Del tre "Är din trafik besatthet skicka dig pank? (Nu är vi komma till bra grejer ...)

Share-knapp

Dagens video är min favorit i serien. Vi kommer att gå igenom sju kärna "omvandlingsförbättringsstrategier". De flesta av dessa strategier ser på ett visst område för att testa på din webbplats och det är samma tekniker som vi har använt för att göra vinster på över 100% i omvandlingar (både registreringar och försäljning) på våra sidor och med våra kunder.

Strategi

Missade de två tidigare inlägg? Här finns länkar till första och andra . Om du missade ditt exemplar av checklistan konverteringen klicka här .

Idag ska vi täcka:

1. utrymme att tänka - lära sig, genom att lyfta ut bara 30 minuters oavbruten tid att titta igenom din webbplats med "nya ögon", kan du vara din egen "högt prissatta konsult". Jag är säker på om du ska göra detta, kommer du att skriva en lång lista med goda möjligheter för försäljningstillväxt.

2. Logisk flöde - i nästan alla marknader, du att göra med tiden fattiga, stressad och "jävla upptagen" framtidsutsikter. Det är vårt jobb att göra resan från en utsikter första exponering med oss ​​fram till försäljningen både logiskt och fri från onödiga distraktioner.

Detta kan låta självklart, men internet är full av marknadsförare felbedömt deras utsikter och undrar varför ingenting säljer. Detta problem är endemisk!

Vi kommer att titta på hur en logisk paus i försäljningsprocessen kommer att lamslå även de hetaste erbjudandet och bästa försäljning kopia. Effektivisera din webbplats "flöde" och ge din försäljning en allvarlig uppsving.

3. Förvirring - Jag har detta mantra klottrade på en rosa anteckning under min bildskärm "den förvirrade utsikterna inte köper". Detta innebär att innan vi försöker sälja något, måste vi hjälpa våra besökare orientera sig. De måste känna sig bekväma och vet var de är. Sedan när vi presenterar vårt säljbudskap, måste vi använda kopiera, layout och grafik som gör vårt budskap enkel att förstå.

Kom ihåg! Knappen fruktade tillbaka är alltid där, hotande högst upp på vår sida och det ögonblick som vår utsikter måste tänka lite för hårt, eller arbeta för att hitta något på en sida, de är borta i en klick (och de aldrig någonsin kom tillbaka!).

Vi kommer också att titta på de olika delarna av din försäljning budskap och hur man testar dem, och jag ska dela en praktisk tips jag använder för att få bra exemplar snabbt när samråd med kunderna.

4. The Power of specificitet - Lär dig värdet av att gå från allmänhet och "lätt att avfärda försäljnings anspråk på" sitta upp och ta varsel "specifika och kraftfulla kopia.

5. upping din försäljning kopia - Vi kommer att diskutera tekniker som du kan använda för att snabbt förbättra din egen försäljning copywriting färdigheter samt när och hur du bör överväga att engagera professionella copywriters för att hjälpa dig.

6. Cialdini Sju Universal övertalning tekniker - Vi tar en tur genom sju bevisade och universella mänskliga övertalning tekniker (som var och en kan tillämpas direkt till din webbplats för att öka konvertering).

7. segregerande kanaler - Upptäck hur genom att bättre matcha ditt budskap till olika marknadssegment, och sedan duplicera dina mest lönsamma segment, kan du systematiskt öka vinsten.

Så, vänligen njuta ...

YouTube Förhandsgranska

Robert Cialdini, är enligt min mening, en av de stora författare på temat övertalning. Om du inte har läst hans bok "Influence" , jag rekommenderar den.

Nästa Post: Ta "30 Minute Site Review Challenge" och vinn en gratis hemsida kritik!
Håll utkik efter vår sista inlägg i denna serie i ett par dagar. Vi kommer att släppa den senaste videon och ha lite kul att ge bort tre gratis hemsida samråder av Samurai grundare.

Hoppas du njuter av serien, och du ser ett dussin sätt förvandla dina lata gamla webbsidor till vinstpumpsystem.

PS - Ta en snabb titt på din webbplats för ett ögonblick. Om du känner dig modig, skicka en länk till den i kommentarerna och berätta i en mening vad enda tweak du vill testa att öka försäljningen?

PPS - Som alltid, om du har hittat denna fria serie hjälp, "dela kärlek" lite genom att klicka på "Gilla" -knappen ovan.

Ben har skrivit 10 inlägg (s) för Noble Samurai

5 Responses to "Del tre" Är din trafik besatthet skicka dig pank? (Nu är vi komma till bra grejer ...) "

 1. OK - jag ska vara modig.

  På min sida, http://www.premierguncabinet.com Jag har en produkt som dyker upp som "Vår mest populära objekt" - och denna punkt konsekvent är.

  Single tweak: Jag skulle vilja ändra koden av platsen för att sätta en annan produkt i denna rutan och se om det skulle bli den mest populära ...

 2. Mycket fast material som presenteras här. Baserat på tidlösa principer. Cialdini är eminens eminens inom detta område och du är klokt att citera honom.

  Som en sidoreplik, där du får de bra grafik använder för att illustrera din försäljning poäng?

 3. Stor serie - vi har så många konverteringsproblem det är svårt att identifiera en enda tweak baserat på alla dina råd. I själva verket kommer vi att gå igenom och helt förnya vårt registreringsprocessen, användarupplevelse, etc.

  Vår webbplats, http://www.e-yearbook.com blir stor trafik och erbjuder en övertygande service men låga omvandlingar jämfört med andra i branschen.

  Single tweak: Lägga Kundberättelser. Vi kommer att testa detta med Google Website Optimizer och efter resultat om intresse finns.

  Andra tweaks: minska friktionen (alltför många sidövergångar för sign up), öka engagemanget (erbjuder gratis testversion), förbättra försäljning kopia med mer specifika påståenden / förmåner, lägga ömsesidighet med en kostnadsfri tjänst, etc., etc. Kan vara ett bra fall studera om vi lyckas ...

 4. Hej, gick jag till universitetet för det här!

  Hur kommer det sig att du kan lära allt jag lärt 13:57?

  Stora handledning!
  David @ San Francisco SEO's senaste blogginlägg ... Den version av CommentLuv på denna webbplats är föråldrad och kommer snart att sluta fungera. Be webmaster för att uppdatera sin CommentLuv i instrumentbrädan på denna webbplats! Denna version kommer att fortsätta att arbeta för ett par veckor och sedan sluta.

 5. Jag tog bort 8 punkter från din checklista som jag behöver för att uppdatera. Jag har ett objekt som redan uppdaterad (de andra kommer att ta tid) ...

  Jag lade min bild till toppen av exemplar tillsammans med märker att vi precis lanserat Training Kit och sträcker dem en introduktionspris som inte kommer att vara länge.

  Tack igen för stor post. Jag går igenom alla dessa just nu :)