Använda Social Tagging Programvara för att öka webbplatsens trafik

Share-knapp

I mitten av 2008, spelade jag med några SEO strategier och skapat en blogg som fick 41.457 besökare från sökmotorer i sin första 8 dagar på nätet.

Det galna är - denna enkla strategi tog bokstavligen 2 minuter för att gälla ...

Om du visste en strategi som skulle kunna öka trafiken till dina blogginlägg och webbsidor, och ger dig mer värde från bakåtlänkar, skulle det vara värt din tid att spendera några extra ögonblick tillämpa denna strategi - för varje blogginlägg och webb-sida du skapar?

Absolut - ja!

Jag vill dela med dig en enkel strategi som du kan använda för att få mer trafik till din webbplats, bättre rankning hos sökmotorerna och bättre sökords värde ur dina länkar:

YouTube Förhandsgranska

Du kommer att älska den här tekniken om du lägga upp innehåll på en blogg, om du är social bookmarking sites, gör bara om någon form av länk underkastelse - eller till och med att välja nyckelord för metataggar - på grund av vad det gör för din webbplats ...

För det första, genom att nämna ytterligare (relevanta) sökord på din webbsida, ökar du antalet sökord som din webbplats kan ranka bra för.

För det andra, genom att nämna liknande relevanta sökord på din webbsida, ökar du relevansen av din sida runt tätt sammansvetsad grupp av relevanta sökord.

För det tredje, genom att tagga blogginlägg och YouTube-videor med relevanta taggar, är mycket mer sannolikt att plockas upp av en bredare antal platser ditt innehåll.

Och slutligen - genom att tagga social bookmarking länkar med relevanta sökord, och har listor över relevanta sökord i katalogen inlämnande sökordslistor, du öka värdet på dessa länkar genom att öka deras relevans.

Och anledningen är enkel ...

Genom att nämna relaterade sökord, kan dina länkar och webbsidor anses vara mer relevant för det ämnet.

När jag först började min egen personliga blogg, var detta den första strategin att jag ansökte som väsentligt ökat antalet besökare som min blogg emot.

Och förhoppningsvis kommer det att hjälpa dig också.

Brent

PS - Inte alla platser kommer att få 41.457 besökare i sin första vecka på nätet ;)

För att vara rättvis (och öppen) anledningen till att jag fått så många besökare var eftersom jag hade medvetet riktat en låg konkurrens, nyhetsvärde sökord.

Brent Hodgson en av grundarna av Noble Samurai, och en Internet-marknadsföring specialist.

Brent har skrivit 68 inlägg (s) för Noble Samurai

39 Responses to "Använda Social Tagging Programvara för att öka webbplatsens trafik"

 1. 1

  Brent,
  Man, jag gillar dig är stil :)

  Tack för att verkligen påpeka hur enkelt det är.
  Och, naturligtvis, för att visa oss igen vad en gr8 produkt MarketSamurai är. Respekt.

  BTW, instruktionsvideo på under 5mins.
  Du har drabbat sweet spot - kan vi hålla det där?

  Gamla regeln för nya medier?
  Om du inte kan slå din idé (övertygande) för hand-skriva det på baksidan av ett visitkort, är tanken inte värt att ta ytterligare.

  En oldie men en goodie - glad över att se detta i <5min videoformat :)

  Från Brent: Det är planen ;)

  Vi är fortfarande ny och detta "utbilda" sak - normalt vi är galna vetenskapsmän ... Så det har tagit oss en hel del övning för att få ner våra 5-minuters meddelanden från 15 minuter till 5 minuter.

  Vi är också att bryta upp saker och ting mycket mer, i mycket granulära delar ...

 2. Brent,
  Ni är otroligt det här är otroligt goda råd och här passerar det som det är nästan allmänt känt.

  Jag har tillbringat tusen "$ under åren och händer ned det värde som jag får från marknaden Samurai är huvud och axlar över allt.

  I nästa månad eller två Jag har två $ 600 per år sökord forskning verktyg på grund av att förnya. Inte i år.

  En sista sak där är Noble Samurai templet jag måste komma och hylla. Cheers guys, lysande (skakar på huvudet och han träffar lämna)

  Från Brent: Tack Brendan :) Jag är glad att du gillade videon!

  Re: "... och här passerar det som det är nästan allmänt känt." Jag tror att det finns en hel del som vi tar för givet. Kanske måste vi ta en djupare titt på alla de saker som vi gör, och ta reda på vad vi tar för givet, och dela med sig av dessa tips ...

 3. Cool trick! Varje ord på de andra modulerna blir klar ännu?

  Från Brent: Inte ännu - men jag förväntar mig något att meddelas inom kort.

 4. Tack Brent! Jag håller mindre än 5 minuters video är rätt väg att gå.

  Jag vill bara klargöra för dem som skulle kunna förväxlas. När du talar wordpress.com webbplatser du verkligen talar om wordpress bloggar som finns på wordpress.com inte wordpress.org, och gäller inte för wordpress bloggar som finns i ditt eget webbhotell konto.

  Rätt?

  Från Brent: Denna strategi fungerar otroligt bra för Wordpress bloggar som finns på WordPress.com.

  Men det fungerar också mycket bra för Wordpress bloggar som finns någon annanstans också! :)

 5. 5
  Den 8 februari, 2009 klockan 4:30
  CoronadoCookie sa:

  Bra tips Brent - tack! Jag är intresserad av svaret på Susan "frågan ovan - inte denna teknik inte fungerar för wordpress bloggar som finns på vår egen webbhotell?

  Från Brent: Det fungerar mycket bra på Wordpress bloggar på din egen webbhotell - men det fungerar otroligt bra för Wordpress bloggar som finns på WordPress.com på grund av hur deras märkning fungerar ...

  Varje tagg länkar till en tagg sida - och många av dessa tag sidor rankas i topp-10 positioner i Google.com ... Så Search Engine värdet av dessa taggar kan vara otroligt!

  Strategin fungerar mycket bra på bloggar som finns på din egen webbhotell också - du missar bara den unika (ytterligare) fördelar som WordPress.com märkningssystem ger.

  Om inte, skulle det vara en bra idé att även inrätta en kopia blogg på wordpress.com? Igår läste jag ett tips om att inrätta dubbla bloggar på wordpress.com & blogger.com som matar webbplatser. Jag har aldrig tänkt på detta begrepp ...

  Från Brent: Det finns några pro och con är här.

  Om det vore mig, skulle jag inte kopiera innehållet ord för ord. Det kan orsaka problem.

  Kontrollera också de allmänna villkoren som du kan köra din typ av blogg från sin tjänst - behöver vissa tjänster inte gillar värd kommersiella (vinstdrivande) bloggar - vilket kan orsaka en del problem.

 6. Brent,
  Jag förstår hur det kan vara effektivt för wordpress.com och andra social bookmarking sites. Men är denna teknik effektiv på en Wordpress webbplats på vår egen domän?

  Jag kan lägga till inlägg taggarna i slutet av varje inlägg (med hjälp av en wordpress installation). Men inte säker på om det finns en fördel med detta.
  tack

  Från Brent: Ja - det är en mycket effektiv strategi.

  Det är den första strategin att jag sökte till min blogg på brenthodgson.com (som är värd på min egen webbhotell)

 7. Det är typ av pinsamt uppenbart och jag kan inte för livet av mig räkna ut varför jag har haft så svårt att med taggar.

  Duh!

  Tack Brent

  Från Brent: Glad att hjälpa :)

 8. 8
  Den 8 februari, 2009 på 05:39
  tomartomartini sa:

  Tack för att göra detta simple.Great tips Brent - tack Typ av pinsamt obvious.Market Samurai är en gr8 TOOL.And ett bra lag.

  Från Brent: Tack :)

 9. 9
  Den 8 februari, 2009 på 06:25
  Konst Young sade:

  Så det är hur du använder taggar ... Tack så mycket för att dela, Brent! Jag kommer att använda det direkt för att få 40.000 besökare denna vecka! :) För att vara ärlig, har jag alltid trott att ninja var mycket kallare än samurai, men jag hade fel ... ;)

  Förresten, när du använder sökord i dina taggar som denna, är det tillräckligt att de är bara i dina taggar? Eller ska du inkludera dessa sökord tillsammans med vad du skriver i dina inlägg också?

  Från Brent: Det skulle säkert bidra till att nämna de sökord i ditt innehåll också - om det var lämpligt / relevant. Jag tycker inte om tanken på sökord fyllning men ;)

 10. Jag har nyligen starteed med nyckel-fras taggar på bloggar och även när Stumble-ing mina sidor. Min trafiken gick från en hög av 176 träffar per dag till (detta förra veckan) 3600 till 9600 träffar per dag. Jag skulle behöva säga, ja, det fungerar ...

  Från Brent: Oh ja, StumbleUpon bra för trafik ... Och detta är ett annat exempel där märkning kan göra en stor skillnad!

  När du tagga dina blogginlägg i StumbleUpon, plocka det maximala antalet taggar (jag tror det är 5) och tagga ditt bidrag med de mest populära relevanta taggar ... Det kommer att hjälpa dig att få mer trafik.

 11. Hej Brent,
  Tack för bra video. Ni inte bara klippa utan sten och grus också. Kan du förklara tag sidor lite eller tala om för mig var att gå för att se dem. Är det min tag sidan eller inte wordpress.com publicerar bara sidor med allas taggar?
  Tack för all hjälp

  Från Brent: Tack! :)

  De WordPress.com tag sidor jag hänvisar till (de som rankas riktigt bra i sökmotorerna) är som här .

  Du är rätt - WordPress.com publicerar sidor med everone taggar

  Men dina tag sidor är också värdefulla också. :)

 12. Tjena,

  Tack för alla dina bra feedback! :)

  Jag har varit med och lämnat personliga kommentarer i botten av alla dina bloggkommentarer.

  Bara för att svara på några vanliga frågor:

  - Ja, vi kommer att arbeta för att hålla video ner till 5 minuter där det är möjligt ;)

  - Strategin fungerar för alla tagable innehåll - det fungerar särskilt bra för bloggar som finns på wordpress.com eftersom de publicerar sidor med allas taggar tillsammans (som http://en.wordpress.com/tag/bushfire/ ). Och dessa sidor rankas ofta bra i Google - ger dig några mycket kraftfulla länkar.

  - Strategin fungerar bra för en blogg som du värd dig på din egen webbhotell.

  Om du använder StumbleUpon, se till att du läser Mike Taylor kommentar & mitt svar (# 10). StumbleUpon är en stor källa till trafik.

  Och tack för alla era kommentarer hittills!

  Brent

 13. Ja, StumbleUpon kan skicka trafik, men det är en kortsiktig spik och besökarna inte konvertera. Finns det någon anledning att få oriktade trafik för sin egen skull?
  För länk byggnad men jag gillar din teknik.

 14. Det var häftigt, tack för det och med tanke på min hemsida lanserar denna vecka kommer jag att använda det för mina nya bloggar.

  Skål

 15. Anna Maria - Jag tyckte att efter att jag började använda StumbleUpon för att främja min egen personliga blogg, en andel av läsarna "fastnat".

  Jag fick också fler länkar till min blogg (förmodligen andra bloggare använde StumbleUpon till forskning potentiella artikel ämnen).

  Jag skulle säga att du är rätt om direkt omvandling men - jag tvivlar på att många skulle konvertera till en direktomvandlings mål.

  Nathan - Lycka till med din lansering!

 16. Tack för att dela detta!

  Också älska dojon utformar bakgrund.

  Arigato gozaimasu, sensei * bow * ;)

  Från Brent: Tack :)

 17. Brent (och marknaden Samurai lag),
  Som någon som är mer av en bloggare än en marknadsförare jag verkligen gräva dessa video tutorials om hur du använder MS som ett verktyg för att förbättra din blogg från ett SEO perspektiv.

  Den passar mer naturligt i mitt tänkesätt och faktiskt öka min förståelse av de mer "traditionella" metoden för att använda MS - att hitta de nischmarknader.

  Håll dem kommer!

  Från Brent: Jag är glad att du njuter av dem :) Jag ser några fler bloggrelaterade videor på horisonten. ;)

 18. 18
  februari 11, 2009 vid 1:08
  hichnii sa:

  "I mitten av 2008, spelade jag med några SEO strategier och skapat en blogg som fick 41.457 besökare från sökmotorerna under de första 8 dagar på nätet."
  Hej, Brent, Vad är webbadressen till bloggen?

 19. Utmärkt video tutorial, och ett tips som jag definitivt kommer att börja använda på min blogg, tack för råd. Jag har alltid använt taggar på en blogg med läsarna i åtanke mer än sökmotorer .. Jag antar att det bästa råd är att tänka på både och?

 20. 20

  Hmm kanske av ämne, när jag exporterar sökord de är alla rörigt men era ser så väl beställt. Ska jag hitta inställningarna i Excel?

 21. Mike - Jag misstänker att jag vet orsaken ...

  Nyckelord och data som förekommer på olika linjer?

  Ta kontakt med stöd - de har en liten bit kod för att fixa Microsoft Excel för dig.

 22. Älskar det. Just tillbaka till grunderna. Det finns så många tips och tricks ute för SEO som dess ofta svårt att veta var man ska börja. Jag tror att ditt råd är det första steget!

  Skål
  Greg

 23. Hej Brent, hoppas jag är inte alltför sent inlägg här. Jag bara åter såg videon och undrade: Hur viktigt är det att taggarna vi tillämpar en given blogginlägg vara av stor betydelse för innehållet i denna tjänst?

  Till exempel, om vår blogg handlar om exotiska bilar, kan vi helt enkelt skriva "exotiska bilar" i MS, slog skapa sökord, och använda någon av KWS att MS genererar?

  Dessutom antar jag att vi (eller någon bloggare) bör alltid börja märka en post med MS-genererade KWS som har flest enligt SEOV, som representerar den optimala kombinationen av trafik och intäkter potential?

 24. 24
  Den 18 februari 2009 vid 02:46
  jimchicago sa:

  Aha. . . Jag tittade igen och jag ser att det finns ett svar på min första fråga, vid 02:21 i videon.

  Men om du kunde ta itu med min andra fråga (i sista stycket i mitt inlägg), skulle jag uppskatta det. Tack.

 25. Greg

  Tack :) Kul att du gillade videon

  Jim

  Du är rätt - du kan bara sätta sökordet (eller sökord) som beskriver blogginlägg i Market Samurai, skapa sökord, och ta reda på vad som behöver göras.

  När det gäller vilka sökord du bör rikta - de sökord som ger dig mest nytta är det mest logiska ... De mest värdefulla sökord är de självklara. Market Samurai kommer att generera relevanta sökord, och du kan kontrollera SEOV för kommersiellt värde (eller "Söker" om värdet för dig är bara trafik).

  Men att få mer avancerade, det finns fler saker att tänka på.

  För det första, med hjälp av nyckelord som är starkt relaterade, vissa SEO-leverantörer tror att du bygga starkare sökord relevans för sökord i vad de kallar "semantiska molnet" - så att du rangordna bättre för alla relaterade termer (även några du kanske inte har nämnt i din blogg post).

  Sedan finns andra brett matchade sökningar som du kan plocka upp om dina sökord nämner en mängd olika ord. Till exempel kan du rangordna för ett bredare utbud av fraser, i stället för att nämna bara "öring fiskedrag", "öringfiske rullar", "öring fiskespön" etc - du nämner ord som "öring fiskedrag", "mete" "flugfiske". I det andra exemplet, kan du få brett matchade ranking för [säg] "öring mete beten".

  Och sedan finns det konkurrens att överväga. Om du vill att rangordna för dessa sökord, helst de skulle ha låga SEOC poäng.

  Och det finns ännu mer att du kan tänka på ...

  Men vi får mycket mer avancerad.

  Med detta sagt, det mest grundläggande strategin (och den strategi jag använde för bloggen som fick 41k träffar) är bara för att nämna relevanta sökord. Andra saker kan hjälpa, men dessa är grunderna.

  Jag antar att allt annat kommer ner till en kostnad / värdeberäkning - hur mycket tid / ansträngning tar det vs hur mycket nytta gör du får.

  Jag hoppas att detta hjälper dig.

  Brent

 26. 26
  Den 19 februari 2009 vid 05:01
  jimchicago sa:

  Tack så mycket, Brent, för så stor info. Jag ska börja med den mer grundläggande steg (er) och eventuellt försöka arbeta de bredare match sökord.

 27. Tack för att dela information, och dessa tips och strategier bör prövas av någon webbplatsägare. Håll om utstationering.

 28. 28
  24 Februari 2009 vid 21:08
  Alex säger:

  Inte länge sedan wordpress.com gjort alla länkar ingen uppföljning. Detta infördes för att göra det svårare för bloggar som finns på wordpress.com att få hög PR.

  Denna strategi innan hade varit mycket mer värdefull, som du får din blogg noterat på wordpress.com tag sidor, skulle du vinna PR. Mer tag sidor, mer PR.

  Men tror inte att denna strategi är inte användbart. Långt därifrån, fortfarande har ett värde i att föra trafik till din blogg är det bara att wordpress.com gjorde det svårt för oss att ta sin PR till vår blogg.

 29. Jag är mycket förvånad över att inte grunda den här videon bearbetning, liksom de andra i YouTube i samma ämne.
  Det finns några problem med MS?

 30. 30
  Den 4 mars 2009 vid 20:46
  Graham Dunkley sa:

  4 9 mars

  Det är synd, aftergetting tillbaka från resor, för att finna att den sociala bookmarking videon är inte längre tillgänglig, eller någon av de andra aktuella filmer.

  Varför?

 31. hrmm ...

  Filmerna finns kvar - men det ser ut som det finns ett problem med YouTube bädda alternativet.

  Jag ska be datanörd att ändra den till en alternativ inbäddning metod. Under medeltiden, klicka på knappen på den nedre högra hörnet av videon för en länk till videon på YouTube.

  Brent

 32. 32
  Den 5 Mars 2009 vid 12:42
  John sa:

  Detta är bara en direktlänk till den aktuella Youtube video eftersom det inte spelade i den inbäddade alternativ

  http://www.youtube.com/watch?v=vI0P1C0DTYM

 33. Efter att hitta er på CommBlue, du verkligen har förändrat min SEO taktik.

  Tack för att fortsätta utbildningen.

  Keith

  ps Brett - behöver en hatt? lol

 34. Stora spets. jag bara genomfört denna ona blogg för en vän till mig och han är redan ser en ökning av trafiken.

  Håll dem komma.
  Greg

 35. Kan du sätta den här videon för nedladdning i din video tutorials avsnitt på -
  http://www.noblesamurai.com/support/tutorials/

 36. Brent,
  Det kan vara något värre än att slösa 30 minuter på en video och sedan undrar hur du kan få det 30 minuter tillbaka! Tack för den korta och precisa video. Inget avfall, alla fakta!
  Jag tror att jag läste någonstans att på en WP egen värd blogg som varje tagg är en separat sida och att Ms G skulle räkna det som samma innehåll. Jag tror också att jag läste om en plugin för att hålla det från att hända?
  Har du några tankar om det?
  Tack,
  Bob

 37. bra verktyg .. men jag har vissa problem när inplementing detta sätt

 38. [...] Det beror på att de är inte säker på det bästa sättet att göra det eller kanske är det becasue de är inte medvetna om trafiken återgår bra märkning kan [...]

 39. Tack för tipset Brent ... Jag kommer att använda detta i framtiden! Skål!

  Sean