Market Samurai Keyword Research: Snabbare än någonsin

Dela-knapp

"Varför är mitt exemplar av Market Samurai som kör så mycket snabbare nu?"

Om du har varit med hjälp av marknaden Samurai sistone, har du märkt hur mycket snabbare det är att växla mellan flikar - eller till och med växla mellan moduler - speciellt när du arbetar med en massa sökord uppgifter.

Detta beror på att den senaste uppsättningen uppdateringar turboladdade hur marknaden Samurai visar data.

Tidigare kunde växla mellan från en uppsättning sökord forskning till en annan ta något upp till 35 sekunder!

Ju fler sökord du hade, körde långsammare Market Samurai ...

Anledningen till detta var på grund av att vissa hastighetsbegränsningar i Adobe AIR-plattformen när det kom till fiske uppgifter ur en databas, och visar det på ett bord ...

Lyckligtvis hittade vi en väg runt problemet.

Förr i tiden skulle Market Samurai försöka ladda alla dina sökord data i en tabell inuti sökord forskning modulen när sökord forskning modulen var öppen, även läser in data som var längst ner på skärmen, som du skulle behöva bläddra ner för att se - och i Adobe AIR detta kan vara en långsam process.

Nu - i stället för lastning all data på en gång, vi nu bara ladda bara tillräckligt med data för att få plats på skärmen. (Och om du måste bläddra ner, kommer marknaden Samurai hämta mer data ur ditt sökord datafil som det behövs, istället för att läsa in den och sakta ner ditt sökord forskning.)

Som ett resultat kommer du att se en bråkdel av en sekund fördröjning när du bläddrar genom sökord forskning (knappt märkbar) - och den tid det tar att växla mellan flikar är ner från 35 sekunder till så lite som 0,8 sekunder!

Detta innebär att du kan analysera mycket fler sökord, mycket snabbare.

Med den nya versionen av Market Samurai, är det ännu viktigare att du kan analysera sökord snabbare - nu när marknaden Samurai samlar 800 (istället för 200) sökord som standard.

Brent

PS - Även om vi har förbättrat hastigheten på marknaden Samurai inom flera områden, vi fortfarande slåss några oväntade buggar i den senaste Market Samurai uppdateringar (de flesta är relaterade till att samla in data från den nya Google sökordsdatakälla vi använder.)

Vi arbetar med dessa frågor just nu, släpper bugfixar regelbundet för att ta itu med dessa problem så snart vi har hittat lösningar, och kommer att få uppdateringar för de få återstående frågorna inom kort. Håll ögonen öppna!

Brent Hodgson en av grundarna av Noble Samurai och ett internet marknadsföring specialist.

Brent har skrivit 68 inlägg (er) för Noble Samurai

25 Responses to "Market Samurai Keyword Research: Snabbare än någonsin"

 1. Det hjälper verkligen spara mig tid, tack grabbar.
  Andy's senaste blogginlägg ... Socrates Wordpress Theme

 2. Jag tycker vi ska kalla det "Omedelbar Samurai"
  Dr Michael Haley @ chiropractor's senaste blogginlägg ... Agape Kiropraktik Pompano Beach kiropraktor

 3. Detta är en stor tid sparare killar! Jag har sett en verklig skillnad i fråga om hur det fungerar och ser fram emot den framtida utvecklingen - Google tillåter förstås ;-)
  Sälj Art Online's senaste blogginlägg ... Bästa Picture Resizer

 4. Jag är så exalterad över den här uppdateringen! Detta kommer att snabba upp min sökord forskning en hel del. Jag älskar hur ni fortsätta att förbättra marknaden Samurai även om det är en engångsköp. En liten förfrågan ... kan du göra det lite lättare att bedöma styrkan i konkurrensen utan att behöva öppna en ny flik kw? Tack och hålla upp det stora verket.
  Andy's senaste blogginlägg ... misslyckande av Perfektionism

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Ge "SEOTC" (SEO Title Konkurrens) ett skott - eller "SEOLTC" (SEO Lokaltitel Konkurrens) om du ska göra lokalt sökord forskning.

  Dessa funktioner räkna antalet webbplatser som har sökords optimerade titel taggar för ditt sökord.

  Det är ofta en bra indikation på styrkan i konkurrensen på en marknad.

 5. Nice! Jag märker verkligen skillnaden i den senaste uppdateringen och det gör verkligen göra marknaden Samurai mycket mer lustfyllt att använda.
  Mister Fong's senaste blogginlägg ... Tjäna pengar online med OpenX och bannerannonser

 6. Fortfarande den bästa SEO programvara på marknaden! Tack för den senaste uppdateringen, och ser fram emot mer! Jag använder min MS nästan varje dag!
  AppsforiPads's senaste blogginlägg ... Apps för iPads TIPS och Tricks- Överföra PDF-filer

 7. 7
  Den 30 oktober 2010 kl 09:21
  Corinne sa:

  Tack för de senaste nyheterna Brent ~ väldigt cool arbete kring hastighetsbegränsningar i Adobe AIR.

  Ni måste arbeta i överväxeln för att bekämpa Googles förändringar och räkna ut hur man gör MS så effektivt som någonsin. Det ska bli intressant att se hur detta allt skakar ut ...

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Faktiskt - Googles släppa en störtflod av nya verktyg och funktioner just nu.

  Den senaste jag har sett är en tätare integration med Google Places (kartor som visas på höger sida av skärmen för lokala sökningar och resultat som är nästan omöjlig att skilja från standard SERPS resultaten.) Det blir en annan stor möjlighet för lokala biz SEO.

  Den
  Corinne svarade:

  Det har varit en intressant utveckling att titta på. För många lokala kw fraser, de bästa resultaten direkt avspegla platser på kartan. Men för 1 fras, resultaten är en blandning av de platser på kartan och standard SERP resultat. Verkligen blanda upp det!
  Corinne's senaste blogginlägg ... Coronado Hastighetsgräns

 8. 8
  Den 30 oktober 2010 kl 10:17
  Richard Colum sa:

  Tack Brent för att hålla oss upp todate. Varje bit av positiv information är stort. Cheers brent

 9. Imponerande Brent ... Jag är ett fan ändå men snabbare är alltid bra. Mer tid att spendera ner på puben!

  Cheers Sean.
  Sean Breslin @ webconferencing's senaste blogginlägg ... låg kostnad videokonferens

 10. 10

  Bara provat den senaste uppdateringen, och MS är fortfarande inte genererar sökord eller funktion efter nästan två veckor nu.

  Någon aning om när du kan ha en fungerande produkt igen?

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Hej Joe,

  Jag är inte säker på vad som kan hända här, men i alla våra automatiserad och manuell testning marknaden Samurai fungerar.

  Vill du komma i kontakt med support?
  http://www.noblesamurai.com/support/helpdesk

  Därifrån kan vi diagnostisera problemet och komma med en lösning (för er, och för någon annan upplever samma bugg.)

  Brent

 11. Variera imponerad dina svar till cahnges i Google hittills du lämnar mindre verktyg i dammet som är medlem i marknaden Samurai har alltid varit och kommer naturligtvis alltid är en no brainer. Lika väl som jag har inte hjärnor angående sökord forskning.

  Även om du måste arbeta alla timmar kund relatioins fortfarande plats på när du har en fråga.

  Tack igen

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Tack David! Jag accepterar - Miriam och Alex gör ett fantastiskt arbete för att stödja.

 12. Alla verkar väldigt nöjda med den nya uppdateringen. Varför jag inte får samma resultat och programmet har svårt att hämta nyckelordet analysrapport. Jag vet att det finns ett svar och jag vill lösa det asap. Några förslag? Tack.

 13. Kan du utveckla det "SEOLTC" (SEO Lokaltitel Competition) referens du gjort ovan? Jag ser inte det valet i mitt kontrollpanel.
  George @ ryggsäck för skolans senaste blogginlägg ... Auburn Tigers Zuma Insulated Ryggsäck Omdöme

  Den
  Yuriy svarade:

  Kanske du behöver för att ställa in annat språk / region, som Brent sa: "om du gör lokal sökord forskning".

 14. 14

  Tack för heads up Brent, är det bra att se att du håller koll på saker och hittade en väg runt "problemet" (även om det inte var ditt fel).

  Faktum är att det fungerar lite som den "nya" Ajax baserade Google bildsök som bara visar en viss mängd resultat att göra det snabbare att ladda.

  Ett bra verktyg bara blev större :)
  Leo's senaste blogginlägg ... Vad är effekterna av de nya Google Places - lokal för revisorer

 15. Jag behöver mer information om den här marknaden Samurai Keyword Research. vilka andra sätt att forska nyckelordet mer snabbt. något förslag snälla hjälp mig.

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Hi Vikram,

  Jag skulle gärna hjälpa till, men jag skulle behöva mer information om vad du skulle vilja göra här.

  Kan du ge oss mer information - hur är din nuvarande sökord forskningsmetod långsam? Använder du Market Samurai redan? Vilken typ av sökord forskning gör du?

  Brent

  Den
  Vikram Rout svarade:

  För närvarande har jag en klient webbplats om Natursten Indien. Jag använder google Adword verktyg. Men jag är inte kunna förstå vad sökord är viktigare och användbar på denna webbplats. Jag är Främja denna webbplats i Europa och USA, Kanada, Australien och andra länder. Snälla hjälp mig att ta reda på mer passande nyckelord för oss och hur.
  Min hemsida länk är
  http://www.regattaexports.com

 16. Ingen kan tvivla på kraften i MS nu och ni fortsätta att göra ett bra jobb i utveckling och support.

  De utbildning videor är stora men kan jag fråga om du någonsin har funderat på att sätta en video tillsammans som visar varje steg på vägen med de nya medlemsstaterna.

  -> Hur man väljer en bra nisch
  -> Hur att bedriva nyckelordet forskning och vilka indictaors bör sökas för att indikera en lönsam nisch

  Jag är säker på att en utbildning video av detta slag skulle bli väl mottagen. Alltid remeber att du har vuxit upp med MS och dess utveckling att någon kommer in på dagen en nivå nu skulle bli förvirrad av allt som finns (information overload) ja filmerna är det bara en som säger gör "A" följt av "B" skulle vara en vinnare.

  hälsningar

  Dave

  Den
  Brent Hodgson svarade:

  Detta skulle vara en praktisk video.

  Ungefär som en "snabb start" guide till Market Samurai - det nötter-och-bultar process för att få bra sökord inom 2 minuter.