Googles nya Keyword Planner - Hur det gör Market Samurai snabbare!

Dela-knapp

Vi är mycket glada att meddela att efter en lång väntan - Google har gått i pension är det gamla "Sökordsverktyg", och ersatt det med sin nya blanka "Keyword Planner".

För information om de förändringar och vad detta innebär för funktionaliteten av marknaden Samurai läs vår senaste blogginlägg.

Du kan läsa mer om några av de data ändras (t.ex. deras avlägsnande av breda och fraser uppgifter match) att Google har gjort genom deras officiella blogg artikel på https://support.google.com/adwords/answer/3141229

Den goda nyheten är att vi har jobbat hårt för att göra den här övergången så smidig som möjligt för våra kunder, och en version av Market Samurai som är kompatibel med sökords Planner har varit i teststadiet för över en månad nu.

Idag har vi gjort den här nya "Keyword Planner" version lever (helt enkelt uppdatera din version av Market Samurai till den senaste versionen genom att starta programmet och säga "Ja" till uppdateringen dialogfrågan).

Och vi är verkligen glada att meddela att ...

Den nya Keyword Planner build av Market Samurai är mycket snabbare än någonsin tidigare!

Karaktären av den gamla sökordsverktyget gjort en mycket långsam process att samla all sökords data du behöver för en effektiv sökordsanalys. Den nya Keyword Planner bygga är mycket snappier vilket innebär att du kan utföra ditt sökord forskning på mindre än halva tiden jämfört med den gamla sökordsverktyget!

Vad har ändrats i Market Samurai med de nya sökord Planner data?

Om du inte är säker på vad allt detta betyder för Market Samurai-användare, det viktiga är att inse att mycket lite egentligen har förändrats.
Grunderna för sökord forskning är desamma som de alltid har, och de flesta av de välbekanta inslag i marknaden Samurai gränssnitt och arbetsflöde som stanna upp.

Det finns några synliga förändringar dock värt att notera:

 • Vi är nu försumliga att exakt matchning läge för data sökord forskning, som förklaras närmare i den senaste blogginlägg och i Googles officiella pressmeddelandet . Detta kommer att visa lägre siffror för söktrafik än de som du får användas till, men vi känner att de är mer representativa för resultatet du ser i det långa loppet.

 • Vi har uppdaterat våra gyllene regler filter för att använda de nya Majestic SEO tävlingsmått, istället för de allt-opålitliga SEOC värden. Så än en gång siffrorna själva kommer att vara annorlunda, men avsikten med filterinställningarna förblir densamma. SEOC har upphört att vara en pålitlig metriska att mäta "kvantitet" av sökmotorn konkurrens.

  Många andra konkurrerande sökord forskning tjänster, inklusive våra vänner på Wordtracker har flyttat till att använda hur många gånger ett sökord visas i både rubriktaggen och i ankare text länkar till en sida (det vi nu kallar "TAComp"), som en mycket mer tillförlitligt mått på mängden sökmotorn konkurrens.

  SEOC var bra under 2008-2009, men den exponentiella tillväxten i sidor på Internet sedan gör detta ett relativt meningsnummer 2013.

 • Den "Adwords" filtersektion har tagits bort, och AWCPC nummer är nu en del av affärsmässighet kolumnen. AWCTR, AWT och AWV inte längre tillgängliga som Google har tagit bort dessa data från deras sökords Planner verktyg. Vi ger fortfarande AWCPC och AWI (Adwords Impressions) och SEOV dock (som Google ger fortfarande dessa data).

 • Den gamla "Competition" kolumnen har bytt namn "Basic Competition" för att skilja den från "Majestic Competition" statistik vi nu rekommenderar att använda.

 • Den "Ekologisk" kolumnen har nu "AdWords Impressions" (AWI) metrisk, som liknar den äldre AWT (Adwords trafik) - även om vår forskning har visat att det är inte riktigt lika många, men kan användas en ganska bra ersättare .

 • Den "Match Type" listrutan påverkar endast resultaten för AWCPC kolumnen och kolumn i SEOV - sök trafikdata är nu alltid för exakt matchning sökningar endast (som Google ger endast exakt matchning uppgifter nu).

Använda fras till Bred matchning Ratio (PBR) är inte längre rekommenderas:

Medan PBR metriska förblir tillgängliga att använda om du vill det, tar vi bort den från vår standard rekommenderade filterinställningar och från vår träning. Det var en innovativ och tidsbesparande funktion medan siffrorna kunde åberopas, men med tiden har de blivit allt mindre trovärdig. Vi ser vild variation i de data som returneras från Google.

Tyvärr känner det nu gör mer skada än nytta i de flesta fall.

Vår rekommendation är att göra vad SEO proffsen gör - helt enkelt använda Exakt matchning konkurrensen eftersom det tar bort alla fördomar på grund av ordföljd eller snett på grund av längre svans sökords härledningar.

Det finns mer information om de förändringar i gränssnittet finns i vår Knowledge Base-artikeln här .

Träning Dojo Keyword Research Video Uppdateringar kommer snart ...

Slutligen är vi i färd med att revidera våra Keyword Research instruktionsvideos, med prioritet på Gyllene regler serien vara klar ASAP. De kommer att innehålla uppdateringar om alla små förändringar i gränssnittet som har ackumulerats sedan vi först producerade filmer, och några nya exempel som speglar villkoren för online-marknaden som de är idag.

När de är redo att premiären ska vi sätta ord ut på Twitter och Facebook , så jag uppmanar er att följa oss för att få information om viktiga nyheter och uppdateringar omgående!

Vad du ska göra härnäst ...

För att få tag på den nya, snabbare "Keyword Planner" build av Market Samurai, helt enkelt:

 1. Brand upp ditt exemplar av Market Samurai.
 2. När du uppmanas att uppdatera till den senaste versionen, säger "ja"
 3. Vänta tills uppdateringen att ladda ner och marknaden Samurai att återuppta och du är på väg!

Vi hoppas att ni uppskattar den nya Keyword Planner build. Om du har några frågor är du välkommen att skjuta vår support ett mail på support@noblesamurai.com

Dessutom har vi gjort ganska omfattande tester av våra nya sökord filter förinställningar, men om du har några råd om hur de kan förbättras, vänligen skjuta oss ett mail också.

Stöd har skrivit 1 inlägg (er) för Noble Samurai

41 Responses to "Googles nya Keyword Planner -! Hur det gör Market Samurai snabbare"

 1. 1
  Den 27 aug 2013 kl 02:58
  Heidi säger:

  Tack för era snabba uppdateringar.

  Jag har en fråga som kan behöva ett svar för inte bara mig men väldigt många MS användare här ... Jag vet att du sa att du kommer att släppa nya utbildning videor men kanske du kan vägleda oss innan dess:

  Vilka 3-5 nyckelindikatorer bör vi titta efter från den "nya" Market Samurai när beslut fattas ett sökord värt ranking för? Kan vi fortfarande beroende av SEOTCR att indikera svag sökord konkurrens?

  Jag är inte en nybörjare så att inte svara med "beror på din marknad, beror på topp 5 hemsida optimering, etc." ... Jag vill bara veta vad man ska titta efter för att ringa in "rankable" sökord.

  Tack!

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Heidi,

  Siffrorna som vi tycker är värda att fokusera på är SEOT, TAComp och SEOV - om du fokuserar på dessa tre mått att använda vår standard "Gyllene regler" filterinställningar har du störst chans att hitta bra sökord.

  När det gäller vilka sökord är den minst konkurrenskraftiga kommer TAComp numret ger dig en god uppfattning om hur många platser är aktivt riktar nyckelordet - ju färre desto bättre.

  Visst skulle du då vilja kolla in SEO konkurrens matrisen för att se de finare detaljerna i de webbplatser du skulle konkurrerar med för att räkna ut huruvida det kommer att vara möjligt att ranka bra för det sökordet.

  Det finns inte några hemliga processer som vi håller tillbaka - allt kommer att förklaras i noggrann detalj i vår nya utbildning videor - som vi hoppas kunna få ut över de närmaste dagarna.

  Om du har några andra specifika frågor om den nya versionen, tveka inte att kontakta vår support via http://noblesamurai.com/c/support - vi är mer än gärna svara på alla frågor du kan tänkas ha :)

  Cheers,
  Tom

 2. Dessa förändringar låter ganska bra. Kommer du att e-posta Market Samurai-användare när nya video tutorials är tillgängliga?
  David Sellar's senaste blogginlägg ... Grattis på födelsedagen Madiba

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej David,

  Jag är inte säker på om vi kommer att skicka alla, men om du följer oss på twitter och Facebook kommer vi definitivt att tillkännage det på dessa kanaler!

  Twitter:MarketSamurai
  Facebook http://www.facebook.com/MarketSamurai

  Cheers,
  Tom

 3. Som vanligt, en stor uppdatering av er fina folks.

  Jag älskar att sökordet forskning modulen ser mycket mer renare och enklare att använda, med en mycket mindre kryssrutor för att markera / avmarkera, men utan att påverka djupet av uppgifterna.

  Datainsamling är mycket snabbare också.

  Tack igen och fortsätt med det!
  Offerte Internet's senaste blogginlägg ... Fastweb: ancora un semestre i crescita

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Kul att höra att du gillar det :)

  Hastigheten upp är något som vi är mycket glada för!

  Cheers,
  Tom

 4. 4
  Den 27 aug 2013 kl 23:10
  Petrus sade:

  När jag uppgraderade till den senaste versionen jag klickade blogginlägg länken för att komma till den här sidan, och programmet försvann. Den Lägg Nytt projekt länk "" högst upp doesnt återuppta programmet. Peter

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Peter,

  Tack för att vi vet - det verkar vara lite hyss på det sätt vi använde varningsruta i Market Samurai.

  Den blogginlägg ska nu öppnas i ett eget litet fönster :)

  Cheers,
  Tom

 5. För befintliga projekt ... kommer deras uppgifter att uppdateras automatiskt per den "nya och förbättrade" statistik och vi behöver bara för att se vilka förändringar som har skett, eller göra alla projekt måste göras om från början?
  Bob | HayleStorm Interactive's senaste blogginlägg ... Wordpress säkerhetsvarning - pågående hackerattack

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Bob,

  Du måste åter köra befintliga projektfiler för att samla in nya data, varefter nya filter automatiskt kommer att tillämpas.

  Cheers,
  Tom

 6. tackar dig för uppdateringen
  det är verkligen en stor uppdatering med hjälp av google senaste sökordsverktyget

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hi Bachir,

  Kul att höra att du gillar det!

  Cheers,
  Tom

 7. Jag letade efter en ersättare, precis i tid info här på Google sökordsverktyget ersättning för sökning. Tack, väl dokumenterat.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Lisa,

  Vi har förberett för detta under de senaste månaderna, så det är trevligt att se övergången gick smidigt :)

  Cheers,
  Tom

 8. Som ni tänka om och åter arbete Filter - Vi behöver verkligen ett är att SNABBT & TYDLIGT begränsa en "Easy", "Medium" och "tuff men mycket lönsamma" uppsättning, säger 5 eller 10 sökord för att gå efter.

  Ja, vi kan köra oändliga variationer och permutationer och så småningom räkna ut våra egna filter, men efter alla dessa år som jag verkligen behöver M.Samurai att rädda mig från de ändlösa iterationer. Applicera allt som du har lärt dig under åren, så att vi inte behöver bli Statistiker själva.

  M.Samurai sökords modulen behöver utvecklas till en REKOMMENDATION motor - inte bara en FUNKTIONER verktyg.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Glenn,

  Vi tror att de nya "gyllene regler" filter kommer att lämna dig med en bra uppsättning sökord efter analysen, men vi är öppna för att förfina filtret - och komma med nya filter också!

  Vi ska fortsätta att övervaka filterinställningarna eftersom tiden går, och om vi tycker att det behövs några förändringar, vi ska se till att händer ;)

  Tack för ärlig feedback - det är bra att höra sånt från våra kunder, och det kommer att hjälpa oss att förbättra filtren går framåt!

  Cheers,
  Tom

 9. Goda nyheter! Jag gillar verkligen hur Marketsamurai blir bättre dag för dag och hur snabbt ni svara på stora förändringar! Stort arbete och mycket intressanta nya verktyg.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Tack Phillipp - glad att höra din lyckliga :)

  Cheers,
  Tom

 10. Tyvärr, du uppdaterade programmet fungerar inte för mig. När jag kommer till den del där
  "Laddar Google Keyword Planner" fönster dyker upp, pausar marknaden Samurai indefinately. Oavsett hur länge jag väntar är det dock inte komma åt de nya Google Keyword Planner uppgifter.

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Barbara,

  Jag har skickat ett mail med några instruktioner om hur vi kan gå till botten med det här - vi kommer till botten med det här för dig!

  Cheers,
  Tom

  Den
  Barbara Allan svarade:

  Hej Tom,

  Tyvärr har jag inte fått något meddelande från dig med instruktioner om hur du får till botten med det här. Jag tror inte att det finns ett problem med min e-postadress för att jag fick ett meddelande om att du hade postat svaret på denna sida. Vänligen skicka dessa instruktioner.

 11. 11
  Den 29 aug 2013 kl 07:58
  BOB sa:

  MS har slutat fungera för mig! Jag brukar skrivas upp till 1k sökord ibland fler och allt fungerade bra, lång, men bra. Nu MS bara stannar på "hämta kw data från kw hyveln ..." och brinner det händer ingenting

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Bob,

  Jag har också skickat ett mail med några felsökningsanvisningar - vi kommer att få den här rectifed för dig ASAP!

  Cheers,
  Tom

 12. Det finns några mycket bra frågor på den här sidan som är värda att besvara. Det är mycket nedslående att se ett företag lagt ut ett blogginlägg om en stor förändring i din produkt, och sedan inte svara på frågor om dem, lämnar oss alla repa våra huvuden försöka lista ut det helt själva. Eftersom du har testat programmet i över en månad, varför inte ge oss fördelen av din upplevelse snarare än lämnar oss hängande ???

  Mycket nedslående. : - ((

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej där,

  Vi är verkligen verkligen ledsen för den tid det har tagit för oss att komma tillbaka på kommentarer till detta inlägg - vi äntligen till dem precis innan du postat.

  Vårt team har varit upptagna med att arbeta på den nya utbildning videor för den nya versionen av Market Samurai, och vi på något sätt förbi kommentarerna!

  Vi håller en ivrig öga på denna sida, så om du har några andra frågor är du välkommen att lägga upp dem :)

  Cheers,
  Tom

 13. Definitivt mycket snabbare, fina arbete killar.

  Jag måste vara den enda person som saknas Phrase och allmänna uppgifter samt om. Många av mina klienter vill se skillnaderna.

  Någon chans att det kan komma tillbaka i framtida uppdateringar?
  Ben Johnston's senaste blogginlägg ... Inside The Toolkit: My Favourite Excel-tillägg

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Ben,

  Google inte längre ger ut data sökning trafiken för fras och bred, varför det inte är tillgängligt i Market Samurai. Om Google gör någonsin att tillgängliga data igen, jag är säker på att vi ska lägga tillbaka det i :)

  Cheers,
  Tom

 14. Tack för att i tid uppdatera. MS även efter 2 år är fortfarande mitt första steget när det gäller att planera en kampanj för en klient.

  Thnx för att hålla den uppdaterad!
  Hari Varrier's senaste blogginlägg ... Wordpress Attacks går upp! Bo säkert med 7 steg för att säkra din webbplats.

 15. 15
  Den 29 aug 2013 kl 23:37
  Fred Smedley sa:

  Hi,

  Jag har precis läst ditt svar till Heidis fråga om den 27: e. I andra stycket i ditt svar säger du, "... TA Comp numret kommer att ge dig en god uppfattning om hur många platser är aktivt riktar nyckelordet - ju färre desto bättre".

  Min fråga är: "Vad sortiment gör TA Comp använda och vad är högt och vad är lågt? Självklart börjar på noll, men hur högt går den? Vad till exempel skulle siffrorna 100 och 1000 indikerar? Är siffrorna visade det faktiska antalet konkurrerande webbplatser som innehåller nyckelordet fras eller en glidande skala där till exempel en läsning av 100 skulle innebära att det finns X antal konkurrerande webbplatser? "

  Genom att skriva ett sökord i Google, skulle antalet sidor som innehåller sökordet återlämnas, men inte antalet platser så hur det nummer som visas i TA Comp kolumnen i MS faktiskt anger antalet platser?

  Jag uppskattar att SEO tävlingen matrisen bör också användas, men det skulle ändå vara bra att veta hur många konkurrerande webbplatser som tidigare angivits i SEOC kolumnen.

  Cheers,

  Fred

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Fred,

  Den ideala intervallet för TAComp är en ganska låg en, som det metriska sig är ganska fokuserad man. Uppgifterna kommer från MajesticSEO index, och det nummer som visas är antalet sidor i sitt index som använder ett sökord både i titel taggar och inom ankare text länkar som leder till sidan. Det innebär att siffran som visas är det faktiska antalet sidor optimerade på detta sätt, åtminstone så långt som Majestic index går.

  Som sådan ger TAComp en mycket mer solid bild av hur många konkurrerande sidor finns där ute, speciellt i jämförelse med SEOC siffra, som var benägna att falska positiva. På grund av detta, vi använder en mycket lägre filter jämfört med SEOC filter - vi är satt till 30 som ett maximum för TAComp, som om mer än 30 sidor aktivt rikta ett sökord här tungt, den nisch kan redan vara ganska tungt ockuperat.

  Hoppas att detta hjälper!

  Cheers,

  Alex

 16. Hej, jag bara uppdaterat min Market samurai, mycket snabbare !. Jag tror att MS gjorde ett bra jobb när det handlar om google sökord verktyg "uppdatering. Bra gjort.
  wenliang's senaste blogginlägg ... Om Exposedhostingreviews.com, Vår fördel och Vårt mål

 17. Cool, jag är angelägen om att prova den senaste versionen av mitt Market Samurai och visa effekterna av de förändringar!
  Davids senaste blogginlägg ... Förtroende: en dyrbar, valuta "i online-världen

 18. Kan du allmänheten den information hur du gör om Domain Samurai sluta arbeta med den senaste uppdateringen? Jag tror att många människor söker efter den.
  Eller åtminstone skicka mig den via e-post, var god :)
  Alfredo Griffith's senaste blogginlägg ... Villkor

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Alfredo,

  Skicka ett mail till support@noblesamurai.com med din fråga och vi återkommer till dig så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 19. Jag har en fråga om den aktuella SEOV ... ..

  när jag lägga min musen över den knappen, fortfarande säger:

  SEOV = SEOT * AWCPC

  när jag exporterar min data till Excel, det visar den SEOV och AWCPC för ALLA matchningstyper - exakt, fras och bred.

  Men jag är förvirrad eftersom SEOT förblir konstant oavsett vilken match jag sätter.

  Och även fortfarande, matten doesnt lägga upp när jag gör SEOT * AWCPC för någon match. ... inget av resultaten matchar SEOV kolonnen.

  Tankar?

  Den
  Noble Samurai svarade:

  Hej Ben,

  Google ger inte sökvolym data för Phrase och Broad stämmer längre. Därför SEOT (och totalt sökningar) förblir densamma. De ger emellertid Fras och Broad matchdata för AWCPC metriska.

  Angående din export problemet genom att skicka ett mail till suppor@noblesamurai.com kommer vi till dig så snart vi kan :-)

  Cheers,
  Jeff

 20. Hej NobleSamurai laget,

  Har du ett blogginlägg om vad som är grunden för den TAComp? Tack!

 21. 21
  Den 5 Sep 2013 kl 04:02
  Jim S sa:

  Jag ville bara säga att jag ser verkligen fram emot den nya träningsvideor. Jag är inte bekymrad över buggar för nu. MS laget alltid får de reda ut. Tack killar!

 22. Det mycket riktigt att "Den nya Keyword Planner build av Market Samurai är mycket snabbare än någonsin tidigare!" Tack för att dela denna information.

 23. Måste hålla sökordet planerare är mycket snabbare än någonsin tidigare. Tack för att hålla oss uppdaterade fortsätta det goda arbete ..

 24. Hey guys,

  Den första par uppdaterade videor är nu i vår dojo :)

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7500-golden-regeln-1-hur-man-hitta-relevanta-sökord

  och

  http://www.noblesamurai.com/dojo/marketsamurai/7535-golden-regeln-2-hur-man-hitta-kick-trafik-sökord

  Vi vill gärna få dina synpunkter på dem, och vi hoppas att ha några fler videor ut i början av nästa vecka :)

  Cheers,
  Tom