Returen av SEOTC, SEOUC och gyllene regler Revamped

Titel och URL Konkurrensen är tillbaka!

För några veckor sedan, mycket till vår bestörtning, var vi tvungna att gå i pension några av Keyword Research modulens mest använda och älskade funktioner.

På grund av restriktioner från Google, kolumnerna SEOTC (antalet resultat som innehåller ett sökord i titel taggen), SEOUC (antalet resultat som innehåller sökordet i webbadressen) och deras lokala varianter inte längre fungerar effektivt för våra användare , och i många fall orsakade av Keyword Research processen att bli extremt trög.

Från det ögonblick de togs bort från marknaden Samurai började vi vårt sökande på allvar med att hitta ett sätt att föra dessa viktiga, mycket älskade statistik tillbaka till Keyword Research Module, samtidigt hålla Market Samurai så snabbt som möjligt.

Jag är glad att kunna meddela att vi har fört tillbaka SEOTC, SEOUC och deras lokala varianter tillbaka till Keyword forskning, om än i en något reducerad sätt.

I stället för att kunna hämta SEOTC / SEOUC uppgifter för varje sökord du har, har vi lagt till en "check" alternativet bredvid varje sökord, vilket kommer att hämta data för endast det sökordet.

Detta innebär att du kan hämta detta värdefulla data på ett sökord-för-sökord basis, efter att du har använt dina andra filter.

Denna begränsning på att kunna hämta stora block av SEOTC / SEOUC uppgifterna är ett resultat av en inskränkning i Google på antalet SEOTC / SEOUC data som kan hämtas i snabb följd.

Även om detta innebär att du inte längre kan dra dessa data för en hel sats av sökord på en gång, kan du fortfarande använda SEOTC / SEOC i din analys för att ytterligare begränsa dina sökordslistor.

Vi rekommenderar att du utför alla dina vanliga filtrering först, och sedan "cherry pick" de SEOTC / SEOUC data från de mest lovande sökord som överlever din filtreringsprocessen.

Den här skärmbilden visar hur du kommer till den här nya SEOTC / SEOUC funktionalitet i Keyword Research modulen.

SEOTC, SEOUC och SEOTCR Avkastning

Klicka bara på ordet "kontrollera" för de data du vill, och marknaden Samurai kommer att samla de siffror du har begärt.

Gyllene regler Filter Update

Sedan lanseringen av Googles nya sökordsverktyget har data som Google har gett förändrats ganska kraftigt.

När det nya verktyget rullas ut, meddelade Google att Trafik siffror som genereras av det nya verktyget inte längre skulle omfatta uppgifter från deras sökpartners, som Amazon och YouTube, och i stället skulle omfatta endast uppgifter från Google Search Engine självt. Detta ledde till en minskning av de totala trafikvärden.

Problemet med detta är att våra rekommenderade sökordsfiltervärden (som vi använder i våra gyllene regler filter förinställningar i Keyword Research Module) nu filtrera bort för många sökord, ofta lämnar våra användare med en mycket liten handfull eller till och med några nyckelord som överlever filtreringsprocessen.

Vi har följt dessa förändringar och har utvärderat hur de har förändrats sökordet forskningsprocessen. Resultatet är en uppdaterad uppsättning värden för Noble Samurai gyllene regler och Long Tail filter.

Den senaste versionen av Market Samurai innehåller dessa uppdaterade värden, som redan införlivats i de gyllene regler och Long Tail filter i Keyword Research modulen.

Vi kommer också att uppdatera våra utbildningsmaterial under de kommande månaderna för att återspegla dessa nya värden.

För att få tillgång till dessa mått, kommer det att bli nödvändigt att uppdatera programvaran.

Du hittar instruktioner på att uppdatera här i vår Knowledgebase .

Jag hoppas att de nya versionerna av dessa gamla favoriter bidra till att förbättra din Keyword Research upplevelse.

Varma hälsningar,

Alex Grön

PS Om du inte ännu har marknaden Samurai installerat, du kan ladda ner den och få tillgång till gratis Keyword Research modulen här.

Alex "The Green Samurai" Grönt är medlem i din vänliga Samurai supportteam, och ofta ger information om de senaste Samurai händelserna på bloggen.

Alex har skrivit 22 inlägg (er) för Noble Samurai

100 Responses to "The Return of SEOTC, SEOUC och gyllene regler Revamped"

 1. Välkommen tillbaka, SEOTC!

  Jag är inte säker på varför Google kan höja de gränser och hålla uppdatera alla sina tjänster, men det är tvärtom med sin sökordsverktyget. De fortsätter att ta bort saker, att sätta gränser i stället för att vara mer användbart i denna arena. ATM, ser jag inte CPC i Google sökordsverktyget har jag bara (Konkurrens, Global Sökningar per månad, Lokala Sökningar per månad, extraherade från webbsida) .. Är du upplever samma sak?

  Den
  Martin svarade:

  Google kunde erbjuda några otroliga verktyg för webbplatsägare - men jag tror att de hellre SEO-branschen bara inte existerade. Därav varför sökordsverktyget är mycket linkade från vad det kunde vara. Jag tror att vi alla ska slumpmässigt skapa innehåll och hoppas att det är vad folk letar efter, precis som den gamla goda tiden :-)
  Martins senaste blogginlägg ... Passiv Inkomst Bloggar Gör Tidig pensionär RV Warriors

  Den
  Tim svarade:

  Så, Gmail, Analytics, Webmaster Tools, Optimiser, AdWords, AdSense (och listan kan göras lång), är inte bra verktyg?

  Kanske finns det en möjlighet för ett privat företag för att fylla detta utrymme?

  Den
  Martin svarade:

  Inte säker på vad du menar - vi talade om sökordsverktyget ..?

  Visst, de andra produkterna är stor (jag är inte en Google basher). Men stora G tar kraftigt begränsar data och funktionalitet sökordsverktyget, och inte för att det är prisbeslut.
  Martins senaste blogginlägg ... Passiv Inkomst Bloggar Gör Tidig pensionär RV Warriors

  Den
  Jack svarade:

  CPC kommer att dyka upp i sin normala plats i Googles sökordsverktyget om du loggar in i ditt AdWords-konto först. Om du inte har en, och verkligen behöver eller vill CPC-uppgifterna, det är ganska enkelt att skapa ett AdWords-konto.

 2. 2
  Den 17 maj, 2011 kl 21:02
  Oliver sa:

  Generic Domain Market:

  Jag kan se kolumnen. Du måste aktivera den manuellt i avsnittet kolumner.

 3. Hålla upp goda arbete killar! Jag älskar Market Samurai och även om det ofta går långsamt, jag vet att det kommer att uppdateras inom kort för att åtgärda problemen. Kul att du tog tillbaka SEOTC och SEOUC jag måste kolla in dessa funktioner

 4. Oliver:

  För att dubbelkolla innan jag panik, jag pratar om Google nätet sökordsverktyget inte MarketSamurai.

  Den
  Mike svarade:

  LOL:-)
  Mike's senaste blogginlägg ... Nykomlingar till Internet Marketing

 5. Kul att se dessa mått igen Market Samurai, de var ganska informativ och klicka för att analysera bör hjälpa medlemsstaterna att köra snabbare ändå.
  Kyle Alm's senaste blogginlägg ... Osama Bin Laden Speech avskrift Sökordsanalys

 6. Stora höra uppgifter omfattar inte sökresultat från Youtube och Amazon.
  Karo @ Afbudsrejser's senaste blogginlägg ... En Anden som gjordes vid finde en billig 4-Stjernet ferie in

 7. Hej tack Samurai team för att hålla jämna steg med Google uppdateringar och förändringar ...

  Ju mer information du lämnar mig, desto mer information jag kan passera på våra kunder! Du gör oss ser bra ut!

 8. Grymt killar. Älskar verktyget och alla de stora uppdateringar. Tack.
  Wes's senaste blogginlägg ... Facebook "LIKE" SEOrankings och få 5 gratis bakåtlänkar

 9. 9
  Den 18 maj 2011 kl 12:08
  Ash sa:

  Finns det något sätt du kan lägga in en "Kontrollera alla" knappen, för att få all information på en gång?

 10. Att hålla ett öga på konkurrensen är viktig. Tack för det hårda arbete och att få dessa alternativ tillbaka i spel!

 11. Riktigt smart drag, grabbar. Jag vet att vissa människor var oroliga SEOTC tas bort och detta var ett smart sätt att få den tillbaka utan att överbelasta Google.

  Market Samurai fortsätter att vara # 1 sökord forskning verktyg i vår mening och en av de bästa SEO verktyg runt i allmänhet.
  Justin | AdSense Flippers's senaste blogginlägg ... 80 per månad - 4 AdSense webbplatser inget arbete 39K Uniques Passiv Page 1

 12. Generic Domain Market - Ad ord beräknade CPC är nu bara tillgänglig om du först logga in på ditt AdWords-konto på nätet. Det är inte längre tillgänglig för anonyma användare.

  Åtminstone har det varit min erfarenhet vid användning för flera klienter.

  Den
  Generisk Domän marknaden svarade:

  Tack för ditt svar. Jag loggade in min AdWords-konto och jag ser det nu.

 13. Fina arbete killar! Jag blev verkligen besviken att förlora dessa data, så det är bra att få den tillbaka igen.

  Det hjälper enormt i konkurrensanalysen och bygga en SEO-kampanj för kunder ...

  Cheers!

  Anthony.
  Anthony @ SEO Web Australia's senaste blogginlägg ... Link Building - Gå inte vilse i en dålig grannskaps

 14. Älska det faktum att du tog tillbaka dessa två mått. Vad hände med den kommersialitet metriska. Jag märkte ett par veckor sedan att när jag åkte till kommersialitet Microsofts webbplats att det verkade vara nere. Jag antar att hade något att göra med din inte erbjuda det längre.

  Ryan
  Ryan Steinolfson's senaste blogginlägg ... Lägga Streaming Video på din webbplats så att du kan undvika Streaming från webbplatser som andra människor Äga

 15. Tack för uppdateringen, är SEOTC mycket användbart och jag är glad att ni tog tillbaka.

  Generic Domain Market:

  Det verkar som om de har tagit bort det alternativ som visar cpc nyligen, nu kan du bara välja det alternativet när du inloggad med ditt Google AdWords-konto. Om du inte har Google AdWords-konto så ser du bara de fyra alternativ som du nämnde: Konkurrens, Global Sökningar per månad, lokala sökningar per månad, extraherade från webbsida

 16. Jag är ny på Samurai. Bara att lära känna det nu och jag måste säga - jag gillar verkligen det!
  Den nya metoden för att välja (markera) för SEOTC & SEOUC passar mig mycket bättre i alla fall. Dess snabbare, effektivare.
  Bra gjort! Micro Miche Finder, Traffic Travis 4 och andra står inför pensioneringen som mina fotsoldater i ansiktet av Samurai -Noble krigare, faktiskt!

 17. Något som har varit förvirrande för mig ... jag ser sökord på Google sökordsverktyget som ser ut som de har hög sökning och låg konkurrens men de filtreras bort vid MS standardvärden för både lång svans och Golden.
  Är detta relaterat ??
  Kayla Block's senaste blogginlägg ... MAC - A Tartan Tale Eyeshadow Collection

 18. 18
  Den 18 maj 2011 kl 13:09
  Francis sade:

  Great! Alex. Detta är den typ av respons och ansvar en programutvecklare bör ha och du levererar den till kärnan. Jag har aldrig ångrat att köpa programvaran. Det är bra kundsupport. Cheers!

 19. Ni måste ha arbetat oerhört hårt för att komma fram till en lösning så snabbt. Bra jobbat. Market Samurai är i världsklass verktyg som drivs av stilrena människor.
  Cee's senaste blogginlägg ... träarbetare Planer - Träbearbetning Made Easy Med 16-000 planer och projekt

 20. Personligen känner jag att detta är en bättre väg att gå. Inget värre än att vänta för MS att tugga igenom långa sökordslistor. Ibland är mindre mer!
  Dave Beck's senaste blogginlägg ... Sneaky Little SEO Tips för BigCommerce And Interspire Varukorg

 21. Verkligen? Så om jag har 100 sökord i min lista och jag vill se dessa uppgifter måste jag klicka 200 gånger? Verkar lite till "interaktivt". Jag vill ställa in den, låta programmet hitta den information och jag ska komma tillbaka en timme senare och titta på den. Hur är det nu, det är praktiskt taget värdelösa. Jag tänker inte sitta där och klicka för varje sökord. Fortsätt arbeta med den här funktionen. Det är inte så bra som det var.

  Den
  Alex Grön svarade:

  Tyvärr samla dessa data i stora mängder är inte längre lönsamt, så vi förespråkar starkt en cherry picking strategi - förträngning sökords omfattning med hjälp av andra filter innan du använder titel och URL-tävling för att hjälpa dig att fatta det slutgiltiga beslutet.

 22. Tack för varje uppdatering, jag är väldigt glad att ni tog tillbaka.
  ads2009's senaste blogginlägg ... วิธี ซ่อน Affiliate Link อีก แบบ

 23. Bra jobbat grabbar, speciellt med Keyword Research Module. Jag hade ofta noll resultat efter all filtrering och tvingades använda Google sökordsverktyget i stället.
  Trishan's senaste blogginlägg ... This Time Du kommer Visst Få erbjudande eBook för IAS

 24. 25
  Den 18 maj 2011 kl 13:48
  Will sa:

  Vilken version är detta? Im kör version 0.87.59
  Jag kollade efter uppdateringar, men det står ingen är tillgängliga?

  Den
  Alex Grön svarade:

  Hej Will,

  Om du har 0.87.59 så har du redan fått de nya mätetal - huvudet till Keyword Research modulen och kolla upp det!

 25. Tack för alla förbättringar för att göra ett bra verktyg ännu bättre!

 26. Jag skulle också vilja se alternativ inom MS, som möjliggör automatisk skörd SEOTC uppgifter. Jag förstår inte logiken i några här, säger att det är bättre så här, när vi måste klicka varje resultat, eftersom det är snabbare. Om du inte behöver alla dessa uppgifter, helt enkelt inaktivera denna parameter när du gör forskning, och du behöver inte vänta ...

 27. Tack för killarna uppdaterings.
  Fortfarande ganska praktiskt, men efter ett par klick ibland captcha visas, men åtminstone jag inte behöver skriva det på google själv.
  Gho @ Gaming Peripherals's senaste blogginlägg ... Vad gamingmus DPI Har DPI fråga i en spelmus

 28. Alla nyheter om att föra tillbaka "kommersiell avsikt" siffror till MS?

  Den
  Alex Grön svarade:

  Beträffande OCI, är vi sannolikt inte kommer att återinföra det metriska som datakälla är mycket opålitliga, ibland spendera veckor i taget otillgänglig.

 29. 30
  Den 18 maj 2011 kl 03:00
  Juerg sa:

  Enligt min mening mindre lämplig än tidigare ... men jag är rädd att vi har, men det "klick-alternativ". En sak stör mig mer: Du uppger att du kommer att uppdatera utbildnings materian inom de närmaste månaderna. Skojar du? Jag är en nybörjare och behöver materialet uppdateras inte w. Annars helt värdelös. OK?

  Den
  Alex Grön svarade:

  Tyvärr samtidigt som vi skulle älska att uppdatera utbildnings video direkt till den mängd arbete bakom kulisserna publicera ännu en video är egentligen ganska stort! Vi har lagt anteckningar i utbildnings dojo för alla material som påverkas så att du vet vad som förändrats och där, och vi har lagt ut en plan för uppdatering av videor själva med tiden.

  Den
  Ian Brodie | Marknadsföring Högtalare svarade:

  Alex,

  Med tanke på att du faktiskt har uppdaterat utbildningsmaterial i vid bemärkelse genom att uppdateringarna som anteckningar i dojon, skulle jag säga att när du beskriver uppdateringar snarare än mer skrämmande "kommer vi att uppdatera utbildningsmaterial i ett fåtal månader ".

  Något i stil med "Vi har uppdaterat utbildningsmaterial genom att lägga till anteckningar om detta till dojon. Vi kommer att uppdatera videor när vi gör nästa omgång av filma i ett par månader ".

  Kan skrämma några mindre folk!

  Ian
  Ian Brodie | Marknadsföring Speaker's senaste blogginlägg ... Marknadsföring som verkligen fungerar

 30. Hi ..
  Det är bästa sättet att nå Trafic och uppgradera webb rang.
  Tack så mycket ädelt ..

  Bästa regurds
  soroush.maleki
  Soroush's senaste blogginlägg ... چرا وب سایت داشته باشیم?

 31. Jag har köpt den här programvaran förra månaden och de funktioner ni lägger till är verkligen fantastiskt. Dessa nya funktioner är verkligen häftigt. Fortsätt med det goda arbetet.
  arga fåglar gyllene eggs's senaste blogginlägg ... Angry Birds i bilder

 32. Dess bra att trafikvärden uppdateras. Jag brukade undra varför mycket få sökord eller ibland ingen klarat inbyggda lång svans filter.

  Lång svans Keyword forskning med Market Samurai är så avgörande för att bygga min verksamhet. Tack för denna magnifika mjukvara killar.

 33. Jag är bara glade mätvärdena är tillbaka i på något sätt, inte perfekt men tillräckligt bra. Och tillräckligt bra är alltid bättre än ingenting!
  Dimas @ Praktisk Web Development's senaste blogginlägg ... Hur att Visa-Dölj Wordpress Meta Lådor genom att välja kategorier

 34. Tack för uppdateringen. Har använt Noble för ett par veckor nu och jag älskar det. Riktigt bra verktyg!

  Google är verkligen försöker göra ett bra jobb för att hålla sökmotoroptimerare i mörkret ...
  Hendrik @ Best Wordpress Plugins's senaste blogginlägg ... A9 webben Generator

 35. Men varför har filtret på SEOC kolumn i sökord forskning modulen ökat från 30.000 till 100.000 tack?
  Karen's senaste blogginlägg ... Hur kan du göra din relation Normal Again - När sprickor i er relation Dess Jobba Fun

  Den
  Alex Grön svarade:

  Hej Karen, är denna förändring som svar på den föränderliga landskapet i SEO - den gamla SEOC värdet var alltför restriktiv och var inte så bra när man försöker begränsa ett sökord, så vi har justerat siffran för att göra den mer effektiv.

 36. 37
  Den 18 maj 2011 kl 17:15
  Graham sa:

  Okej, så vi har måtten tillbaka, det är riktigt coolt!

  Självklart förstår jag till fullo varför du behövde göra det här sättet, men det är verkligen en lite jobbigt att behöva klicka på varje enskild länk för att avslöja siffrorna.

  Jag är inte helt säker på om det skulle göra skillnad, men vad sägs om att ge oss möjlighet att använda våra egna privata fullmakter för dessa mått?

  Nu är jag väl medveten om inte alla har (eller vill betala månadsvis för) sina egna privata ombud, men många IM och SEO professionsls som använder MS säkert göra.

  Till exempel, vad sägs om det här:

  Om MS upptäcker att vi har en lista på över 20 privata fullmakter tillgängliga, då det kan lägga till möjligheten för oss att återvända fler resultat på en gång genom att använda dessa proxyservrar på rotation (kanske till och med lägga till egna användarprogram på rotation för)

  Ju fler privata proxies vi har, kunde de mer resultat MS säkert tillbaka på en gång utan att vi behöver klicka massor av länkar, kanske ge oss möjlighet att returnera enstaka rader på en gång, eller hela kolumner beroende på hur många personliga privata fullmakter detekteras.

  Är det feesable eller finns det andra frågor som berörs med Google som skulle göra en funktion som denna svåra / omöjliga att genomföra?

  Dessutom undrar bara, när vi lägger och väljer att använda våra egna privata fullmakter, gör MS slumpmässigt blandar dem med din egen proxy nätverk, eller är det bara använda det ena eller det andra?

  Hålla upp goda arbete killar!
  Alla de bästa,
  G

  Den
  Alex Grön svarade:

  Detta kan vara något som vi ska undersöka i framtiden, men för den närmaste framtiden funktionaliteten blir kvar som den är.

  Jag förstår att den nya processen är mindre bekväm än den gamla, det är därför vi nu förespråkar användningen av SEOTC som en "cherry pick" metod - att använda det som det sista steget i din analys när andra filter är alla på plats.

  Cheers,

  Alex

 37. Detta är mycket användbart. Du behåller höja kvaliteten på denna tjänst. Fortsätt med det och jag kan inte vänta på Adwords delen att komma online.

  För dutchies:
  Meer weten över relatiegeschenken. Uit Onderzoek blijkt dat een relatiegeschenk het imago versterkt. Kijk Snel voor uw relatiegeschenken !

 38. tack för att göra de förändringar - att hänga med google är ofta ett heltidsjobb och delta i trafik generation program för klienter Market Samurai har blivit ett ovärderligt verktyg - det kommer förhoppningsvis att innebära att den trenden fortsätter

 39. Hej Market Samurai Staff

  Tack för uppdateringen. Jag älskar den här funktionen. Förresten, jag har något som jag tycker att ni ska titta på.

  Nyligen, jag fick reda på att marknaden Samurai ger AWCPC resultat skiljer sig från Google Sökordshjälpmedel. Jag fick reda på av misstag när jag körde några sökord i Googles sökordsverktyget längs sidan med Market Samurai. Market Samurai tenderar att ge mindre AWCPC än Google Sökordshjälpmedel! Eventuella orsakerna bakom detta?

  En annan, såg jag att Google Sökordshjälpmedel visar söktrender upp till mar 2011 Jag är säker på att det är permanent, men det är coolt om du kan returnera denna söktrender också så jag behöver inte gå fram och tillbaka för att kontrollera sökord med Google Trends.

  Tack och väntar på ditt svar.

  Jeffy
  Jeffy's senaste blogginlägg ... Livförsäkring Beskrivning

  Den
  Jeffy svarade:

  Ledsen att jag bör säga att "jag är inte säker på att de kommer att återvända sökningen trender har permanent ...".
  :)
  Jeffy's senaste blogginlägg ... Livförsäkring Beskrivning

 40. 41

  Älska det faktum att du tog tillbaka dessa två mått. Vad hände med den kommersialitet metriska. Jag märkte ett par veckor sedan att när jag åkte till kommersialitet Microsofts webbplats att det verkade vara nere. Jag antar att hade något att göra med din inte erbjuda det längre.

  coco

 41. För senaste veckorna har jag inte använt på marknaden samurai mycket, eftersom det innan när det hade SEOTC funktionen. Nu tack för uppdateringen att föra tillbaka SEOTC, SEOUC på annat sätt.
  Gilly's senaste blogginlägg ... Goodyear Däck Recensioner Hjälp Gör bästa val

 42. Tack för att föra tillbaka dessa två mått. Det är synd att vi inte kan få data automatiskt, men det ser ut som Google gör livet svårt. Fortsätt med det stora arbetet!
  Dan @ bebis strollers's senaste blogginlägg ... BOB Revolution SE Duallie Barnvagn 2011 Review

 43. Den information jag saknar mest är de "trender" varit frånvarande under en tid nu.
  Cheers
  Beermatman

  Den
  Alex Grön svarade:

  Tyvärr uppgifter Trends finns nu oregelbundet, men vi har sett till att du fortfarande kan klicka vidare för att se Trender data i Google Trends.

 44. Folk undrade varför dessa alternativ fanns inte tillgänglig längre. Det är bra att ha dem tillbaka.

 45. Det hjälper mig mycket någonsin. Inte så svårt att hitta sökord nisch och hur man bäst det mycket. Tack för uppgraderingen.
  adsauto's senaste blogginlägg ... Trans Globe Lighting 4183 BK 19-tums 1-Light Outdoor Hängande Lantern- Black

 46. Verkar fungera ganska bra, och den senaste uppdateringen löste ett problem jag hade med mycket långsam rang spårning, som ofta skulle lämna på de sista 2 objekt.

  Bra jobbat Alex - tack för att bygga en så användbart verktyg.
  Mr Angry @ En miljon saker till Hate's senaste blogginlägg ... Trafikljus

 47. Tack för de stora ansträngningar att göra affärer på nätet en lycklig och framgångsrik one.we älskar returen av dessa funktioner.
  JOHN CHRIS's senaste blogginlägg ... Hur du väljer de bästa hudvårdsprodukter

 48. Tack för bra arbete! Hänga !!!
  Bjorn @ adsense works's senaste blogginlägg ... Skydda din iPhone

 49. Tack - Jag uppskattar verkligen detta verktyg - det verkligen hjälper till att klargöra vilka keaywords att gå för.

 50. 51
  Den 18 maj 2011 kl 07:23
  Dan - Min önskelista för MS sa:

  Alex, OT .. men jag verkligen vill ha ett enkelt sätt att ta bort sökord från sökord Analisis modulen.

  Idag u skulle behöva göra konstiga negativa filtrering bara för att radera KWS. Dess inte praktiskt.

  När du arbetar med massor av KWS u behöver bara bara bort en massa för att unclutter utsikten ..

  fundera, "ta bort markerade" sökord ..

  my # 2 i önskelistan är förmågan att färgkoda KWS listan rang-tracker .. dess ett sätt att märka de med högre prioritet för projektet

  tack

  Den
  Alex Grön svarade:

  Alternativet att ta bort sökord finns redan. I rullgardinsmenyn "på utvalda", bör det sista alternativet på menyn är "Ta bort".

  Cheers,

  Ett

 51. glad att se seotc / uc tillbaka och speciellt buggen med gyllene regler ... tack killar!
  Chuck Reynolds's senaste blogginlägg ... Vad Foursquare 3 innebär för småföretag

 52. Hi Samurai-Team,

  du gör ett fantastiskt jobb på att stanna vid kanten av "google hasar".

  STOR.

  Tack.
  GermanSamurai @ Hemi-Sync's senaste blogginlägg ... HemiSyncForum-Zugang

 53. Tack för uppdateringar killar. Tävlingen filtret är så viktigt så det är uppskattat.
  Dog Guru's senaste blogginlägg ... Hur till Stopp Puppy Chewing

 54. Tack, för att göra det. Jag är verkligen glad över att se att någon arbetar på uppdateringar.

 55. Tack för att väcka den tillbaka, jag söm ändå vara att få mycket få sökord, eftersom de flesta fortfarande filtreras bort. Jag ser fram emot den nya träningsvideor.

 56. Det är en lättnad. Jag tycker att det är ännu bättre att kunna kontrollera de sökord för sig istället för att göra gruppbearbetningen. Ibland kanske du inte behöver vissa sökord.

  Jag uppskattar era insatser för att hjälpa användarna. De flesta mjukvaru skapare inte ens göra en bråkdel av vad du gör.

  Tack killar.
  Min hälsa Blog's senaste blogginlägg ... Vigrx Plus de exakta Fakta

 57. 58

  Även lära sig fortfarande om nisch marknadsföring på nätet, jag kan inte tro hur mycket arbete och information finns tillgänglig från den fria versionen av Market Samurai. Otroligt kvalitet och stor utbildning. Tack ... nu för att lära sig att tillämpa allt!
  Linda's senaste blogginlägg ... Zemanta Wordpress Plugin

 58. Livet skulle inte vara detsamma utan Google flyttar målstolparna skulle det ...! Bra gjort för att hålla på toppen av vad som händer. Jag är så glad att jag köpte Market Samuri - Jag kunde inte göra mitt jobb ordentligt utan den.

 59. Hi guys,

  Bra att veta att du kom tillbaka SEOTC och SEOUC.

  Lycka till med att förbättra produkten!
  Alex Grechanowski's senaste blogginlägg ... Den gräddan i User Experience

 60. 61
  Den 18 maj 2011 kl 10:40
  Home Inspektörerna I NJ sa:

  Gudskelov dessa funktioner har återvänt! Det är jobbigt att göra det manuellt.

  I vissa av de bästa inlägg nämnde människor att Google sökverktyg kan ge bättre information. Detta gäller siffrorna är mycket felaktiga, men de ger dig en uppfattning om vad volymen är.

  När jag vill veta de reella talen innan jag bygga en webbplats, kommer jag att köra en PPC-kampanj på Google som är geografiskt inriktade och använda exakt matchning [sökordsfras]. Sedan lät jag den gå en vecka eller en månad. Det ger mig mer exakt information. Ja det tar längre tid att göra din forskning och det kostar pengar, men om du försöker detta kommer du att bli förvånad över hur off siffrorna Google ger faktiskt riktigt finns.

 61. Tack för uppdateringen,

  SEOTC är mycket användbart så tack för att föra den tillbaka och dess bra att se de gyllene reglerna uppdateras. Utbildningen skulle vara bra, men jag antar att det är bättre att ha en fungerande, meningsfull verktyg och räkna ut hur man använder det i stället inga verktyg alls!

 62. Låter som en positiv utveckling i motsats till någon SEOT. Det är lite olyckligt att vi bara kan handplocka de SEOT för vissa sökord, detta användes ofta som min huvudfilter ....

  Har ni några förslag på ett annat arbetsflöde?

  Tack,
  Shira
  Shira @ Internet Marketing Duru's senaste blogginlägg ... CBSurge Gör Clickbank Research Easy - Gratis nedladdning här

 63. 64
  Den 18 maj 2011 kl 11:15
  Maggie Holley sa:

  Hej Alex,

  Jag älskar MS och vet att ni har händerna fulla med allt det här!
  HOWEVER- I am still having issues with my trying to update- and I NEED HELP.
  Several emails back & forth from you have not fixed this- despite my attempting to do as you suggest with manual install..HELP!!
  Is there a phone number for you – better yet TeamViewer? :(
  Need this to be fixed urgently…
  Cheers
  Maggie

 64. You guys are great about constantly updating your software and helping us keep up. I love that I have a partner in keeping up with the changes google is constantly making in our world.
  TheSurvivalgirlʼs last blog post… Keeping Chickens

 65. This is awesome. Still though, I'm wondering if the PPC module will ever see the light of day and if MS will ever be out of beta?
  Erik Heylʼs last blog post… How Can I Help

 66. Hello, the shown Adwords CPC didn't match what Google Adwords shows??? I just checked keywords and MS shows for example €5,67 while Google shows for the same € 0,78???
  And I find this nearly with all searches??
  So where the difference comes from?

 67. Thanks for including the Title and URL competition again. Before you updated the software the SEOTC was out of wack for many of my keywords, so I stopped using it.

  I did not use SEOUC before. What are the recommended values for Niche Websites? It appears there are no MAX numbers of either of these metrics in the software right now when you filter by “Golden Rules”.
  “Kurt@Acreage for Sale”ʼs last blog post… ATHENS CTY- 25 Acres only 12 Min to Downtown Athens

 68. I am sure that Google's servers really take a hit when all the new search tools check keywords every which way they can.
  I also wounder why Google has not produced their own keyword tools for sale? They have the database!

 69. Jeepers, Google does seem to want to sink us all but what would they do without all the advertising marketers? Look after us I say, if we stay in business, so will they.

 70. 71
  On May 19th, 2011 at 3:05 am
  Graham said:

  Hey Alex, any reason why my question about private proxies got moderated out?

  Den
  Alex Grön svarade:

  Hej Graham,

  Det blev inte modereras, det bara kom, medan ingen var moderera kommentarer. Standard är att alla kommentarer som kräver godkännande, i stället för att godkännas som standard och senare bort.

  Jag har godkänt det nu och kommer att svara på det snart.

 71. Hej Killar,

  Som en lång tid kund, jag uppskattar dina team hårt arbete och engagemang, men det verkar som om det har varit månader sedan det fungerade som det ska. Jag ger dessa förändringar ett skott tho och komma tillbaka till dig. Jag är skyldig er thatfor allt du har gjort.

  Och jag väntar fortfarande på att försöka ut adwords module..lol Vad heter det på det?

 72. Detta är mycket positivt. Se fram emot nya tutorials
  Omvårdnad FramåtTraveling Nurse's senaste blogginlägg ... Forensic Nursing Snabbt och enkelt

 73. Välkommen tillbaka SEOTC och SEOUC. Jag älskade det här har väldigt mycket och det är till stor hjälp för mig medan min nisch urvalsprocessen.
  Rahinur Rahaman's senaste blogginlägg ... En kort översikt av pengar att göra programvara

 74. Tack Market Samurai,

  Jag var mycket besviken över att förlora SEOTC och SEOUC så det är bra att se dem igen.

  Jag hade blivit ganska lat med min filtrering men.

  Så, är en extra bonus att den nya strukturen faktiskt kommer att göra mitt sökord forskning effektivare.

  Tack igen MS!

  Den
  Mark @ Nespresso Review svarade:

  Med risk för att visa min egen dumhet .... Jag upptäckte något nyttigt en liten stund sedan. Det kan hjälpa vissa andra användare av MS.

  (Market Samurai - rätta mig om jag har fel)

  Genom att göra LOKAL marknadsundersökning jag vill självklart se Googles resultat att någon normalt skulle få när du söker från det landet.

  I had wrongly assumed that the LOCAL comp, title and url searches (SEOLC, SEOLTC and SEOLUC) would give me this (the equivalent of Google's &gl=) for the country in my project settings.

  I was wrong – the straight SEOTC and SEOUC will return the &gl= results for whichever country is set in your project settings.

  The SEOLTC or SEOLUC results narrow this down further to the equivalent of someone clicking the only show me “pages from the UK” (for example).

  In my mind the SEOTC and SEOUC give the results that most people would actually search for so I no longer use SEOLTC or SEOLUC.

  This has saved me a lot of time and inaccuracy but also cuts down on the number of Google search requests.

 75. I was a bit troubled when I saw these two were taken out. I am new to the arena of Internet Marketing and every course I bought praised you guys for making this available. I dont make great money as yet but I decided to buy the product because of all the praise I heard. I have heard others say there pulling out of using MS but I knew you guys would come back strong. Thanks for brining them back.

 76. Thanks for the update boys.

  Love the software and appreeciate all the hard work you do in the background.
  Keith Davis@Publiuc Speaking and Presentation Skillsʼs last blog post… Online Video- Un Art… Une Technique

 77. SEOTC is very useful, so thanks for bringing back and its good to see the Golden Rules up to date. The training would be good but I think it's better to have a job, valid and find ways to use it instead of any tools at all!
  Posicionamiento paginas webʼs last blog post… Acelerar la carga de tu sitio web

 78. I have been using Market Samurai now for 18 months and met some of the guys back in London in the autumn at the Challenge conference and can simply say that if its fixable this company will sort it out and are very professional in all they do. Best thing I ever bought and also best value.
  Lake District Walksʼs last blog post… Dacre Castle Near Pooley Bridge

 79. Great work… You guys are always on the ball, when it comes to updating things of fixing issues. Awesome..
  Mo Mastafaʼs last blog post… Time Management Tip- How To Get More Done By Working Smarter Not Harder

 80. 81
  On May 26th, 2011 at 9:54 pm
  Sjors said:

  Jag gör lokal forskning och på något sätt SEOTC är korrekt och SEOLTC är mycket felaktiga ... Det är också större då SEOTC poäng ... vilket är osannolikt .. Mycket förvirrad nu .. var kommer SEOLCT få det är uppgifter från?

 81. Jag har min egen samuraj slåss jätten som Google. YAY.

  Så bra att ha denna programvara.

  Tack för allt.

  Guy
  Guy Harduf's senaste blogginlägg ... עסק מהבית- מזל ושיווק רשתי