Market Samurai Keyword Research: snabbare än någonsin

Share-knapp

"Varför är min kopia av Market Samurai kör så mycket snabbare nu?"

Om du har använt Market Samurai nyligen, kommer du att ha märkt hur mycket snabbare det är att växla mellan flikar - eller ens växla mellan moduler - speciellt när du arbetar med en hel del sökord uppgifter.

Detta beror på att den senaste uppsättningen av uppdateringar turboladdad hur marknaden Samurai visar data.

Tidigare kunde växla mellan från en uppsättning sökord forskning till en annan ta något upp till 35 sekunder!

Ju fler sökord du hade, körde långsammare Market Samurai ...

Anledningen till detta var på grund av vissa hastighetsbegränsningar i Adobe AIR-plattformen när det kom till fiske data från en databas, och visar det på ett bord ...

Lyckligtvis hittade vi en väg runt problemet.

Förr i tiden, skulle marknaden Samurai försöka ladda alla dina sökord data i en tabell inuti sökordet forskningsmodulen när nyckelordet forskningsmodulen var öppen, även läser in data som var längst ned på skärmen, som du skulle behöva scrolla ner för att se - och i Adobe AIR detta kan vara en långsam process.

Nu - i stället för lastning all data på en gång, vi nu bara ladda bara tillräckligt med data för att passa på din skärm. (Och om du behöver scrolla ner, kommer marknaden Samurai hämta fler uppgifter ur ditt sökord datafil som det behövs, i stället för att läsa in den och sakta ner ditt sökord forskning.)

Som ett resultat kommer du att se en bråkdel av en sekund fördröjning när du bläddrar genom sökord forskning (knappt märkbar) - och den tid det tar att växla mellan flikar är ned från 35 sekunder till så lite som 0,8 sekunder!

Detta innebär att du kan analysera en hel del fler sökord, mycket snabbare.

Med den nya versionen av Market Samurai, är det ännu viktigare att du kan analysera sökord snabbare - nu när marknaden Samurai samlar 800 (i stället för 200) sökord som standard.

Brent

PS - Även om vi har förbättrat hastigheten på marknaden Samurai inom flera områden, vi kämpar fortfarande några oväntade buggar i de senaste Market Samurai uppdateringar (de flesta är relaterade till att samla in data från den nya Google sökordsdatakälla vi använder.)

Vi arbetar med dessa frågor just nu, släpper bugfixar regelbundet för att ta itu med dessa problem så snart vi har hittat lösningar, och kommer att ha uppdateringar för de få återstående frågor inom kort. Håll ögonen öppna!

Brent Hodgson en av grundarna av Noble Samurai, och en Internet-marknadsföring specialist.

Brent har skrivit 68 inlägg (s) för Noble Samurai

25 Responses to "Market Samurai Keyword Research: snabbare än någonsin"

 1. Det hjälper verkligen rädda mig tid, tack grabbar.
  Andy's senaste blogginlägg ... Socrates Wordpress Theme

 2. Jag tycker att vi borde kalla det "Instant Samurai"
  Dr Michael Haley @ chiropractor's senaste blogginlägg ... Agape Chiropractic Pompano Beach kiropraktor

 3. Detta är en stor tidsbesparing killar! Jag har sett en verklig skillnad när det gäller hur detta fungerar och ser fram emot den framtida utvecklingen - Google tillåter förstås ;-)
  Sälj Art Online's senaste blogginlägg ... Bästa Picture Resizer

 4. Jag är så upphetsad om den här uppdateringen! Detta kommer att påskynda mitt sökord forskning en hel del. Jag älskar hur ni fortsätta att förbättra marknaden Samurai även om det är ett engångsköp. En liten begäran ... kan du göra det lite lättare att bedöma styrkan i konkurrens utan att behöva öppna en ny flik kw? Tack och hålla upp det stora verket.
  Andy's senaste blogginlägg ... Den misslyckade Perfektionism


  Brent Hodgson svarade:

  Ge "SEOTC" (SEO Titel Konkurrens) ett skott - eller "SEOLTC" (SEO Lokaltitel Konkurrens) om du gör lokal sökord forskning.

  Dessa funktioner räkna antalet webbplatser som har sökords optimerade titel taggar för ditt sökord.

  Det är ofta en bra indikation på styrkan i konkurrensen på en marknad.

 5. Trevlig! Jag märker verkligen skillnaden i den senaste uppdateringen och det gör verkligen göra Market Samurai mycket mer njutbart att använda.
  Mister Fong's senaste blogginlägg ... Tjäna pengar på nätet med OpenX och bannerannonser

 6. Fortfarande den bästa SEO programvara på marknaden! Tack för den senaste uppdateringen, och ser fram emot mer! Jag använder min MS nästan varenda dag!
  AppsforiPads's senaste blogginlägg ... Apps for iPads TIPS och Tricks- Överföra PDF-filer

 7. 7
  Den 30 oktober 2010 vid 09:21
  Corinne sa:

  Tack för de senaste nyheterna Brent ~ väldigt cool arbete kring hastighetsbegränsningar i Adobe AIR.

  Ni måste arbeta i överväxeln för att bekämpa Googles förändringar och räkna ut hur man gör MS så effektivt som någonsin. Det ska bli intressant att se hur allt detta skakar ut ...


  Brent Hodgson svarade:

  I själva verket - Googles släppa en störtflod av nya verktyg och funktioner just nu.

  Det senaste jag har sett är en tätare integration med Google Places (kartor som visas på höger sida av skärmen för lokala sökningar och resultat som är nästan omöjlig att skilja från standard SERPS resultat.) Detta kommer att vara en annan stor möjlighet för lokal biz SEO.


  Corinne svarade:

  Det har varit en intressant utveckling att titta på. För många lokala kw fraser, de bästa resultaten direkt återspeglar de platser på kartan. Men för 1 fras, resultaten är en blandning av de platser på kartan och standard SERP resultat. Verkligen blanda upp det!
  Corinne's senaste blogginlägg ... Coronado Hastighetsgräns

 8. 8
  Den 30 oktober 2010 vid 10:17
  Richard Colum sa:

  Tack Brent för att hålla oss upp todate. Varje bit av positiv information är stor. Cheers brent

 9. Imponerande Brent ... Jag är ett fan ändå men snabbare är alltid bra. Mer tid att spendera ner puben!

  Skål Sean.
  Sean Breslin @ webconferencing's senaste blogginlägg ... låg kostnad videokonferens

 10. 10

  Bara provat den senaste uppdateringen, och MS är fortfarande inte genererar sökord eller fungerande efter nästan två veckor nu.

  Någon aning om när du kan ha en fungerande produkt igen?


  Brent Hodgson svarade:

  Hej Joe,

  Jag är inte säker på vad som kan hända här, men i alla våra automatiserad och manuell testning marknaden Samurai fungerar.

  Kan jag få dig att komma i kontakt med support?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Därifrån kan vi diagnostisera problemet, och komma fram till en lösning (för dig, och för någon annan upplever samma bugg.)

  Brent

 11. Variera imponerade med dina svar till cahnges i Google så långt du lämnar mindre verktyg i dammet som är medlem i marknaden Samurai har alltid varit och kommer naturligtvis alltid att vara en no brainer. Lika bra som jag har inte hjärnor om sökord forskning.

  Även om du måste arbeta alla timmar kund relatioins fortfarande plats på när du har en fråga.

  Tack igen


  Brent Hodgson svarade:

  Tack David! Jag håller med - Miriam och Alex gör ett fantastiskt arbete för att stödja.

 12. Alla verkar mycket nöjda med den nya uppdateringen. Varför jag inte få samma resultat och programvaran har svårt att hämta sökordsanalys rapport. Jag vet att det finns ett svar och jag vill lösa det asap. Alla förslag? Tack.

 13. Kan du utveckla det "SEOLTC" (SEO Lokaltitel Konkurrens) referens du gjort ovan? Jag kan inte se detta val i min kontrollpanel.
  George @ ryggsäck för skolans sista blogginlägg ... Auburn Tigers Zuma Insulated Ryggsäck omdömen


  Yuriy svarade:

  Kanske du behöver för att ställa in olika språk / region, som Brent sa: "om du gör lokal sökord forskning".

 14. Tack för heads up Brent, är det bra att se att du håller på toppen av saker och hittat ett sätt runt "problemet" (även om det inte var ditt fel).

  I själva verket fungerar lite som "nya" Ajax baserade Google bildsök som endast visar en viss mängd av resultat att göra det snabbare att ladda.

  Ett bra verktyg blev bara större :)
  Leo's senaste blogginlägg ... Vad är effekterna av de nya Google Places - Lokal för revisorer

 15. Jag behöver mer information om den här marknaden Samurai Keyword Research. vilka andra sätt att forska nyckelordet mer snabb. några förslag snälla hjälp mig.


  Brent Hodgson svarade:

  Hej Vikram,

  Jag skulle älska att hjälpa, men jag skulle behöva mer information om vad du skulle vilja göra här.

  Kan ni ge oss mer information - hur är din aktuella sökords forskningsmetod långsam? Använder du Market Samurai redan? Vilken typ av sökord forskning gör du?

  Brent


  Vikram Rout svarade:

  För närvarande har jag en klient webbplats Natursten Indien. Jag använder Google Adword verktyg. Men jag är inte kunna förstå vad sökordet är viktig och användbar av denna hemsida. Jag Marknadsför denna webbplats i Europa och USA, Kanada, Australien och andra länder. Snälla hjälp mig att ta reda på mer passande sökord för oss och hur.
  Min hemsida länken
  http://www.regattaexports.com

 16. Ingen kan tvivla på kraften i MS nu och ni fortsätta att göra ett bra jobb i utveckling och support.

  De utbildning videor är stora men kan jag fråga om du någonsin har funderat på att sätta en video tillsammans som visar varje steg på vägen med de nya medlemsstaterna.

  -> Hur man väljer en bra nisch
  -> Hur man utföra Nyckelordet forskning och vad indictaors bör sökas för att indikera en lönsam nisch

  Jag är säker på att en utbildning video av detta slag skulle bli väl mottagen. Alltid kom ihåg att du har vuxit upp med MS och dess utveckling någon kommer in på dagen en nivå nu skulle bli förvirrad av allt som finns (information overload) ja filmer är där, men en som säger att göra "A" följt av "B" skulle kunna vara en vinnare.

  hälsningar

  Dave


  Brent Hodgson svarade:

  Detta skulle vara en praktisk video.

  Ungefär som en "snabb start" guide till Market Samurai - NUTS-och-bultar process för att få bra sökord i en 2 minuter.