Spotlight på intäktsgenerering

Dela Button

Oavsett antalet besökare din webbplats får, om du inte kan konvertera besökare till kunder, all din tid och ansträngning går till spillo.

Så idag vi vrida strålkastarljuset på Market Samurai s monetarise modul för att titta på några av de bästa och mest effektiva metoderna för att generera kassaflöde från besökare.

Hur att hitta produkter & Bedöm Marknad viabilitet

Det första steget är att testa en marknad för att se till att det är värt att sträva.

Denna video kommer att ta dig från ruta ett - skingra några vanliga myter kring marknaden livskraft, och vägleda dig genom processen att hitta produkter.

Hur man skriver en övertygande annons i minuter

Nästa du behöver för att marknadsföra din produkt till dina besökare.

Skriva effektiva försäljning kopia brukade vara svårt - men inte längre. I den här videon, tar Brent dig steg för steg genom att skapa en övertygande annons för din produkt.

Hur att publicera en annons till din webbplats

Naturligtvis när du har hittat en produkt och skapat din annons, du behöver för att få den annonsen framför dina kunder.

I den här videon Anthony kommer att visa dig allt du behöver veta för att publicera din annons på din blogg, med hjälp av Market Samurai.

Nyckeln till Market viabilitet

När du har sett dessa filmer kommer du att ha alla verktyg du behöver för att finna hållbara marknader - en enorm milstolpe för alla internet marknadsförare.

Det är dags att starta upp Market Samurai och sätt igång!

Market Samurai s Monetarise modul är en del av den fullständiga versionen av Market Samurai. Om du inte har köpt Market Samurai, och du vill ha tillgång till Monetarisemodulen, klicka här för att köpa nu.

Alex
PS - Nästa vecka kommer vi att vända strålkastarljuset på Publicera Content Module.