Sommige Free Christmas Cheer ...

Aktierelaterade knop

In 2013, overtreffen Concurrenten & Pick Trefwoorden met vertrouwen:

Twee krachtige nieuwe "autoriteit" Metrics

Hebt u deze SEO "verhaal" gehoord? :-)

Twee Afrikaanse ontdekkingsreizigers die ze beseffen nu wordt gestalkt door een hongerige leeuw. De eerste druppels alles en loopt voor zijn leven, terwijl de tweede scoffs en zegt: "waarom zou je, dat Lion's sneller dan u!". De eerste lacht als hij maakt goede grond en antwoorden terug, "Ik hoef niet te ontlopen de Leeuw, ik moet gewoon om u te ontlopen!"

Hetzelfde geldt voor SEO. Jouw taak is om die sites houden ranking op de zoekwoorden die u inkomsten rijdt inhalen.

In mijn vorige post, heb ik een korte samenvatting van de vier gouden regels van keyword research , de belangrijkste daarvan is "pick gevechten je kunt winnen."

Kies je gevechten zorgvuldig en doe dan het werk aan "ontlopen" uw concurrenten. Je hoeft niet de grootste, baddest site in de jungle ... je hoeft alleen maar een klein beetje beter dan uw concurrentie.

Het slechte nieuws is echter dat als je kiest een trefwoord dat is te moeilijk ... dan kan je letterlijk besteden maanden van vergeefse hard werken proberen om een ​​concurrent overtreffen, nooit het goede voorbeeld geeft uw rankings ... toen plaats kon je hebt gerangschikt op de voorpagina voor tientallen lage concurrentie zoekwoorden!

Een van de grote kenmerken van uw Market Samurai SEO Competition Matrix is ​​kunt u ook direct Vergelijk uw WEB-pagina met de huidige top 10, om te zien wat voor werk je nog moet doen.

Hier is een voorbeeld voor het zoekwoord "hervatten advies", waar we een vergelijking met onze doelgroep pagina "http://www.swiftworldwideresources.com/Candidates/Resume/CV-Advice/" heeft toegevoegd.

Als je geen werk doet rang voor een zoekwoord, is het van cruciaal belang om uw SEO concurrentie matrix herzien.

Het kiezen van een zoekwoord op basis van enkel trefwoord concurrentie alleen (zoals de titel Concurrentie, bijvoorbeeld), is niet genoeg ... Er is genoeg zoekwoorden die er zijn met een lage titel wedstrijd die felle voorpagina concurrentie!

Dus, zorg ervoor dat u dubbel te controleren om ervoor te zorgen dat je niet proberen om de 800 pond gorilla's in uw markt overtreffen met een hoge autoriteit, squillions backlinks en gericht op pagina optimalisatie!

Echter, er is een probleem! Inzicht Competition & Backlink Analysis kan nog steeds echt verwarrend. Hier is waarom ...

Terwijl uw Market Samurai Competition module geeft u een beknopt, "in één oogopslag" view van uw belangrijkste concurrentie indicatoren, veel van deze zijn verre van perfect. Bijvoorbeeld:

 • Google PageRank (PR) - dit is een eigen maatregel van de web-pagina "belang" van Google en is al lang velen de industrie maatstaf geweest. Het is een schaal van 0 tot 10, met een score van 9 tot 10 vertegenwoordigen extreme autoriteit (think sites zoals twitter.com, Facebook.com etc) en de scores van 0-2 zijn laag autoriteit sites. Terwijl we willen maatregelen van Google (vooral als we optimaliseren voor Google), de problemen met de PageRank (of PR) zijn talrijk:
  • Logge Stappen - De schaal Google gebruik is "logaritmische", wat betekent dat de kloof tussen een PR 5 en 6 is enorm (en krijgt elke dag groter). Om de kwaliteit van feedback te geven op uw vooruitgang bij de opbouw van gezag, uw behoefte aan veel meer granulaire maatregelen (bv decimale scores als 5.2 uit 10)
  • Slow Updates - Intern Google's maatstaf van PageRank wordt dynamisch elk moment een nieuwe link toegevoegd wordt bijgewerkt, maar het aantal dat Google geeft u alleen op de hoogte van elke drie maanden. Dat betekent dat je kunt alleen feedback te krijgen 4 keer per jaar! Dat zuigt. Om het nog erger, als je concurrenten (of u) lanceren een nieuwe pagina, die pagina zal direct gezag krijgen vanaf elke interne site links, maar zal verschijnen als een PageRank van nul tot de volgende update gebeurt (zodat u om te denken uw concurrenten zwakker zijn dan ze werkelijk zijn! - een fatale rookie fout).
  • In afwachting van de dood - Deze zal waarschijnlijk trek een paar opmerkingen, maar ik voorspel Google Page Rank zal zeer binnenkort worden getrokken. PageRank was aanvankelijk een publiciteit hulpmiddel en is nu verwijderd van het display in de Google toolbar. Terwijl instrumenten bestaan ​​die kunnen nog steeds toegang tot de gegevens (met inbegrip van Market Samurai) ... Zeer weinig echte gewone mensen gebruikt. Vrijwel de enige mensen die kijken naar PageRank nu ons SEO ... Wat is het voordeel voor Google in het behoud van het iets dat in principe alleen wordt gebruikt door die in de SEO-industrie? Dat is waarom ik denk niet dat het lang voor deze wereld.
 • Backlink telt - Market Samurai biedt een scala van backlink telt inclusief het aantal links naar een site, naar een pagina en het aantal verschillende domeinen koppelen aan een target site of pagina. Dit zijn grote maatregelen van de hoeveelheid banden, maar geven geen indicatie van de kwaliteit. In een wereld waar een goede link meer gezag kunnen rijden dan 1000 arme, hoeveelheid maatregelen zijn beperkt.
 • Specialist Indicatoren - De module concurrentie toont links van gespecialiseerde sites als educatieve sites en high profile directories zoals Yahoo en DMOZ directories. Deze geven ons een hint over de aanwezigheid van "kwaliteit" backlinks, maar het is heel goed mogelijk om een ​​ongelooflijk krachtige koppeling profiel hebben en niet gekoppeld worden uit deze bronnen.


Goed Nieuws - Nu het mysterie is gegaan met twee briljante nieuwe maatregelen ...

We zijn erg verheugd om de integratie van twee BRAND NEW te kondigen, inzichtelijke metrics van onze data partners in Majestic SEO.

Bijwerken Market Samurai vandaag, en je zult deze twee nieuwe gegevens punten in de SEO Competition Matrix vinden:

1. Nieuwe Belang Measure - "Citation Flow" of CF
(Net als Google Page Rank, maar bouwde de manier waarop SEO nodig hebben.)

Majestic SEO onlangs een nieuwe metric genaamd "Citation Flow" en het is klaar om te gaan.

Citation Flow is zeer vergelijkbaar met Page Rank. We hadden het voorrecht om een ​​deel van Majestic Beta trials (en inderdaad gaf nogal wat feedback rechtstreeks naar hun ontwikkelaars). Als onderdeel van deze, hebben we een brede vergelijking tussen Citation Flow en Google's PageRank. De correlatie tussen de beide uitstekend.

Plus, om SEO te helpen zoals u en ik, je krijgt ook deze kritische (en langverwachte) functies:

 1. Precisie voor Sensible Measurement - Citation Flow is een maatregel 0-100 (in plaats van 0 -10), wat betekent dat u kunt uw vooruitgang veel nauwkeuriger.
 2. Regelmatige updates voor Fast Feedback - Majestic-update hun metrics DAILY (in plaats van bij benadering 90 + dag updatecyclus van Google).
 3. Longevity - als een commercieel metric van een lang gevestigde provider, kunnen we redelijkerwijs verwachten dat deze gegevensbron om stabiel te blijven. (PageRank zal niet met de SEO community te veel langer we voorspellen!)


2. Nieuwe Autoriteit Measure - "Trust Flow" of TF
(De 'geheime saus in moderne zoekalgoritmen?)

Het blijkt dat het web kan worden onderverdeeld in wijken - vertrouwde sites het algemeen te koppelen aan vertrouwde sites en vervelende, onbetrouwbare en spammy websites hebben de neiging om te koppelen aan elkaar.

Het is de reden waarom veel SEO's praten over "autoriteit" of "hub" sites ... Wat ze echt over praten is het concept van "Trust" of "autoriteit" ...

Onze tweede nieuwe maatregel, "Vertrouwen Flow 'is opgebouwd rond een analyse van de stroom van" Trust "door middel van links van vertrouwde, hogere autoriteit bronnen.

Vergelijkbaar met Citation Flow, het is een score van 100 en zoals je zou verwachten, gerenommeerde sites krijgen hoge scores en nieuwe of onbetrouwbare websites krijgen lage scores.

SEO commentatoren hebben lang gesproken over de invloed van de koppelingen van betrouwbare bronnen, en met Majestic Trust Flow, hebben we nu een kwaliteit van deze maatregel.

Voor degenen die SEO Nerds die er zijn - Trust Flow is vergelijkbaar met de beroemde TrustRank Yahoo's

Alles wat niet om lief te hebben?

Hoewel deze nieuwe statistieken zijn zichtbaar van de meerderheid van de tijd, in een paar markten was ik in staat om te gerangschikt pagina's zonder Citation Flow of Trust Flow waarden te vinden. Dit waren voornamelijk obscure pagina's uit mega sites als Amazon, Pinterest of YouTube. Maar in elk geval, door de herziening van de Citation en Trust Flow waarden die beschikbaar waren, was ik nog steeds in staat om een ​​goede graadmeter van de concurrentie te krijgen.

Dus, waar komen deze nieuwe statistieken passen in?

Om Citation Flow en Trust Flow in actie te zien, gewoon het openstellen van de concurrentie SEO module voor een keyword van de rente en de resultaten te genereren.

(En vergeet niet, met de "Add URL Custom" u kunt toevoegen uw eigen websites ter vergelijking)

Hier is het bovenstaande voorbeeld weer, maar met de nieuwe statistieken tonen (let op de nieuwe 'CF "en" TF "kolommen).

(Klik boven de afbeelding voor een grotere screenshot te zien)

Extra Awesomeness # 1 - Citation Flow in Gedetailleerde Backlink Report

Naast de integratie van Citation Flow in de SEO Competition Matrix, onze gedetailleerde link terug analyserapport (waarmee je spion op uw concurrenten en zien waar al hun hoog vermogen links zijn afkomstig van) nu ook gevoed door de Citation Flow metrische.

De link terug analyse geeft een uitgebreide samenvatting van zowel de koppeling gezag en anchor tekst. Hier is een voorbeeld:

Dus, kun je eindelijk een SEO Blauwdruk van de link-netwerk van uw concurrenten, gebaseerd op DAGELIJKSE UPDATE gezag data!

Extra Awesomeness # 2 - Link Autoriteit Visualisatie Grafieken

Naast het leveren van Citation Flow en Trust Flow als getallen, Majestic SEO bieden ook een grote visualisatie grafiek die plots een locaties HELE koppeling profiel op een grafiek met Citation Flow vs Trust Flow en kleurdichtheid voor link frequentie.

Hier zijn drie voorbeelden, populaire autofabrikanten.

Hyundai

Audi

Toyota

Deze zijn geweldig om te zien, in één oogopslag, hoe zwak of sterke band-netwerk van een concurrent is.

U kunt deze visualisatie grafieken door simpelweg te klikken op de Citation Flow of Trust Flow nummers in de SEO Competition module.

Nu is het jouw beurt: Check out hoe uw sites uit te voeren ...

Als u al moeite om rankings te krijgen (omdat u vermoedt dat u een zoekwoord dat is te zwaar hebt gekozen) ... en vinden het moeilijk te zien waarom ...

... Of u zou graag willen weten echt hoe ver achter of voor u van uw concurrenten in het bouwen van gezag en vertrouwen, dan is het openstellen van de markt Samurai SEO Competition Module en neem een ​​kijkje nu.

(Vergeet niet: U zult moeten updaten naar de nieuwste versie eerste om deze nieuwe gegevens te zien.)

Uit alle Noble Samurai team, wij wensen u een zeer prettige kerstdagen en veilige vakantie seizoen!

Cheers,

Ben

PS - Als u de update wilt, delen de liefde door te klikken op de "Like" knop hierboven!

PPS - Stay tuned in 2013 - twee game changers komen :-)

Noble heeft 6 post (s) geschreven voor Noble Samurai

97 Reacties op "Sommige Free Christmas Cheer ..."

 1. Wow! Vrolijke Kerstmis aan jullie ook!
  Ik heb de laatste tijd na te denken over de "echte" betekenis van Page Rank tegenwoordig, en ik duidelijk zien waarom je denkt dat het gaat om snel ergens sterven.

  Daarnaast werd ik echt hard werken om mijn website te verbeteren, maar anders dan SE Verkeer PR was niet echt helpen helemaal. Die 2 nieuwe functies laten ons om dit te controleren op een dagelijkse basis (ook al dagelijks is te veel, maar op zijn minst op een wekelijkse of maandelijkse basis) en controleren waar we op weg met onze inspanningen.

  Hou van hoe u de software voortdurend bijgewerkt te houden. Stop niet doen!

  Op
  Tom antwoordde:

  Opnieuw Noble Samurai is hun klanten op de eerste plaats. Er zijn niet veel producten die u kunt kopen die bieden zo veel meer voor uw geld dan Noble Samurai. Ik haven `t veel gedaan met een van mijn websites voor enige tijd, maar in de afgelopen weken heb ik, en al het gebruik van uw informatie die ik heb nu twee trefwoorden in de top tien op Google. Veel dank Tom, UK

 2. Al deze toeters en bellen klinkt goed.
  Maar hebben we nodig om in te schrijven op majesticseo om die gegevens in de markt samurai te krijgen?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Geen behoefte aan een afzonderlijk abonnement of een vergoeding, Sam, deze nieuwe statistieken zijn onderdeel van onze overeenkomst met Majestic SEO! ^ BMS

  Op
  Don antwoordde:

  Dat is een reden waarom jullie zo populair zijn! Ga zo door! Ik hou gewoon van de Samurai!

  Op
  Anthony Goodley antwoordde:

  Met Market Samurai met inbegrip van deze waardevolle en nuttige gegevens van Majestic SEO maakt Market Samurai nog nuttiger dan voorheen en een nog grotere waarde. Hartelijk dank voor deze update.

 3. Het is geweldig om deze betrouwbare statistieken ingebouwd in Market Samurai te zien! Ik stopte met behulp van MS vorig jaar, maar de grote verbeteringen hebben me terug te keren. MS is geworden (opnieuw) een van de favoriete instrumenten voor concurrentie onderzoek, rang tracking en nog veel meer.

 4. Woah! Dit is enorm. Sinds Citation stroom kwam een ​​paar maanden geleden, heb ik altijd stiekem gedroomd dat het zou uiteindelijk komen naar Market Samurai.

  Nu heb je het gedaan. Dit is ongelooflijk.

  Hartelijk dank voor uw enorme inspanningen op deze geweldige software.

  Keep it up, mensen.

 5. Ik ben het met je mening dat Google heeft absoluut niet de intentie om te blijven weergeven van de pagerank. Het is gewoon een kwestie van tijd wanneer het gaat poef!

  Vooruitblikkend naar deze nieuwe functies op Market Samurai te gebruiken. Bedankt voor de updates!

  Rk

 6. MS komt terug naar een van de beste tools te worden die er zijn! Echter, zouden we nog steeds graag zien Moz de domeinnaam autoriteit meegewogen in!

 7. 7
  Op 20 december 2012 om 09:29
  Pablom zei:

  Im stoned! Awesome-update! Thanks Cyber ​​Kerstman!

 8. Uitstekende Gift .... Ik hou van deze nieuwe functie! Nogmaals, dank u Markt Samurai Team! Ik wens u een vrolijk kerstfeest en voorspoedig Nieuwjaar. :-)

 9. Wow, dat is fantastisch. Ik moet een dag om echt te ziften door middel van deze software. Jullie zijn geweldig!

 10. Mooi geschreven, informatief bericht. Dankzij een stelletje.
  Ik denk altijd dat Noble Samurai is een geweldig programma voor een fatsoenlijke (klein) geldbedrag. Waardeer het onderzoek en de ontwikkeling die je ook in het zet.

 11. Jullie werkelijk rock!

  CF en TF zijn echt awseome. Goed gedaan jongens

 12. Bedankt voor die nuttig kerstcadeau! :) Heeft CF en TF factoren worden gecontroleerd op URL-niveau of sub / hoofddomein?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Pawel - de CF / TF metrics toepassing op de URL van de pagina in kwestie. Hier is een Knowledge Base-artikel met een paar meer details. ^ BMS

 13. Bedankt voor deze krachtige kerstcadeaus!
  Je bent geweldig ;-)
  Ik wens u een vrolijk kerstfeest en een Hapyy Nieuwjaar.
  Katia

 14. Goed werk, jongens. Goed om te zien dat je de ontwikkeling van de functie continu.

 15. Oh dit is geweldig, twee nieuwe statistieken die MS weer zal zetten op de voorgrond van SEO tools beschikbaar voor ons vandaag.

 16. Het is geweldig dat Majestic en Samurai komen met hun eigen vertrouwen en rang factoren.

  Google lijkt te nemen van hun gegevens achter gesloten deuren die nuttig zijn voor SEO kunnen zijn. Hoe meer bedrijven zoals Noble Samurai en Majestic kunnen beschikbare gegevens om te zetten in bruikbare instrumenten des te waardevoller ze worden aan die van ons in de industrie.

  Bedankt, zet het geweldige werk!

 17. Goed gedaan!

  Mijn werkgever betaalt voor Majestic SEO, maar met deze gegevens gebouwd binnen MS als dit zal me helpen veel :)

 18. Prachtig programma dat levert en meer dan levert. Jongens hebben een geweldige kerst en een voorspoedig Nieuwjaar

 19. Wow, ik ben verrast. bedankt voor deze extra traktaties.

  Vrolijk kerstfeest

  Luffy

 20. 20

  Hartelijk dank voor dit geschenk. Hoe te Citation Flow Analysis (zoals tweede foto) lopen?

 21. Bedankt voor deze geweldige nieuwe functie jongens! PageRank is niet de grootste concurrentie metrische te gebruiken en CF en TF bruikbare aanvullende gegevens.

  En nog een kerstcadeau: tot vandaag, ik eigenlijk nooit gerealiseerd dat u een gedetailleerde link terug analyse rapport in Market Samurai kon bekijken! Ik heb nooit kwam met het idee voor om op de kleine pijl naast een website in het SEO competitie module (oeps). Ik heb altijd gebruikt andere programma's terug te halen koppeling informatie, maar het is zo leuk om te ontdekken dat dit is eigenlijk ook beschikbaar in Market Samurai!

  Op
  Frank Janssen antwoordde:

  Ik was niet bewust van de link terug gedetailleerd verslag geen van beide. We moeten richten "inch breed, mijl diep" (geleerd van Jim Cockrum)

  Ik probeerde erachter te komen hoe het rapport krijgen, maar je het uitgelegd: klik op het pijltje achter de URL

  bedankt
  Openhartig

 22. Ik ben onder de indruk op zijn zachtst gezegd! Thanks en Merry Christmas !!!

  David

 23. Hi Ben!

  Heel erg bedankt voor deze geweldige nieuws! Ik zal updaten MS vanavond in een half pauze van FIFA 13 op de Xbox:;) (door de manier waarop Wie zou willen spelen Voeg me "oelpeace"?).

  Anyways ... Ik wens u een vrolijk Kerstmis tijd en en prachtige hoge ranking nieuw jaar !!!

  Gejuich van mistig Hamburg!
  K.

 24. Ik gebruik Market Samurai voor een paar maanden nu en ik ben verliefd geworden op deze software. In feite is de SEO wedstrijd module is degene die ik hou van het gebruik van de meest zodra ik een groep van potentiële zoekwoorden te vinden. Bedankt voor het houden van dingen op de hoogte!

 25. Die niet gelooft in Santa nu? :)

  Dit zijn gewoon geweldig nieuwe metrics.

  Merry Xmas jongens en dank u voor het begin van de gift !!

  -Terry

 26. MS is nog steeds met behulp bing voor page rank factoren? en zoekresultaten en niet google?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Lloyd - Bing wordt gebruikt (uit noodzaak) voor slechts een paar concurrentie factoren, geen verkeer of ranking - dat is altijd afkomstig van Google.
  En als je een kijkje kunt nemen bij onze vorige blog post , zult u vinden we hebben gebracht in een aantal nieuwe competitie metrics Keyword Research zo goed! ^ BMS

 27. Hey guys,

  Dat is een geweldige job ... Ik geloof dat ik zal echt genieten van die nieuwe gegevens! Werk in uitvoering ... :)

 28. Bedankt jongens

  Terwijl de grote G is druk bezig met het leven moeilijker voor SEO's - je het terugbrengen van de balans. G wegneemt trends voor websites - en u brengen CF en TF - die echt zijn nuttige hulpmiddelen.

  Ik wed dat G houdt ya echt voor het - nu dat ze alleen lijken te geven over de winst.

 29. Je hebt gelijk. Er is niets niet om lief te hebben. Dit is een geweldige aanvulling op een reeds geweldig hulpmiddel.

 30. Ik hou van dit en vroeg me af wanneer het MS zou komen. Gonna behoefte aan nieuwe trainingsvideo's denk ik, vooral voor dit. Ik heb voor een, zou graag zien hoe die factoren verhogen voor je eigen site. :)

 31. Wow, ik ben zeer onder de indruk om te zien al de veranderingen, waardevolle addons. MS, maakt het onderzoek echt een plesure:]

  Bedankt en gejuich 2012 vieringen voor iedereen,
  CA

 32. PR heeft niet bedroeg iets voor een lange tijd nu. Als een PR 1 site nummer 1 en een PR 6 site kan zijn is op nummer 8 iedereen moet begrijpen dat PR betekent weinig tot niets dus geen verrassing dat het weg zal gaan.

 33. Ziet er goed uit, zal ik het uit te proberen! Voor u een vrolijk kerstfeest ook, uit regenachtige Holland!

 34. Dit is geweldig spul. We zijn allemaal proberen om ons hoofd boven water te houden en het helpen van onze klanten te begrijpen wat er gedaan moet worden en waarom het zo lang te verhogen of hun rankings te behouden neemt.

  Weet niet wat we zouden doen zonder de hulp van Market Samurai.

  Weer en dank genieten van een geweldige en vrolijke vakantieseizoen.

 35. Zeer goede eigenschappen, je bent geweldig jongens! Dankjewel :)

 36. Dank jullie. Zoals altijd je extraordianry waarde ter tafel te brengen en elke kleine incrementele verbetering Market Samurai maakt mijn werk een beetje minder ingewikkeld.

 37. Dit is een bizar geweldig Update! MS gewoon steeds beter en beter, ondanks alle Google updates. Dit is echt de beste zoekwoorden, de concurrentie, en uitgebreide analyse-instrument op het net.

  Bedankt en Vrolijke Kerstmis aan u!

 38. Fijne feestdagen inderdaad, ik blog over de markt samurai op een regelmatige basis. Deze twee nieuwe statistieken die jullie hebben geïnstalleerd zijn zeker gaan waardevol.

  Als professionele, Calgary Internet marketeer. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om het maximaliseren van mijn backlinks en dit zal zeker vertel me wat er aan de hand met mijn concurrentie. Als goed, zoals mijn eigen linkstructuur.

 39. 39
  Op 21 december 2012 om 01:32
  Freddie zei:

  Ik ben een geregistreerd lid van de Samurai. Moet ik download de gratis Xmas aanbieding of wordt deze automatisch toegevoegd aan mijn pakket?

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Freddie - het is een deel van de software en zal (of al) komen door met uw gebruikelijke update-proces. Niets toe te voegen of klik! Zoals altijd als u problemen of specifieke quesitons, hebben contact support en zullen we het uitzoeken ... ^ BMS

 40. WOW Kerstmis is al gekomen is gewoon geweldig. Heel erg bedankt. Gezien het feit dat er geen maandelijkse kosten voor het gebruik van deze software is echt ongelooflijk

  Liefde Market Samurai en liefde jullie voor uw steun en toewijding aan de software.

  Hebben een grote Crimbo

  Danny

 41. 41
  Op 21 december 2012 om 01:59
  simon1066 zei:

  Klikken op ofwel de CF of TF-waarde neemt u mee naar Majestic Site Explorer pagina, waar de CF en TF waarden afwijken van MS. Ik weet zeker dat er een verklaring voor dit, maar ik zou nog steeds geïnteresseerd om te weten waarom zijn.

 42. Wow! Een kerstcadeau en geen dag te vroeg! Dank u voor het houden ons op de hoogte van alle veranderingen in online marketing. Jullie zijn geweldig!

 43. Uitstekende eigenschappen! Ik kan niet wachten om ze uit te proberen. Het team van nobele samoerai zijn fantastisch. Vooruitblikkend naar de 2 spel verandert volgend jaar. Vrolijk Kerstfeest!

 44. Dit zal mij redden enorme hoeveelheid uren per maand te analyseren backlinks van mijn concurrenten. Ik hoef niet meer te openen majestueuze seo om te zoeken naar CF / TF. Dank u Markt Samurai, wat een geweldige kerst cadeau!

  Vooruitblikkend naar de nieuwe updates over 2013!

  Met vriendelijke groet,
  John

 45. Ik ben onder de indruk van hoe je voortdurend maken een groot programma nog groter. Je blijft gewoon het toevoegen van waarde en meer waarde. Inkoop Market Samurai is een van de beste aankopen die ik ooit heb gemaakt.

 46. 46

  Op dit moment, het doorklikken van de CF en TF kolommen toont de Majestic pagina voor het hele domein analyse doelwit, niet de specifieke pagina. Met andere woorden, als ik kijk naar de top resultaat voor een zoekwoord dat is bezet door Amazon, het citaat stroom en het vertrouwen stroming in Market Samurai weerspiegelen die pagina, maar als je op het pijltje klikken om naar Majestic, krijg je het citaat stromen en vertrouwen flow voor Amazon.com.

  Gelukkig kunt u nog steeds toegang tot Majestic overzichtspagina voor de eigenlijke url door te klikken MS 'BLP kolom. Het overzicht omvat CF en TF.

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Andre en Simon1066 - sorry over dat, het was een beetje een vergissing, die in het volgende kleine update moet worden vastgesteld! ^ BMS

 47. Happy Holidays voor u, jongens en meisjes bij NobleSamurai!

  Dank u voor de prachtige geschenk inderdaad!

  Ik heb net ontslagen van de gloednieuwe, net gedownloade versie van het MS (0.92.37) naar de nieuwe statistieken aan het werk zien.

  Ze doen tonen de nummers, maar niet voor alle projecten / zoekwoorden, voor sommige projecten / sleutelwoorden de kolom zijn leeg.

  Kunt u helpen om uit te leggen wat kan het probleem met de spaties zijn?

  Alvast bedankt,
  -AW

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Alex - zoals Ben uitgelegd in de blog hierboven (de paragraaf "? Alles wat niet om lief te hebben ') kan er een paar lege plekken hier en daar te zijn. Majestic SEO's index is enorm, maar zelfs zij kunnen niet helemaal elke laatste hoek van het web te bereiken (nog) niet.

  Dit is iets dat alleen zal verbeteren - zoals in, steeds minder frequent - tijd echter. ^ BMS

 48. 48
  Op 21 december 2012 om 03:43
  Stuart zei:

  Meer toeters en bellen dan Santa's slee ... Thanks ..

 49. Groot-update en een veilige kerst voor jullie allemaal jongens.

 50. 50
  Op 21 december 2012 om 04:08
  markly zei:

  Goed gedaan :)

 51. 51
  Op 21 december 2012 om 04:29
  Chrisp zei:

  Elke gedachten over het toevoegen van een aanpasbare Lokale filter om de SEO Competition Matrix?

  Het zou geweldig om een ​​zoeklocatie (vergelijkbaar met wat is momenteel beschikbaar in de Google Search) in te stellen bij het genereren van de eerste pagina resultaten in de competitie matrix.

  Deze locatie filter kan zelfs worden ingesteld op projectniveau. Voor mij, zou een functie als deze absoluut ongelooflijk zijn.

  Bedankt!

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Interessant idee, Chris - kan ik stel voor dat je ook dit bericht aan onze Feature Requests forum ook? We hebben vaak meer ideeën dan hebben we tijd om toch uit te voeren, maar als genoeg mensen zien en stem op uw suggestie zullen we zeker naar kijken! ^ BMS

 52. Wow!

  Vrolijke Kerstmis aan u allen, ook!

  Het is kleine dingen zoals dit dat wij trouw zijn aan Market Samurai en terugkomen voor meer houden!

  Niemand die er klopt Market Samurai voor kwaliteit en klantenservice! NIEMAND !!!

  Bedankt voor deze twee nieuwe kleine prezzies!

  Ron

 53. Happy Holidays en bedankt jongens !! Kerst kwam vroeg dankzij jullie. Bedankt voor de extra goodies in mijn SEO Stocking !!!

 54. Hi,

  Dank u voor de nieuwe functies. Ik was rond te klikken om ze te bekijken en ik kan de link terug analyse rapport dat u te laten zien in de afbeelding niet vinden. Als ik klik op "backlinks" tab in Majestic, krijg ik een ander uitziend rapport. Waar moet ik naar de ene voorstelling vinden?

  Heel erg bedankt,
  Julia

  Op
  Noble Samurai antwoordde:

  Hi Julia - klik gewoon op de kleine driehoekje om het openstellen van de toolkit - hier is een screenshot die kunnen helpen: http://goo.gl/D9Fva ^ BMS

 55. Vrolijke Kerstmis aan iedereen bij Noble Samurai.
  Uitstekende nieuwe toevoeging aan MS en ALS.
  Thanks,
  Openhartig

 56. man Dit is geweldig nieuws! Dankjewel! Bespaart me klikken in Majestic nu handmatig. Dit is echt een goed moment. Maakt me erg blij te hebben geïnvesteerd in MSAM :)

  Proost

 57. Bedankt voor de vroege kerst Pressies jongens.

  Ik hoop dat jullie allemaal bij Market Samurai hebben een fantastisch feestelijke seizoen. Hier is tot een jaar van overvloed in 2013 (als we door middel van vandaag [21/12/12], dat is :) )

  Warmste Groeten
  Elly

 58. Prettige Kerstdagen en bedankt voor deze fantastische tool.
  Het bespaart me een hoop tijd en moeite. Dankjewel. Grazyna

 59. Hi! Dit is een grote update! In combinatie met de PDF-rapporten die ik krijg nu dat ik een upgrade Ik ben een happy camper. Heel erg bedankt.

 60. Ik denk dat Google is moe te maken PR meer accurated.

 61. 61
  Op 21 december 2012 om 09:08
  Terence Blackburn sade:

  Wicked. Jag hämtar uppgraderingen som vi talar (eller när jag skriver, oavsett ...).

 62. WOW Merry Christmas Guys och tack för att hålla oss "inför game'Market Samurai är ett fantastiskt verktyg och det håller bara få bättre - Ha en bra juluppehållet och en fantastisk 2013

 63. Sheesh, jag trodde att vi hade sett det hela och du går och våren här på oss. Stora Xmas närvarande. Tack så mycket och har en stor.

  Proost.

 64. 64

  Bara ett konstaterande - i ditt exempel för "återuppta råd", Forbes på no.1 har mycket lägre poäng på CF och TF än de andra.
  Jag vet att man inte kan förlita sig på just dessa två poäng, men ändå ...
  Eventuella kommentarer?

 65. 65

  Kan inte vänta med att prova detta. Samurai har varit långsam idag av någon anledning.

 66. Tack killar,

  En mycket Noble Chistmas gåva från Samurai faktiskt.

  Ha en bra jul och nyår

  JB

 67. Jag funderar på att prova ut detta.

 68. Alleen de kerstcadeau ik wachtte op!
  . ____
  . .- '+' "-. __, ___,
  . /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  /.'.'A_'* .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . / .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . / - ... .- '\ (- | __ | _ | _ | _,,
  .\ (--|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||"|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /
  - ... .- '\ (- | __ | _ | _ | _,,

  . / \ _ | | (_) || (_ | (_ | \ // _)
  . `-., ____, .- '/

  Om de hele hardwerkende Samurai team!

 69. 69
  Op 21 december 2012 om 20:01
  gms247 zei:

  dit is gewoon te groot om waar te zijn :) !! proost

 70. 70

  Ik heb dit liep alleen op een paar KWS en wikipedia en about.com kwam binnen met een aantal lage #s.

 71. 71

  Op de top van de competitie, waar MS hoort, geweldige aanvulling op wat er al een geweldige troef in SEO.

  Goed gedaan.

  Happy Christmas en een Gelukkig Nieuwjaar.

 72. jullie rocken, bedankt voor deze speciale gave :)

 73. Dus ik vraag me af, met alle informatie die nobele samoerai is het trekken van Majestic SEO zou je raden we de aanschaf van een Majestic Seo pakket van een soort of de gegevens die we worden geleverd via onze gratis account genoeg, evenals blikje je misschien wel een post of een video van wat voor soort backlinks zijn de meest krachtige enen en hoe ze te vinden.

  Uit de informatie die ik heb, .gov and.edu, zijn de beste soort banden te hebben, maar horen graag van de autoriteit.

 74. Bedankt jongens! Dit is een grote write-up en een geweldige aanvulling op de software.

  Fijne vakantie!

 75. Thanks Kerstman !!! Dit is een grote gift !!

 76. Wow, dit is het begrijpen van uw zoekwoorden om een ​​geheel nieuw niveau. Bedankt voor de geweldige kerstcadeau.

 77. goed gedaan! grote werk jongens

 78. Incredible cadeau! Thanks teveel.

  Kan niet wachten om dit te krijgen in actie. Je hebt jezelf overtroffen zoals gewoonlijk.

  Best om u en de uwen door middel van dit seizoen. Ik heb het te druk te krijgen en sturen sommige mensen je weg ...

 79. Wat een geweldig cadeau!
  Bedankt jongens!
  Geweldige toevoeging aan onze gereedschappen kit!

 80. Nogmaals bedankt MS voor het leveren van dergelijke nuttige informatie. Ik weet zeker dat ik spreek voor iedereen door te zeggen hoeveel uw hulp en expertise wordt gewaardeerd.

 81. Goed gedaan!
  Bedankt jongens!

 82. HET LEUK VINDEN!

 83. Het is geweldig om de nieuwe statistieken te zien; Zal hen goed te benutten komen 2013.

 84. Ik wilde zeggen een grote kerst dank aan iedereen bij Market Samurai.

  Ik ben nog steeds aan de slag met alles op het gebied van SEO en zelfs het gebruik van Market Samurai om het grootste potentieel maar de resouces beschikbare en consistente updates betekenen dat er zijn geen excuses voor mij niet om te leren!

  Zeer geïnteresseerd om te zien of PR gaat om de honden ook. Zou een leuke afwisseling van de manier waarop dingen zijn al zo lang en maakt de dingen een stuk dynamischer als het gaat om het beoordelen van concurrentie.

 85. Zijn met behulp van Market Samurai in een tijdje en de tool is echt geweldig!