Hur man avslöja en extra "gratis" timme varje dag att utveckla din verksamhet vinster ...

Som en företagare som du, jag är ständigt på jakt efter idéer som kan hjälpa mig och mitt team att bli mer produktiva, och jag har en stor en för att dela med dig i dag!

Nyligen läste jag en bok som heter "The Lean Product Development Guidebook" av Ronald Mascitelli.

Jag ska bespara er de tekniska detaljerna, men det fanns ett avsnitt i boken som fick mig att omedelbart nå för min överstrykningspenna ...

Det var en lista över de vanligaste källorna till Business "Waste"

Här är top 3 ...

 1. E-post överbelastning - "e-post lavin"
 2. Alltför många @%! 8 & * möten
 3. Overdesigning, analys förlamning

Den främsta källan till Business avfall ...

Efter att ha arbetat i företagsvärlden, förväntade jag nummer ett avfall av produktiv tid att vara möten, så jag blev chockad över att se att mötena hade varit falska - via e-post överbelastning.

Detta fick mig att göra lite Google detektivarbete, och jag upptäckte snabbt att "e-overload" är ett av de största problemen för företagare idag.

Den Stats är galen!

En rapport från McKinsey & Company i juli 2012 fann att den genomsnittliga arbetstagaren tillbringar 28 procent av sin vecka att hantera e-post - Det innebär ur ett fem dagars vecka, spenderar du ungefär en och en halv dag att besvara e-post!

För att sätta detta i perspektiv, kollektivt amerikanska medborgare spenderar 329 miljoner timmar online-kontroll och skriva e-post VARJE MÅNAD! [Källa: Nielsen Online]

Det är mycket tid som sjunkit in i en uppgift som sällan rör din verksamhet framåt.

Och det värsta är ...

Medan du är begravd under din dagliga e lavin - du har fortfarande att försöka få din "viktiga" arbete som utförts.

Alltför ofta innebär det att arbeta sent in på natten, och förlorar mer och mer av din personliga tid - den tid som du ska njuta av med din familj och vänner.

Men vad kan jag göra åt det?

Nu kanske du tänker, "Men Eugene, jag måste svara på min e-post!"

Och det är sant - men HUR du besvarar din e-post är en annan sak ...

I följande video, min gode vän Pete Williams avslöjar en enkel "E Hack 'som kan minska den tid du spenderar svarar på din e-post.

Detta hack är snabb och enkel att implementera, och ger dig en extra "gratis" timme varje dag för att utveckla din verksamhet vinster!

Titta på videon, ge det ett försök och låt mig veta vad du tycker i kommentarerna nedan.

Och förresten - om du njuter av dessa "affärs hacka" - se till att registrera dig för vårt GRATIS kommande webinar med Pete . Men du bättre att skynda sig - Det fyller upp snabbt!

Varma hälsningar,

Eugene Ware
VD
Noble Samurai

Eugene har skrivit 15 inlägg (er) för Noble Samurai

22 Responses to "Hur man avslöja en extra" gratis "timme varje dag att utveckla din verksamhet Vinster ..."

 1. Mycket trevlig blogg (design) och en mördare blogginlägg - igen! Precis börjat med er under de senaste sex månaderna eller så, och informationen är oerhört användbar. Önskar att vi hade mer tid att genomföra allt däremellan blogginlägg - du pumpa ut informationen så snabbt. Tack! - Spy-Tronix.com

 2. DU är så "jävla" rätt .... Jag försöker hårt för att skära ner det ...

  och logga ut från massor grejer .. MEN det verkar komma tillbaka alltid igen och igen .... och överbelasta mina e-postkonton ..

  är som en "KILLING PARADOX"

  .. Än jag har bråttom att göra det arbete jag verkligen att göra ...

  Är jag den enda hända här till ..?

  HOPP INTE .....!

  Önskar alla en trevlig dag och verklig framgång!

  Sylvia

 3. Grymt igen och jag ser fram emot nästa lektion!

 4. Jag gillar tanken på att rädda hela den tiden spenderas på e-postmeddelanden som visas av Pete tack Eugene, men jag är inte så tekniskt kunniga för att dra nytta av det.
  Tack för att though.

 5. 5
  Den 6 november 2012 kl 08:04
  mike säger:

  Hmmm, såg 6 minuter av denna video som kommer att rädda mig en timme per dag ... bara att lära sig att allt det här är för iPhone.

  Åh, det ironiska.

  Den
  Andrew svarade:

  Han faktiskt också använder mac och nämner pc motsvarande mjukvara samt i videon (texter) ... så, ingen ironi ..

  Den
  Lesley En Knowles svarade:

  @ Mike - om du ser det finns faktiskt lösningar för Android / st.

  Jag använder Audacity - som var gratis när jag hämtade den, eller så kan du använda windows "ljudinspelaren". Jag föredrar audacity dock.

  Jag har inte tittat på apps för android ännu - men jag slår vad om att det finns något där.

  Om inte det är en möjlighet att skapa något för den marknaden.

 6. Hej
  detta är det enda sättet att lägga ut ditt eget innehåll utan att offra ditt eget innehåll

 7. Det som saknas är den url som han nämner folk kommer att få i slutet ... vilken typ av kastrater processen något.

 8. Pete URL som visas i videon är http://www.petewilliams.com.au/why-audio-email/ om någon ville ha den ... (tack google)

 9. Pete verkar nämna hans virtuella assistent mycket. Alla resurser som du kan föreslå på var du kan få någon ekvivalent kompetent?

 10. Jag vill lära dig att tjäna pengar på mina webbplatser på ett effektivare sätt.

 11. 11
  Den 6 november 2012 kl 03:52
  markera Bennett sade:

  Eugene är en mycket klar och koncis högtalare. Utan tvekan i mitt sinne petes information och vägledning är första klass (im förmodligen bli gammal) men jag hör inte honom tydligt ibland och vara newish till IM sin frustrerande men jag lär mig också.
  Big respekt markb

 12. 12
  Den 6 november 2012 kl 18:44
  Johannes sade:

  Eugene, hur går det med Rich Schefren s vinst Hacks Launch? Ser ut som att du preselling oss med några coola filmer här! Det $ 1497 kurs ska gå live snart, eller hur?

 13. 13
  Den 6 november 2012 kl 08:20
  Edmund sa:

  Trevlig presentation, men det fungerar inte eftersom vi inte använder en Mac.and jag har inget intresse av att göra det så jag kan inte ens få mina egna kontakter ut från Iphone. Jag tror att deras system är ett golvsystem som inte ens kan göra ränte saker.

 14. Pete är verkligen svårt att höra tydligt, han pratar för fort, och för de av oss i USA sin tunga accent gör det värre.

 15. Jag vill tacka er igen för att dela dessa fantastiska råd. Nu med Mountain Lion Mac har också en inbyggd diktera funktion, även om jag ska erkänna att det inte fungerar så bra, så maila ljudfiler bör fungera bra.

  Tack igen och jubel.

 16. Jag förstod inte namnet på den första app. För mig Hans accent är svår att förstå.
  Jag skulle uppskatta om du postar namnet på de program som han visade i presentationen

 17. Fyra timmars arbetsvecka tacklar detta, men när e-post var mer gammaldags, antyder det att svara på e-post bara två gånger om dagen. Noon och 16:00 verkar fungera bra, så att du sparar tid "växling" mellan olika arbetsuppgifter. Det antyder faktiskt att gå all annan kommunikation (telefon, möten) för att använda e-post istället, eftersom vi väljer när de ska svara på dem. Den motsägelsefulla förslag, som jag använde för att arbeta med, är att alltid hantera alla e-post uppgifter som tar högst 5 minuter omedelbart efter mottagandet av e-post, och medan detta gör folk skicka e glad, det minskar den totala effektiviteten.

 18. Tack för videon. Jag är intresserad av att höra mer om webbseminarium nästa vecka.

 19. På kort sikt, ja, kommer dikte spara tid. Men när du börjar få mer och mer inspelade meddelanden, kommer saker och ting bli värre, därför att:
  1. Du kan inte skumma ett röstmeddelande
  2. Du kan inte kopiera och klistra in information (till exempel jag klippa ofta och klistra in adressen till ett möte jag måste gå till)
  3. Du kommer inte att kunna tyst smyga en titt och svara på e-post under de få minuter som du väntar på att andra ska visa upp för ett möte, är du i doktorns väntrum, på en buss, etc.

 20. 20

  Vi har faktiskt fått e-audio innan och jag står inte ut med dem. Du har inte ett papper spår av korrespondens; bara massor av ljudfiler som du måste gå igenom. Det var en mardröm. Vi bad dem att i stället förse oss med textbaserade e-post.

  Jag håller fullständigt det är bra i teorin för avsändaren men inte så praktiskt för mottagaren och projekthistoria.