Använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera

Hej Team

Detta är något som jag aldrig berättat om.

Vissa människor har redan arbetat ut det här för sig själva ...

Och det är anledningen till Market Samurai fungerar som den gör idag.

I själva verket var marknaden Samurai uppbyggd kring detta ...

Innan marknaden Samurai släpptes för allmänheten, vi använder samma verktyg oss att göra semantisk webbplats strukturanalys för webbplatser som vi byggde.

Anledningen var enkel - med rätt plats strukturering, länkar och sökord användning (alla använder semantiskt relevanta sökord) vi skulle kunna uppnå ranking med färre länkar, mindre Pagerank och mindre plats ålder.

Och det innebar en bättre avkastning på investeringen från någon SEO-arbete vi gjorde.

"Bättre resultat? Mindre ansträngning? Hur får jag det "hör jag!? Ni säger.

Nåväl, låt mig visa dig vad vi gjorde - och hur du kan göra det själv.

Hur man "Vässa" din webbplats - Samurai stil!

Först sak första ...

Du måste hitta en kärna plats sökord - något som har hög trafik, höga värde, och relativt låg konkurrens.

Allting kommer att kretsa kring denna kärna sökord.

Att hitta en Core Keyword

Du är ute efter hög trafik, låg konkurrens, nyckelord högt värde här.

Jag tycker om att sätta mina Marknad Samurai filter till dessa nivåer: Över 80 träffar per dag i SEOT, under 100.000 konkurrerande sidor i SEOC (även under 30.000 är bäst), över 15% fras användning i PBR och över $ 1 i SEOV.

Men jag tycker personligen att se något som är bättre än de kala miniminivåer.

SEO Analys på din sida Nyckelord

Nu ska du också vill göra SEO konkurrens analys för att se till att du konkurrerar på en marknad där unga, låg Pagerank, dåligt optimerade webbplatser med få länkar är redan ranking.

Vad jag gillar med det här exemplet är den låga PageRanks sidor som förekommer i topp 10, bristen på on-page optimering på de flesta platser, och den låga sidan bakåtlänkar till sidorna.

Åldrarna på några av de områden, det faktum att de flesta webbplatser har DMOZ eller Yahoo! Directory bakåtlänkar, och det stora antalet domän bakåtlänkar får mig att tänka två gånger om detta sökord.

Jag kan fortfarande prova det - men med dessa faktorer arbetar mot mig, kanske mina chanser att få den illusoriska topplaceringen lätt bli svårare - och det betyder att det kan ta en hel del mer arbete att komma dit.

Fokusera din Keyword Research

När du har denna kärna webbplats sökord, skapa ett nytt projekt i Market Samurai för din huvudsakliga webbplats sökord detta sökord - eftersom vi kommer att fokusera vår analys på detta ett sökord.

Börja med att generera nyckelord kring detta sökord med alternativet Google Synonym verktyget med "Inkludera Extra" vald.

Sök Kategori Nyckelord

Genom att utnyttja Googles Synonym Tool för att skapa sökord, är marknaden Samurai kunna visa dig upp till 200 relaterade "grenar" runt din kärna sökord.

Du vill (igen) filtrera bort hög konkurrens, låg trafik, låga sökord värde. De sökord vi är kvar med kommer att vara bra för vår web-site kategorier.

I det här exemplet, utförde jag nästan identisk analys till tidigare, när jag var att hitta en kärna webbplats nyckelord - men jag tappade min minsta trafikfilter till en SEOT av 10 eller högre.

Och sedan finns det en liten kroppsarbete ...

Ta bort alla sökord som du ser som irrelevant för din kärna tema genom att klicka på "X" på höger sidan av sökordet. Och du kommer att bli kvar med en fin lista med relevant, värdefull, hög trafik, låg konkurrens sökord - som jag har ovan.

Artikel Keyword Research

Klicka på nyckelsymbolen bredvid någon av dina kategori nyckelord för att öppna upp det i en ny flik - och göra lite mer sökord forskning för att hitta innehåll ämnesområden inom varje kategori.

För detta steg, är det praktiskt att använda alternativet Google Sökord, liksom Google Synonym verktyget med "Ignorera Extra" markerat. Detta kommer att ge dig en trevlig "lång svans" lista över ämnen.

Nästa steg är att forska och skapa webbplatsens innehåll i var och ett av dessa ämnesområden.

Men hur gör du forskning dessa ämnesområden?

Hitta Innehåll: Forskning och Publicera

Market Samurai s "Sök innehåll" modul är ändamålsenliga för detta!

Den byggdes för att forska det innehåll som redan är publicerad på webben för att hjälpa dig att skriva egna artiklar, eller för att hitta artiklar som du lagligt kan publicera (även kolla platsvillkor innan du gör detta.)

Klicka på nyckelikonen bredvid nyckelordet, gå till fliken Hitta innehåll, och börja forskning.

Vi kan analysera innehållet utifrån myndighetsfaktorer här.

Innehåll som har höga PageRanks, bakåtlänkar och ålder kan vara ett tecken på god kvalitet informationen - och en bra artikel att forskning innan du skriver din egen artikel om samma ämne.

Innehåll som har låg Pagerank, bakåtlänkar och ålder kan vara innehåll som du kan publicera på din webbplats för att testa nisch (eftersom skriva innehåll är en av de mest tidskrävande delarna av att inrätta en nisch webbplats) - och se om du kan få ranking med hjälp av någon annans artikel på din webbplats (en mycket lovande tecken om du gör!)

(Detta är något unikt för Market Samurai. Jag är ännu inte stött på någon annan programvara som analyserar den myndighet i en del av innehållet på detta sätt.)

Sedan behöver vi länkar ...

Få högkvalitativ bakåtlänkar

Att hitta bakåtlänkar är lätt. Med fokus på hög kvalitet bakåtlänkar, de som kommer att ge dig det bästa resultatet för din tid och ansträngning, är svårt.

Kampanjen Modulen hjälper här, genom att visa PageRanks, bakåtlänkar, och användningen av Följ / nofollow på sidor där du kan få bakåtlänkar.

Du börjar se hur allt detta band-in, och hur varje steg påverkan på alla de andra.

Och genom att sätta ihop allt, kan vi få snabbare ranking i sökmotorerna, mer trafik förr, en bättre avkastning på vår tid och kraft på SEO, och bättre resultat på lång sikt - med mindre tid och ansträngning som krävs.

Men vi gjorde det inte för dig.

Vi skapade "Market Samurai" från början (långt innan vi släppte det) eftersom vi gjorde dessa saker själva - och vi ville uppnå bästa resultat, snabbare, med mindre tid och ansträngning.

Nästa steg

Nästa steg är att bara göra det!

Market Samurai kommer att ge dig de semantiska sökord relationer du behöver för plats strukturering, för interna länkar, för länk-byggnad, för taggning och mer om du använder sökordet forskning förfarandet jag har beskrivit ovan.

Om du inte har Market Samurai ännu - få den. Du kan ladda ner en gratis 12-dagars testversion här .

Om rättegång har gått ut, kommer du att kunna använda Keyword Research har fortfarande -., Men du behöver för att få den fullständiga versionen av Market Samurai att använda andra funktioner som du kan köpa Market Samurai för livstid tillgång till alla Marknad Samurai funktioner här .

Som jag säger, kan dessa semantiska webbplatsstrukturer hjälpa dig att få bättre resultat i sökmotorerna, med mycket mindre ansträngning, och färre länkar. Så jag utmanar dig att prova att använda dem själv med hjälp av Market Samurai, och se de resultat du får.

Brent

Brent Hodgson en av grundarna av Noble Samurai, och en Internet-marknadsföring specialist.

Brent har skrivit 68 inlägg (er) för Noble Samurai

53 Responses to "Använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera"

 1. Hi Brent,

  En annan utmärkt inlägg.
  Jag tror att du har ett stavfel 1 rad ovanför den första marknaden Samurai skärmdump. Jag är säker på $ 1 bör läsa $ 100?

  Jag älskar Market Samurai, det är helt enkelt det bästa verktyget för SEO och SEM dra allt det är information från hjärtat av Google.

  Skål
  Neil
  Hunters Hill, Aus

 2. [...] Se det ursprungliga inlägget här: Använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera | Noble Samurai [...]

 3. Wow brinner fantastiska
  Pertamax

 4. 4
  Den 30 maj 2009 kl 23:49
  Ion sa:

  Market Samurai rocks helt enkelt. Inga andra kommentarer som behövs. Ni är fantastisk. Jag spenderar mycket pengar på olika så kallade "sökord forskning verktyg" och majoriteten av dem var värdelösa. Market Samurai (även den fria versionen för nybörjare) är i grunden den bästa sökord forskning verktyg där ute. Period.

  Vi bugar till Market Samurai.
  Keep 'em coming guys!

  Med vänliga hälsningar,
  Ion

 5. Hi Brent,

  Tack för bra inlägg! Jag älskar Market Samurai, var det förmodligen den bästa investering jag någonsin gjort på nätet. Jag har inte varit alltför framgångsrik på nätet, men ändå! men jag vet i mitt hjärta att dagen kommer snart.
  Tack för en underbar produkt och bra träning också.

 6. 6
  Den 30 maj 2009 kl 23:58
  Dennis säger:

  Utmärkt, är denna typ av inlägg bra för människor som mig. Det hjälper verkligen att se hur du kan knyta ihop allt för att utnyttja din programvara mer effektivt.

 7. Tack Brent. Kommer definitivt att kolla in de nya funktionerna.

  För dem som inte har installerat / försökt marknaden Samurai ännu, jag rekommenderar det!

  Hälsningar,
  Arnold

 8. Brent,

  Hjärtligt tack för ditt engagemang för kvalitet med Market Samurai och din generösa innehåll - allt gör marknaden Samurai en av de bästa investeringar jag någonsin gjort för mitt företag.

  Vänliga hälsningar,
  Dean
  http://www.deankendallonline.com

 9. Hi Brent!

  Perfekt timing :-) Jag har nyligen köpt Market Samurai, men har inte haft en chans att på allvar börja använda den ännu.

  Jag är redo att ta sig till jobbet med hjälp av den här veckan, och jag tänkte att jag verkligen behövde lite "hur man är" - och här är de! Cosmic vibbar (och marknaden Samurai) rock!

  Tack och kudos till dig och laget!
  Teena
  http://abfabdesigns.com

 10. MS förbättrar alltid och är ett måste IMO. Samtidigt som jag tror alla beskrivs i det här inlägget redan, jag lärde mig allt detta i en period av 4-5 månader. Det är bra information för de nya till MS. De kan vara igång på en dag i stället för månader. Alla trängs på ett par sidor. Bra gjort!

 11. Probaly den bästa Internet Marketing pengar jag någonsin har tillbringat ...

  John
  Personlig Träning Southend

 12. Hey Brent,

  I andra David - fantastisk produkt och fantastisk träning. Lätt den bästa investering jag har gjort på nätet! Vänligen håll utbildningen kommer :-)

 13. Brent,

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen ...

  Ditt lag fortsätter att förbättra en redan fantastisk online-verksamhet verktyg. Många utvecklare är glada att få sin mjukvara utmärka sig i ett område samtidigt som man gör andra OK. Jag är glad att du är aldrig nöjd med denna mentalitet.

  Bästa investering jag har gjort för något i åtminstone ett år!

  Tack,

  Jeff

 14. 14
  Den 31 maj 2009 kl 12:43
  Charles sa:

  Super. Än en gång, MS förstärker dess unika, topposition i forsknings-och IM-verktyg. Och, tack för de inlägg att fortsätta att påminna oss om alla funktioner och fördelar.

 15. Jag gillar det här ... det är så detaljerat .. och så fantastiskt .. gör mig mållös.

 16. 16

  Hey Brent,

  Tack för det! Bra! Det fungerar!

 17. 17
  Den 31 maj 2009 kl 01:39
  Jamie Lorenzo sa:

  Brent:

  Det här är en fantastisk tjänst. Market Samurai har blivit min enda sättet för SEO! Ditt inlägg verkligen sätter den totala hur-till verktygets perspektiv och är precis den typ av tjänst som jag letade efter.

  Tack till er alla för att skapa Market Samurai!

  Jim Lorenzo

 18. Detta blogginlägg är stor! Tack för informationen om hur du använder Market Samurai på bästa sätt. MS har förbättrats en hel del sedan jag köpte detta fantastiska verktyg.

 19. Tack igen för att ge oss en helhetsbild av den bästa användningen av MS. Även om jag är en av de tidiga användare av MS, ofta tid jag kämpar med vad som skulle vara en bra tumregel att använda i form av filtrering.

  Det är bra att få ditt perspektiv som skaparen av programmet från användarsynpunkt.

  Alla tidslinjen om att släppa resten av dina moduler av MS.

 20. 20
  Den 31 maj 2009 kl 02:17
  Julie Chrisler sa:

  Hi Brent,

  Jag måste hålla med flera andra personer som har skrivit - MS är lätt den bästa investering jag har gjort på nätet i över ett år.

  Detta är ett fantastiskt inlägg - Jag var medveten om dessa funktioner i MS utan att ha dig dra ihop allt och ge exempel med filterinställningar, etc., gör det hela så mycket mer lätt att följa.

  Jag är bara lovin 'dessa tjänster som du har att göra nyligen, håll dem kommer så länge du kan!

  Julie

 21. 21
  Den 31 maj 2009 kl 02:31
  Andrew sa:

  Brent,

  tack för denna stora sammanfattning av vägen för Samurai - och även för denna stora mjukvara. Dess trevligt att veta att jag har använt det på rätt sätt!
  Market Samurai är nu den mest viktigt verktyg i min verktygslåda och enkelt det bästa värdet för pengarna internet marknadsföring produkt jag någonsin köpt. Kan inte vänta på att fler moduler för att komma på nätet!

 22. Brent,
  Ytterligare en stor ansökan om Market Samurai. Tack för ditt tips.

  Roy Kuruvila

 23. otroligt innehåll från er

  U ROCK

 24. Hi,

  Bra att du kan dela om hur man använder marknads samuraj. Jag har undrat hur man bäst använder detta program för mina strategier internet marknadsföring, men detta blogginlägg klarnar säkert upp många av mina tvivel och steg för steg sätt att göra sökord forskning.

  Tack än en gång.

  Hälsningar,
  Andrew

 25. Lol, kanske jag har varit på detta för länge eller jag borde skriva en bok. Jag tycker inte särskilt hitta länkar konkurrens att vara en avgörande faktor och inte heller hur många platser finns det med mina sökord för att hjälpa mig att hitta bra sökord.

  Till och med titeln tävlingen är inte särskilt besvärande och inte heller är DMOZ eller Yahoo. Kanske för att jag arbetade i den vuxna området i 13 år och praktiskt taget varje sökord har massor av konkurrens.

  Med det sagt, det finns nischer Jag kommer aldrig att bry sig om. Internet marknadsföring är en av dem. Så är viagra, kreditkort och ett par andra. Lol, jag kommer aldrig att gå efter nyckelord sex eller porr heller. Hade en topp 5 för "porr" en gång och det betalade bra, men det fick vara för mycket arbete.

  MS är bra för forskningen, för att hitta enkla sökord för att ranka bra för, men om du gör din på sidan saker rätt, gör din webbdesign rätt det verkligen inte ta så många inkommande länkar för att ranka bra som man kan tro. Din egen webbplats navigation och var du har dina länkar på dina sidor är en stor faktor. Även med titel konkurrens få webbplatser gör det rätt som de flesta ägare till webbplatser är rena amatörer.

  Jag är en oldtimer som flyttade till icke vuxen och jag tycker att det är lika scammy och fylld med BS som vuxna webbplatser är. Men jag inte tycker att det är något svårare att rangordna för bra sökord, kanske ännu enklare.

  Jag dominerat i år med Web Position Gold och jag räknar med att dominera mina nischer på samma sätt med Market Samurai. Heh, bör du alltid välja den låga haning frukt när du hittar det, men var inte rädd att gå efter svårare att få och mycket mer lukrativa sökord. Du kan inte få dem inom en månad, mer som ett år eller så, men det är väl värt att gå efter hårdare sökord om du har en långsiktig strategi.

  Den lågt hängande frukt kan få in pengar medan du väntar på dina hårdare, mer lukrativa, mer trafik nyckelord för att sparka i. Jag har långsiktiga strategier på plats och alla borde ha. Om du inte gör det du saknar på båten och bra pengar.

  Jag tror att MS är det bästa verktyget för att följa med eftersom WPG men du måste ändå ha en kort tärna och en långsiktig strategi. Långsiktig strategi inte oroa dig mycket om konkurrens eller länkar.

 26. 26

  Bäst blir bara bättre!

 27. Jag skulle verkligen vilja veta mer om publicera artiklar. Kan du även få en anständig Google ranking med publiceras artiklar? Har inte Google straffa dig för samma innehåll? Det vore trevligt om du kunde förklara den punkten för mig. Tack!

 28. Hi Brent

  Ni är fantastisk.

  Du har säkert en av de bästa sökords sviterna ute.
  Vad som gör det ännu bättre är det bra innehåll du ger oss.

  Som Market Samurai blir bättre och bättre det så lätt att glömma vad man kan uppnå med den. Dessa tutorials fylla den luckan.

  Tack igen och ser fram emot vad ditt team har upp ärmarna i framtiden

  Hamant

 29. 29
  Den 31 maj 2009 kl 08:24
  Ceci sa:

  Hi Brent

  Detta inlägg visar styrkan och kraften i Market Samurai.

  Det skulle dock vara mer tydligare och detaljerat för några av oss som lär sig bättre genom audiovisuell att se exakt hur du gör dessa saker på video.

  Tack

  Ceci

 30. Jag såg inte någon definition för semantisk webbplats strukturanalys. Är detta något som alla känner, men jag? Jag medger att jag är ganska ny på det här, men jag trodde att marknaden Samurai var för nybörjare också.

  Jag gjorde en patentansökan häromdagen och tänkte att MS skulle kunna vara användbart för det här. Har du gjort någon forskning på det här området?

  lyckönskningar, Howard Davis

 31. Hej Brent,

  Jag har använt denna strategi för de sista 2 platserna jag byggt. Jag kommer att säga att det har fungerat som klocka fungerar för mig.

  Jag kunde inte ha gjort det utan MS.

  Tack,
  Robin Buckley

 32. Hej Brent ...... det blir bara bättre och bättre! Ni gör vår SEO och PPC liv mycket lättare!

  Tack!
  Hugh McMarlin

 33. Bra information om semantisk strukturering. Det är riktigt bra, särskilt med adsense.

 34. Det här är bra grejer. Jag anser att inlägget ger en fin översikt av de steg nybörjare bör ta med MS. Stegen att fokusera vår uppmärksamhet på de faktorer som är inblandade i utvecklingen av en webbplats med god SEO tillsammans med en snabb fingervisning om den kortsiktiga svårigheter som kan vara inblandade i ranking för ett visst sökord.

 35. Min investering i Market Samurai har betalat sig om och om igen och den här typen av blogginformation lägger bara till produkternas värde. Tack och fortsätt med det här down under

 36. Market Samurai snabbar verkligen upp forskningsprocessen.
  Stor investering.

 37. Det är min bästa investering någonsin i SEO programvara. Trots att en del människor är oroa sig för integritets tillgång Samurai ...

  Jag bryr mig inte och tro att etik SM lag.

  Cheers ....

 38. Du alltid ger tips om hur du använder Market Samurai på rätt sätt. Håll utstationering, jag älskar använder Market Samurai.

 39. Market Samurai sätta på rätt spår för min online-verksamhet. Jag använde det varje dag och nu jag får massor av trafik

 40. 40
  Den 31 maj 2009 kl 07:22
  jay sa:

  Bygg upp en artikel spinner in den och du är den bästa produkten på marknaden

 41. Strålande artikel.

  Inte bara den bästa marknadsföringsverktyg jag någonsin köpt, men också den mest uppdaterade med utmärkta nya funktioner, bästa förklaringar till användning och definitivt den mest användbara, bar inget!

  Marknaden Samuri Rocks: 0)

 42. Tack, jag lär mig mycket av din artikel!

 43. Jag gillar din artikel, men jag har aldrig prova det, verkar det så svårt?

 44. Utmärkta artikel killar. Tack upplag.

 45. Bra inlägg! Jag börjar läsa din blogginlägg alltmer jsut eftersom de är så informativ. Fortsätt med det gos arbetet.

 46. Brent,

  Tack för den otroligt informativ artikel. Det visar verkligen den snöbollseffekt för varje modul i MS.

  Jag har 2 frågor. En är, har något förändrats nyligen i hur SEOC visas inom MS? Är det permanent eller en temporaryt glitch?

  Med tanke på den information i din artikel hur skulle du betygsätta ett sökord som har följande statistik? SEOT 559, söker 1332, Pbr 82%, SEOC 120,000, och SEOV på $ 251 Det är långt över din trafik mins, men anständiga konkurrens också. Intresserad att höra din åsikt om om detta är typ av nisch är värt att sträva efter.

  Tack!

 47. 47
  Den 3 juni 2009 kl 01:17
  Jeaneette sa:

  Hej, Brent -
  Jag älskar Market Samurai, och du publicerar bra saker i din blogg. Skulle det vara möjligt för dig att ge en utskriftsvänlig version av dina inlägg?
  Tack -

 48. Hej Brent, har jag redan prova detta verktyg, och det är häftigt. Om du kunde ge mig mer billigare än $ 97 som $ 50 Jag kommer att köpa den utan att tänka två gånger.

 49. 49
  Den 6 Juni 2009 kl 02:18
  Hati sa:

  Tack Brent för en mycket insiktsfulla tips ...

  Så från denna och tidigare tips om platsen strukturering, vilket verktyg ska vi använda bäst? är det MS: ens google synonym verktyg (som är densamma som adwords sökord verktyg), google undra hjulet eller googles sktool.

  Även jag håller med Ceci om att en video exempel på detta viktiga ämne skulle göra en stor annorlunda för oss.

  Tack igen.

 50. Tack för att du tog dig tid att utveckla några steg-för-steg. Vissa människor uppenbarligen är bra på att hitta alla de stora sätt att använda en bra produkt som marknaden Samurai, vilket framgår av kommentarerna ovan. Andra av oss behöver det påpekat för oss. Tack för att hjälpa "de andra av oss."

 51. 51
  Den 10 juni 2009 kl 09:49
  Ben sa:

  Jag funderar på att lägga ut uppgifter om en erfaren Market Samurai användare. Kan någon hjälpa? Vänligen kontakta mig på Benc 007 AT uppväcka. com

  Jag ser fram emot att prata med dig.

 52. 52

  Jag gillar verkligen det. Din timing för den här versionen var perfekt för mig som jag investerar mycket tid i SEO. Nu har jag det perfekta sättet att spåra. Tack igen för att göra en bra produkt ännu bättre.

 53. [...] Jag tror inte att det är någon hemlighet att jag går igenom anfall av att uppmärksamma mina olika webbplatser / bloggar så det är lämpligt att marknaden Samurai nyligen har skrivit om att vässa din sajt med Market Samurai. [...]