster and easier. It's quite slow to do that now, and the new service will make this less of a chore.

  Also, when you initially add in keywords you'll be able to get your initial rankings back in a few minutes, and then get weekly ranking reports each week.

  We've talked internally about interfacing with your Google Analytics account (and possibly SEMRush) to initially suggest keywords for you to track, but this won't be there day one.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 56. Thanks for the Update.

  Do we get those nice features as white label reportings ?

  Best regards, Marko

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Marko,

  Thanks for your question. Features that we'll add after the launch will be PDF email reports for each campaign that you have set up, that can go to you or even client email addresses.

  For higher plans we are also looking at adding whitelabeling so you can get your logo into the reports.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 57. 57
  On February 29th, 2012 at 1:38 pm
  Eddie Teo said:

  I am upset. Why should a paid user like me be subsidizing a free user?

  If I use my own proxies, would I be penalized as well? If yes, WHY?

  I have several clients which I do reports for, and this charging will be telling me to switch over to other products.

  I use Market Samurai primarily for rank tracking, and now it is going to lose its charm, for me at least.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Eddie,

  I'm very sorry that you're upset.

  Our options were either to charge everyone or see if we can bear the cost of supporting a free offering.

  While you might see it as the paid users subsidising the free users – it's more of a case that paid users at our retail pricing (after April 30th) will subsidise both the 50 keyword free plans, and also the discounted paid plans. This might take a while for this to occur, and we will bear the cost in the meantime until the service breaks even.

  With the new service we will not be supporting the existing functionality to use your own computer (or proxies) to look up rankings. It costs a lot of time and money to keep up to date with the constant Google changes (format changes, universal changes, etc). One of the core benefits with going to a third party data provider is that we can spend less time chasing Google, and put the savings towards subsidising both free users and the special paid plans such as yourself.

  Thus, we won't be supporting the old system once the new service has been launched.

  You may wish to try a service like SEO Power Suite which has support for proxies, but be aware that they also have a monthly search engine update fee of up to $20 a month that kicks in after a few months.

  I'm sorry to let you down, we've tried our very best to try look after everyone, and to minimize the costs for everyone effected by these changes.

  At the very least, opt-in for the 50 keyword free plan before 30th April to make sure you lock in your higher quota in case you decide to give Rank Tracker a try again in the future.

  Yours sincerely,

  ยูจีน

 58. Any chance that you guys will offer a paid version of the rank tracker that allows for daily rank tracking?

  I would be willing to pay for such an option as once a week tracking isn't going to cut it for those who work in the SEO field every day.

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Rich,

  Thanks for your question.

  We are considering it in the future if there's enough demand. As noted in my post above, as there are 7 times as many ranking checks for a daily service, the price points would have to be increased in proportion to pay for the increased usage. Would this level of pricing still work for you?

  What we are implementing is the facility to return your first set of results within a few minutes of adding new keywords. Thus you can get initial rankings quickly, and then have your weekly updates come through each week.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  steve wyman replied:

  Hi eugene

  IM hopeing you will see and respond to this point.

  I see a number of people repeating this question and i think your in avoidance mode. (I say that kindly)

  As an SEO supplier if a client contacts me and says “hows my serps going” and i say Oh well its to expensive to tell you so can you wait 5 days? i think the answer would be No.

  Especially as every other online cloud based service I've seen and use does this!!

  For clarity I currently use or trial
  sescout.com
  serpfox
  positionly

  ตอนนี้ sescout ที่ดีที่สุดของคุณไปได้มากที่ถูกกว่ามากดังนั้น im ไม่เคาะคุณ

  ทำไมฉันต้องการในชีวิตประจำวันการตรวจสอบอื่น ๆ นอกเหนือจากการตอบสนองลูกค้า?

  หนึ่งในแคมเปญใหม่ในขณะที่ i dont ดูแลสิ่งที่ hapens วันต่อวันจะสามารถให้คำแนะนำที่จะเห็นการเคลื่อนไหวอย่างค่อยเป็นค่อยไป insers (เท่าที่เห็นในชีวิตประจำวันในการตรวจสอบมากกว่าพูดว่า "ต​​กหน้าผา" ด้วยการตรวจสอบรายสัปดาห์

  เมื่อเว็บไซต์ establsh รายสัปดาห์เป็นดี

  ดังนั้นฉันต้องการจะดูชุดตัวเลือก Add-on ที่จะบอกว่าแทร็ค 10, 20 หรือ 50 คำหลักในชีวิตประจำวัน ไปได้มากของมันมากขึ้น แต่ thats ดี

  โดยการ จำกัด การตรวจสอบคำหลักเพื่อ justthe เป้าหมายปัจจุบันเรามีความสมดุลหรือไม่?

  เมื่อวันที่
  ที่อุดมไปด้วย ตอบ:

  สวัสดียูจีน

  ขอขอบคุณสำหรับการตอบสนองอย่างรวดเร็วของคุณ ผมจะมีความเต็มใจที่จะจ่ายครั้งที่ 7 โครงสร้างการกำหนดราคาในปัจจุบันที่คุณได้ยกมาสำหรับการติดตามชีวิตประจำวันที่น่าเชื่อถือ แต่ผมอาจจะตกอยู่ในชนกลุ่มน้อย ฉันคิดว่าคุณอาจจะได้พบกับผู้เชี่ยวชาญด้าน SEO มากแม้ว่าใครจะเต็มใจที่จะจ่ายว่าถ้าคุณสามารถให้บริการ

  อย่างไรก็ตามขอขอบคุณสำหรับการปรับปรุงและการทำงานอย่างหนักของคุณ! ฉันรักซามูไรตลาดและขอให้คุณผู้ชายที่ดีที่สุด!

  ขอแสดงความนับถือ
  รวย

 59. สวัสดียูจีน

  อันดับ Tranker ใน MS ที่เป็นจริงที่ฆ่าจิตวิญญาณของฉัน :(
  ฉันเป็นแฟนที่ซื่อสัตย์ของตลาด Samurai ปีที่ผ่านมาและมันก็เป็นความเจ็บปวดจริงๆที่จะไม่สามารถใช้ MS ของมันเต็มศักยภาพในช่วงไม่กี่สัปดาห์ที่ผ่านมา

  ฉันกำลังสงสัยว่าทำไมไม่ได้เป็นเพียงตลาดซามูไรสามารถที่จะทำในสิ่งที่ PowerSuite SEO เป็นความสามารถในการในแง่ของการเรียกข้อมูลการจัดอันดับ? ( http://www.link-assistant.com/rank-tracker/ )

  ซอฟแวร์ที่ได้ค่อนข้างได้งานที่ดีสำหรับฉันและมีทั้งผลการแปลและระดับโลกที่ฉันต้องการสำหรับบางส่วนของลูกค้าของฉันในซอกในท้องถิ่นและเว็บไซต์บางอย่างที่ทั่วโลกในธรรมชาติ

  ฉันได้เปลี่ยนไปพวกเขาสำหรับสัปดาห์ที่ผ่านมาในการตรวจสอบการจัดอันดับของฉันและมันดูเหมือนว่ามีค่อนข้าง ok จากประสบการณ์ของผมที่ จำกัด ของการใช้มัน

  หากตลาด Samurai จะแผ่ออกแพลตฟอร์มคลาวด์ใหม่นี้สำหรับการตรวจสอบการจัดอันดับเราจะสามารถที่จะมีตัวเลือกในการตรวจสอบผลทั้งภาษาท้องถิ่นและทั่วโลกหรือไม่

  เมื่อวันที่
  ยูแวร์ ตอบว่า:

  สวัสดีจอห์นสัน

  เสียใจที่ทราบว่าคุณผิดหวังเล็กน้อย

  SEO Powersuite เป็นผลิตภัณฑ์ที่ดี เพิ่งทราบว่ามันไม่ได้เป็นสินค้าที่ราคาคงที่เป็นหนังสือขายของพวกเขาอาจแนะนำ พวกเขามีค่าปรับปรุงรายเดือนตั้งแต่ใดก็ได้จาก $ 5 - $ 20 ที่เตะในหลังจากนั้นประมาณ 6 เดือนที่ผมคิดว่า

  SEO Powersuite แก้ปัญหาโดยระยะห่างออกคำสั่งของพวกเขาในระยะเวลานานของเวลาในหมู่ช่วงของเทคนิคอื่น ๆ

  นั่นคือขณะนี้สิ่งที่เราได้มีการดำเนินการ (30 วินาที) แต่มันไม่ได้เป็นประสบการณ์การใช้งานที่ดีเพราะการจัดอันดับครั้งนานอัพเดต

  We believe it is a better experience if we can handle the rank checks on our side. Rate limiting in Google not only affects you, but anyone else sharing your internet connection. Thus it's not really suitable in many circumstances. This also opens up the ability for us to roll out mobile apps in the future as well that can check your ranking reports, and also potentially get push notifications when reports are ready, or you've received a big drop in your rankings. A purely desktop model limits this somewhat.

  The current plans for Rank Tracker include allowing you to specify your region and language for each campaign. We don't currently support the equivalent of “Show only results in Australia”, but we do support being able to search using Google Australia. That's not to say that we wouldn't support it in the future however.

  What I'd really like to add is the ability to specific a city like “New York” and see the results for that city only. As local SEO is more important these days for local business, that would be a great feature to have. Our data provideR doesn't currently support this, but it would be easy for them to add in the future.

  Once again, I'm sorry for the frustration and disappointment that you're feeling.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Josue replied:

  Let me quote this: “We believe it is a better experience if we can handle the rank checks on our side.”

  From my experience, things you believe are best for customers are usually not the best thing.

  I think MS should have done some kind of survey to determine what is the best for the customer.

  I been reading a lot of the comments and it seems that a lot are upset at the fact we can't check stats on our own time.

  As I mentioned before, I check it every other day. And I add and delete keywords all the time.

  This is completely taking the user experience out of it.

  I just don't like the fact that we can't check it on our own.

  If I'm going to pay for something, I would like to have full hands on control of it.

  If I wanted someone else to do it for me, I would go to odesk.

 60. I just want to let you know that you guys and girls…ROCK! I think that your transparency and candidness have really shined in your challenging situation. To even offer a FREE version and to “EAT” the costs is admirable and EVERYONE SHOULD BE GRATEFUL!

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks for the encouragement!

  We're in this for the long-term, and we try our best to make the best decisions for our customers in the long-term as well.

  We hope that by looking out for our customers, that as we release new features and products, that people will give them a try because they know we'll take care of them. The world of SEO and Internet Marketing can be a dark place, where people “launch” a product and then stop supporting it 4 weeks later and it stops working. We think that's short term thinking, and represents everything that we hate about the industry!

  Thanks again for your kind words!

  Cheers,

  ยูจีน

 61. Also, look forward to your reply to @Travis question:

  If we start at the 50 KW plan and upgrade levels in the future, can we lock in these prices as we move up levels?

  On
  Eugene Ware replied:

  Thanks for your question.

  Yes, if you start at the 50 keyword plan (by activating it before April 30th) then we'll honour the special pricing as your keyword needs grow.

  Cheers,

  ยูจีน

 62. Wow, an awesome thing by Noble Samurai.

  It's great to hear about the work and analysis you guys do. Very detail explanations just like I give people. Count me in for life and one of the happiest days of my life will be when you can bill as a Black Belt.

  Your prices are totally sick!

 63. 63
  On February 29th, 2012 at 2:31 pm
  Rob Jones said:

  I'll be honest…I had my doubts before, but your new rank tracking service sounds very good. I'll certainly be signing up! Looking forward to it!

 64. 64
  On February 29th, 2012 at 2:40 pm
  Mark Olson said:

  Good-bye, Market Samurai.

  I've gotten great value over the past 3 years for the original low price (thank you Noble Samurai). But I'm afraid its time has passed. Rank Tracker was the only feature I still used and with these changes….it is time to lay it rest.

  RIP
  gomeifuku o inorimasu

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Mark,

  Sorry to hear that the combination of our 50 keyword free plan, and our discounted prices (which are less than a quarter of the price of most of the competition that we've analysed) is not working out for you.

  We've tried our best to deliver options that would meet most of our user's needs, but it's inevitable that we won't be able to help everybody.

  In any case, please activate your 50 free keyword plan when we we announce it even if you're not planning to initially use it. Once you've activated it, you get to keep the plan forever – Just in case you are unable to find something that meets your requirements.

  I'm sorry we've disappointed you, and wish you the best in your online business success.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 65. 65

  The pricing structure looks to be more than fair considering that there is a lot more to Market Samurai than one module and revisions appear to be constant.

  Hopefully this pricing structure will allow the developers to continue on their path on an equitable basis.

 66. 66

  Hi Eugene and team,

  Well handled as always, I have a lot of respect for how you continue to run your company. While all this was going down, I tried checking 10 keywords in Rank Tracker. I rec'd some kind of notice/warning from Google that I had too many queries, and the rank data even for this small group was way off. However, I wasn't ever really clear about how the Personalization and Localization works in Google until your posts above. Would this account for my Rank Tracker data being so off?

  Also, with regard to backlinks, I've heard from other experts that there is no reliable source for backlinks. They said Majestic SEO is the best, but even it can be way off. They did say that for Competition analysis while the actual numbers of backlinks aren't accurate, the relative distances between the numbers hold up as a gauge (meaning if they a competitor has 10x's the links you do, that is pretty accurate even if the actual numbers aren't).

  Would love to get your input on the above – esp. the first until this new transition gets sorted.

  Thanks again for the great product and customer support,
  คริส

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Chris,

  Thanks for your questions. Depending on your connection you can get rate limited by Google.

  As for the accuracy of the data, I'm not aware of any current Rank Tracker accuracy issues. The problem is most likely to be localization / personalization. To check, click the little green arrow next to the Ranking number to see what query we used to pull back these results. There can still be localization issues, but at least personalization should be taken out of the equation. If you keep having issues even after entering the captcha then a short-term work around would be to get access to a proxy server, and plug it into the settings area in Market Samurai to overcome the rate limiting issue. You might want to check out someone like Trusted Proxies and sign up for a trial and see if that fixes the problem. If not, please feel free to contact our help desk who'll be more than happy to help you through any issues that you might be experiencing.

  In any case, staying on top of changing Google result page formats, and reliably dealing with personalization/localization issues is an ongoing challenge. One of the side benefits of going with the data provider we've chosen is that because it's their sole business, they stay on top of these changes as soon as they occur. So you should see more reliable results with the new Rank Tracker service as well.

  It's true what you say about back links. Majestic SEO is the best, but they often don't return data for low authority sites (less than 30 links). Unfortunately there's no easy way around this aside from breaking into Google's data centers and accessing their data.

  It's important that when using Majestic, that you use the “Fresh Index”, and not the historical index for reporting back link numbers. The Historical index shows every single link that has every linked to your site. So if someone linked to you in 2001, that will still show up as link, even if the original link was removed.

  If you're monitoring your own site and have added Google Webmaster Tools, then you may be able to get some additional data points from there. The data is not always that fresh though, but it's another source that you might not be aware of.

  Hope that helps you out.

  Cheers,

  ยูจีน

 67. hi,
  i am 2 years customer of MS, and i know that you are doing the best for your customer. i am happy to pay you beacause you are the best.

  Amit

 68. I arrived at MS a long time ago because of problems with getting ranking data from some other software I had at the time.

  Internet marketing is my business and tracking my rankings accurately is vital to me. I feel that the costs for your solution to the problem are a fair and necessary business expense that I'm happy to make.

  On top of that, support from MS has always been top-notch, quick and courteous. I'm in.

  George.

 69. Wow what a great service! I would most likely not exceed 50 kw per month but if I did I have no problem with the pricing structure at all, its actually very cheap!

  Nobody has a reason to complain, if you want to run more than 50 keywords then you have to pay..you cannot expect everything for free, we enjoyed the last 3 years but its about time to pay if the service is not available for free…if you want to run your SEO business then Market Samurai team also needs to run their business and keep us happy…at least they came up with a great solution.. as simple as that :)

  Thanks Team

 70. Hi Eugene
  Well done for solving the problem.
  I work with many SMEs who are happy with a monthly rankings report.
  Is it possible to specify a longer time period eg once per month and therefore effectively reduce the cost?
  Kind Regards
  Graham

  On
  Support replied:

  Hi Graham,

  It is possible to do this – you'll have the option of tracking and untracking different keywords at any point.

  If you like, you can contact support@noblesamurai.com and we can give you a more detailed answer!

  Cheers,
  -NS Support

 71. Thanks for all your hard work in coming up with a strategy for a fair plan. I appreciate it.

 72. Is tracking 50 keywords limit for one project or all projects in MS?

  On
  Support replied:

  Hi Peter,

  The keyword limit is for all project in MS.

  -Support

 73. Hi Eugene

  This is good news and as a heavy user I will no doubt subscribe to one of the plans which do seem reasonable.

  However, there is still IMHO a far more important issue on MS that is not yet resolved : when will you go back to using Google data for SEOC and SEOLC ?

  For me, the tool cannot and does not fulfill its main objective (keyword analysis and identification of opportunities) while using SEOT from Google but SEOC and SEOLC from Bing.

  I know that a large number of users (myself included) have been asking this question since the start of your issues.

  Can you please give us an update on this burning issue ?

  Many thanks

  พอล

 74. We don't use MS for ranktracking but already found a good alternative. We value other MS features to be more of use for our daily work as SEO advisors. We believe MS is the best tool for SEO competition research and for keyword analysis.

 75. Hi Eugene,

  Hats off to the team at Noble Samurai, and well done to the management team for taking the time to do the analysis properly, and deliver a coherent message.

  มันไม่เคยหยุดเพื่อตะลึงพรึงเพริดฉันเป็นมืออาชีพที่มี NS และการขาดความเป็นมืออาชีพและความโปร่งใสในสิ่งที่เป็นตลาดการแข่งขันสูงมาก

  หากคุณต้องการที่จะรู้วิธีการที่จะส่งมอบให้กับลูกค้าของคุณในแง่ของมูลค่าข้อความและการตลาด, โนเบิลซามูไรเป็นตัวอย่างที่ดีของวิธีการที่เหมาะสมที่จะทำมัน

  ต้องขอบคุณทุกคนที่เกี่ยวข้องอย่างต่อเนื่องเกินความคาดหวังของฉัน!

  ที่ดีที่สุด
  คนที่แต่งตัวประหลาด

 76. แผนฟรีในอันดับ Tracker คือข่าวเกรตา, yhank คุณ! คุณวางแผนที่จะพัฒนาฟังก์ชั่นอื่น ๆ อีกมากมายในการแข่งขัน SEO เช่นการเรียงลำดับหรืออื่น ๆ

 77. 77
  เมื่อวันที่ 29 กุมภาพันธ์ 2012 ที่ 18:43
  @ SEONewOrleans รอน กล่าวว่า:

  พวกคุณจะหายไปสิ่งที่คุณสามารถแสดงให้กับลูกค้า

  ลูกค้าอันดับนอก 1,000 ตำแหน่ง ขณะที่ผมทำงานที่จะนำพวกเขาไปที่หน้าแรก (จุดที่พวกเขาเรียกผมว่านายเหลือเชื่อ!) ที่พวกเขาต้องการที่จะดูว่าการจัดอันดับของพวกเขาคือการปรับปรุงซึ่งเป็นคำรหัสเพื่อดูว่าฉันกำลังทำงานของฉัน

  หากเพียง แต่มี MS 100 อันดับแรกมันอาจจะเป็นสัปดาห์หรือเป็นเดือนก่อนที่จะมีเว็บไซต์ของลูกค้าจะแสดงขึ้นใน 100 ถ้าเคย!

  วิธีเราจะแสดงให้ลูกค้าบันทึกการติดตามของพวกเขาย้ายจาก ### (นอก 1000) เพื่อ ### (นอก 1000) 999 to 800-650 to 421-274 to 121-93 to 63-47 to 23-14 3?

  ถ้าจำนวนในแต่ละตัวอย่างของฉันข้างต้นเอาหนึ่งเดือนที่จะได้รับการจัดอันดับจะไม่แสดงขึ้นในการจัดอันดับติดตามใหม่ของคุณใน 9 เดือน (73) Every one of my clients would be furious and would fire me within 3 months because I can't show them their ranking improvements until Christmas of this year!

  Interested in what other SEO guru's think as well.

  ขอขอบคุณคุณ
  Eric The Man (just a man, not THE Man)

 78. Thanks for the detailed post Eugene and it looks like you guys have managed to come up with a great solution that should suit the vast majority – a tricky thing to do in adverse conditions!

  As a new user to MS I've been hungrily digesting all the video tutorials that you have in the dojo but Rank Tracker seems to be one area that I haven't seen anything on – are there any videos around as an intro or will the new interface be so different that it's best to wait till that comes out?

  As a follow on from the above I have to say I'm really impressed with the depth of MS – when I bought it I'd only seen the keyword side but the number and scope of other modules has been a great surprise (as is the amount of video training available for free!)

  Will certainly be signing up for the new Rank Tracker as I'm building a lot of trust and confidence in you guys based on your last few blog posts and the way you've bounced back.

  Keep up the good work,

  Cheers

  แอนดรู

 79. If we have both Article and Market Samurai, do we have 2 sign ups, and 2 50 words in each? It should be right because there are two different products with different uses.

  ขอแสดงความนับถือ

  เมื่อวันที่
  การสนับสนุน ตอบ:

  สวัสดีอาเบล

  คุณถูกต้อง - คุณจะมี 50 คำหลักฟรีต่อสินค้า

  สนับสนุน

 80. Hey guys, you've only missed one thing . . . I need a button to sign up for the Blue Belt!

  Onwards and upwards everyone — and a special “G'day” to young Ben!

  Cheers

  จอห์น

  On
  Support replied:

  Hi John,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Cheers,
  สนับสนุน

 81. Hi,

  This looks cool. I like the way you can gradually upgrade your membership depending on your needs rather than just go to an expensive membership from no where.

  The automatic checking should help me avoid the bad habit of obsessively checking my rankings far too frequently as well!

  But sometimes it is pretty useful to run the system there and then and get a answer to a keyword question. Waiting a week for the answer may not be ideal when you are looking to fix a problem or make a decision.

  Will it be possible to still run the software mannually, on the paid options, to get an immediate answer? (perhaps with a limited number of keywords/searches – or even buy credits to do it) Is it the case that I can do this upto 50 keywords or from my own computers location ie not your servers?

  แอนดรู

 82. Thanks guys for working so hard to get this sorted.

  It's great you have managed to keep a free option available for existing customers and the pricing for existing customers looks very fair to me too.

  Regards
  ไมค์

 83. Hi guys – great job fixing it all up and am really pleased to see you have come up with a great way to keep almost everyone happy. The 'old' service was slow and a bit clunky so I am really looking forward to the new version.

 84. Thanks for addressing this in a way which should suit a huge number of users – sure, it wont work for some maybe which is a shame, but for most it strikes me as a good deal.

  If it stands up like you hope it will after the beta, then it looks like you'll have turned a (big) problem into an opportunity to update the service and effectively too…

  One Q – if you already have a licence for MS and/or AS do you need to do anything at all before April 30th, or will you automatically be on the White Belt plan – and will you then be able to upgrade to higher plans at the lower cost at any time in the future.

 85. Hi Eugene & team,

  I am amazed!

  You have created a more than great solution at an awesome pricepoint. Can hardly believe that you are bearing the considerable cost for your users. Don't think there are many who woulf do that!!!

  Well, I am definitely in and looking forward to the cloud based service with automatic weekly reports. That makes things easier and smoother for me.

  THANKS

 86. Not very happy about that! I have the paid version and you change the deal…

 87. Hey Eugene,

  While I can understand the need to cut down costs (or make more money; depends how you look at it), 50 keywords is really not much to begin with, especially if you're just starting to work on a website.

  Majority of new sites needs to be checked across hundreds of keywords to pinpoint the best possible ones, BEFORE you start optimizing and tracking the “best ones”.

  Also, as a software developer, I don't see what's the big deal with maintaining the local tracker… yes – it defeats the purpose of the cloud for 92% of the users, but it works, and it works well! why change something that works well?

  SUGGESTION:
  Keep the local Rank Tracker and add the cloud service as an paid add-on for those who really need it.

  - OR -

  Allow FREE users to check UNLIMITED number of keywords ONCE per month (once per keyword/month) AND track up to 50 keywords (50 keywords/week).

 88. Hi Guys!

  Wow, fantastic! Being an existing PAID customer of both Market and Article Samurai, this is music to my ears! I have to say, I have been using raventools.com for past 30 days on a free trial and now it's going to be $99/month, so kinda glad you nearly at testing phase!

  Two important question that I had in mind, and that is:

  1. “Can one upgrade from any price plan at any stage?”

  2. “Will one subscription to a price plan allow me to use the ranktracker on both Market and Article Samurai?”

  Please advise.

  I very much look forward to your reply.

  Many thanks in advance and thanks for the post!

  ที่ดีที่สุด

  ราศีสิงห์

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Leo,

  I'm glad you approve :-)

  To answer your questions:

  1. Yes, you can upgrade from any plan at any stage.

  2. Yes, if both your MS and AS registration details are at the same email address, then you'll be able to use either to access your Rank Tracker cloud service data. If not, contact support and we'll help merge the two accounts together.

  Hope that answers your questions.

  Thanks for your support!

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

 89. Hi Eugene,

  That I will be be signing up for one of the amazing plans you offered goes without saying, but everytime you post I get a lesson in customer service and how to build raving fans.

  Thanks for the education!

  Rich Casamento

 90. Hi MS team,

  I have a question.

  You talk about a “slow way” of rank tracking, which is actually what's happening now.

  Will this option still be available for free in the future?

  I mean: I don't care for a slow ranktracking job running in the background.

  regards,
  James

 91. Well we all have to think why we are using these SEO tools.
  As we can't do anything with the tools that we can't do by hand the answer must be that we want to save time.
  This new pagerang solution is a good solution as it saves time, much time. I do have other pagerang tools, but as the present MS tool slooow.
  Keep up the good work!

 92. You guys are awesome, top quality customer service, 20/10

 93. Awesomeness! When do we get to buy our plans? I can't wait! :)

  On
  Support replied:

  Hi Hilary,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Cheers,
  สนับสนุน

 94. Thanks for the update and also finding a solution that meets all our needs, and a fair one at that :)

  One thing I wanted to clarify here.

  As I grow my business and as an existing user of MS, would one still qualify for the discounted package if they purchsed the rank tracker a little later on, or would I have to purchase it now, even though I am not yet at the stage of hitting 50+ searches?

  Just wanted to know if this pricing would be locked in for existing members or if they too would have to pay the higher price if they purchased the extra's later on.

  Thanks

  Gio

 95. We are in the 1%. When do we need to sign up. 99 per month is OK with us.

  On
  Support replied:

  Hi Kim,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Cheers,
  สนับสนุน

 96. I think this is a fair solution. I have other services that track ranking and they are all paid. Glad to see you all landed on your feet with the Google Changes.

 97. I've always tracked about 30 keywords and I've been a customer since the beginning so for me this is all good.

  Great job!

 98. 98

  ว้าว I'm not getting it. A service included in the cost of the product is converted to a subscription and people are happy?

  I'm wondering if this is the first step in moving more included services to a paid version. First RT; what's next?

  How long will it take before MS is at Article Samurai pricing levels?

 99. thanks for the much awaited update Eugene. looking forward to utilizing the paid plans. you definitely have the cost advantage over the competition, and based on having used MS for the past couple years I have no doubts the quality will also be amazing. thank you for doing what you do.

 100. Great, comprehensive update Eugene. Thank you for coming up with a wonderful solution – although I am not surprised at all. You continue to over deliver and I know you know that it is very much appreciated. I am looking forward to the modified rank tracker module, as well as some of the advanced packages.

 101. Hia Eugene,

  I have a few doubts:

  1) The 1000 keywords for the brown belt are in total for all the projects right? not for the the maximun in a project? If I have 3 projects of 250 keywords, 1 of 200 keywords, and 2 of 100 keywords, I would have 1150 for which I need more than 1000 keywords.

  2) I see that the price for keyword is 0,04 for the 1000 keywords plan and also 0,04 for the 2500 keyword plan. It's more than the double volume of keywords (x2,5)… wouldn't it bee normal to reduce a bit the price for keyword as the volume is much more to 0'03 or at least 0'035? I feel that the ones that are in the 1% in which I'm surely included have to assume the big cost for all the rest of the users.
  I think is normal that if we pay a for a huge volume of keywords, we should have a “special offer” in the price per keyword, isn't it?. The way you set it it's more rentable for people like me to pay 2 brown belts (1000 keyword plans = 40$x2) than 1 black belt (2500 keyword plan = 100$), is more cheaper and I would have acces to Market Samurai from the double of PC's…

  3) Will I be able to have a bill monthly for my accountancy?

  Thanks

 102. 102

  Hi Eugene. Thanks for keeping us up to date with the status of MS. This may have been asked already, and if so I apologize for the redundancy. I use MS primarily for doing keyword research, and occasionally (monthly at the most) I'll run a ranking report for a few of my clients. If I keep every campaign/project as inactive, and only activate and run the rank tracker monthly to get these reports, and keep the number of keywords per project at 50 or less, does this qualify for the free version? Ie, I don't have a need for the ranking information to be up to date except for once a month.

  On
  Support replied:

  Hi Tom,

  In this case you'd still qualify for the free plan.

  Cheers,
  สนับสนุน

 103. Hey MS gang how's it going.

  First let me say that I love ya guys. Really I do. Always on top of things.

  But this new rank tracker thig an how it's going to work is not a good thing in my honest opinion.

  Here's an example.

  If my client walks in today and wants results. What am I to say, that he needs to wait a week?

  Not cool.

  As for me, if I'm going to pay for this, then I would like a little more control of it.

  Weekly stats just won't be enough for me and as I can see by the comments left all ready, I'm not the only one that feels this way.

  I totally understand the whole deal behind it, I do.

  It just doesn't seem like an actual fix.

  The discount is cool and even the full price is good. But in my opinion, your competition charging more is a better deal just because we can actually do more with it.

  Anyway, I'm still using it for research. However, I will miss the rank tracker so much.

  Guess I'll have to do some sole searching for another tracking feature. Sorry but the way you guys have it now is just not good enough.

  Just hope this doesn't kill MS for good.

  Cheers,
  Joey

 104. Excellent solution at a more than fair price. What impresses me most is that you took the time to analyse existing usage patterns and didn't just guess. Thanks again.

 105. 105

  Hi Folks

  First I'd like to add my thanks to all the others. You consistently define what customer service is all about.

  Quick question, which you may have answered but I got tired of reading all the comments.

  When you say “sign up for …” are you referring to signing up for MS or do you mean the new rank-tracker program?

  I am a MS-paid owner but will be satisfied with the 50-free program for now. Will I still qualify for the 50% discount rates for the rank-tracker if I need to upgrade after April 30?

  Cheers,
  Ric

  On
  Miriam Parkinson replied:

  We mean signing up for the Rank Tracker 50 keywords free plan. Once it is launched you can do this from within Rank Tracker or the accounts system. So long as you have done this you will be eligible for the discounted plans if you need them in the future

 106. 106

  At first I was a bit pissed this was happening and wrote a response to the original post concerning it… I'm glad I took my own advice about emails/posts, don't do it in anger.

  I've been with MS since its initial launch through 30DC and have never regretted it, even now. You guys have done a great job for a long time and the solution you've come up with more than satisfactory, it's genius.

  Now that I've explained what a dooch I almost made of myself, and how terrific you guys are, I have a question.

  I too am confused about the whole “existing customer” signup for a plan. I've read the posts here and still can't figure it out, especially since there seems to be a contradiction between two MS posters.

  Eugene said: “You must sign up to any plan (even the FREE 50 Keyword Whitebelt Plan will count) before 30th April to get access to the special 50% off pricing.”

  BUT
  Sarah said: “Initially, all users will be on a free keyword plan by default, but you'll need to sign up to a paid plan before April 30th to take advantage of the discounted prices.”

  So, Eugene says signing up for FREE plan is ok, but Sarah says a PAID plan. Which is it? Free plan by default and locked in pricing discounts, OR, purchase a PAID plan ( even if it's the cheapest $5.00/mo)?

  Thanks Guys/Gals

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Sorry about the confusion! It stems from the fact that we were all a little confused. We changed how we were going to manage the discounted plans based on feedback on the blog so there was a contradiction in the comments for a period of time.

  In order to be eligible for the discounted plans (once they are launched) you need to either:
  * Visit the Rank Tracker product page in the accounts system
  * Click 'Change Plan' in Rank Tracker (within Market Samurai)
  * Create a campaign in Rank Tracker
  * Upload a project to a campaign in Rank Tracker

  Provided this is done by the 30th April you will get access to the 50 keyword free plan and be eligible for the discounted paid plans if/when you need to upgrade in the future.

  I hope this clarifies things!
  Miriam

 107. 107

  Hi. I have market samurai and a monthly subscription to article samurai. Does that mean I will get 50 free keywords for each? If not, how will it work? ขอบคุณ

 108. 108

  Hi Eugene,

  First let me say that MS is by far my favorite tool to use when it comes to Keyword and Rank Tracking. I also think it's a wise decision to move to the system you're moving to.

  I know this has been asked, but I just want to make sure I'm understanding the new pricing structure for existing customers correctly.

  Say I sign up for the 50 Keyword Free Rank Checker before April 30. If I need to upgrade to the 100 word plan 6 months later, would I get it at the 50% off rate or would I be paying the retail rate?

  If it's at the 50% rate, would that hold true if at a later date I needed to upgrade to the 1000 word plan? Or when I went to the additional upgrade would I then be paying the retail rate?

  In essence, is the plan to allow current customers (those that sign up for at least the “white belt” plan by April 30) to have access to higher level plans at the 50% rate going forward, or will there be a cutoff where they'll be paying the “retail” rates if they choose to upgrade or downgrade their plan?

  Again, I think you guys have come up with a wonderful solution to the problems Google's changes caused. I also think the new way will be much more efficient, which is always a good thing.

  ขอบคุณ

  หยอกเย้า

  On
  Miriam Parkinson replied:

  Provided you have signed up for the 50 keyword free plan before April 30 you will be eligible for the paid plans at the discounted rate

 109. So, let me get this straight…. Google made a huge change to how your service works. Instead of using them as the scapegoat, you guys found a way to continue to service 92% of your customers for free even though it will come at a moderate cost to you?

  Hats off to MS! Thank you for all of your hard work and research. This no undoubtedly has taken uncountable hours of your time. Every MS user should feel so blessed and “treated” that you guys have been working so hard for us.

 110. Well done!

  You have found a great solution… although it will not fit my requirements I am still a very happy customer and could not be without MS… I have many smaller projects and I have 20 – 30 keywords for each project… however I have found another solution to Rank Tracking.

  As far as I am concerned even without RT MS is very good value for money…

  Question: I use RT not only for rank tracking but also for tracking the development in Backlinks. This is especially true for Article Samurai, but also for MS…

  Will you consider adding a Backlink Tracking Module instead of RT to fill this gap?

  Thanks a million for your extraordinary effort!!

 111. Eugene,

  Thanks for the update.

  Just in case I have missed it, who are you going to use to source the data? The reason I ask is that I also use SEO Powersuite and I have found the Rank Tracker module is quicker than many of the competitors (not comparing against MS or AS I hasten to add) and more reliable results. Therefore, I don't want to pay for MS if it is the same source.

  Thanks

  ไซมอน

  On
  Anders Vinther replied:

  Hi Simon,

  The name of the provider is further up the thread…

  SEO Powersuite runs on your computer… this solution runs on cloud servers, so is not the same source…

  Cheers,
  แอนเดอ

 112. 112

  Will it do top 1000 or only top 100 like current workaround?

  On
  Miriam Parkinson replied:

  The data returned will be for the top 100 positions

 113. 113

  Many thanks for your efforts in reaching a fair solution to the problems posed by the Google changes.

  I do have a couple of questions:

  Would it be possible to set up two groups of 50 keywords, then alternate the group that is live, so effectively getting data on 100 keywords once a fortnight?

  When we upload our keywords to the new scheme, will the existing data be carried forward?

  Can you clarify the question many are confused on, regarding moving up the tiers in future, and the price applicable. If you are an existing member now, and you start with the 50 free keywords under the new scheme, but later need to upgrade to 100, will you still get the discount.

  In answer to one question, it was suggested that the 50 keyword free plan may become a paid for plan (Answer to Comment 7)
  “At the moment the 50 free keyword plan is not on top of the paid plan. So a 200 keywords plan will get 200 keywords, not 250. The 50 keyword plan may become a standalone paid plan in the future”
  Can you clarify this – are you suggesting that even those existing users who will qualify for the free 50 keywords, may have to pay for the free 50 keywords in the future?

  ขอบคุณมาก

  On
  Eugene Ware replied:

  Hi Eddie,

  Thanks for your questions.

  1. Yes, you can alternate your keyword groups and effectively get 100 free keywords. But you'll have to do this manually (pause/unpause each week).

  2. Yes, when you upload your data we'll save all past historical data.

  3. Yes, if you sign up to the free 50 keyword plan before April 30th, and then want to upgrade in the future after the cut-off date, you will still get access to the special 50% off pricing.

  4. To clarify my statement, if you have a 50 keyword free plan then you get to keep access to this forever. You won't have to pay for it in the future.

  Hope that clears things up.

  ขอแสดงความนับถือที่อบอุ่น

  ยูจีน

  On
  Pete replied:

  Just to clarify points 3 / as I understand current members / users of MS will not be auto included but will need to register ? and at current we can not do that but you will send another email when this option is available to register, is this correct ?

  On
  Support replied:

  Hi Pete,

  This is correct!

  -Support

 114. Amazing. If 10% of the US companies provided this level of service, value and communication our economy would pull out of the doldrums much more quickly. Thank you Noble Team

 115. Hi Eugene

  Thanks for the update.I'm satisfied with the solution.

  Mildred

 116. Hi Eugene,

  I read the post and most of the comments but I am still not clear on one thing that I would like to know about. Pardon me if this has already been answered but I just couldn't read hundreds of comments. My question is below;

  I am a paid customer of MS and I use Rank Track regularly. My current usage is below 50 keywords so I don't have to buy any subscription as it will be useless. But what happens when I grow and add more keywords for more websites.. I mean will I get the same discounted price of being an existing customer when I subsscribe to a Paid Plan in 6 months from now?

  Also, this 50 keywords is based on per campaign, per website or per client? Or is it just 50 keywords and no matter how many domains/URLs, how many campaigns and how many clients I have?

  I am sorry but I haven't used any other paid service as yet and thus don't know how it works. And I can proudly say I never felt like any other service because what I needed was available in MS.

  Thanks for the great software and I support the paid plans. When I feel a need, I'll upgrade to paid plans happily.

  Usman Latif

  On
  Miriam Parkinson replied:

  If you sign up for the 50 keyword free plan before the 30th you will be able to get paid plans when you need them at the discounted rate.

  The 50 keywords is per account so it is shared between all the websites, projects etc. It doesn't matter how many campaigns or websites there are.

 117. So pleased you were able to work things out after the Google mess I am very new here the google problem happened about a week after I made the purchase lol. I am still trying to work out what it all means but I will get there and I have a forum that helps thanks everyone
  รังสี

 118. 118
  On March 1st, 2012 at 11:28 am
  Christopher Oliver said:

  If I sign up for 1000 keywords..
  does that mean 1000 per month..
  So, if stop using some keywords can new ones be substituted in the next month?

  WHEN CAN I SIGN UP? I am ready now!

  On
  Support replied:

  Hi Christopher,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  And you're partially correct about the keywords – you will have your 1000 keywords, but you can allocate these however you wish at any time. You won't be able to track more than 1000 keywords at any time, but you will be able to reallocate which keywords are tracked whenever you'd like.

  If you have any more questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer!

  Cheers,
  สนับสนุน

 119. 119

  could you please answer my question?

  On
  Anders Vinther replied:

  Hi James,

  I think your question is if the current way of Rank Tracking will still be available… if that's the case then the question has been answered elsewhere in this thread… and the answer is no…

  Cheers,

  แอนเดอ

 120. Thanks for working so hard for your customers, I know I appreciate your efforts.

  One question that was asked that I didn't see an aswer for was: (something like this)As existing customers, what will we need to do to get all of this? Will we need to reactivate our accounts or???

  And Thanks Again to the Noble Samurai Crew for all you do.

  Shane @ Comeback Marketing LLC

 121. 121
  On March 2nd, 2012 at 5:24 am
  michaels said:

  A big thanks to everyone at Noble Samurai!

  This “rank tracker” issue was a big deal to me, and you've found a solution that is VERY equitable to everyone.

  You've even enhanced it's features so it's now the best! (imho)

  Awesome work.

  Thanks again!

 122. 122
  On March 3rd, 2012 at 4:56 am
  เจมส์ กล่าวว่า:

  Hey guys,

  Glad you are getting this worked out. I am not sure if you addressed this or not but those of us that purchased Market Samurai and we are monthly subscribers to Article Samurai do we get more than 50 keywords per month? Or are 50 keywords included for both?

  ขอบคุณ

  James

 123. 123
  On March 3rd, 2012 at 4:51 pm
  Paul Dorridge said:

  Well, I prefer traffic travis as I can track 1000s of keywords and there is no monthly fee. Any reason why I should suddenly be paying a monthly fee for rank tracking through MS?

 124. Hi

  Thanks for the update – I was starting to worry and look for alternatives but this post has put a stop to that. Where can we sign up for the plans (or is this only available when the beta is ready?)

  Thanks

  พอล

  On
  Support replied:

  Hi Paul,

  We haven't actually released the sign up pages yet!

  Once we release the new Rank Tracker service, we'll open the signup pages.

  We'll send out an email with some more information closer to the release date.

  Cheers,
  สนับสนุน

 125. As a MS and AS customer with about 80% common keywords across both systems will one RT subscription cover both products?

  On
  Support replied:

  Hi Bob,

  Your Rank Tracker plan will be held at the account level, so you will be able to use the same plan for both Market and Article Samurai.

  If you have any other questions, please don't hesitate to send an email to support@noblesamurai.com and we'll do our best to answer.

  Cheers,
  -Support

 126. Hi,

  first of all, very good pricing plans! I have been checking out lots of companies the last few months, and all are way more expensive (and now you have given an insight in why this is). And I really appreciate the fact that you give the discount to current AND future customers (till 30 April). That is customer service at it's best!

  What I would like to know if you are thinking about a simple read-only iPhone/Android app. Since you already got the data in the cloud instead of on a local computer, it might be easy to push this info to an app as well. What I like is preparing my fixed computer work on my iPhone, so selecting projects first before starting things up. Having the Rank Tracker data on my iPhone means I can start up faster, OR use this data when working on a computer which hasn't got my MS installation (for excample, I currently have my leg broken and mostly work from my laptop, while my MS is installed on my fixed computer).

  Thank you for reading,

  Jacco

 127. An off-the-topic question.

  Which translation plugin / software are you using?

  Yours is neat on the sidebar. I tried several but couldn't find the right one.

 128. Effectively, I'm new in internet marketing. I am utilizing plr articles however they aren't cheap. Currently I'm in search of a plr article membership site which can allow me to download plr articles at a month-to-month fee. กรุณาช่วย

 129. 129

  What happens to the keywords we have been tracking do we lose this or will you be able to upload this?

 130. 130

  Hy Yah

  As one of the original testers of MS and a NobleFanatic to the point of a invisible belt color, Im glad, relieved, excited to hear Diamyo's at MarketSamuri answered the call.

  Question when is the Beta invite going out? (also the sign up)

  Waiting patiently with my Yoroi on and a glass of IWantRankTracker sake in hand :)

  BTW: A Samuri leader is called a Diamyo