Webbplatsoptimering: Första Link Prioritet

Dela Button

Idag vill jag visa dig ett enkelt sätt att lösa ett gemensamt problem som orsakar många webbplatser för att misslyckas med att rangordna så bra som de borde.

Problemet är att webbutvecklare är omedvetna om att principen om First Link Prioritet. Den dåliga nyheten är att många webbplatser, särskilt de med ett stort antal sidor, inte får den ranking som de borde eftersom de inte hanterar första länken prioritet ordentligt.

Den goda nyheten är att när du är medveten om problemet, är det väldigt lätt att fixa och undvika i framtiden.

Första Link Prioritering uppstår när Google tittar på en webbsida och analyserar sina utgående länkar.

Den första länken Prioritet regeln föreskrivs att när en sida länkar mer än en gång till samma mål sidan, kommer Google helt ignorera alla länkar efter den första, ofta med negativa SEO konsekvenser.

Ta en titt på detta exempel diagrammet nedan.

Första Link Prioritet

I vårt exempel, Page A länkar till Sida B två gånger. Den första länken är en grafisk länk, (i detta fall en banner bilden överst på sidan), medan den andra länken är i navigeringsfältet och är ett sökord rik koppling med optimerad ankare text.

Den andra länken är placerade där för SEO värde, och är vad vi vill att Google ska se, (ankaret text i länken dragit slutsatsen mening) kommer dock Google helt ignorera det. Istället Google ser bara den grafiska länken (som inte innehåller ankare text). Nyckelordet rika länken är av något värde :-(

(Och nej, för den nyfikne, sätta "Alt" tag på bildlänk kommer inte att fungera som ett substitut för att förankra texten).

Resultatet är att målsidan får Rank "juice" skickas till den, men inte förankra text relevans, vilket är en värdefull källa till optimering, så ranking lider.

Nu, vid denna tidpunkt, bör jag klargöra att när Google utvärderar länkar som pekar till en sida, kommer det att räkna länkar från någon sida i sitt index, både länkar från andra sidor på din webbplats (interna länkar) och länkar från sidor runt Internet på stora (externa länkar).

Länkarna du får från runt på Internet är ofta svårare att kontrollera och i de flesta fall inte upprepa på en sida (så första länken prioritet inte blir ett problem). Men, det är faktiskt mycket vanligt inom en webbsida för att länka till ett mål sida två gånger, så generellt, First Link prioriterade problem uppstår inom din webbplats. Detta är bra, eftersom interna länkar struktur är ganska lätt att kontrollera.

Denna video visar två mycket vanliga exempel på sajter som bryter den första länken prioritet; och hur man använder en gratis FireFox plugin för att identifiera problemet. Lösa detta problem är förvånansvärt enkelt, och det finns flera sätt du kan gå om det.

I videon nedan jag kommer att ta dig igenom två steg för att eliminera First Link Prioriterade frågor:

1. Identifiera sidor med frågan

2. Tillämpning av enkla fix

YouTube Preview Image

Om du vill använda enkel kod mallar videon nämner, kan du hitta dem här:

Första Link Prioriterade Mallar (Personligen använder jag bara den första metoden, men Aaron, ville vår CSS guru att visa upp och ge ett par alternativ. För tekniska läsare, .htaccess omdirigeringar kan också göra jobbet)

Genom att bli bekant med First Link Prioritet och genomföra den enkla lösningen över dina webbplatser kan du eventuellt dra nytta av en stor del av tidigare outnyttjad SEO värde.

Skål, Ben

PS För att ge lämplig kredit, jag inte upptäcker detta, men lärde sig från Gudfadern av SEO, Leslie Rohde

PPS Ja, jag är en nörd, men fastställande detta problem är normalt mycket enkelt. Vi har sett stora vinster på hemsidan eller tema sökord. Föreställ dig en 1000 sida webbplats där varje sida på webbplatsen länkar till hemmet med hjälp av en banderoll. Det är 1000 delvis bortkastade länkar som kan fästas med en enkel mall uppdatering. Om du har en stor plats och kan se första länken prioriterade problem, genomföra en fix, låt platsåter index och släpp mig en anteckning i kommentarerna att låta mig veta hur du gick, hej?

Post Update - lite om Word Press och First Link Prioritet.

Det har varit ett antal frågor i kommentarerna om Word Press, och samtidigt som jag inte är en WP specialist, jag försöker att ge en hög nivå svar. Den frågor gruppen i två allmänna kategorier:

a) Hur Word Press hanterar First Link Prioritet?
Svaret är i allmänhet det gör ett ganska bra jobb. Det hela handlar om den tema du använder, så jag kan inte ge ett hårt och snabbt svar. Om vi ​​antar det gemensamma FLP problem där varje sida på en webbplats länkar hem med bara en bild (t.ex. en logotyp), de flesta av de WP teman jag utcheckad användning en textbaserad länk inuti en h1 som är den första länken på sidan och länka tillbaka till startsidan med den här länken. Till exempel ser på den här sidan , vilket är en undersida av en demo blogg med standardWordPress 2010 tema. Om du kör analysen i videon (t.ex. inaktivera CSS), kommer du att se länken till hemmet är på sökordet "Twenty Ten", inte på den header image. Om "Twenty Ten" ersattes i WP admin med "Hemsida sökordsfras" eller "Homesökordsfras & Business Name" (en utspädd version), skulle du vara inställd på att gå.

Vissa tredje part teman kan använda grafik ensam att länka hem men du vanligtvis inte skulle genomföra dessa typer av teman om du inte vet några HTML ändå. I båda fallen visar videon hur platsen problemet ganska snabbt, så förhoppningsvis har jag gjort en rimlig jobb och kan du nu vet om problemet finns på en plats för din.

b) Hur fixar jag min Wordpress webbplats om jag identifiera att det inte är rätt inställd?
Om du anlitar en utvecklare, uppenbarligen bara hänvisa dem tillbaka till detta inlägg för att se de tekniker som kan tillämpas, och om du är en "gör det själv-er", det finns massor av online-guider till att anpassa wordpress mallar .

Ben har skrivit 10 inlägg (er) för Noble Samurai

75 Responses to "Webbplatsoptimering: First Link Priority"

 1. Bra video! Men du kanske vill dubbelkolla namnet, jag är nästan possitve dess Leslie Rohde. Du har det rätt i sidan texten, men fel i videon ;)

  Annat än att, aweseome info!


  Noble Samurai svarade:

  Tack Chris.

  Jag skulle försöka att säga att det var de videoredigerare, men ni kanske har märkt hans namn är inte det enda jag stavat felaktigt (mina grammatiska fel har rumpan av några skämt runt här ...).

  Japp, korrekt stavning är Leslie Rhode, den här killen: http://www.leslierohde.com/

  (Någon väl respekterad i Samurai världen).

  Skål

  Ben

 2. Efter att ha läst detta inlägg Jag har en fråga att ställa. Är du medveten om att "A" tagg har en titel attribut som passerar ungefär samma "värde" som någon ankare text gör?


  Noble Samurai svarade:

  Hey Rakebum

  Tack för flisning i.

  Varning - det kan bli lite teknisk för folk som börjar ut (men det är intressant, så läs tillsammans).

  För det första, alla länkar, förutsatt att de är inte "nej-följt" pass myndighet (eller makt eller "juice" eller vad man nu vill kalla det) till deras mål sidan.

  Men vill du också relevans, vilket är där ankare text kommer in. Om du SEO'ing för "Blue Golfbollar", kommer du att göra bättre om en del av dina länkar innehåller ankare text "Blå Golfbollar" .

  Nu (och jag vet att detta inte är vad du föreslår), har en hel del folk försökt med "alt" eller "title" attribut på en bild för att slippa manipulera format deras länkar. Jag skulle hävda bestämt att detta inte fungerar.

  Men du är rätt, kan du tilldela titeln attribut till en länk. Jag har inte försökt att använda detta som en proxy eller ersättning för vanliga Anchor text. Jag skulle ha antagit att det inte skulle vara effektiv, och det är inte så jag gör mitt arbete, men jag har varit fel massor av gånger tidigare (med risk för att starta en verklig debatt, kan jag till och med erkänna att jag brukade bry sig om att räkna sökord densitet).

  Är detta något du har hittat själv eller kan du peka mig till någon form av fallstudie som visar att det är en rimlig ersättning? Jag skulle älska att ta en titt.

  Tack,

  Ben

 3. Trevlig artikel, jag kan inte vänta för att se videon.
  Jeremiah Allens senaste blogginlägg ... Hej världen!


  Noble Samurai svarade:

  Hi Jeremia

  Tydligen fanns det några tekniska frågor när det först gick till luft - Jag antar att du har kunnat komma tillbaka och se videon nu?

  Skål

  Ben

 4. Hey Toker - var är videon?
  Mal's förra blogg inlägg ... 365 Sketches


  Ben Stickland svarade:

  Hey Mal

  Ledsen för det - kan du se den nu?

  Skål

  Ben

 5. Stora grejer Ben! Jag visste redan om detta personligen, men för dem där ute förvirrad om länkstruktur, är detta ett bra inlägg.

  Jag ska se till att hänvisa några av mina vänner att läsa vad du har att säga också :) Återigen tack så mycket!

 6. var är videon?


  Alex Green svarade:

  Vi hade en kort server avbrott från trafiken på detta blogginlägg, men videon verkar vara där nu.

 7. 7

  Wow vad en utmärkt artikel som alltid! Jag har bokmärkt denna sida på min iPhone. Så fort jag vaknar i morgon kommer att följa denna guide för att åtgärda problemet som jag före bara satsa på min hemsida.

  Tack så mycket för den här artikeln.

 8. Tack så mycket, det är ett bra tips och jag aldrig hört talas om det förut. Jag tror att jag kan vara i trubbel med min "Home" hyperlänk, vilket förmodligen är det första som Google ser ...

 9. Detta är preety intressant, men jag är inte i stånd att se videon och Free Firefox plugin för. Kan du hjälpa mig med dem?
  Pankaj Arya's förra blogginlägg ... Angry bird säsongen-påskägg nu i Ovi butiker


  Ben Stickland svarade:

  Hi Pankaj

  Förhoppningsvis kan du se videon nu.

  Firefox plugin finns här:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Skål

  Ben

 10. Jag gjorde personligen denna specifika misstag på min senaste hemsida. Jag kommer att fixa det ASAP. Tack så mycket för tipset. Jag är en stolt användare av Market Samurai, och är alltid tacksam för de fantastiska resultat!

  Jesse

 11. 11
  Den 14 Apr, 2011 vid 15:55
  Patrick sa:

  Jag tror att du har glömt länken där ;)

 12. Bra artikel, men jag kan inte se videon som du nämnde.

  Är det problem med sidan använder Safari eller ser videon bara inte existerar eller är jag helt blind ??


  Isha av Market Samurai Resources svarade:

  Hi John

  Jag har inte några problem att se videon i min Safari (i Windows XP Professional).

  Det är rätt efter orden, "2. Tillämpa enkla fix ", och direkt ovanför orden," Om du vill använda enkel kod mallar videon nämner ".

  Isha
  Isha of Market Samurai Resources's förra blogginlägg ... Market Samurai I-Depth Ordlista - Keyword Research Module

 13. Tack Ben, riktigt snyggt tweak, tack för att dela. Jag vet att jag kommer att titta på massor av mina (och klient) webbplatser för att kolla upp det.

 14. Hej Ben,

  Detta är en utmärkt utgångspunkt väldigt enkelt gjort - bra gjort !. Det är en av de saker som är lätt att missa i människors iver att länka saker. Även jag som professionell Internet marknadsförare och konsult som hjälper andra att marknadsföra sina företag bättre på nätet ibland missa detta. Tack för påminnelsen ...

 15. Efter en lång lång tid, kommer jag att göra något nytt i SEO. (Jag hörde om det någon tillbaka men aldrig tänkt på rubrikfrågan. Jag är säker på 99% av de webbplatser där ute kan saknas på den här)

  Tack för denna underbara inlägg.
  Ankur's senaste blogginlägg ... Vad jag gjorde för att få aweber klagomål takt om intet

 16. Tack för artikeln Ben.

  Du nämner en video, men av någon underlig anledning kan jag inte se det på sidan.
  Mark @ VideoMarketing's senaste blogginlägg ... Video Marketing för kundlojalitet


  Ben Stickland svarade:

  Hi Mark

  Kan du se det nu? Vi hade en server avbrott eftersom det gick till luft, så några folks hade problem med det (sorry).

  Skål

  Ben


  Mark @ Videomarketing svarade:

  Tack Ben, bra video förklaring ... mycket tydligt

 17. Du har rätt Pankaj, detta är mycket intressant.

  Bryan - Snap Printing

 18. Mycket sant. Rand Fishkin av SEOmoz postat en fallstudie om det här problemet tillbaka i mars 2008 också.
  Wes's senaste blogginlägg ... Super enkelt sätt att hitta dina konkurrenters Top Google Nyckelord


  Ben Stickland svarade:

  Hey Wes

  Det har varit ett känt fenomen för en stund (och säkerligen var inte den första att hitta det) och så skulle jag inte ha skrivit det förutom att jag håller se platser få det fel.

  Jag har varit på konsul samtal med företag som är platser har hade professionell SEO gjort på dem redan och fortfarande finns det problem. Så förhoppningsvis inlägget är en trevlig påminnelse.

  För mig är det en av de första "grundläggande vinner" du kan få när du fixa en befintlig webbplats.

  Skål

  Ben

 19. Tack Ben - du måste stava kolla öppnings titeln på video också (FRIST)! Bra jobbat,

  Mark

  Isbrytare, ELapparater, lära känna dig Spel & Team Evenemang
  Marks senaste blogginlägg ... Circle Tag

 20. Mycket intressant men för dem av oss som inte vet något om koder eller göra den här sortens saker är det någon taht kommer att göra det ute och till vilket pris?


  Ben Stickland svarade:

  Hej Peter

  Förhoppningsvis blogginlägg (och senare användning av Firefox Web Developer Toolbar) gör att du kan se om du har fått problem att oroa sig för.

  Om du har problem och inte har de tekniska färdigheter för att fixa det, då är nästa fråga "ska jag bry?".

  Om du har en webbplats med en rimlig mängd sidor (t.ex. 100+) och det är att generera försäljning via SEO, då japp, det är nog värt ansträngningen.

  Om du just har börjat, så skulle jag säga att göra grunderna först (bygga fler sidor, få fler länkar).

  Om det hjälper, jag räknar med att ta mellan 30 minuter och 3 timmar att fixa på en webbplats (beroende på storlek / komplexitet platsen och om problemet är i enbart eller även rubriker i tvär länkar genom webbplatsen).

  Hoppas detta hjälper,

  Ben

 21. Bra tips tack för att påpeka att det är acommon sak att sätta en länk i bannern trevligt för stora G att förstöra saker nu jag wil gå tillbaka och kontrollera att se vad jag har gjort.

  På liten punkt är öppnings kredit Austra stavningen för First ??? (FRIST!)

  Skål

 22. Är du medveten om en Google Chrome förlängning som åstadkommer detta?


  Ben Stickland svarade:

  Hi Scott

  Jag hade en snabb titt och kunde inte hitta något.

  Jag använder Chrome för de flesta surfa också, men FireFox fortfarande SEO Browser i mina ögon.

  Du kan ta tag i plugin för FireFox här:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Medan du är där, kan du hitta Sök Status plugin praktiskt alltför:
  https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/web-developer/

  Jag använder det mycket, särskilt för kontroll och kopiering ut metataggar.

  Skål

  Ben

  Den
  Ben Stickland svarade:

  Ahh - hittade en Chrome Web Developer stil plugin .
  Hoppas detta hjälper,
  Ben

 23. stort arbete - det är ett bra tips för säker ...

 24. Tack för den här videon detta är något som jag inte visste, men jag kommer nu kontrollera min webbplats över, var god skicka mig tip's såhär är jag angelägen om att lära mig så mycket jag kan om SEO

 25. Ja, det är en av de bästa enkla sätt att få mer juice ur dina "redan gjort" SEO ansträngningar. Jag först visste om det från Rand Fishkin (SEOmoz) men jag kom ut ur den här videon med en fin spets som är webbutvecklare addon. Nice one!

 26. Hej,

  Stor och informativ tips! :)

  Tack för att dela. Kommer att behöva ha detta i åtanke.

  Cheers,
  Allen
  Allen Walker @ Internet Marketing's förra blogginlägg ... Gratis rebrandable eBooks- 22 sätt att förvandla dem till Fat Cash

 27. 27
  Den 17 april 2011 vid 12:36
  Kelvin säger:

  Okay..Installed plugin och funktionshindrade css sedan java, hade en titt på min webbplats och aktiverat tillbaka dem igen. Nu är jag inte kan se Adsense på en webbplats på min Firefox. Den addon gjorde något roligt att min webbläsare. Någon hjälp här?


  Ben Stickland svarade:

  Hey Kelvin

  Bara kolla att JavaScript är igång igen. Jag tycker att en enkel siduppdatering blir CSS igen, men JavaScript förblir avstängd i alla flikar tills du slår på den igen.

  Adsense drivs av JavaScript, så kommer inte att dyka upp förrän Javascript fungerar igen.

  Hoppas detta hjälper

  Ben

 28. Jag sekund som ... .är det en pluggin för Google Chrome
  CarlNFL Utkast 2011's senaste blogginlägg ... 2011 NFL Mock - 2011/04/15


  Ben Stickland svarade:

  Hi Carl

  Jag tog en snabb titt runt och kunde inte hitta någon.

  Jag använder Chrome för min dag till dag surfar eftersom det är enkelt och smart. Med det sagt, jag tror Firefox innehar titeln som "Browser för SEO" eftersom det finns bara så många bra plugins. Det är förmodligen värt din tid att avfyra upp det.

  Skål

  Ben

 29. går denna första länken prioritering tillämpas på wordpress bloggar som sidhuvudet på alla sidor länkar till startsidan?


  Ben Stickland svarade:

  Hi Dottie

  Principen gäller förvisso till bloggar och det skulle bero på ditt tema om First Link Prioritet togs om hand som standard. Jag tog en titt på ett par installationer av 2010 Wordpress tema (standard WP tema) och det såg ut som de gjorde en form av grundtext för bild substitution att ta hand om det automatiskt vilket är trevligt. Om du är intresserad, inaktivera källa på sidan här för att se vad jag menar.

  Med det sagt, jag är inte en WP guru, så jag får en av killarna här som spenderar mycket tid på WP webbplatser för att komma tillbaka med något lite mer definitiv för dig.

  Skål

  Ben

  Den
  Jesse @ bli fosterförälder svarade:

  Så i fix du visar, var kommer HTML snutten gå? någonstans på sidan? och CSS kodavsnitt?
  Jesse @ bli en foster parent's senaste blogginlägg ... "Bi Polar Behavioral Deviant" eller bara Analfabeter Medicinering & amp Educational Advocacy

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hi Jesse

  Tekniskt sett tror jag CSS ska vara i huvudet av en html-dokument, men de webbläsare tolerera att sätta det någonstans (vilket är faktiskt trevligt).

  Så för en en sida fix, bör du kunna sätta CSS inline, men för en sajt bred mall fix är det god ton att använda en extern CSS-fil.

  När det gäller HTML, går den runt felande bildlänk som inte är passerar myndighet korrekt.

  Skål

  Ben

 30. Bra tips - tack. Har precis genomfört den på min hemsida så ser fram emot att se vilka resultat den producerar.

  Men har gjort många förändringar denna månad (som redan producerar bra resultat) tack vare Challenge Plus kursen så det kommer vara svårt att veta vilken som producerar de bästa resultaten.


  Ben Stickland svarade:

  Hey Tania

  Det är ofta fallet med en SEO-kampanj som du gör en mängd olika förändringar, ser du förbättringar och då är det svårt att veta vilka tekniker gjorde den största effekten.

  Exemplet som visas i videon (där varje sida på din webbplats länkar till startsidan med en bild i länken snarare än med ett ankare textbaserad länk) är mycket vanligt. Typiskt tecken på att korrigera detta problem har hjälpt dig är att din hemsida ranking hoppar normalt för ditt mål sökord.

  Håll ett öga på detta och låt mig veta hey?

  Också - lycka till med Challenge Dessutom är Rob ett geni, så du är i goda händer.

 31. 31
  Den 18 april 2011 vid 05:13
  Elangovan kasinathan sa:

  bra innehåll!

 32. Stora lilla tips - Jag förs bara på min iPad hemsida - förmodligen förlorat lite juice utanför vår logotyp jag skulle tro.
  Lachlan @ iPad Accessories's förra blogginlägg ... Grove - Full Coverage Ekologisk iPad 2 Case

 33. så var är videon?
  Joe @ home treadmill's förra blogginlägg ... Livslängd Fitness TR100 Compact Treadmill- Fördelar med Motion hemma

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hi Joe

  Det är märkligt att det inte syns. Det bör vara ungefär två tredjedelar av vägen ner på skärmen. Om inte, klicka här för att titta på den direkt på You Tube.

  Hoppas detta hjälper

  Ben

 34. Tack för att dela denna stora uppgifter. Kommer att genomföra denna strategi direkt.

  Du killar rock:-)
  Mike's förra blogginlägg ... nykomlingar Internet Marketing

 35. Detta är ett bra tips tack (med en enkel fix!). Jag kommer att göra några ändringar i några av mina sajter asap.

 36. Stort, att jag kommer att använda detta för min hemsida asap.

  Hälsningar,
  Marcelo

 37. Hej
  Jag har kort fråga om ditt inlägg.
  Vad händer om min första länken är verkligen en banner (som i ditt exempel), men min första riktiga länken sais bara "Home". Kan det orsaka en skillnad i rankningen? Jag menar "hem" är egentligen inte ett sökord optimerad ankartext ...

  Thx för ditt svar.

  Skål

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hey proteína

  Du har rätt - massor av webbplatser länkar först till deras hemsida med hjälp av sökordet "hem" - om du inte är en global konglomerat säljer "hem" runt om i världen som är en dålig sak för FLP :-)

  B

 38. Tack för heads up och lösningen.

  Är detta CSS metod metoden "bild substitution" som du läste om?

  Jag ska kolla min hemsida och se om jag miste om denna ankare text.
  Keith Davis @ Publiuc tal och presentation Skills's förra blogginlägg ... Håll det för kortare hålla det skarpa

 39. Yall egentligen inte behöver webb Dev plugin, altho dess en bra plugin. Jag får bara Googles verktygsfält, klicka Pagerank väljer view cache och klicka för att visa Google text cache-versionen av sidan.
  Darius Connors's förra blogginlägg ... Tjäna pengar Med Gratis Betal online-undersökningar

 40. 40
  Den 20 april 2011 vid 05:09
  Brian sa:

  Mycket bra tips. Något som lätt kan förbises.

 41. 41
  Den 20 april 2011 vid 06:46
  Sharma sade:

  Jag dubbla kontrolleras. Gör det inte.
  Texten strecksatsen egenskap som ofta anses en mjuk cloaking metod stor g.
  Vad du gör är att du faktiskt visar en sak att människor och en annan till stora g.
  Och titta inte på de stora platserna säger om de gör det så är det ok. Google rabatter några dåliga metoder som denna för stora webbplatser med massor av länkar, domän ålder och så vidare. Average Joe webbplats kan få burk. Min webbplats skulle.
  Detta är en lösning ENDAST om du skriver exakt vad din bild säger. När du kommer till de bästa positionerna människan kör denna kontroll, så se upp.

  Lösning. Lägg dina sökord (inte alltför många) i alt av bilden och i titeln på länken (som Rakebum sade), fungerar på samma, det är enklare och inte riskabelt, faktiskt w3c-kompatibel. Jag kollade med FF tillägg och det visar perfekt.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hi Sharma

  Tack för dina kommentarer, och jag tror att du lägger balans i diskussionen, så tack för flis in.

  I förhållande till att använda alt-text på en bild som ett substitut. Jag har hört det förut, men aldrig tyckte att det här ska fungera och de få människor jag litar på detta utrymme rapport detsamma. Med det sagt, jag är regelbundet fel, så vet du om någon ansedda fallstudie som visar effektiviteten av att använda Alt texten är det bara av dina erfarenheter?

  I förhållande till cloaking, igen jag inte har upplevt problemet, men om du var oroliga på den fronten, är en metod som jag har använt för att länka till hem med text som är tröskor både ditt mål sökord och fortfarande representerar bilden ersätts . Uppenbarligen detta tar lite skicklighet, men vanligt exempel är en länk hem på företagets logotyp. Jag har ersatt detta med något liknande " av ". Det är inte riktigt vad du föreslår, men det är en bit dit.

  Det andra alternativet när det handlar om en länk till hemmet utanför ett företags logotyp är att länka hem från ditt företags logotyp till en sida som yoursite.com/home och sedan 301 omdirigera hem till roten URL. Du skulle då vara fri att länka tillbaka till hemmet senare i dina sidor med en rik ankare textlänk.

  Skål

  Ben

 42. 42
  Den 20 april 2011 vid 08:12
  Jakob sade:

  Skulle detta vara värt att genomföra om du har en Wordpress blogg som har mycket få sidor / inlägg (mindre än 10)?

  Den
  Ben Stickland svarade:

  Hi James

  Det är ett problem som du bör fixa en tid. Verkligheten är att du skulle nog vilja både åtgärda problemet och få en heap mer innehåll. Jag skulle inte vara att fussed som kom först.

  Du är osannolikt att se ett stort uppsving fastställande den på en 10 sida webbplats, men eftersom det är WP, det "arbete" som krävs för att åtgärda det är samma för en liten webbplats eller en stor en (t.ex. du bara uppdaterar en mall).

  Hoppas detta hjälper,

  Ben

 43. Mycket trevliga tips och jag är mycket glad över att läsa den, jag tror att jag kan inte vänta med att tillämpa den på min blogg
  BABY förra blogginlägg ... Baby Monitor Video

  Den
  DeDe Neill svarade:

  Stora spets, som alltid ...

  Min webbplats är samma som du visar i ditt exempel, banner först följt av ankare text länk till "Home".

  Hur skulle jag gå om att genomföra detta i ett wordpress blogg. Jag vet att min väg runt wordpress, och har blivit tyst bra på att följa steg för steg instruktioner.

  Men jag är clueless när det gäller att försöka räkna ut själv .. Vilken fil ändrar jag, var ska jag klistra in koden, och vilka exakta förändringar behöver jag göra för att koden innan du klistrar.

  Frustrerande att veta problemet existerar, och jag vet vad som måste göras, men vet hur man gör det inte.

  Någon hjälp skulle vara av stor hjälp.

  Skål
  DeDe

  Den
  Ben Stickland svarade:

  Hi DeDe

  Jag har lagt till ett segment i slutet av bloggen specifikt om Wordpress. Jag är inte en WP guru själv, men jag pekar på en tutorial om redigerings mallar, så förhoppningsvis som hjälper.

  Hälsningar

  Ben

  Den
  DeDe Neill svarade:

  Tack Ben,

  Jag ska gå checka ut. Jag gjorde en sökning och kunde inte hitta något som kunde hjälpa mig.

  Wordpress som regel är lätt för oss icke techie typer, som vi inte behöver veta alla konster och knep för att skapa en hemsida, vi följer bara anvisningarna.

  Tack igen för bra tips, är det vettigt.

  Skål
  DeDe

 44. Kära Ben,

  Hur man gör detta för Wordpress-sida?

  Tack,
  Tia

  Den
  Ben Stickland svarade:

  Hi TeeBee

  Vi har haft några frågor om Wordpress, så jag har gjort en generell uppdatering av inlägg om du använder Wordpress och FLP. Hoppas det hjälper

  B

 45. Tack så mycket för att dela

 46. Tack för tipset. En sak om internet marknadsföring är att vi aldrig uttråkad. Precis som vi tror att vår webbplats är OK, allong kommer någon med ett tips som driver oss tillbaka in vår webbplats.

  Jag var inte medveten om skillnaden mellan ett ankare text och alt-text. Jag trodde Google visade dem samma.

  Jo vi lever och lär. Tack igen.
  Charles

 47. Hej Ben,

  Tack för heads up på första prioriterad fråga. Efter att ha läst din e-post jag gjorde lite forskning själv och kom inte till en slutsats om huruvida denna teori är allmänt accepterat eller inte.

  Jag kunde bara följa "bättre att vara säker än ledsen" tillvägagångssätt men det innebär en hel del arbete.

  Kan du peka mig i riktning mot vad du anser vara den mest definitiva diskussionen om denna fråga?

 48. 48
  Den 27 april 2011 vid 20:47
  Stuart sa:

  Jag har provat detta på min webbplats efter dina instruktioner, och först det verkar fungera bra.

  Men när jag muspekaren över bilden det flimrar som galen, vilket gör denna oanvändbar i praktiken. (Det nevre fladdrade förut, och ingen av sidorna utan denna korrigering har problemet).

  Någon aning om vad som kan orsaka det?