Hur man skapar hög kvalitet snabbt!

Dela-knapp

Under många år var 4 minuter milen anses inte bara fysiskt omöjligt, men enligt läkarna på den tiden - faktiskt farliga för hälsan för alla som försökt det.

Men sedan den 6 Maj 1954 25-årig läkarstuderande vid namn Roger Bannister - krossade genom 4 minuters barriären i vad tidningen Forbes har kallat "Största athletic prestation av de senaste 150 åren".

När reflektera över händelsen många år senare, Bannister sade att på den tiden:

"Det fanns en nimbus, en tro att det inte skulle kunna göras"

Men så fort han visade vad som var möjligt, började andra löpare krossa barriären också. Genom 1957, hade 16 löpare springa sub 4 minuters miles!

Den 4 Minute Mile Of Internet Marketing ...

Nu kanske du undrar vad de fyra minuter milen har att göra med Internet marknadsföring.

Tja ... för mig, titta på följande videoklipp har mycket som att se Roger Bannister krossa genom 4 minuter milen.

Du ser jag brukade tro att det var omöjligt att snabbt och enkelt skapa högkvalitativa produkter.

MEN - då såg jag den här videon, och jag insåg att min tro var inte bara fel - men de hade hållit mig tillbaka i många år.

Så idag är jag glad att kunna dela den här videon med dig eftersom jag vet att det kommer att ändra din syn på vad som är möjligt i din online-verksamhet FOREVER.

I dagens video Pete Williams avslöjar vad jag tror är en av hans mest kraftfulla "affärs hacks" och visar hur du skapar högkvalitativa produkter inom minuter snarare än dagar eller veckor eller månader!

Detta är det mest befriande och stärkande video jag någonsin sett, så om du kämpar för att skapa produkter för din online-verksamhet - var noga med att titta på hela vägen till slutet.

Ditt företag kommer aldrig att bli detsamma igen ...

Om du gillade den här videon och du vill titta på Pete använda hans "affärs hack" för att få en veckas arbete på bara 4 timmar - se till att anmäla dig till hans GRATIS kommande Livestream med Rich Schefren

Varma hälsningar,
Eugene Ware
VD Noble Samurai

Eugene har skrivit 18 inlägg (er) för Noble Samurai

107 Responses to "Hur man skapar hög kvalitet snabbt!"

 1. 1
  Den 8 nov 2012 kl 03:28
  Paul Manley sa:

  Vilken sorglig sak. Jag kan inte riktigt höra detta som ljudet är dämpat och ännu värre, jag kan inte förstå hans extrema accent. Kan vi på något sätt få detta översatt. Vilken hemsk accent och vad en samma som innehållet är utan tvekan mycket bra.

  ... .sad

  paul

  Den
  Rashi svarade:

  Hej Paul,

  Jag hittade inte några problem med den här killen accent. Alla är inte engelska som modersmål. Det betyder inte att du måste bara klaga på deras dialekt. Var uppmärksam på vad han säger och försöka fånga upp de saker Bro. Kvaliteten på innehållsfrågor. Ni måste förstå att engelska är ett främmande språk för honom och sluta trakassera folk.

  Bra jobb Eugene. Väg att gå.

  Tack

  Den
  richard H svarade:

  Hej Rashi och Paul

  Jag tror att frågan om språket är intressant, de talare stil är svårt att lyssna på och språket är också svårt att förstå,

  mina förslag till Paulus, få ett par bra hörlurar det gör det lättare att förstå tunga accenter lyssnar också på innehållet två eller tre gånger så större förståelse kommer att upplevas.

  mina förslag på Rashi, försök och förstå att bara för att någon klagar din dialekt betyder inte att de är mobbning dig, detta kallas ett offer mentalitet, det kommer inte att tjäna dig väl.

  Engelska kommer i många dialekter / accenter och dess OK för någon att säga "Jag kan inte förstå din engelska, upprepa dig själv"

  bra innehåll och en bra webbsida Noblesamurai.com

  Den
  Alice svarade:

  det låter som en helt normal accent för mig, bara en fråga om vad man är van vid. inget Horrid om den.

  Den
  AthleticFIT UK svarade:

  Väl nämnda Alice !! Om det handlar om ljud, så är det nog rättvist. Inget otäckt om accent alls. Jag tyckte att det är innehållet som är viktigt inte vad han låter som. Vi kan aldrig alla låter likadant. Hur tråkigt skulle det vara !!

  Den
  Josh svarade:

  Video låter bra för mig, är Accent bra också. Mycket tydlig och väl talat. Jag tror u behöver för att få ut mer Paulus, se världen.

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Paul (och alla de som har haft problem med ljud). Jag är verkligen ledsen för dem som har haft problem med ljudet.

  Jag försökte städa upp så mycket jag kunde. Jag ökade ljudvolymen med ca 2 eller 3 gånger. Den spelar ganska högt och tydligt genom min dator, och vi har lyssnat på den på flera datorer på kontoret och det låter bra. Allas dator är olika förstås.

  Att vara en australisk själv Jag insåg inte accenten skulle vara en sådan fråga. I efterhand har han ett speciellt "stark" Aussie accent, och han talar ganska snabbt i den här videon.

  Detta är den tredje videon vi har postat av Pete och det fanns inte några kommentarer om det här i dessa kommentarer ... men jag ber om ursäkt om folk har haft några problem :-(

  Jag hade en vän som var en tv-producent som talade med en amerikanska kabelbolaget om syndicating sin TV-show. Han kommenterade till mig att de inte skulle acceptera innehållet utan undertexter ... Nej jag vet varför!

  Vi strävar efter att ge utskrifter för tunga Aussie accenter i framtiden.

  Tack alla för att vara ärlig. Vi skulle vara helt okunnig på det faktum annars.

  Jag hoppas att det inte stör för mycket med de hämtställen från innehållet.

  Tack igen för allas synpunkter!

  Varma hälsningar,

  Eugene

  Den
  Richard svarade:

  Eugene,

  Jag är en Pom och jag är delvis döv. Jag tycker Petes accent extremt lätt att höra och absolut inte otäckt.

  Personligen tycker jag det är Paul som är ledsen, ringer någons accent otäckt är knappast en ljus sak att göra när ägarna av denna webbplats är Aussies också.

 2. dess ingen accent, dess -
  hastighet med vilken han talar plus låg kvalitet upplösning på videon (varför erfarna människor gör detta !?)

  helheten gör video - USELESS

  synd ...

  Den
  mageticsounds svarade:

  det är en australisk accent.

  Den
  ryan svarade:

  överens!

  Den
  Winz svarade:

  håller med ken (låg kvalitet upplösning)

  Den
  Sutejo Tan svarade:

  engelska är inte mitt 1: a språk ...

  Jag har inga problem med accenter och ljud

  det är högt och klart för mig ...

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Ken, och till alla som har kommenterat storleken på videon. Videon är faktiskt på Youtube, och laddades upp som en 720p video HD ... så du borde bara kunna maximera videon på din helskärm och komma ut i videon mer.

  Den skärmdump var ganska dålig kvalitet. Men förhoppningsvis kan du fortfarande se vad som pågick. Det faktiska innehållet var inte lika viktigt som processen. Så förhoppningsvis som fortfarande kom igenom.

  Det är ett "hemligt" video i Youtube (eftersom det är Petes Intellectual Property) - men du kan komma åt video i Youtube här:

  http://www.youtube.com/watch?v=J5kZ2ab8EBU

  Hoppas det hjälper. Och synd om den lilla storleken. Det är inte gjort något bättre av våra smala blogg layout heller.

  Ledsen för besväret ... Jag vet hur frustrerande det måste vara. Ska försöka göra detta tydligare i framtiden.

  Tack för att jag fick veta.

  Warm Regards

  Eugene

 3. 3
  Den 8 nov 2012 kl 04:08
  Ricardo sa:

  Jag tror inte på magiskt piller, det är bättre att arbeta i våra produkter och det är allt. Det finns ingen magisk formel eller något liknande.

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Ricardo,

  Jag håller med. Den magiska "hemliga" är ett ord för fyra brev som kallas ... W ... o ... R ... K ....

  Men jag tror det finns en stor skillnad mellan värdeskapande aktiviteter och icke-värde-aktiviteter. Jag är VD för ett mjukvaruföretag, och det är inte så värdefullt för mig att skriva varje kodrad i våra produkter. Men jag är ansvarig för resultatet av produkten.

  Det finns inte mycket värde i att plocka stock fotografier, eller producerar keynote diabilder ... gör filmer ... ladda upp saker i youtube, etc. Det är allt som behövs ... men inte kärnan till den produkt som skapas.

  Fånga ditt innehåll i den renaste formen möjligt och inrätta system och process för att låta resten sköta sig själv.

  Det är skillnaden mellan ett företag och ett jobb.

  Jag gillar fortfarande att få mina "händerna smutsiga" då och då också (jag satte filmer tillsammans). Men jag har också en heltidsanställd video kille också.

  Du måste arbeta på din produkt ... men inte nödvändigtvis i den.

  Tack så mycket för era kommentarer men - jag är inte säker på om den punkten var tydligt nog i Petes video (eller förlorade i hans tjocka Aussie accent :-)

  Hoppas du gillade innehållet.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 4. 4
  Den 8 nov 2012 kl 04:08
  Musse Pigg sa:

  varför hype? Det var 10 sekunder av värde i den video, om det. Allt han säger i-mellan ramma mer hype ner i våra halsar som en avföring fylld pump på turbo-läge är att du ska spela in video medan du tittar på en mindmap, sedan synkronisera den med videopresentationsprogram. Jag vet inte om något annat sätt att göra det personligen.
  Grattis du har 16 minuter av mitt och alla andras liv

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hi Musse :-)

  Tack för din kommentar.

  Du är uppenbarligen en mycket hög bandbredd individ som snabbt kunde fatta innebörden av en mind-map + skärm rekord arbetsflöde och fördelarna för att snabbt skapa innehåll.

  Dock har vi en rad olika upplevelser för våra kunder, och en del kanske inte är så snabb att öre att släppa.

  Vi har upptäckt att spendera lite tid upprättande sammanhang innan leverera innehåll kan göra stor skillnad för att förbättra förståelsen.

  Dr Anthony Fernando, som har en doktorsexamen i utbildning baggar ständigt i mitt huvud om vikten av sammanhang och struktur. Nästa gång ska vi försöka ge en utskrift så de mer avancerade företagare är mer möjlighet att snabbt skanna och extrahera innehåll som är relevant för dem bland strukturen.

  Tack för era kommentarer.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 5. Jag är intresserad av programmet du använder för att skapa mindmaps som du använder. Vilka andra program för att skapa innehåll, göra videor, och skriva om PLR kan du rekommendera till mig? Jag försöker skapa mina egna e-böcker, och medlemskap webbplatser som säljer mina egna produkter. Eventuella outsourca vägar skulle vara mycket uppskattat också. Egentligen är all hjälp uppskattas. Tack, Guido E. Zecckine, VD - Biznet2020, Inc. / iDigital Hosting och Design

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hi Guido,

  På Mac (vilket är vad jag använder), rekommenderar jag MindNode Pro. På iPhone / iPad rekommenderar jag iThoughts HD, och på datorn finns det en stor bit av fri programvara som heter Freemind.

  Hoppas det hjälper,

  Eugene

 6. 6
  Den 8 nov 2012 kl 04:25
  Endre sa:

  Produkterna har annonserat i de senaste e-postmeddelanden som skickas av Noble Samurai Team, är bara inte matchar upp till sitt goda rykte, och kvaliteten på sina produkter.

  Den förra jag såg var något som en sinne virus thingy video och pdf, utter bs.

  Jag är fortfarande vistas på e-postlistan som jag är fan av Market Samurai och andra saker som de skapade.

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Endre,

  Tack för era kommentarer.

  Jag är mycket ledsen att du tycker det.

  I PDF-rapport Sinne Virus var lite av en besvikelse. Jag hade tidigare läst de enskilda rapporterna att detta bygger på, nämligen:

  1. Internet Business Manifesto ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheManifesto.pdf )

  2 The Missing kapitel
  ( http://www.strategicprofits.com/profitvault/TheMissingChapter.pdf )

  Dessa var utmärkt, kluriga rapporter. Den helt förändrat sättet som jag tänkte på verksamheten.

  Efter att ha läst Mind Virus rapporten, utdragen fungerat med mig djupt. Det var typ av en påminnelse om alla de hämtställen jag hade lärt mig.

  Once again… having a bit of objectivity I read it again.. and realized that with the context of the full reports the mind virus report might not flow very well for people reading it for the first time.

  In this respect it was very disappointing.

  I've relayed your comments as well as my own back to Rich Schefren, and he's apparently working on another revision which should be better.

  My advice, however, don't hold your breath – just read the two reports I've listed above.

  Particularly the first one.. It's MORE true today than when it was written many years ago.

  Thanks for your comments. Keep them coming. In hindsight it wasn't Rich's best work when read by someone who's reading his work for the first time.

  We'll work harder in the future to get your trust back, and take your comments and feedback on board.

  Om jag kunde fråga - vi försöker väldigt hårt för att leverera information som direkt svarar på nummer ett nummer av våra kunder genom vad som är en mycket mörk och utmanande tid i världen och i Internet Marketing.

  Hur kan vi hjälpa dig? Vilken typ av problem du kämpar med .. Vilka verktyg och information kan vi leverera som direkt kan hjälpa ditt företag?

  Vill gärna veta vad du tycker!

  Varma hälsningar,

  Eugene

 7. Ignorera andra kommentarer, är den här videon stor.

  Ljudet var inledningsvis lågt, så bara slå upp det. Hans dialekt är inte störande heller. Det enda som skulle kunna förbättras är kvaliteten på skärmen fånga video

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hi,

  Tack för din kommentar.

  Ljudet var faktiskt stötte upp med ca 250% i Screen ... men jag tror med den tid som Youtube berör det - det kan bli normalis ner igen ... Suck! Det är därför jag ska lyssna på Pete och låta min video kille gör det här!

  Ljudet spelar riktigt bra på min dator och alla dem som vi har testat den på kontoret. Kanske är det en kombination av starka Aussie accent, och snabbpratande Pete ... och lägre än normalt ljudvolym.

  Ska försöka bättre nästa gång men!

  Tack för ert stöd,

  Eugene

 8. Ljud är bra ... Jag kan höra allt bara bra ..

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hurra! :-)

 9. 9
  Den 8 nov 2012 kl 05:55
  James Wakefield sa:

  Är det här ett skämt? Vad har detta att göra med att skapa produkter? Det är också knappast en mindblowing och banbrytande strategi. Komplett slöseri med min tid.

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej James,

  Tack för era kommentarer.

  Denna teknik är samma affärsprocess som Pete (och även vi har använt) för att skapa informationsprodukter som är baserade video.

  Kärn mind-set skift som kanske inte kom igenom alltför väl i videon är att en hel del produkt skapelse är en rutin.

  Ta det från mig. Ett av mina första produkterna var en 14 DVD och arbetsbok information produkt som kallas "Digital Video Secrets". Den sålde bra - men det tog mig åtta veckor av sena nätter redigera videon och maste DVD, etc.

  Sinnet-set skift var ... bara fånga "innehåll" ... och har en strömlinjeformad affärsprocess för att hantera alla de andra "icke-värdeskapande" aktiviteter ...

  Jag skulle gärna ha betalat några hundra dollar för de åtta veckorna i mitt liv tillbaka!

  Jag var så besatt av att göra det "mitt sätt" och gör det rätt ... att jag glömt bort det verkliga målet ... att få en bra produkt ut genom dörren och fokusera på det viktigaste i affärer .. Marketing!

  Hur som helst. Tack för era kommentarer. Jag hoppas att du fick ut något av videon. Om inte, låt mig veta om det finns i alla fall någon framtida innehåll som vi producerar kan direkt hjälpa din verksamhet under dessa utmaning affärsvillkor.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 10. 10
  Den 8 nov 2012 kl 06:11
  Johannes säger:

  Jag tycker inte att accent till dålig - om du någonsin har varit i Australien i ditt liv, du vänjer sig snabbt. Överens om, gör han prata lite snabbt ... ändå är innehållet bra, tack för att dela!

  På en annan anmärkning, inte att Pete Williams för närvarande samarbetar med Rich Schefren för en ny kurs de säljer tillsammans, "Profit Hacks"? Jag tycker det är $ 1497 ... ska släppas inom de närmaste dagarna AFAIK.

  Trots fina preselling filmer han kom dit.

  Den
  Anna svarade:

  Det stämmer, Profit Hacks kommer att släppas snart. Var hittade du den prislapp? Hittills har jag bara sett Richs "Prophit Prophecy" ebook (jag tror det var namnet?) Och nu Pete Williams videos. Ändå bra innehåll men!

  Den
  Carrick svarade:

  De sätter ut det här för några månader sedan för om det prislapp, så en anständig gissning blir det ungefär samma idag.

  Jag gissar att det didnt säljer så bra, och den här serien är att göra ett bättre jobb med att för-sälja den här gången med flera närstående bolag och fler / bättre filmer och höjdpunkter.

  Dont ser mycket användning här som den är baserad på antagandet att du har ett etablerat företag och varumärke, och du har en båt belastning på pengar för outsourcing. Detta är ett tema som har funnits under en lång tid - hävstång och tillväxt via outsourcing. De har bara förpackade det med lite slick proprietary terminologi (Profit Hacks) för att få det att verka mer revolutionerande och nytt. Han gör använda några smarta tekniker och verktyg, men om du har bra VA: s, skulle du göra dessa typer av saker själv naturligt som det är hela poängen med att ha VAs ....

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Carrick,

  Tack för era kommentarer.

  Pete & Rich gjorde en provlansering tidigare i år. Ärligt jag trodde att deras marknadsföring var inte så bra (inte berätta om jag sa det!)

  På ett sätt Profit Hacks skulle kunna ses som ett annat outsourcing kurs. Och i den dimensionen den inte levererar. Pete (och hans affärspartner) hantera tiotals uppdragsgivare så de har utvecklat några mycket enkla och ändå sofistikerade sätt för att hantera sina lag.

  Men jag tror att tyngdpunkten är annorlunda. Det är mer av en mind-set skift.

  Det handlar om att identifiera ditt resultat ... vad bidraget från dig måste vara ... sedan systematisera bort resten.

  Jag har förbrukat en hel del outsourcing kurser ... och har också läst en hel del HR böcker om personalledning, osv och jag tror att detta skifte i fokus, eller hur den levereras i deras fall är unikt.

  Jag vet när jag först såg hela 90 minuters presentation det verkligen bråka med mig ... Jag har ett team av ett dussin heltidsanställda runt mig och jag kände mig fortfarande som jag arbetade så ineffektivt ... och ännu viktigare ineffektivt.

  Genom att tillämpa en hel del av de principer från Profit Hacks skola trodde jag lyckats förbättra min hävstång avsevärt.

  Så mycket så ... att jag skriver den här bloggen svar från ett hotellrum i Peking ... och känna större samhörighet och på toppen av min verksamhet än jag har någonsin vid att vara på kontoret.

  Jag fick ut mycket av sina idéer. Jag är glad att du har gått på VA rutten Carrick ...

  Jag kunde inte leva utan mina virtuella eller icke virtuella assistenter. Det är ett bra sätt att börja.

  Utläggningen inte vara dyrt. Och det viktigaste vi har är vår tid. Kan inte få en minut av det.

  Här är vad jag säger till folk. Business kräver pengar. Ställ åt sidan så mycket pengar som du kan lätt månad. Även om det är bara $ 100 per månad eller så ... och få det att gå till ett annat bankkonto där du har det kopplat till VISA betalkort eller något liknande.

  Varje månad ... mentalt skriva av de pengarna. Den är borta. Och spendera dem på din verksamhet. Starta det kan det vara träning ... längre fram kan det vara ut-tasking att bygga en produkt ... vid lanseringen det kan vara reklam ... När du träffar gränsen ... stopp för månaden och vänta till nästa månad.

  Vid något tillfälle kommer du börja göra mer än de pengar som du sätter in ... grattis du har ett företag! Men åtminstone det finns en "stop loss" för din verksamhet. Och du kan fortfarande dra nytta av outsourcing (även om din egen tid förstås) i en takt som är lämplig för dig och din budget.

  Jag har ganska mitt jobb att starta ett företag ... inte rekommendera den. Business tar tid, pengar, hårt arbete och en hälsosam dos av galenskap :-)

  Tack för era kommentarer och jag skulle bjuda in dig att kolla in live stream också ... kanske några knep du kan använda med din VA.

  Varma hälsningar,

  Eugene

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Tack Mate! Vi tyckte det var lite Bonza innehåll också! :-)

  Om du tittar på hela 90 minuters presentation kan du se varför i samband med den fullständiga presentationen han fick en stående ovation ...

  Jag vet att du kan nog hit mig vissla från baksidan av rummet!

  Ja - Efter mycket tjat Petes förpackade tillsammans ett ton mer av dessa hack samt en outsourcing kurs (som egentligen är den hårda delen av allt detta knep).

  Vi har släppt med Pete tillstånd 3 videor nu - du kan få hela 90 minuters presentation samt om du pre-reg för livestream imorgon. Det är värt att titta på det hela.

  Vi har genomfört en hel del av de hack i det ... och har även tillämpat några av de tips från sin outsourcing material att hantera vårt eget team här. Om det enda som jag inte har genomfört var ljud e ... men det är för att jag skriver riktigt fort ... och även prata verkar långsamt till mig!

  Även om folk inte väljer att investera i hans program (för folk som fortfarande inte har lagen eller processer runt dem jag tycker det är en stor investering) ... Jag hoppas att de får ut mycket av det innehåll vi har släpps (djävulen finns i detaljerna) live stream som händer i morgon, och i live Q & A webinar vi kör med Pete på tisdag. Vi planerar att överlevereras på innehållet.

  Kul att du gillade innehållet!

  Cheers,

  Eugene

  Den
  Carrick svarade:

  Tack för det detaljerade och tankeväckande svar Eugene!

  Du gör några mycket bra punkter re: mind-set och en roll inom ramen för sina VA: s / outsourcade resurser ... Faktum är rika och Pete bör försöka artikulera roll / syfte / tänke del av detta program mer som du har; din "version" är mer förnuftigt och hjälper skilja vad de faktiskt säljer från vad det verkar vara! Åtminstone för mig.

  Jag faktiskt inte har gått vägen VA ännu eftersom jag inte tjänar tillräckligt för att motivera kostnaden (men jag har en vision om vad som installationen skulle se ut och hur jag skulle använda den). Jag har undersökt och köpte några verktyg / utbildning kring lokalisera outsourcing resurser (inklusive VA: s) för att påbörja processen med att delegera tråkiga / tråkiga och tidskrävande lågt värde men nödvändiga uppgifter.

  For that reason I would LOVE it if, during the Q&A webinar, you could get Pete to identify which types of tasks are ripe for outsourcing as 'one-offs' (perhaps via Fivver, or something similar) for those of us just starting down the outsourcing path. ie what types of things he would recommend one could use Profit Hacks techniques on, WITHOUT a dedicated VA and WITHOUT spending a lot of money on –> So, maybe the low-hanging fruit where you get the most bang for your buck via outsourcing and Profit Hacks. I think this would be a HUGE help for newbies and those (like me) who don't yet have a viable business to finance and justify the cost of dedicated VA's. This would be helpful in getting us there!

  You said in your response “And you can still leverage outsourcing (as well of your own time of course) at a rate that's appropriate for you and your budget”….As I said above, in the context of Profit Hacks, how would one do this without a dedicated VA and all the associated costs?

  Thanks very much in advance mate!
  Carrick

 11. I cant understand australians, and I can read 10x faster than video, so why not apply your “4-hour workweek on steroids” process (previous post) to transcribing your videos, then I can shorten my workweek as well

  On
  Anna replied:

  Australian's have the clearest accent in the whole wide world!! We don't roll our Rrrr's like the amerrricans.

  Anyway, I think Pete should review content before showing us all and not settle for mediocre. You need to maintain your standards

  For example, why didn't you cut out the technical stuff up when you cut out the rest?

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi John,

  Thanks for your comments.

  Sorry you couldn't understand my friend's thick Accent. Listening to it in hindsight I guess it could give Crocodile Dundee a run for his money!

  Most of our other videos we've done are scripted (eg. Our training videos), so we've just released our transcripts. This is one of the few times we've done a live recording so it slipped the mind. Sorry!

  We'll make sure that we do transcripts for future live recordings where we can.

  Hope the rest of your workweek is awesome.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 12. This might have been a good video, but really? The quality was so bad I could not even see it w/my reading glasses on and the sound was not great either. Is this guy thinking that his “run through” is teaching??? Verkligen? My suggestion is to do it over all the way around, then perhaps it could count as viable content creation!

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi Kate,

  Thanks for your feedback.

  This “snippet” was taken from the full 90 minute of the seminar. It might lose some of it's impact without the full context. Believe me, it really did make a lot of sense within the full presentation. As it's Pete's presentation I can't leave the link to full presentation here in the comments, but if you sign up to live stream you'll get the full presentation to watch which hopefully should be better.

  Sorry for the confusion. In hindsight it does seem like he skips through the concept a little quickly in isolation!

  Thanks for your comments.

  Warm Regards

  Eugene

 13. I have no problem with the sound or accent, but what bothers me is that the Market Samurai blog use to be full of useful information. Here lately, it seems to be promoting a lot of other products. That's what is sad to me…

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi Jhoecannon,

  Thanks for your comments.

  Given the current financial climate and what's going on with SEO we're seeing a lot of online businesses struggling.

  As a result we've been taking the approach of delivering a lot of great content through webinars and content to address these major issues. The vast majority of what we'll put out will be free, valuable content.

  We don't recommend anything that we don't personally use – we use LL3 with all our staff and in our sister web development business. We use profit hacks every day of the week in our business, and of course we use our own products as well.

  But like all things in life, some of the content and solutions will be commercial in nature (and rightly so).

  We've also use our size as a company to negotiate special prices for our subscribers where we can – and are even negotiating with some very large software vendors out there for 100% free version of their paid offerings for our subscribers!

  All this on top of continuing to update our software products and work on some new exciting marketing software (that I can't talk about here).

  We realize that this might not be of interest to everyone and that if this is the case for you then we won't be offended if you unsubscribe.

  I subscribe to a lot of mailing lists… and when there is more noise to signal I unsubscribe.

  We'll work hard to make sure that all the content, freebies and any promotions and specials that we run for our subscribers will be of the quality that our customers have come to expect. And of course, if we drop the ball on that then I look to people like yourself to let us know.

  Thanks for your feedback.

  Varma hälsningar,

  Eugene

  On
  Jhoecannon replied:

  Thanks for the response.

  If Market Samurai actually uses the software and tools that they promote, I can understand them marketing them. But, please, don't give up on the useful info that you have always provided us.

  I've been a subscriber to Market Samurai for years and I won't give up on it now.

  Again, thanks for the feedback!

 14. Can you get this Screenflow software for PC?

  On
  Dale replied:

  One of the PC version of screencast software is called Camtasia.

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi magneticsounds,

  Unfortunately Screenflow is only for mac.

  I'm a little biased… but this one single piece of software has been responsible for converting more online marketers to the mac than just about anything…

  But.. the best software on PC for this kind of thing is Camtasia. It's not as quick or as slick as Screenflow, but it will do the job.

  I used it to do 6 weeks of video editing for a course I made years ago and it will do the job. Just make sure you have plenty of RAM, and CPU on your computer. Doing screencast editing takes a lot of resources.

  Hope that helps,

  Eugene

 15. Video, accent, audio and content are great. No problems!!!

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi Mark,

  Phew! Glad someone was able to understand it! :-)

  Glad you enjoyed it.

  Cheers,

  Eugene

 16. Actually, (Ken, Paul) it is a bit of both…
  It sounds like an Australian accent to me, and you might have to listen to it a few times if you ear is not good at picking up on heavy accents. I'm used to accents, so it's not bothering me too much…and it is good content by the way :)

  But I do agree that it is low quality, which it makes it difficult to understand, or get at first listenting and it shouldn't be.

  Terry

 17. Yeah, many veteran marketers preach placing more importance on information quality over presentation, but it sure would be nice if the information were easily understood and absorbed…

  Nonetheless, content was okay and you get used to the accent after a few listens.:) Might wanna start doing that before Pete's live-streaming event on Thursday though. Cheers.

 18. I understood only that we need to make mind map and the next reord wat we speak. Nothing more

 19. Man… I'm not English, and I completely could understand that video. I don't understand what's wrong with his accent… I find it pretty understandable. And furthermore, the vidéo quality is quite good.

  Nice one here… These are cool hacks by the way.

 20. 20

  Agreed, the quality is horrible after the integration into this video. Have a look here for a much better 60 minutes version of this video: http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

 21. Ok, so create an outline and just do it! If you want to leverage your efforts, then outsource some of the tasks…sound good!

 22. I always like Pete's work. This is new but a good refresher.

 23. 23
  On November 8th, 2012 at 7:23 am
  Robertino said:

  Oh no. This will produce more so called guru products, with 10 mile high sales pages and over hyped video/audio.

  To the Samurai team :
  When you helped complete newbies with the 30DC co-op, you did a tremendous job. (I had my disagreements then, because in my opinion you were neglecting other parts of your business at the time, just to make your participation in the 30DC a success for everyone.)

  You could have done the same for the group just above the newbies, who this is targeted at.
  What the speaker says at 1:40 into the video, and which is prominently worded in the slide, is so silly :

  “All you had to do, was talk about something that you're the expert on…”.
  “Something you're passionate about…”
  “Something you love…”

  What you want, is sell people something they're craving or just asking for. It's not about you, or what you know.

  That's why this whole outsourcing stuff was started. You don't know Jack about the subject, but it's in huge demand, so you hire somebody to do it for you. Doesn't matter how you cover this up (eg will save you 48 hours a day, the 4-hour work week, while you're spending quality time with your loved ones).

  The “just record it with Dragon Naturally Speaking” kinda stuff has been floating around the net for donkeys years.
  It was pioneered by black hatters. Black hatters are always in a hurry to quickly set something up, so they can grab as much money, before the flaw or loop hole is circumvented. Most of them probably can't even read or write. So DNS fitted nicely into their plans.

  I'm **not** saying that the speaker is selling vague knowledge, or even lies. It's just nothing new.
  Let's hope that this is packaged (no pun) into a 30DC format. So that people actually have at least 1 product to bring to market, with which they were carefully mentored.

  The formula comes across like a rehash of eg Profit from PLR, John Thornhill and Kindle Profits Exposed, James Jones. To name just two. But these two are already from 3 – 5+ years old, and were also rehashes from others.

  You can do better than bring this.

 24. So the “secrets” to saving time building things are to start by being an expert, and to have employees to do the work?

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi Gary,

  Thanks for your comments.

  I agree that at one level that is what is being said.

  The secret is to structure your time in your business so that you're working on the “value adding” parts of the product/content creating process. There's little value in you picking stock photos, creating slides, recording video, editing video, rendering video, uploading video, etc…

  All the value happens in the content “capture” process. So if you can craft a way to capture this in the most effective way possible – great things can happen, and you can enjoy your life a lot more… I can tell you – I've edited a LOT of video in my time… and it gets old really, really fast.

  As for employees… it's better to out-”task” before your hire full-timers… It depends on the frequency of your product/content creation… and you can get a lot done for not much money – but the trick is being able to hire good people.. communicate effectively with them… have systems of accountability… and great training.

  I learned a long time ago that just having good people is not enough… you need great processes… a great business model… and a great culture.

  There are very few secrets in life… They all kind of variants of the four letter word : WOR K.

  But better to work SMART… AND work HARD… I don't know anyone successful that hasn't done both.

  Thanks for your comment.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 25. 25

  I'm sure the content would have been great, but like Paul and Ken I could not understand a word and it's not that I am not used to an Australian accent, my wife is from there… :)

  But as been said it was just a plug for something else…

  Oh what a surprise…

  Enjoy the Live Stream everyone… and don't forget to have your credit card ready…

  Cynical …

  I don't think so… :)

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hej Steve,

  Thanks for your comment.

  Sorry that you couldn't follow what was being said. Sometimes I forget that many people can struggle with the Australian accent!

  Given that someone has found a link to the full unedited video I guess it's OK to repost it now:

  http://www.strategicprofits.com/video/lessons-in-leverage/

  That's the link for the full 90 minute presentation. A presentation that caused an entire room of people to rise to their feet for a standing ovation.

  I'm an old, cynical marketing guy myself too :-) and I can only remember twice in my 15 years of marketing where I've seen that happen.

  Once for Ed Dale at a Frank Kern Mass Control pitch-fest talking about market leadership, and this presentation for Pete. I wouldn't have posted it if I didn't think it was extraordinary value. In hindsight it may lose a bit of the wow factor when removed from the context of the full presentation. So check out the full version at the link above.

  I watched the first live stream and it was pretty great too. Lots of actual nuts and bolts tips from actually doing the work. I expect that there will be an offer at sometime during the live stream – but that won't detract from the learning experience.

  My hope is that regardless of whether people buy or don't buy that they'll walk away from all of our content and webinars and freebies with great actionable content from stuff that's actually proven and that works, rather than a lot of snake oil that exists in this crazy world of Internet Marketing. I buy practically every new course and piece of software out there (just ask my staff), looking for stuff that works.

  The other day I bought a wordpress plugin that recommended keywords for your blog post… I was intrigued about where they get their data and so I pulled apart their source code.

  I found out to my shock and amazement that the plugin was generating RANDOM NUMBERS for Search Volume! I kid you not. I felt like taking a shower after reading that code.

  Leave your credit card at home.. and watch the stream anyway.. Make some notes… apply the content…. make a ton of money… and repeat.

  The biggest secret out there is to apply what you learn. Imperfect execution will beat perfect inaction every day of the week. So execute like crazy!!

  Thanks for your comments. It must be late – I'm getting all long-winded :-)

  Take care,

  Eugene

 26. Det är inte så revolutionerande. Många människor gör redan denna typ av verksamhet. Problemet är att man måste ha en kontant rulle att göra det. Du måste ha pengar för att betala någon för att göra det. Även om du arbetar med någon på femma, de i princip ut $ 5 per minut av video. Thats $ 300 per timme video. Och det är bara för videon. Du måste betala någon för skript och berättarröst. Han säger att Internet marknadsförare måste skapa massor av nytt innehåll. Med andra ord, eftersom statistiken visar, behöver en blogging webbplats som ska skapa 1-5 artiklar om dagen. Även om du bara skapa en video i veckan, som har $ 400 i veckan för att betala någon för att skapa videor? Hur mycket kostar det att skapa fem eller till och med 1 artiklar per dag? En 500 ord $ 5 uppsats fiverr är värdelös. Du måste betala minst $ 25 på fiver för en bra artikel och då blir det svårt för dig att hitta en författare på fiverr som kan skapa innehåll som verkligen kommer att locka läsare. Så du pratar $ 500 i veckan även om du är video är bara 20 eller 30 minuter. Sammanfattningsvis vad den här killen säger är användbar endast för personer som redan föra in tusentals dollar från deras hemsida varje vecka. Men ingen tvekan om detta läggs fram som en lösning på nybörjare marknadsförare. När det gäller kommentarer om hans tal är svårt att förstå. Det är lite, men han lägger fram en allmän synpunkt. Du behöver inte förstå varje detalj. Om du försöker att följa vad han gör steg för steg finns det inget hopp för dig ändå. Du går bara att förstå vad han säger i allmänhet.

  Den
  Eugene Ware svarade:

  Hej Paul,

  Tack för era kommentarer.

  För det första tror jag inte att det behöver vara så dyrt. Vi har faktiskt använt samma kille som Petes används för video och han är ganska billigt för ett bra resultat.

  I den första live stream, skapar han en full "produkt" - om än något som skulle vara förmodligen värt cirka $ 47 - inte en produkt $ 1997 för totalt $ 139.

  Jag har haft att göra en produkt för hand av mig själv. 6 veckor bara videoredigering, för att inte nämna alla andra grejer jag hade att göra. Jag säger dig, jag skulle ha betalat $ 2000 för att få någon att göra allt för mig ... att få den tiden tillbaka ...

  Jag tror inte att budskapet är att man måste göra det varje vecka heller. Det är bara det att det är möjligt. Den utmanar vår nuvarande nivåer av prestanda. Jag vet att det gjorde för mig.

  Nu. Som sagt - jag tycker det är viktigt att vi också förstå vad våra mål är.

  Om det är att bygga upp en verksamhet, så tror jag att det är väldigt svårt att göra det själv. Företag, särskilt under 2012 är en lagsport. Jag vet en hel del marknadsföring på nätet "royalty", och även en hel del människor som är mycket mer framgångsrik i affärer. De har alla det gemensamt - de har ett bra team runt dem.

  Om ditt mål är att helt enkelt fly ett vanligt jobb, då är det mycket enklare. Bara starta eget och bli en konsult. Det är ett bra första steg för att få mer kontroll över din tid. Jag började på det sättet. Det är ett bra steg på vägen till att bygga ett verkligt företag. Men din inkomst kommer platå någon gång där. Men beroende på dina ekonomiska mål den här är bra.

  Den större frågan tror jag inte handlar om outsourcing eller lag - det är en tanke i mitt sinne. Men det handlar om affärsmodellen.

  Hur kommer ni att betala för dina uppdragsgivare eller personal?

  Om du väntar tills du redan gör en massa pengar i din verksamhet innan din hyra din första hjälp så tror jag att du väntar för länge. Det kommer att ta för lång tid att få kritisk fart i din verksamhet.

  Du måste identifiera en eller två kärnverksamheter som då upprepade kommer att generera intäkter. Förfina då att så att de kommer att generera en vinst när någon annan gör en hel del av de "icke-värde" aktiviteter ... Sedan skala upp det.

  Även om det låter enkelt nog. Det är inte. Det finns inte tillräckligt många människor i Internet Marketing samhället som talar om affärsmodeller.

  Alltför många av dem talar om nästa nya blanka sak.

  Vi funderar på att göra lite utbildning om detta (inget att sälja - jag lovar!) Om du är intresserad låt mig veta. Om det finns tillräckligt med intresse jag sätter innehållet tillsammans.

  Även om jag misstänker att det som människor behöver veta är också mycket annorlunda än vad vill veta (nästa blanka sak).

  Hur som helst ... förhoppningsvis finns det något i min rant .. :-)

  Tack för din kommentar ansåg dock.

  Varma hälsningar,

  Eugene

 27. 27

  Jag tänkte exakt samma, jag trodde att det kan vara jag, som jag är i slutet av en lång dag ...

  För att snabb, vilket skapar ett problem när du kanske har hört något som låter bra. Ljudet är dovt, och hans tal behöver en del arbete på en minimal.

  Den
  Mike svarade:

  När refererar till en produkt eller tjänst det skulle troligen bidra till att få en skriftlig referens, kanske gör det lättare att hålla hastigheten och tal som kan vara svårt att förstå vid punkter.

 28. 28
  Den 8 nov 2012 kl 07:49
  mike säger:

  OK. Jag kunde förstå accent och kvaliteten var bra nog att jag skulle kunna få en uppfattning om vad som pågick.

  Om jag förstått rätt den "hemliga" till hans snabba skapa innehåll är outsourcing !? Han mindmaps en skiss och skickar sedan ut den för att ha det gjort.

  Inte precis vad jag kallar "skapa innehåll". Jag insåg inte att betala någon för att göra mitt arbete kallas en "hack". Jag måste vara före min tid :)

  jubel,
  m

 29. Härlig video med mycket sinne boggling idéer.

 30. Nej Eugene,
  Jag är ledsen att vara negativ, men jag har väldigt svårt att följa och tolka den här killen tal eftersom det är alltför accent och han talar för snabbt: Det är det första.
  Det andra är att filmerna är alldeles för liten vilket gör det omöjligt att läsa NÅGOT av texten eller innehållet på hans presentation skärmen.
  Detta måste omsättas eller omvandlas till en tydlig och detaljerad PDF så det är mycket lättare att göra någon riktig känsla för det !!!

 31. 31
  Den 8 nov 2012 kl 08:22
  Epineto Logico sa:

  Detta är intressant

 32. Roligt att ni tala om kvaliteten på inspelningen och killens accent ...

  Inte bara jag har en hörselskada (för mycket rock n 'roll när yngre) men min första språket inte ens engelska (jag är mexikansk) och jag förstod allt.

  Tips: När du registrerar dig för att få resten av Rich Schefren videor får du tillgång till den ursprungliga videofilen som faktiskt löper under en hel timme och har bättre ljud, hoppas det hjälper! ;-)

  Sergio

 33. 33

  Ken and John – simply go to http://www.strategicprofits.com/profithacks/video-2/ and get everything you need. You two need to do less complaining and take more positive action (-;

 34. Am sorry to say I have to agree that the video is poor quality.

  I am English and have never had a problem with Australian accents, but in this case, I can't understand a lot of what is being said.

  The video itself is also difficult to follow.

  However, having said that,my years with Noble Sam tells me that perseverance will enable me to understand the video if I just play it again and again.

  I appreciate the fact the time and trouble has been taken to put up it on the web.

  My thanks.

 35. 35

  To some extent I'd agree with Paul. I have Australian friends it is not to do with that. It's a live conference so it can't be perfect. There we go found the middle ground all!

 36. A final useful video, but he does use a lot of outsourcing, which is great if you can afford to do that. Unfortunately my situation is that currently I still can't afford to outsource !

 37. …so the way to create products fast is get someone else to build them for you.

 38. Come on guys the video is okay quality. For those of you complaining about Aussie accents take a look at the majority of US or English accents us Aussies have to deal with on a daily basis. Perspective isa wonderful thing… You guys needs to get spme. Thanks for this video Eugnene, great job. A bit too long winded at the start though…

 39. Great information on shortcut to creating great products. The recorded sound quality left much to be desired as highlighted by most. I had to watch the video three times in order to digest the entire content. I look forward to the upcoming exclusive limited live video. Hope to get some gold nugget tips from it. Cheers!

 40. Have no problem with language etc., but the logical flow and presentation could be improved. Seems to be out of context in that it is part of a larger presentation, I say this because he makes assumptions about the audiences understanding.

  Cheers,

  Mike FD

 41. talks too fast, sorry I wasn't able to understand his terms or what he was explaining.

 42. I've had no problem understanding the Australian accent. Try going to Thailand and understanding THEIR attempt to speak English. Focus on the content and just work with it. The CONTENT is what this is all about after all. I will admit though that he speaks a little to fast and needs to slow down for everyone's benefit.

  On
  Eugene Ware svarade:

  Hi Steven,

  Try going to Beijing (where I'm typing this at the moment). No one understands English (or Australian LOL).

  Try ordering food …. lucky some Restaurants have pictures! :-)

  My Pastor had some good advice that I have heeded in my life… When eating fish… Eat the meat and spit out the bones…

  Imperfect action will beat perfect inaction every day of the week!

  Sorry that the audio was difficult to understand. We'll make sure our future videos are easier to understand or at least provide some transcripts.

  Thanks for your comments! Thailand is one of my favorite travel destinations… Have you tried their noodle soups… to DIE for!

  Varma hälsningar,

  Eugene

 43. I thought the presentation was of good quality and the audio was perfect… what the hell are you other guys talking about?

  I'll bet most of the people leaving negative comments have never created an online product in their lives.

  Get a freakin' life folks. At least this guy is taking action and doing something.

  Must be a bunch of dumb-ass Obama voters. LOL!!!

 44. I've heard this before and it is a great idea. When you simplify the message it's basically
  1. you come up with the idea
  2. outsource it to your team
  However, how many people have the money to outsource? And as a business person if you do have the money you have to decide do you spend it buying this product or paying your outsource team?
  If you're a newbie and this is new to you then you need this product.
  For the rest of us, it's really a matter of focusing and using ALL THE PRODUCTS we already own. How many of us have tons of software on your hard drive or cds that you've bought and still haven't used because everytime you turn around there's a NEW GROUNDBREAKING NEVER BEFORE HEARD technique, method (whatever you get the message – it's copywriting at its best.
  Anyway I'm really preaching to myself here. But if this helps someone else then that's great.

  On another topic, I must agree with Endre who said earlier
  “The products have been advertised in the last few emails sent by Noble Samurai Team, are just not match up to their good reputation, and the quality of their products.”

  I'm also still staying on the email list as I'm fan of Market Samurai but I have gotten rid of alot of email subscriptions because I'm tired of constantly being bombarded by emails on the “newest, greatest,etc product ever”

  Eve

 45. Sound and accent are fine. Good video….good quality as usual samurai's

 46. Eugene you must watch this before posting. What kind of impression do you provide by posting such video. Totally useless. Must respect readers time.

 47. Ser ut som en signal! Jag kommer bara att kunna delta i en del av det, men jag är glad för att kolla upp det!

 48. Jag såg videon två gånger, problemet är inte den accent, jag kan förstå det mycket väl även engelska inte är mitt modersmål. Frågan om förståelse är: titeln på artikeln säger om skapandet av högkvalitativa produkter men kvaliteten på video inbäddad i presentationen är inte så bra att jag kände obalanserat när jag försökte förstå vad som är nyckeln idén? Att arbeta fyra timmar i veckan och göra massor av podsändningar, video, diabilder presentationer och artiklar till bloggar från en presentation är en bra idé. Dock bör alla info skapa värde för kunder, inte bara en massa användbarhet flöde

 49. 49
  Den 8 nov 2012 kl 15:07
  Lester sade:

  Rick Schefren? Verkligen. Jag var en del av hans 2008-09 coachning. Han delegerat det till underhuggare. Stort slöseri med pengar. Bra säljare, men. Var han i bilförsäljningen i sitt tidigare liv, som Mike F och Frank K?

 50. Sex minuter in och jag stoppade. Om du inte kan ge mig tillräckligt bra, riktad information på 6 minuter för att hålla mig intresserad, det är ett slöseri med min tid. Jag hittade också kvaliteten på videon fasansfulla: mörker, för långt bort, presentatör var inte beredd. Titta Lynda.com för beredda och professionell video tutorials. Titeln på detta inlägg ska vara, hur man skapar saker så snabbt att det inte har något värde. Jag har kärleksfull Market Samurai även med sina strax i Beta och har upplevt dem, men detta är andra gången jag har blivit lurad av en e-postlänk att tro jag får kvalitet info. Aldrig igen.

 51. 51
  Den 8 nov 2012 kl 04:36
  XF sa:

  Jag antar att du gjorde ett misstag med den här videon.
  Presentationen del inte om produkt skapande, det handlar om att skapa innehåll.
  Kanske kan ni fixa detta som produkt skapas är ett ämne som jag är mycket intresserad av.

 52. 52
  Den 8 nov 2012 kl 06:26
  madmax sa:

  Jag håller med, det är en papperskorg video, vilket inte är vanligt för detta företag. Jag visste redan hur man använder Camtasia, och inte alla har en mac. Killen i videon gav ett seminarium om hur man kan spela in sin skärm? Har han också förklara hur man startar datorn?

 53. 53
  Den 8 nov 2012 kl 19:05
  Richbilt sa:

  I huvudsak, vad han säger är planen vad du ska säga, hitta alla grafiska tillgångar, göra röstinspelning, informera en videoproduktion kille på exakt vad du behöver för att skapa videon. Erm höger. Banbrytande.

  The main point I get from it is – where you've got a problem, create a process that helps you streamline it so it's no longer a problem. Which is OK if you have the £$ to throw at the problem by outsourcing it.

  The other clever bit is having the gall to present it to the world as something new – but I guess that's what a fair bit of what 'online marketing gurus' are about :)

 54. Eugene,

  I was an unconditional and fervent admirer of the whole Market Samurai concept.

  Unfortunately, as of late, it seems to me the Dojo has had to compromise on some of the principles it adhered to.

  The new strategy involving Mr. Scheffren gives the impression MS members and fans are now nothing more than names on a list. And the money is in the list, right?

  That's unadulterated “Rich”, no doubt about it. I will suppose MS is in survival mode, albeit at some cost to it's former pristine credibility, alas.

  Hoping the “bad” times quickly blow over so the “Dojo” return to its former serenity. It's the hype. Lose it, drop it, fast, it is causing damage…

  Where have all the good times gone?

  Theo

 55. I bailed at the point where the flow chart came up and the screen was blinking… lots of blur. Very poor quality of video, so I'm not inclined to watch further to find out what the big secret is. I do know I don't want my videos to have that poor of a quality of sound and image.

 56. A little poor quality of video but the content is much more interesting. Thanks a lot.

 57. 57

  No sound.

 58. 58

  The video was interesting, and useful, however I struggled to catch all the content due to the presenter's heavy Australian accent (and I have lived in Ozzy, have Ozzy niece and nephew etc). The speed at which the information was being presented was also too fast for me. Surely giving some constructive feedback is not a bad thing for a presenter in business? as if a fair percentage of people viewing have similar difficulties, then this could be addressed for future videos – and we would all be happy to recommend!

  I hope these comments are useful for future presentations, which is what they are meant to be and not a criticism to be jumped on by defensive individuals whom only see things from their own point of view.

 59. I'm a Kiwi (New Zealander)and have lived in Australia for 20 odd years and I do have a problem with the sound too. It's not so much his accent but more at the fast speed he talks which is a pitty.

  In regards to his stuff thats he's talking about. All he's doing is out sourcing as much as he can and has the right software programs to help him do so.

  Unfortunatelly some of us don't have the capital to outsource or purchase software programs to make life easier.

  How about asking Pete what people like us should do to make things work.

  I'd be very interested in what he's got to say.

  Thanks for listening

 60. Hi,
  Why is a person who are trying to sell his knowledege about product, video and audi creation, using such a terrible bad low quality resolution and sound on his own video.
  Maybe the content is goog, but I didn't get anything out of this!!

 61. 61

  Sorry guys, you got this one WRONG!. One of the worst video sessions I have ever experienced. Unlike Nancy before me I actually got to the 10 minute mark, and then lost the plot (and the will to live, I might add) This could be mistaken for desperation guys. One of the current rules of Internet Marketing SHOULD be; keep it simple and make it audible. The fact that I know most of what this guy was droning on about makes it a double whammy. No disrespect, because he obviously knows his stuff, but this just didn't work. :(

 62. Hey Eugene,

  You can cause the video to automatically come up at 720p if you use this clever little hack on the URL:

  vq=hd720

  eg http://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID?vq=hd720

  I found this after digging around for a couple of hours. The other older tags (like “hd=1″) are deprecated. The new tag isn't actually in the youtube API, but it works!

  The video looks good in HD!

  Mark

 63. Teaching people how to use video content for a product with such a piece of crap video is pretty ironic. I guess it's just not that easy, if the folks 'teaching' it can't be bothered to do a good job.

  I have no trouble understanding an australian accent, but the quality was awful. Just bumping the volume up isn't adequate. Get a $30 digital recorder and put it in his pocket next time. Then you'll have decent quality and you can just replace the audio track and sync it up.

 64. Sure, not groundbreaking for most of you who were around IM before this was filmed (at least a year ago??).

  Takeaway message, if you pare away the hype (mindmaps/screen capture recording/outsourcing newbie fodder), find ways of creating as much content as possible. Focus on the content and less on the medium the content is presented by.

  At least that's what I got from it.

  This could've been such a shorter video. But I do appreciate it for what it is.

 65. Ok, the situation is simple. Just have a look at http://www.profithacks.org and decide whether you will be selling the Profit Hacks course for 1497$ to others or if you want to buy this course for 1497$.

  Check out what's in it for you:

  * 40% Commission on the $1,497 price
  * Thats $598.80 commission on every sale
  * $200,000 in Affiliate Prizes (whoa)
  * Top 20 affiliates get cash and prizes
  * Top 3 affiliates are personal guests at the
  table for Elton John's closed-door Oscar Party!

 66. Don't know what the fuss was about… No video to watch did not work in any browser… This site seems to be letting people down again and again… Shame won't come back

 67. 67
  On November 9th, 2012 at 4:14 am
  Destry Vargaz said:

  Let me get this straight – his big “secret” for creating top quality videos in an hour is… get his video guy to do all the work??? Gee, thanks. Let someone else do the work for you, why didn't I think of that.

 68. Great advice, I think that´s the missing link, looking forward to register for the free webinar!

 69. 69
  On November 9th, 2012 at 11:07 am
  Robertino said:

  Censorship earned another point yesterday.

 70. VIDEO HAS BEEN CURRENTLY UNAVAILABLE TO VIEW FOR 24 HOURS!