Vad är det stora misstaget Mest Gurus göra?

Hej Samurai - det är Eugene här!

Det är ett misstag på det sätt de flesta människor försöker göra internet marknadsföring ...

De lägger en hel del tid, arbete och pengar på att bygga en webbplats och skapa en produkt - och sedan lansera sin produkt med alla de bästa marknadsföringsmöjligheter som finns tillgängliga för dem (de bästa affiliates, de bästa partnerskapen, som förekommer på bästa platserna, riktar de bästa sökorden, etc).

... Bara för att se deras hårda arbete försvinner - precis efter det började betala av.

Det är förbannelse Launch ...

Produkten gör en stor spik av försäljningen redan från början - när alla de bästa leder i sin marknadsplats köpa.

Men det tar inte lång tid (några veckor eller några månader) dessa bästa marknadsföring möjligheter är uttömda.

Försäljningarna torka upp, torkar pengarna upp - och det enda sättet att börja tjäna de stora pengarna igen är att börja om igen - att sätta en massa tid, pengar och kraft på att skapa en ny produkt för att starta - bara för att se hela cykeln upprepas.

Eller de ser för andras affiliate-produkter för att främja - bara så att de kan få en annan topp i försäljningen.

Plötsligt befinner du dig fast i en ond cirkel

Istället för att skapa hållbara online-företag som skapar ett konstant kassaflöde för livet, utan att behöva arbeta - du hittar dig själv att behöva arbeta 12 gånger så hårt för att skapa nya produkter, bara så att du har något nytt att sälja varje månad!

Det är en ond cirkel som är så lätt att fastna i.

Och även om det fungerar (det finns människor som gör miljontals dollar per år som lever lansering-sanera-nystart) - levande big-hit till big-träff är en hårdare, mer arbetskrävande, tidskrävande sätt att tjäna pengar på nätet.

För att vara ärlig, det var en av * MIN * största oro med Market Samurai. Jag har alltid velat att det ska vara en riktig online-verksamhet - Jag ville skapa något som skulle växa med tiden, inte dö inom några månader.

Jag kunde inte råd att låta allt det hårda arbetet i Market Samurai Go "tyst in i natten"

10.000-tals timmar av hårt arbete, och 100.000-tals dollar har gått till att utveckla marknaden Samurai. För att se det hela gå till spillo så snabbt, och att behöva återskapa något liknande bara för att hålla Noble Samurai igång ... tanken ger mig kalla kårar!

Så, hur gör du Turn A "Spike" Into en inkomst?

Men hur håller du din produkt brännande heta så länge som möjligt - och maximera din intäktsström?

Detta var en av de stora insikter jag fått från att läsa Butterfly Marketing Manuscript.

För några månader sedan, tryckt jag bort den ursprungliga Butterfly Marketing Manuscript för att läsa på en flygning mellan Melbourne och Singapore - och jag klottrade anteckningar på praktiskt * Varje ** Single ** sida *.

Du är antagligen hört mycket om Butterfly marknadsföring just nu - och det är verkligen något jag rekommenderar utan att tveka.

Varför?

För att det är som att ta en "guidad tur" på ett mycket lyckat, mycket strömlinjeformad internet marknadsföring verksamhet.

Om du inte har sett manuskriptet ännu, låt mig förklara hur det är ...

Komprimera års erfarenhet av att driva ett framgångsrikt Internet-företag - från hur man bygger ett framgångsrikt företag från ingenting, till hur man förvandlar en lansering spik i en pågående intäkter, ända fram till hur man kan öka försäljningen i och med en mogen online-verksamhet - och lägg den alla i en resurs, vad du hittar det kommer att se ut ungefär som vad jag hittade i manuskript.

Det fanns saker som vi redan gör, som:

 • Erbjuder en gratis, delvis komplett produkt för att bygga upp en lista (sidan 16)
 • Integrera din produkt till andra företags marknadsföring (sidan 54)
 • Att få tid hävstång i din verksamhet (sidan 104)

Och det fanns också en hel del områden där jag trodde att vi skulle kunna förbättras i:

 • Hur man motiverar medlemsförbunden att "konkurrera", och sälja mer (sidan 61)
 • Att göra din webbplats "segare" med forum (sidan 65)
 • Den idealiska marknadsföring tratt struktur (sidan 106)
 • Exakt vilka resurser som ska gå in i ett affiliate-pack? (Sid 44)
 • Tids begränsade utbudet på registrerings (sidan 73)
 • Värdet av "brevduvor" som påminnelser (sidan 63)

Det finns också en massa detaljerade fallstudier av framgångsrika marknadsföringskampanjer som Mike Filsaime (författare till Butterfly Marketing Manuscript) gjorde, och även en del misslyckade kampanjer och varför de misslyckats.

Som sagt - resursen är bokstav summan av många års erfarenhet som kör en framgångsrik Internet-företag kondenseras till 124 sidor med information.

Och det är bara den Butterfly Marketing Manuscript (ebook) - Det var inte ens fullt uppdaterade Butterfly Marketing 2.0 pack (som säljer för $ 1995 - men Mike kommer att ge bort för $ 39.95p & h som en del av hans senaste promo - inklusive tusentals dollar värde av programvara för att genomföra dessa tekniker, DVD, CD-skivor och kursarbetsböcker -. något jag väntar i kö för att få för mig själv)

Du kan ladda ner PDF härifrån
(Leta efter registreringsrutan till höger på den sidan)

Som någon som har kört sin beskärda del av framgångsrika online-företag redan, jag har fortfarande en hel del av det. I själva verket har jag bokstavligen varit hassling Brent att läsa detta för de senaste 4 månaderna - långt innan detta Butterfly marknadsföring promo kom upp (vilket är det som sporrade mig att skriva det här blogginlägget nu).

Vad du än gör, se till att du får manuskript.

Om du vill få hela Butterfly marknadsföring naturligtvis också - det är bra (den $ 39.95p & h erbjudande innehåller alla de fjärils Marketing kursmanualer, DVD, CD-skivor, programvara, etc). Vi kommer att försöka få en kopia också - även om det startar kl 13:00 EST den 24 mars (vilket är 04:00 Melbourne tid!)

För att vara rakt på sak, är chansen att du kommer att missa.

Mike tryckt 5000 exemplar att ge bort, vilket låter som ett stort antal - men redan över 25.000 personer har förhandsregistrerat för en kopia (med bara 1 vecka kvar innan lansering). Plus alla de bästa internet marknadsförare rekommenderar det också, när jag skriver det här blogginlägget - och även om vi strävar efter att få en kopia, kommer vi inte att få någon särskild behandling - vi sätta larm för 04:00 bara så att vi är på jakt med en chans att få en kopia av vår egen.

Men åtminstone ...

Minst ladda ner den gratis Butterfly Marketing Manuscript - samma resurs som jag tryckt och läste på planet, och klottrade anteckningar på nästan varje sida.

Som sagt - det är det första jag hade läst på länge som jag lärde mig en hel del nya insikter från (trots att köra flera miljoner dollar marknadsföring online projekt innan) - så jag rekommenderar starkt att du får en kopia .

Eugene

Eugene har skrivit 15 inlägg (er) för Noble Samurai

29 Responses to "Vad är det stora misstaget Mest Gurus göra?"

 1. Eugene
  Jag älskar vad ni gör och du är ganska nära att ha ett av de bästa verktygen i dagens skörd av sökord mentalitet verktyg.

  Detta inlägg började riktigt bra, tills den vände in till en affiliate promo för Mike.
  Kanske fjäril kommer att spika det för ett fåtal personer. Lycka till dem. Jag säger inte att det inte är värt 10 dollar.
  Men jag tror att du verkligen är skyldig läsarna att leva upp till det löfte som du just gjort i det här inlägget. Men jag gissar att du inte kan! Eftersom ingen kan garantera det. Men det är verkligen inte hålls inom Filsaiome s trångsynt uppfattning. Inte för att jag säger att du inte ska lägga till den i din arsenal för 10 dollar.

  Men snälla låt oss vara "REAL" här. Låt oss stoppa IM hog tvätt av ett trick pony system.
  Pusslet av framgång är mycket, mycket, större än så här!

  Om någon vill ha en del av de svar som jag har, sedan följa min personliga blogg under april / maj.

  Fred och ljus
  PeterBuick.com

 2. Tills jag läste din rekommendation för fjäril marknadsföring, hade jag planerat att förmedla detta .. men nu planerar jag att vara först i kön.

  Tack Eugene ... Jag älskar att vi kan räkna med i laget från Noble Samurai att alltid ge oss den raka scoop.

 3. Ett ord för dig eugene ... Stor ..!
  Och åtminstone ... din marknad samurai verktyg .. är så kraftfull ..
  Tack ...

 4. Sedan talade om marknadsföring till dag vad sägs om en marknad Samuria affiliate program?

  PS. Peter 10 dollar, är han laddar 30 för frakt och hantering för en produkt som han kan ha 4 dollar i åtminstone. Thats med leverans ut till.

  Thats varför Frank Kern alltid kommer att vara en klass handling han bara laddar frakt och hantering av 10 och fortfarande kan göra några dollar.

 5. 5
  Den 18 mars, 2009 kl 02:11
  tomartomartini sa:

  Tack Eugene.

 6. 6
  Den 18 mars, 2009 kl 03:08
  Barry sa:

  LMAO @ Peter B.

  Att kritisera Eugene för att göra en affiliate plugg på sin egen blogg och sedan följa upp med en skamlös, mycket mindre värda plugg i ditt eget ... Klassisk bro!

  Jag personligen hade hoppats på Eugene rubrik-"Vad är det stora misstaget Mest Gurus göra?" ... För att leda in i ett annat lysande sätt att använda MS .... jaha ... kanske MS team kommer att fortsätta att öka värdet på sina produkter efter att de är klara att främja Filsaime produkt.

  Men allvarligt njöt av skratt!

 7. Hej Eugene,

  Jag fick en massa mail om BFM 2.0 nyligen.

  Jag fick reda på att du verkligen gav en bra inblick för BFM produkt.

  Killar, värda att få BFM gratis men du måste träna dig själv att hur snabbt du kan knappa in ditt kreditkortsnummer senare;>

  Trevlig recension!

  Kent

 8. Gurus inte göra misstag. Wannabe Gurus göra misstag genom att vilseleda människor. Sluta vilseledande folk.

 9. Market Samurai är en så bra verktyg som det kommer att sälja sig själv ganska mycket! Allt som har den kvaliteten och användbarheten av din programvara kommer alltid att efterfrågas. När det gäller BFM - Jag tror jag ska gå ... men tack ändå.

 10. 10
  Den 18 mars, 2009 kl 08:05
  Andy säger:

  Tack Eugene,
  Betyder det att du är i det skede av "oh shit" vad gör jag nu bättre hitta en affilliate produkt för att främja? Som ni skisseras i din blogg.

  Jag fick det inte. Din copywriting faktiskt krossat vad du ville göra.

  Jag köpte (och betalas) för första Butterfly Marketing. Sög i mig! Oh och programmet fungerade inte då. Fungerar det nu?

  Intervjuerna (läs BONUSAR) i paketet är mycket andra kurs. Mike faktiskt är väldigt glib och ytlig i sin handbok och har mycket lite REAL HUR saker. Massor av verkliga Vad ska du göra, men du kan få det gratis för många bra bloggar idag. Inte för att det inte är bra information det är bara inte berätta hur man gör det, och som sagt det är inte nytt och det är överallt gratis ändå. Hur man är paydirt, som är tunn på marken. Vilket är vad alla dessa killar dölja eller kommer att sälja dig i uppgraderingsversionen. Det är allt en tratt man! Och det fungerar en behandling också, det är bara roligt att titta på det att fungera ibland.

  Jag menar att affären är Mike ger inte det här bort billigt han tecknar dig in i hans medlemskap kontinuitet program. Det är planen! Grejer är kroken. Kommer du ihåg att avbeställa?? Han hoppas inte.

  Det roliga var jag tänkte på Mike Filsaime när jag läste din blogg och nästan cacked mig av skratt när du började att främja sin produkt. Du beskrev vad han gör som ett företag ytterst noggrant.

  Ta inte detta som criticicsm. Jag älskar din produkt Eugene men man oh man detta IM är en riktig skratt ibland.

  Det bästa för dig Eugene, fortsätta att ha en spricka det är vad vi alla gör.

  Skål
  Andy

 11. 11
  Den 18 mars, 2009 kl 10:38
  Johannes sade:

  Peter

  Denna kommentar började riktigt bra, tills den vände in till en promo för dig själv.

  Fred och ljus
  JohnJohnJohn.com

 12. Tack Eugene,

  Fortfarande skrattar åt skämten i dessa kommentarer, jag tycker också att det är synd posten gick söderut, och förvandlas till ett försök att skapa en affiliate spik.

  Liksom Andy, jag också inte gradera Mike Filsaime produkter en bra sak som jag fick av honom var en snabb återbetalning för en produkt som inte fungerar och fortfarande var under utveckling. Gates är den obestridda mästare foisting bort ofullständiga produkter och Mike kommer aldrig att stjäla hans krona ingen mater hur hårt han försöker

  Oh ja jubel Mike för rabatt på Market Samurai det bästa köpet jag gjort i år.

  Kärlek Market Samurai

  Cheers Jules

 13. Ja, jag måste säga att Mike verkligen påminner om en bilförsäljare! Japp han definierade en era med BFM men något om honom egentligen inte ta mig. Jag tror det finns en hel del material där ute som är bättre. Bara mina två cent.

  Rich

 14. Wow!

  Företagsregister, jag tänkte exakt samma sak. Mike verkar göra ganska bra, men jag skulle aldrig köpa något från honom eftersom han inte kände sig äkta för mig. Det verkar precis som om han inte bryr sig om något annat än "ge mig pengarna"!

  När det gäller marknaden Samurai, är detta en av de bästa verktygen på internet perioden! Jag använde testversionen och var upprörd över att jag kunde köpa programmet när det lanserades.

  Tack för blogg-och info Nobles.

 15. Tack för rekommendationen en jag har nu fått min gratis nedladdade exemplar av fjärilen manuskript utan problem eller fångst. Patente, copyrighting, eller begränsa tillgången till kunskap på nätet är bara helt enkelt olämpligt som GPL är så tydligt visar. Håll rekommendationerna kommer!

  Mitt bidrag är detta: "E Myth Reviderad - Michael E. Gerber" (och jag har inga affiliate länkar här). Trots sin titel dess inte om E Business, utan om att sätta upp ett franchise-företag. Franchising är exakta kopior av ett original, vilket gör denna fascinerande läsning när man överväger öppen källkod (det var origianlly släpptes för 20 år sedan), framgången för Wordpress, och så vidare. Det blåste mina sinnen och pojken får jag önskar att jag hade läst detta tidigare.

  Hälsningar och MS är fortfarande stor på Ubuntu

 16. 16
  Den 19 mars 2009 kl 12:11
  Paulus sade:

  Roliga kommentarer om Mike men bang på, som han brukade vara i bilförsäljningen innan han kom in i IM. Du kan ta killen ur bilförsäljningen, men kan du ta bilförsäljningen ut ur mannen? Uppenbarligen inte.

  Jag gradera inte Mike alls ur en tidigare kund / abonnent av hans. Som en dodgey begagnad bilförsäljare, känner jag mig alltid som om jag är bara ett nummer till honom när jag läste hans saker. Jag får inte det alls från någon som Frank Kern, där han får mig att känna att han bryr sig om mig (även om han kanske inte).

  Allt detta åt sidan kan du definitivt lära mycket av Mike, men mer från att titta på vad han faktiskt gör än allt han lär ut / ger. Kombinera några av hans marknadsföringsmetoder med personligheten hos någon som verkligen bryr sig om sina kunder (eller det framstår som om de gör), och någon kunde vara på en vinnare.

  Som för Eugene, tror jag inte att någon kan kritisera posten, eftersom Eugene priser uppenbar produkten (enligt honom), och har gjort ett bra jobb med att leda in i ett säljargument med lite intressant innehåll, inte bara kopiera och klistra in promo som de flesta andra.

 17. Mike är mycket tydlig i sina tutorials, vilket gör att någon av hans anbud värt att överväga. Men i sanning, kommer ingen information produkt gör dig ett öre rikare om du inte agerar!

 18. Bara mina två cent läggas till denna lista.
  Jag är ny på IM men jag har lärt mig mycket och jag har vidtagits tidigare av så kallade experter.
  Detta sa jag älskar Market Samurai, och jag väntar på affiliate program att starta. De saker Fjärilsmarknaden i mina ögon är en skenmanöver.
  Om du vill marknadsföra den på sin egen webbplats går för. Det är din rättighet. Om du vill berätta att du hittat en bra produkt fint det är din blogg, ditt utrymme. Men ärligt talat tror jag att du har en bra produkt som kommer att stå på egna som inte behöver hype och att vi kommer att främja för dig chansen att göra det.
  Avsluta darn sak redan och låt oss starta det utan guru hype som du inte behöver.

 19. Hej, Eugene,

  Oavsett vad människor kan säga om ditt stöd för BFM, måste du vara så glad att vi alla rave om Market Samurai.

  Ni är verkligen på rätt väg, med en fantastisk produkt.

  Jag ÄLSKADE det under min rättegång under 30DC och kan inte vänta tills jag kan faktiskt köpa den för mig själv.

  Tack för att göra sökord etc. begripliga för en fårkött-chef som mig.

 20. 20
  Den 23 mars 2009 kl 02:12
  Ken sa:

  Älska din produkt (och dina insikter),
  MEN-
  när du får Mike F. på din dator, behöver du en Exorcisten att ta bort honom (och hans oändliga Upsales / downsales / kors platser).

  Han är bara för mycket (av det goda?).

  Hälsningar

 21. 21
  Den 23 mars 2009 kl 02:56
  Bill sa:

  Jag hämtade bara BFM. Jag har inte läst den än. Jag var ganska entusiastiska över sitt koncept. Ni är alla bumming mig med negativitet!

  Finns det någon som har något bra att säga om BFM eller är det det bara NFG (Ingen F% $ * God)?

  Har CPA egentligen?

  Finns det något stöd för Mike?

  Vänligen meddela! Eugene? Dina tankar?

 22. 22
  Den 23 mars 2009 kl 03:05
  Bill sa:

  Bill

  På tal om CPA. Har någon tittat på "Arbitrage Conspiracy"? Det är också en CPA nedladdning fil. Jag började läsa den, blev avstängd, och har ännu inte gått tillbaka till det (2 månader sedan).

  Har någon någon verklig insikt om CPA?

  Bill

  PS. Det är fortfarande 22 mars här i RI, USA.

 23. 23
  Den 23 mars 2009 kl 03:24
  Bill sa:

  Bill

  Jag tog bara en titt på den "Arbitrage Conspiracy" nedladdning.

  Gissa vem det är från?

  Bra ole "Mike Filsaime! Just det, samma sh # T, olika paket.

  Vad är verkligen värt det? Förutom MS det är!

  Hälsningar

 24. Hej lätta upp alla!
  Marknad Samurai killar bara gör vad de ska också!
  Jag har redan laddat ner det gratis (inget i livet är gratis höger)
  super ebook men jag har ännu inte brytt sig om att läsa den. Får jag klokare? Jag hoppas det.

 25. Ärligt talat är jag förvånad över att någon har fått fram för att komma till någons blogg och kritisera dem om du använder en affiliate länk. Varför är människor så utflippad av affiliate länkar i alla fall?
  Om MS killarna tror på en produkt och dela sina rekommendationer med oss ​​då får de inte att få några pennies tillbaka för att göra rekommendationen de skulle ha gjort i alla fall?

  Detta är Internet Marketing människor, varför skulle någon lämna pengar på bordet för en produkt som de är glada att rekommendera? Crazy!

  Jag har ofta jagat ut affiliate länkar från människor jag beundrar innan jag köper något och jag skulle inte tveka att gå igenom MS killarna länkar om jag var benägen att köpa Mikes produkt, eftersom det är det minsta jag kan göra efter sätt att säga tack för de onda verktyg som är Market Samurai.

  Så för vad det är värt, tack för översyn - Jag uppskattar att du delar den. Jag har bestämt att jag inte kommer att köpa Mike Filsaimes Butterfly Effect för att jag har tillräckligt med information för mig att vidta åtgärder på för nu, men lita på, om jag ändrar mig, kommer jag att köpa direkt via din länk!

  Nikki

 26. Jag håller det. One hit wonders gör inte ett företag. Mike visar oss alla hur man håller den igång även efter en bra start.

 27. 27
  mars 28, 2009 kl 16:03
  Patrick sa:

  Jag är i en lite djupare än Bill - Jag fick en av "gratis" BFM kit, och kommer inte klaga på att få det för bara priset på frakt.
  Men betyder det att jag prenumererar på Mike Filsaime s nyhetsbrev, affiliate system, etc.
  Från ovanstående inlägg, är det självklart andra människor har haft denna erfarenhet.
  Hans kundservice linje är automatiserad och hans online-support är ointaglig.
  Kan någon hjälpa mig att fly?

  Tack!

 28. 28
  Den 2 april, 2009 kl 05:49
  Claire säger:

  Hey Eugene, jag antar att de flesta av dessa människor inte förstår begreppet ömsesidighet. Alla vi "smarta" människor i IM vet att vi hjälper varandra att lyckas. Det kallas integration marknadsföring. Nej det är inte av Mike Filsaime, bra kille som han är. Det är av Mark Joyner, en annan av de stora. Jag är lite ny på IM. Men en sak jag har lärt mig är att när en framgångsrik mångmiljonär marknad affärsman vill ge mig någon information, ska jag lyssna. Jag är inte ännu en miljonär, men jag garanterar att jag kommer snart, eftersom de inte bara prata om det, har de gjort det och gjort det fungerar. De har skapat något av stort värde för oss alla och vi bör vara tacksamma för att de är villiga att ge oss möjlighet att ta del av välståndet.
  Om våra regeringar kördes av hederlig marknads affärsman som vet hur man skapar värde och hantera pengar i stället för politiker som skapar illusioner och spendera våra surt förvärvade pengar, ja, det är inte deras pengar, på slösaktiga, olönsamma system att ta sig åter vald och behålla kontrollen över oss; då vår världsekonomin inte skulle vara i den form det är i! De flesta, om inte alla online marknadsförare jag vet, levererar vad de lovar och det är alltid av stort värde. Rikedom, som alla som känner, vet är mycket mer än bara pengar. Och någon information eller programvara är bara så bra som din förmåga att tillämpa det och få det att fungera för dig. Om du inte använder den för att göra ditt liv bättre, då spelar det ingen roll hur mycket det kostar, är det värdelöst. Då kommer du att känna dig värdelös.
  Börja ständigt skapa värde för andra och du kommer att förstå hur roligt livet verkligen kan vara och vad det innebär att ha både tid och pengar att spendera med dem du älskar. Det är den nedersta raden jag vill ha i slutet av dagen! Det är ovärderligt!

 29. Mycket lätt att använda marknads Samuari, precis clik, Clik gjort sökord och analize nyckelord, jag gillar marknaden samurai, för folk låter använda marknads samurai, för make web fint
  tack marknaden Samuari