Några Free Christmas Cheer ...

År 2013, konkurrera ut konkurrenter och plocka Sökord med förtroende:

Två kraftfulla nya "myndighet" Metrics

Har ni hört den här SEO "story" innan? :-)

Två afrikanska upptäcktsresande som inser de blir förföljd av en hungrig Lion. Den första tappar allt och springer för sitt liv medan den andra Scoffs och säger, "varför bry sig, att Lions snabbare än dig!". De första skratt när han gör goda jorden och svar tillbaka, "Jag behöver inte springa ifrån lejonet, jag behöver bara springa ifrån dig!"

Detsamma gäller för SEO. Ditt jobb är att köra dessa platser med ranking på de sökord som kommer att driva dig intäkter.

I mitt förra inlägg, gjorde jag en snabb resumé av de fyra gyllene regler för sökord forskning , den viktigaste av dessa är "plocka striderna du kan vinna".

Välj dina strider noga och sedan göra arbetet för att "springa ifrån" dina konkurrenter. Du behöver inte vara den största, tuffaste plats i djungeln ... du behöver bara vara en liten bit bättre än dina konkurrenter.

De dåliga nyheterna är dock att om du väljer ett sökord som är för tufft ... då du kan bokstavligen spendera månader av fruktlöst hårt arbete att försöka konkurrera ut en konkurrent, aldrig viker din ranking ... då istället kunde du rankas på första sidan för dussintals låg konkurrens sökord!

En av de stora dragen i din Market Samurai SEO konkurrens Matrix är att du kan också direkt jämföra din webbsida med den aktuella topp 10, för att se vad jobbar du fortfarande behöver göra.

Här är ett exempel för sökordet "återuppta råd" där vi har lagt till en jämförelse med vår målsidan "http://www.swiftworldwideresources.com/Candidates/Resume/CV-Advice/".

Om du gör något arbete för att rangordna för ett sökord, är det viktigt att se över din SEO konkurrens matris.

Plocka ett sökord baserat på bara sökords konkurrens ensam (t.ex. avdelning konkurrens, till exempel), är inte tillräckligt ... Det finns gott om sökord ute med låg Titel konkurrens som har hård förstasides tävling!

Så, se till att du dubbelkolla att se till att du inte försöker konkurrera ut den 800 pund gorillor i din marknad med hög myndighet, squillions av bakåtlänkar och riktade på sidan optimering!

Men det finns ett problem! Förstå Tävling & Backlink Analysis kan fortfarande vara riktigt förvirrande. Här är varför ...

Medan din Market Samurai Tävling modulen ger dig en kortfattad, "i korthet" bild av dina viktigaste konkurrensindikatorer, många av dessa är långt ifrån perfekt. Till exempel:

 • Google Pagerank (PR) - detta är Googles eget mått på web-sidan "betydelse" och har länge varit att många branschstandard. Det är en skala från 0 till 10, med ett resultat på 9 till 10 representerar extrema myndighet (think sajter som twitter.com, Facebook.com etc) och värderingar för 0 - 2 är låga myndighet webbplatser. Samtidigt som vi gillar åtgärder från Google (särskilt som vi optimera för Google), problem med Pagerank (eller PR) är många:
  • Otympliga steg - Skalan Googles användning "logaritmisk", vilket betyder att gapet mellan en PR 5 och 6 är enorm (och blir större för varje dag). Att ge feedback kvaliteten på dina framsteg i att bygga auktoritet, ditt behov långt mer granulära åtgärder (t.ex. decimal poäng som 5,2 av 10)
  • Långsam Uppdateringar - Internt är Googles mått på Pagerank uppdateras dynamiskt varje gång en ny länk läggs till, men hur många som Google ger dig är bara uppdateras ungefär var tredje månad. Det innebär att du kan bara få feedback 4 gånger om året! Det suger. För att göra det värre, när dina konkurrenter (eller du) lanserar en ny sida kommer den sidan OMEDELBART vinna auktoritet från eventuella interna webbplats länkar, men kommer att dyka upp som en Pagerank på NOLL tills nästa uppdatering som händer (så att du kan tänka dina konkurrenter är svagare än de verkligen är - en dödlig rookie fel).
  • I väntan på döden - kommer här en förmodligen dra några kommentarer, men jag förutspår Googles Page Rank kommer att dras inom kort. Pagerank var från början en publicitet verktyg och har nu tagits bort från visning i Googles verktygsfält. Även verktyg finns som kan fortfarande komma åt data (inklusive Market Samurai) ... Mycket få riktiga vanliga människor använder den. Praktiskt taget de enda människor som tittar på Pagerank nu är vi sökmotoroptimerare ... Vad är nyttan för Google att upprätthålla det något som i princip bara används av dem i SEO-branschen? Det är därför jag inte tycker det är lång tid för denna värld.
 • Bakåtlänk räknas - Market Samurai har en rad bakåtlänk status inklusive antalet länkar till en webbplats, på en sida och hur många olika domäner som länkar till ett mål webbplats eller sida. Dessa är bra mått på den mängd länkar, men ger ingen indikation på KVALITET. I en värld där en bra länk kan köra mer auktoritet än 1000 fattiga, volymmått är begränsade.
 • Specialist Indikatorer - Tävlingsmodulen visar länkar från specialitet webbplatser som pedagogiska webbplatser och hög profil kataloger som Yahoo och DMOZ kataloger. Dessa ger oss en fingervisning om förekomsten av "kvalitet" bakåtlänkar, men det är mycket möjligt att ha en otroligt kraftfull länk profil och inte länkas från dessa källor.


Goda nyheter - Nu mysteriet är borta med två briljanta nya åtgärder ...

Vi är verkligen glada att kunna meddela att integrera två helt nya, insiktsfulla statistik från våra data parter på Majestic SEO.

Uppdatera Market Samurai idag, och du hittar dessa två nya datapunkter i SEO konkurrens Matrix:

1 Ny Betydelse Åtgärd -. "Citation Flow" eller CF
(Liksom Googles Page Rank men byggde vägen sökmotoroptimerare behöver det.)

Majestic SEO nyligen släppt ett nytt mått som kallas "Citation Flow" och den är redo att gå.

Citation Flow är mycket lik Page Rank. Vi hade förmånen att vara en del av Majestic s Beta studier (och faktiskt gav en hel del återkoppling direkt till sina utvecklare). Som en del av detta, gjorde vi en bred jämförelse mellan Citation Flow och Googles Pagerank. Korrelationen mellan två är utmärkt.

Plus, för att hjälpa SEO-leverantörer som du och jag, du får också dessa kritiska (och efterlängtade) funktioner:

 1. Precision för Sensible Measurement - Citation Flow är ett mått 0-100 (snarare än 0 -10), vilket innebär att du kan följa dina framsteg betydligt mer exakt.
 2. Regelbundna uppdateringar för snabb feedback - Majestic uppdatera sina metrics DAILY (snarare än Googles ungefärliga 90 + dag uppdateringscykel).
 3. Långt liv - som en kommersiell mått från en sedan länge etablerad leverantör, kan vi rimligen förvänta oss den här datakällan för att förbli stabil. (Pagerank kommer inte att vara med SEO samfundet för mycket längre vi förutsäga!)


2 Ny myndighet Åtgärd -. "Lita Flow" eller TF
(Den "hemliga sås" i moderna sökalgoritmer?)

Det visar sig på nätet kan delas upp i bostadsområden - betrodda webbplatser i allmänhet länkar till tillförlitliga platser och elaka, tvivelaktiga och skräppost webbplatser tenderar att länka till varandra också.

Det är därför många sökmotoroptimerare talar om "auktoritet" eller "nav" platser ... Vad de egentligen talar om är begreppet "förtroende" eller "myndighet" ...

Vår andra nya mått, "Förtroende Flow" är uppbyggd kring en analys av flödet av "Trust" via länkar från betrodda, högre myndighetskällor.

Liknar Citation Flow, är det en poäng av 100 och som du förväntar dig, pålitliga hemsidor få höga poäng och nya eller tvivelaktiga webbplatser får låga poäng.

SEO kommentatorer har länge talat om påverkan av länkar från tillförlitliga källor, och med Majestic Lita Flow, nu har vi ett kvalitetsmått på detta.

För de SEO Nerds där ute - Förtroende Flow är liknar Yahoos berömda Trustrank

Något inte att älska?

Även om dessa nya mått syns majoriteten av tiden, på ett par marknader jag kunde hitta rankade sidor utan Citation Flow eller Trust flödesvärden. Dessa var främst obskyra sidor från mega webbplatser som Amazon, Pinterest eller YouTube. Men i varje fall, genom att se över den Citation och Trust flödesvärden som fanns, var jag fortfarande kunna få en bra mätare på konkurrens.

Så, där dessa nya mått passar in?

För att se Citation Flow och Trust Flow i handling, helt enkelt öppna upp SEO tävlingen modul för ett sökord på intresse och generera resultat.

(Och glöm inte, med "Lägg till anpassad URL" du kan lägga till egna webbplatser för jämförelse)

Här är exemplet ovan igen, men med de nya mätmetoder som visar (notera den nya "CF" och "TF" kolumner).

(Klicka på bilden ovan för att se en större bild)

Extra Awesomeness # 1 - Citation Flöde i Detaljerad Bakåtlänk Rapport

Förutom att integrera Citation Flow i SEO konkurrens Matrix, är vår detaljerade tillbaka rapport länk analys (som låter dig spionera på dina konkurrenter och se var alla deras höga effekt länkar kommer från) nu också drivs av Citation Flow metriska.

Ryggen länk analys ger en omfattande översikt över både länk myndighet och ankare text. Här är ett urval:

Så kan du äntligen få en SEO Blueprint av länken-nätverket av dina konkurrenter, som bygger på uppdateras dagligen myndighetsuppgifter!

Extra Awesomeness # 2 - Länk Authority Visualisering Grafer

Förutom att ge Citation Flow och Trust Flow som tal, Majestic SEO ger också en utmärkt visualisering diagram som plottar en platser HELA länk profil på en graf med Citation Flow vs Lita Flow och färgdensitet för länk frekvens.

Här är tre exempel, för populära biltillverkare.

Hyundai

Audi

Toyota

Dessa är bra att se, på ett ögonblick, hur svag eller stark en konkurrents link-nätverk är.

Du kan komma åt dessa visualiserings grafer genom att klicka på Citation Flow eller Trust Flow nummer i SEO konkurrens modulen.

Nu är det din tur: Kolla in hur era sidor utför ...

Om du har kämpat för att få ranking (för att du misstänker att du har plockat ett sökord som är för hårda) ... och har svårt att förstå varför ...

... Eller om du vill veta riktigt hur långt bakom eller framför dig är dina konkurrenter i att bygga auktoritet och förtroende, sedan öppna marknaden Samurai SEO konkurrens modul och titta nu.

(Notera: Du måste uppdatera till den senaste versionen först att se dessa nya data.)

Från hela Noble Samurai laget, vi önskar dig en riktigt God Jul och säker Semesterstängt!

Cheers,

Ben

PS - Om du gillar uppdateringen, dela kärlek genom att klicka på "Gilla"-knappen ovan!

PPS - Håll ögonen öppna under 2013 - två spel växlare kommer :-)

Noble har skrivit 5 inlägg (er) för Noble Samurai

97 Responses to "Några Free Christmas Cheer ..."

 1. Wow! God jul till er också!
  Jag har tänkt nyligen om "riktiga" betydelsen av Page Rank nu för tiden, och jag ser tydligt varför du tror att det kommer att dö någon gång snart.

  Dessutom var jag verkligen arbetar hårt för att förbättra min hemsida men än SE Traffic PR var inte riktigt hjälpa alls. Dessa två nya funktioner gör att vi kan kontrollera detta på daglig basis (även om varje dag är för mycket, men åtminstone på en vecka eller månad) och kolla vart vi är på väg med vår satsning.

  Älskar hur du håller programvaran uppdateras ständigt. Sluta inte att göra det!

  Den
  Tom svarade:

  Återigen Noble Samurai har satt kunden först. Det finns inte många produkter som du kan köpa som erbjuder så mycket mer för pengarna då Noble Samurai. I haven `t gjort mycket med en av mina webbplatser under en tid, men under de senaste veckorna har jag, och redan använder din information jag nu har två sökord i topp tio på Google. Stort tack Tom, Storbritannien

 2. 2

  Alla dessa finesser låter bra.
  Men vi måste abonnera på majesticseo att få dessa uppgifter på marknaden samuraj?

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Inget behov av en separat abonnemang eller avgift, Sam, dessa nya mått är en del av vår överenskommelse med Majestic SEO! ^ BMS

  Den
  Don svarade:

  DET är en anledning till att ni är så populära! Fortsätt med det goda arbetet! Jag bara älskar Samurai!

  Den
  Anthony Goodley svarade:

  Med Market Samurai inklusive denna värdefulla och användbara uppgifter från Majestic SEO gör Market Samurai ännu mer användbar än tidigare och ett ännu större värde. Tack så mycket för den här uppdateringen.

 3. Det är fantastiskt att se dessa pålitliga mått inbyggt i Market Samurai! Jag slutade använda MS förra året, men de stora förbättringarna har gjort mig återkomma till det. MS har blivit (igen) en av favorit verktyg för konkurrens forskning, rang spårning och så mycket mer.

 4. Woah! Det här är enorm. Eftersom Citation flöde kom ut för några månader sedan, har jag alltid i hemlighet drömt det så småningom skulle komma till Market Samurai.

  Nu har du gjort det. Det här är otroligt.

  Stort tack för era enorma ansträngningar på denna stora mjukvara.

  Fortsätt med det, gott folk.

 5. Jag håller med din åsikt om att Google inte har någon som helst avsikt att fortsätta att visa pagerank. Det är bara en tidsfråga när det går poff!

  Ser fram emot att använda dessa nya funktioner på marknaden Samurai. Tack för uppdateringarna!

  Rk

 6. MS kommer tillbaka för att bli en av de bästa verktyg där ute! Men skulle vi fortfarande älskar att se Moz domän myndighet i beräkningen!

 7. 7
  Den 20 dec 2012 kl 09:29
  Pablom sa:

  Im stenas! Toppen uppdatering! Tack Cyber ​​Santa!

 8. Utmärkt gåva .... Jag älskar den här nya funktionen! Än en gång, tack Market Samurai Team! Jag önskar dig en God Jul & Gott Nytt År. :-)

 9. Wow - Vad bra. Jag behöver en dag för att verkligen gå igenom det här programmet. Ni är awesome!

 10. Fint skrivet, informativa inlägg. Tack ett gäng.
  Jag tror alltid att Noble Samurai är ett bra program för en anständig (liten) summa pengar. Uppskatta forskning och utveckling som du lagt ned på det också.

 11. 11

  Ni verkligen rock!

  CF och TF är verkligen awseome. Bra gjort killar

 12. Tack för att användbar julklapp! :) Gör CF och TF faktorer kontrolleras på URL-nivå eller sub / root domän?

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Pawel - de CF / TF mått gäller för webbadressen till den aktuella sidan. Här är en Knowledge Base-artikel med några fler detaljer. ^ BMS

 13. Tack för de här kraftfulla julklappar!
  Du är fantastisk ;-)
  Jag önskar dig en God Jul och ett Hapyy nyår.
  Katia

 14. Bra jobbat, grabbar. Kul att se att du utvecklar verktyget kontinuerligt.

 15. Åh det här är häftigt, två nya variabler som kommer att sätta MS åter i förgrunden av SEO verktyg som finns tillgängliga för oss i dag.

 16. Det är bra att Majestic och Samurai kommer med sin egen förtroende och rangordna faktorer.

  Google verkar ta sina data bakom stängda dörrar som kan vara användbara för sökmotoroptimerare. Ju fler företag som Noble Samurai och Majestic kan vända tillgängliga data till användbara verktyg för den mer värdefulla de blir till de av oss i branschen.

  Tack, hålla upp det stora arbetet!

 17. Bra jobbat!

  Min arbetsgivare betalar för Majestic SEO, men att ha dessa uppgifter byggda inom MS som detta kommer att hjälpa mig massor :)

 18. Bedövning program som levererar och över levererar. Killar har en bra jul och ett framgångsrikt nytt år

 19. Wow, förvånade Im. tack för dessa extra godsaker.

  God Jul

  Luffy

 20. 20
  Den 20 dec 2012 kl 22:33
  Jarek sa:

  Tack så mycket för denna gåva. Hur man kör Citation Flödesanalys (t.ex. andra bilden)?

 21. Tack för denna stora nya funktionen killar! Pagerank är inte den största tävlingen metriska att använda och CF och TF ger användbara kompletterande uppgifter.

  Och en annan julklapp: tills idag, jag faktiskt aldrig insett att du kan se en detaljerad tillbaka rapport länk analys i Market Samurai! Jag kom aldrig på idén innan att klicka på den lilla pilen bredvid en plats i tävlingen modulen SEO (oops). Jag brukade alltid andra program för att hämta tillbaka länkinformation, men det är så skönt att veta att det finns faktiskt även i Market Samurai!

  Den
  Frank Janssen svarade:

  Jag var inte medveten om det detaljerade tillbaka länk rapport heller. Vi måste fokusera "tum bred, mile djup" (lärt sig det från Jim Cockrum)

  Jag försökte lista ut hur man får rapporten men du förklarade det: klicka på pilen bakom URL

  bedankt
  Frank

 22. Jag är imponerad minst sagt! Tack och god jul!

  David

 23. Hi Ben!

  Tack så mycket för denna stora nyheter! Jag kommer att uppdatera MS i kväll i en halvtid rast på Fifa 13 på Xbox (förresten: Vem vill spela till mig "oelpeace" ;)?).

  Iaf ... Jag önskar er en glad Xmas tid och och underbara hög ranking nytt år!

  Skål från dimmigt Hamburg!
  K.

 24. Jag har använt Market Samurai för ett par månader nu och jag har blivit kär i det här programmet. Faktum är att SEO tävlingen modulen är den jag älskar med den oftast när jag hittar en grupp av potentiella sökord. Tack för att hålla saker uppdaterade!

 25. Som inte tror på Santa nu? :)

  Dessa är helt enkelt grymma nya mätmetoder.

  Merry Xmas killar och tack för tidig present!

  -Terry

 26. Är MS fortfarande använder bing för sidrankning faktorer? och sökresultat & inte google?

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Lloyd - Bing används (av nödvändighet) för bara några konkurrensfaktorer, inte trafik eller ranking - som alltid kommer från Google.
  Och om du tar en titt på våra tidigare blogginlägg , hittar du att vi har fört in en del nya tävlingsmått till Keyword Research också! ^ BMS

 27. Hey guys,

  Det är ett bra jobb ... Jag tror att jag verkligen kommer att njuta av dessa nya uppgifter! Uppdatering pågår ... :)

 28. 28

  Tack killar

  Medan stora G är upptagen med att göra livet svårare för sökmotoroptimerare - du tar tillbaka balansen. G tar bort trender för webbplatser - och du tar ut CF och TF - som är riktigt användbara verktyg.

  Jag slår vad om G verkligen älskar ya för det - nu när de verkar bara bry sig om vinst.

 29. Du har rätt. Det finns inget att inte älska. Detta är ett bra komplement till en redan bra verktyg.

 30. Jag älskar det här och undrade när det skulle komma till MS. Gonna behöver nya utbildning videor tror jag, särskilt för detta. Jag för en, skulle älska att se hur man kan öka dessa faktorer för din egen webbplats. :)

 31. Wow, jag är mycket imponerad av att se al förändringarna, värdefulla addons. MS, gör forskningen verkligen en plesure:]

  Tack och jubel 2012 fester för alla,
  CA

 32. PR har inte uppgår till något under en lång tid nu. När en PR 1 webbplats kan vara nummer 1 och en PR 6 webbplats ligger på nummer 8 alla borde förstå att PR betyder lite till ingenting så ingen överraskning att tro att det kommer att gå undan.

 33. Ser bra ut, ska jag prova det! För dig en god jul också, från regniga Holland!

 34. Det här är bra grejer. Vi försöker alla att hålla huvudet ovanför vattenytan och hjälpa våra kunder att förstå vad som behöver göras och varför det tar så lång tid för att öka eller bibehålla sin ranking.

  Vet inte vad vi skulle göra utan hjälp från Market Samurai.

  Tack igen och njuta av en stor och glad semesterperioden.

 35. Mycket bra funktioner, ni är grymma killar! Tack :)

 36. Tack grabbar. Som alltid du ta Extraordianry värde i tabellen och varje liten inkrementell förbättring av marknaden Samurai gör mitt jobb lite mindre komplicerat.

 37. Detta är en freakishly häftigt uppdatering! MS blir bara bättre och bättre, trots alla Google uppdaterar. Detta är verkligen det bästa sökord, konkurrens, och omfattande analysverktyg på nätet.

  Tack och god jul till dig!

 38. Trevlig helg faktiskt, jag bloggar om marknads samuraj på regelbunden basis. Dessa två nya variabler som ni har installerat är definitivt kommer att bli värdefull.

  Som professionell, Calgary Internet marknadsförare. Jag är alltid på jakt efter nya sätt att maximera mina bakåtlänkar och detta kommer säkert berätta vad som händer med min tävling. Vad bra, som min egen länkstruktur.

 39. 39
  Den 21 dec 2012 kl 01:32
  Freddie sa:

  Jag är en registrerad medlem i Samurai. Måste jag ladda ner gratis Xmas erbjudandet eller kommer det vara automaticaly läggs till mitt paket?

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Freddie - det är en del av programmet och kommer (eller redan har) komma igenom med din vanliga uppdateringsprocessen. Inget att lägga till eller klicka! Som alltid, om du har några problem eller specifika quesitons, kontakta support och vi kommer att reda ut det ... ^ BMS

 40. WOW Julen har kommit redan det är bara fantastiskt. Tack så mycket. Med tanke på att det inte finns någon månadsavgift för att använda denna programvara är verkligen otroligt

  Kärlek Market Samurai och älskar er för ert stöd och engagemang för programmet.

  Ha en bra Crimbo

  Danny

 41. 41
  Den 21 dec 2012 kl 01:59
  simon1066 sa:

  Genom att klicka på antingen CF eller TF värde tar dig till Majestic sida, Site Explorer där CF och TF värden skiljer sig från MS. Jag är säker på att det finns en förklaring till detta, men jag skulle ändå vara intressant att veta varför.

 42. Wow! En julklapp och inte en dag för tidigt! Tack för att hålla oss à jour med alla förändringar i marknadsföring på nätet. Ni är bra!

 43. Utmärkta funktioner! Jag kan inte vänta med att prova dem. Teamet på ädel samuraj är fantastiska. Ser fram emot den 2 spelet förändras nästa år. God jul!

 44. Detta kommer att rädda mig enorm mängd timmar varje månad analysera bakåtlänkar från mina konkurrenter. Jag behöver inte komma majestätisk seo längre att leta efter CF / TF. Tack Market Samurai, vilken bra julklapp!

  Ser fram emot de nya uppdateringar på 2013!

  Hälsningar,
  John

 45. Jag är imponerad av hur du ständigt gör ett bra program ännu större. Du håller bara lägga till värde och mer värde. Köpa Market Samurai är en av de bästa köp jag någonsin gjort.

 46. 46
  Den 21 dec 2012 kl 03:37
  Andre sa:

  Just nu, den klickar sig från CF och TF kolumner visar Majestic sida för analys målets hela domänen, inte den specifika sidan. Med andra ord, om jag tittar på det översta resultatet för ett sökord som är ockuperat av Amazon, citatet flödet och förtroende flöde i Market Samurai återspeglar den sidan, men när du klickar på pilen för att gå till Majestic får du citat flöde och förtroende flöde för Amazon.com.

  Lyckligtvis kan du ändå komma åt Majestic sammanfattande sida för den verkliga adressen genom att klicka på MS "BLP kolumnen. Sammanställningen omfattar CF och TF.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Andre och Simon1066 - ledsen för det, det var lite av ett förbiseende som bör fastställas i nästa mindre uppdatering! ^ BMS

 47. 47

  Glad helg till er, killar och tjejer på NobleSamurai!

  Tack för den underbara gåvan faktiskt!

  Jag sköt bara upp varumärket spanking nya, precis hämtat version av MS (0.92.37) för att se de nya mått på jobbet.

  De visar siffrorna men inte för alla projekt / nyckelord, för vissa projekt / nyckelord kolumnen är tomma.

  Kan du hjälpa till att förklara vad som kan vara problemet med ämnena?

  Tack på förhand,
  -AW

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Alex - som Ben förklarade i bloggen ovan (avsnittet "Vad som helst inte att älska?") Kan det finnas några blanksteg här och där. Majestic SEO index är enorm, men även de kan inte riktigt nå varenda hörn av nätet (ännu).

  Detta är något som bara kommer att förbättras - som i, blir mindre och mindre frekventa - över tid, dock. ^ BMS

 48. 48
  Den 21 dec 2012 kl 03:43
  Stuart sa:

  Fler finesser än Tomtens släde ... Tack ..

 49. 49

  Stor uppdatering och en säker jul till alla er.

 50. 50
  Den 21 dec 2012 kl 04:08
  markly sa:

  Stort arbete :)

 51. 51
  Den 21 dec 2012 kl 04:29
  Chrisp sa:

  Några tankar om att lägga till en anpassningsbar lokal filter till SEO konkurrens Matrix?

  Det skulle vara bra att ställa in en sökning plats (liknande det som finns för närvarande tillgänglig på Google-sökning) när du genererar första sidan resultat i tävlingen matrisen.

  Denna plats filter kan till och med ställas in på projektnivå. För mig skulle en funktion som denna är helt otroligt.

  Tack!

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Intressant idé, Chris - kan jag föreslår att du också skicka detta till vår Funktionsförfrågningar forum också? Vi har ofta fler idéer än vad vi har tid att genomföra i alla fall, men om tillräckligt många se och rösta fram ditt förslag ska vi verkligen titta på det! ^ BMS

 52. Wow!

  God jul till er alla, också!

  Det är små saker som det som håller oss trogna Market Samurai och kommer tillbaka för mer!

  Ingen där ute slår marknaden Samurai för kvalitet och kundservice! INGET!

  Tack för dessa två nya små prezzies!

  Ron

 53. Glad helg och tack killar!! Julen kom tidigt tack vare er. Tack för de extra godsaker i mitt SEO Stocking!

 54. 54

  Hi,

  Tack för de nya funktionerna. Jag klicka runt för att kolla in dem och jag kan inte hitta tillbaka länk analysrapport som du visar i bilden. Om jag klickar på "bakåtlänkar" fliken i Majestic, jag får en annan tittar rapport. Vart vänder jag mig för att hitta en show?

  Tack så mycket,
  Julia

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Julia - klicka bara den lilla triangeln för att öppna verktygslådan - här är en skärmdump som kan hjälpa: http://goo.gl/D9Fva ^ BMS

 55. God jul till alla på Noble Samurai.
  Utmärkt nytt tillägg till MS och AS.
  Tack,
  Frank

 56. Mannen här är fantastisk nyhet! Tack! Sparar mig klicka in Majestic manuellt nu. Det här är en riktigt bra dag. Gör mig väldigt glad över att ha investerat i MSAM :)

  Skål

 57. Tack för den tidiga julen pressies killar.

  Jag hoppas att ni alla på Market Samurai har en fantastisk juletid. Här finns till ett år av överflöd i 2013 (om vi får igenom idag [21/12/12], är det :) )

  Varmaste hälsningar
  Elly

 58. God Jul och tack för detta fantastiska verktyg.
  Det sparar mig mycket tid och ansträngning. Tack. Grazyna

 59. Hej! Detta är en stor uppdatering! I kombination med de PDF-rapporter som jag får nu när jag uppgraderade jag är en glad sommarlägret. Tack så mycket.

 60. Jag tror att Google är trött för att göra PR mer accurated.

 61. 61
  Den 21 dec 2012 kl 09:08
  Terence Blackburn sa:

  Wicked. Jag laddar ner uppgraderingen som vi talar (eller som jag skriver, oavsett ...).

 62. WOW Merry Christmas killar och tack för att hålla oss "inför game'Market Samurai är ett fantastiskt verktyg, och det blir bara bättre - Ha en bra juluppehållet och ett fantastiskt 2013

 63. 63

  Sheesh, jag trodde att vi hade sett det hela och du går och våren här på oss. Great Xmas närvarande. Tack så mycket och ha en stor en.

  Skål.

 64. 64
  Den 21 dec 2012 kl 13:27
  Glenn säger:

  Bara en iakttagelse - i ditt exempel för "CV råd", Forbes på nr.1 har mycket lägre poäng på CF och TF än de andra.
  Jag vet att man inte kan förlita sig på just dessa två poäng, men ändå ...
  Några kommentarer?

 65. 65
  Den 21 dec 2012 kl 13:37
  Ernie sa:

  Kan inte vänta med att prova det här. Samurai har varit långsam idag av någon anledning.

 66. Tack killar,

  A very Noble Chistmas gift from the Samurai indeed.

  Have a great Christmas and New Year

  JB

 67. I'm looking to try this out as well.

 68. Just the Christmas gift I was waiting for!
  . ____
  . .-” +' “-. __, ,___,
  . /.'.'A_'*`.\ (–|__| _,,_ ,_
  . |:.*'/\-\. ':| _| |(_||_)|_)\/
  . |:.'.||”|.'*:| ( | | _/
  . \:~^~^~^~^:/ __, ,___,
  . /`-….-'\ (–|__| _ |' _| _, ,
  . / \ _| |(_)||(_|(_|\//_)
  . `-.,____,.-' /

  To the whole hard working Samurai team!

 69. 69

  this is just to great to be true:)!! cheers

 70. 70

  I just ran this on a few kws and wikipedia and about.com came in with some low #s.

 71. 71

  At the top of the competition where MS belongs, great addition to what is already a awesome asset in SEO.

  Well done.

  Happy Christmas and a Happy New Year.

 72. you guys rock, thanks for this special gift :)

 73. So I'm just wondering, with all the information that noble samurai is pulling off Majestic Seo would you recommend that we purchase a Majestic Seo package of some kind or is the data that we are provided through our free account enough, as well as can you maybe do a post or a video on what kind of Backlinks are the most powerful ones and how to find them.

  From the information that I have,.gov and.edu, are the best kind links to have but like to hear from the authority.

 74. Thanks guys! This is a great write up and a great addition to the software.

  Happy holidays!

 75. Thanks Santa!!! This is a great gift!!

 76. Wow, this takes understanding your keywords to a whole new level. Thanks for the great Christmas present.

 77. bra gjort! bra jobbat grabbar

 78. Otrolig gåva! Tack så mycket.

  Kan inte vänta med att få detta i handling. Du har överträffat dig själv som vanligt.

  Bäst för dig och din igenom den här säsongen. Jag måste få upptagen och skickar en del människor på ditt sätt ...

 79. En fantastisk gåva!
  Tack killar!
  Bra komplement till vårt verktyg kit!

 80. Tack igen MS för att leverera sådan nyttig information. Jag är säker på att jag talar för var och en genom att säga hur mycket din hjälp och expertis uppskattas.

 81. Good work!
  Thank you guys!

 82. LIKE – IT !

 83. It's great to see the new metrics; Will put them to good use come 2013.

 84. 84

  Ville bara säga ett stort jul tack till alla på marknaden Samurai.

  Jag är fortfarande att komma tillrätta med allt när det gäller SEO och även med hjälp av marknaden Samurai att det är störst potential men de resouces tillgängliga och konsekventa uppdateringar menar det finns inga ursäkter för mig inte att lära sig!

  Mycket intressant att se om PR går till hundarna också. Skulle vara en trevlig förändring från hur det har varit så länge och göra det mycket mer dynamisk när det gäller att bedöma konkurrensen.

 85. Använt Market Samurai på ett tag och verktyget är verkligen häftigt!