Adobe AIR 2 Släpp

Adobe har precis släppt en större uppdatering till Adobe AIR - den plattform som marknaden Samurai och Domain Samurai köra på.

Uppdateringen innehöll en mängd tekniska förbättringar och tillägg.

Detta har orsakat en hel del surr här i på Samurai HQ!

Det är svårt att inte bli smittad av smittsam spänning när du hör vår tech laget upphetsat tjattrande om hur de ska använda dessa för att göra marknaden Samurai och Domain Samurai ännu bättre!

Vi kommer in i spännande tider!

Men förändringens vindar föra både bra och dåliga förmögenheter.

Liksom alla nya mjukvaran släpps för allmänheten från beta kommer Adobe AIR 2 release har några positiva och negativa effekter under den tidiga övergångsfasen och in i framtiden.

Trots all den spännande "Goda nyheter" i vår framtid, det finns också några "Bad News" - åtminstone på kort sikt under den tidiga övergångsfasen till den nya tekniken.

De goda nyheterna ...

Mer Effektivitet:

Program som marknaden Samurai som körs på Adobe AIR 2 kommer att bli snabbare och kräver mindre resurser för att köra.

Det innebär att användare bör se en omedelbar förbättring i prestanda, speciellt på mindre kraftfulla maskiner.

Mer Hastighet:

Adobe AIR 2 har förbättrat JavaScript motor som arbetar upp till dubbelt så snabbt som den gamla. Det innebär att vi ska kunna få marknaden Samurai och Domain Samurai arbeta snabbare och mer effektivt.

Starkare System Integration:

Den senaste uppdateringen av Adobe AIR förbättrar även plattformar integreras med systemet.

Detta ger utvecklarna ett antal nya spännande verktyg som de kan använda för att göra stora förbättringar av Market Samurai.

Dessa verktyg kommer att göra ett antal funktioner som tidigare var svåra eller omöjliga att genomföra betydligt mer genomförbart.

MEN ... Det är dåliga nyheter för ...

En stor förändring som detta kommer alltid att ha en del barnsjukdomar - och folk som har uppgraderat till Adobe AIR 2.0 har redan rapporterat flera buggar (inklusive ett problem med den Publicera innehåll modulen.)

Om du ser en bugg ...

Vi arbetar hårt för att identifiera och lösa alla dessa problem när de uppstår.

Men om du märker några buggar vänligen skicka in en nummerlapp för att låta oss veta!

(Vi jobbar övertid just nu för att identifiera och stampa varje fråga som kunde ha uppstått från denna uppdatering - men som alltid, värdesätter vi din hjälp spotting problem vi kan ha missat.)

En tillfällig lösning ...

Under tiden - om någon Adobe AIR 2 relaterade buggar störa ditt arbete kan du nedgradera till den föregående versionen av Adobe AIR via dessa länkar:

Om du har några andra frågor eller funderingar kring uppgraderingen till Adobe AIR 2, eller om du vill dela lite feedback med oss, vänligen meddela oss . :)

Miriam Parkinsons
Noble Samurai

Miriam Parkinson är ett orakel av svaren på Noble Samurai programvara, och en av din vänliga Samurai supportteam.

Miriam har skrivit 4 inlägg (er) för Noble Samurai

9 Responses to "Adobe AIR 2 Släpp"

 1. Jag startade i morse MS men inga meddelanden om alla Adobe AIR-uppgraderingar som jag får, men i stället får jag ett meddelande om MS-uppdatering till .87.
  Så även jag får det här uppgraderingsmeddelande från Adobe Air, ska jag vänta tills du säger oss att vägen är öppen ;-) och vi kan göra det utan problem ...
  Tack för din utmärkta service!
  Bernard

 2. Jag har precis uppgraderat och pojken är det snabbt! Laddar gånger på Mac OS X verkar vara 3 eller 4 gånger snabbare. Belastningen bar rosslar till fullbordan nu. Fantastiskt!

  Inga buggar ännu men jag har bara använt några moduler. Rank checker och sökord forskning både fungerar bra!

 3. Jag tror efter att ha läst att jag kommer att försena uppgradera min adobe luft under några veckor, tack för heads up!

 4. Kommer ni att informera oss när Adobe Air 2 är förbi "testa" fasen? Jag har blivit ganska beroende av varje aspekt av marknaden Samurai inklusive Publicera innehåll modulen och vill helst bara vänta ut det.

 5. 5
  Den 12 juni 2010 kl 11:24
  tomartomartini sa:

  tack för den informerade datum,,, bra gjort,,, ditt får denna sortering.

 6. 6
  Den 13 juni 2010 kl 06:54
  Adrian sa:

  Efter uppdatering av Adobe AIR 2.0 är Market Samurai uppgraderingen inte fungerar ...

  Jag är för närvarande använder ver 0.85.30

 7. Tack för heads up om potentiella problem. Jag uppskattar ärliga uppdateringarna. Som alltid, kan jag räkna med att marknaden Samurai att vara rättfram med fakta.

 8. Uppskatta heads-up! Tror jag ska vänta med uppgraderingar tills buggar är utarbetade. Tack som alltid för ärlig presentation - det är bra att höra om både för-och nackdelar.

 9. Jag har inte blivit ombedd att uppgradera ännu, men jag tror att jag kommer att försena den efter din rapport. Jag försöker att marknadsföra dig också!