Använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera

Dela Button

Hej Team

Detta är något jag aldrig berättat om.

Vissa människor har redan arbetat ut det här själva ...

Och det är anledningen till Market Samurai fungerar som det gör idag.

I själva verket var Market Samurai uppbyggd kring detta ...

Innan Market Samurai släpptes till allmänheten, vi använder samma verktyg själva att göra semantisk webbplatsens struktur analys för webbplatser som vi byggde.

Anledningen var enkel - med rätt plats strukturering, länka och sökord användning (alla använder semantiskt relevanta sökord) vi skulle kunna uppnå ranking med färre länkar, mindre Pagerank och mindre plats ålder.

Och det innebar en bättre avkastning på investeringen från någon SEO-arbete vi gjorde.

"Bättre resultat? Mindre ansträngning? Hur får jag det här !? "Jag hör vad du säger.

Nåväl, låt mig visa dig vad vi gjorde - och hur du kan göra det själv.

Hur "Vässa" din webbplats - Samurai Style!

Först sak första ...

Du måste hitta en kärna plats sökord - något som har höga nivåer av trafik, höga halter av värde, och relativt låga nivåer av konkurrens.

Allt kommer att kretsa kring denna kärna sökord.

Att hitta en Core Nyckelord

Du letar efter hög trafik, låg konkurrens, högt värde sökord här.

Jag gillar att sätta mina Market Samurai filter till dessa nivåer: Över 80 träffar per dag i SEOT, under 100.000 konkurrerande sidor i SEOC (även under 30.000 är bäst), över 15% fras användning i PBR och över $ 1 i SEOV.

Men jag gillar personligen att se något som är bättre än de kala miniminivåer.

SEO Analys på din huvudsakliga webbplats Sökords

Nu ska du också vill göra SEO Konkurrensanalys för att se till att du konkurrerar på en marknad där unga, låg Pagerank, är dåligt optimerade sajter med några länkar som redan ranking.

Vad jag gillar med det här exemplet är de låga PageRanks sidor som förekommer i topp 10, bristen på on-page optimering på de flesta platser, och de låga nivåerna av Page bakåtlänkar till sidorna.

Åldrarna på några av domäner, det faktum att de flesta webbplatser har DMOZ eller Yahoo! Directory bakåtlänkar, och det stora antalet domän bakåtlänkar får mig att tänka två gånger om detta sökord.

Jag kan fortfarande prova det - men med dessa faktorer som arbetar mot mig, kanske mina chanser att få den illusoriska topplaceringen lätt bli svårare - och det betyder att det kan ta mycket mer arbete för att komma dit.

Inrikta din Keyword Research

När du har denna kärna webbplats sökord, skapa ett nytt projekt i Market Samurai för din huvudsakliga webbplats sökord detta sökord - eftersom vi kommer att fokusera vår analys på detta ett sökord.

Börja genom att generera nyckelord kring detta sökord med alternativet Google Synonym Tool med "Inkludera Extra" valt.

Hitta Kategori Nyckelord

Genom att utnyttja Googles Synonym Tool för att skapa sökord är Market Samurai kunna visa dig upp till 200 relaterade "grenar" runt din kärna sökord.

Du vill (igen) filtrera bort hög konkurrens, lite trafik, låg sökord värde. De sökord vi kvar med kommer att vara bra för våra webb-site kategorier.

I detta exempel utförde jag nästan identisk analys till förut, när jag var att hitta en kärna site sökord - men jag tappade min minsta trafikfilter till en SEOT av 10 eller högre.

Och sedan, det finns en liten kroppsarbete ...

Ta bort alla sökord som du ser som irrelevant för din kärna tema genom att klicka på "X" längst till höger sida av sökord. Och du kommer att bli kvar med en fin lista med relevant, värdefullt, hög trafik, låg konkurrens sökord - som jag har ovan.

Artikel Keyword Research

Klicka på nyckelikonen bredvid någon av din kategori sökord för att öppna upp det i en ny flik - och göra lite mer sökord forskning för att hitta innehåll ämnesområden inom varje kategori.

För detta steg, är det praktiskt att använda alternativet Google Sökord, liksom Google Synonym verktyget med "Ignorera Extra" alternativet väljs. Detta kommer att ge dig en trevlig "long tail" lista över ämnen.

Nästa steg är att forska och skapa webbplats innehåll i var och en av dessa ämnesområden.

Men hur gör du forskning dessa ämnesområden?

Hitta Innehåll: Forskning eller Publicera

Market Samurai s "Hitta innehåll" modul är ändamålsenliga för detta!

Den byggdes för att forska i innehåll som redan är publicerad på webben för att hjälpa dig att skriva egna artiklar eller för att hitta artiklar som du lagligt kan publicera (även kolla plats villkor innan du gör detta.)

Klicka på nyckelikonen bredvid nyckelordet, gå till fliken Hitta Innehåll, och börja forskningen.

Vi kan analysera innehållet utifrån myndighetsfaktorer här.

Innehåll som har höga PageRanks kanske bakåtlänkar och ålder vara ett tecken på god informationskvalitet - och en bra artikel att forskning innan du skriver din egen artikel om samma ämne.

Innehåll som har låg Pagerank, kanske bakåtlänkar och Age vara innehåll som du kan publicera på din webbplats för att testa den nisch (eftersom skriva innehåll är en av de mest tidskrävande delarna av att inrätta en nisch webbplats) - och se om du kan få ranking som använder någon annans artikel på din webbplats (en mycket lovande tecken om du gör!)

(Detta är något unikt för Market Samurai. Jag är ännu inte stött på någon annan programvara som analyserar den myndighet i en del av innehållet på det här sättet.)

Sedan behöver vi länkar ...

Get High-kvalitet bakåtlänkar

Att hitta bakåtlänkar är lätt. Fokusera på de högkvalitativa bakåtlänkar, de som kommer att ge dig det bästa resultatet för din tid och ansträngning, är svårt.

Kampanjen Modulen hjälper här, genom att visa de PageRanks, bakåtlänkar, och användningen av Follow / nofollow på sidor där du kan få bakåtlänkar.

Du börjar se hur allt detta band-in, och hur varje steg påverkar alla de andra.

Och genom att sätta ihop allt, kan vi få snabbare ranking i sökmotorer, mer trafik förr, en bättre avkastning på vår tid och ansträngning på SEO och bättre resultat på lång sikt - med mindre tid och ansträngning som krävs.

Men vi gjorde det inte för dig.

Vi skapade "Market Samurai" ursprungligen (långt innan vi släppte det) eftersom vi gör dessa saker själva - och vi ville uppnå bästa resultat, snabbare, med mindre tid och ansträngning.

Nästa steg

Nästa steg är att bara göra det!

Market Samurai kommer att ge dig de semantiska sökord relationer du behöver för webbplatsen strukturering, för interna länkar, för länk-byggnaden, för taggning och mer om du använder sökord forskning förfarandet jag har beskrivit ovan.

Om du inte har marknaden Samurai ännu -. Få det Du kan ladda ner en gratis 12-dagars testversion här .

Om din prov har gått ut, kommer du att kunna använda Keyword Research har fortfarande -. Men du behöver för att få den fullständiga versionen av Market Samurai att använda andra funktioner Du kan köpa Market Samurai för livstid tillgång till alla Market Samurai funktioner här .

Som jag säger, kan dessa semantiska webbplatsstrukturer hjälpa dig att få bättre resultat i sökmotorerna, med mycket mindre ansträngning, och färre länkar. Så jag utmanar dig att prova att använda dem själv med hjälp av Market Samurai, och se de resultat du får.

Brent

Brent Hodgson en av grundarna av Noble Samurai, och en Internet-marknadsföring specialist.

Brent har skrivit 68 inlägg (er) för Noble Samurai

53 Responses to "Att använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera"

 1. Hej Brent,

  En annan utmärkt inlägg.
  Jag tror att du har ett stavfel 1 rad ovanför den första marknaden Samurai skärmdump. Jag är säker på $ 1 bör läsa $ 100?

  Jag älskar Market Samurai, det är helt enkelt det bästa verktyget för SEO och SEM dra alla det är info från hjärtat av Google.

  Skål
  Neil
  Hunters Hill, Aus

 2. [...] Se det ursprungliga inlägget här: Använda Market Samurai för Semantic Site Strukturera | Noble Samurai [...]

 3. Wow brinner fantastiskt
  Pertamax

 4. 4
  Den 30 maj 2009 vid 23:49
  Ion sa:

  Market Samurai rocks enkelt. Inga andra kommentarer behövs. Ni är fantastisk. Jag har tillbringar en hel del pengar på olika så kallade "sökord forskning verktyg" och majoriteten av dem var värdelösa. Market Samurai (även gratisversionen för nybörjare) är i grunden den bästa sökord forskning verktyg där ute. Period.

  Vi bugar till Market Samurai.
  Håll dem kommande killar!

  Med vänliga hälsningar,
  Ion

 5. Hej Brent,

  Tack för bra inlägg! Jag älskar Market Samurai, det var förmodligen den bästa investering jag någonsin gjort på nätet. Jag har inte varit alltför framgångsrik online, ännu! men jag vet i mitt hjärta den dagen kommer snart.
  Tack för en underbar produkt och stora utbildning samt.

 6. 6
  Den 30 maj 2009 vid 23:58
  Dennis säger:

  Utmärkt, är denna typ av inlägg bra för människor som mig. Det hjälper verkligen att se hur du kan knyta ihop allt för att utnyttja din programvara mer effektivt.

 7. Tack Brent. Kommer definitivt att kolla in dessa nya funktioner.

  För dem som inte har installerat / försökt Market Samurai ännu, jag rekommenderar det!

  Hälsningar,
  Arnold

 8. Brent,

  Hjärtligt tack för ditt engagemang för kvalitet med Market Samurai och din generösa innehåll - allt gör Market Samurai en av de bästa investeringar jag någonsin gjort för mitt företag.

  Vänliga hälsningar,
  Dean
  http://www.deankendallonline.com

 9. Hi Brent!

  Perfekt timing :-) Jag har nyligen köpt Market Samurai men har inte haft en chans att på allvar börja använda den än.

  Jag är redo att ta sig till jobbet med hjälp av den här veckan, och jag tänkte att jag behövde verkligen lite "hur man är" - och här är de! Kosmiska vibbar (och Market Samurai) rock!

  Tack och kudos till dig och laget !!!
  Teena
  http://abfabdesigns.com

 10. MS förbättrar alltid och är ett måste IMO. Medan jag gör allt som beskrivs i detta inlägg redan, lärde jag allt i en period av 4-5 månader. Det är bra info för de nya till MS. De kan vara igång på en dag istället för månader. Alla möjlighet på ett par sidor. Bra gjort!

 11. Probaly den bästa internet marknadsföring pengar jag någonsin har tillbringat ...

  John
  Personal Training Southend

 12. Hej Brent,

  Jag andra David - fantastisk produkt och fantastisk träning. Lätt den bästa investering jag har gjort på nätet! Vänligen håll tränings kommande :-)

 13. Brent,

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen ...

  Ditt lag fortsätter att förbättra en redan fantastisk online-affärsverktyg. Många utvecklare är glada att få sin mjukvara utmärka sig i ett område samtidigt som man gör andra OK. Jag är glad att du är aldrig nöjd med denna mentalitet.

  Bästa investering jag gjort för något i åtminstone ett år!

  Tack,

  Jeff

 14. 14
  Den 31 maj 2009 vid 12:43
  Charles sa:

  Super. Än en gång, MS förstärker dess unika, topplaceringen i forsknings- och verktyg IM. Och tack för de tjänster som fortsätter att påminna oss om alla funktioner och fördelar.

 15. Jag gillar det här ... det är så detail..and så amazing..make mig mållös.

 16. 16

  Hej Brent,

  Tack för det! Great! Det fungerar!

 17. 17
  Den 31 maj 2009 vid 01:39
  Jamie Lorenzo sa:

  Brent:

  Detta är en fantastisk tjänst. Market Samurai har blivit min enda sättet för SEO! Ditt inlägg verkligen sätter den totala how-to av verktyget i perspektiv och är precis den typ av post som jag letade efter.

  Tack till er alla för att skapa Market Samurai!

  Jim Lorenzo

 18. Detta blogginlägg är stor! Tack för informationen om hur du använder Market Samurai på bästa sätt. MS har förbättrats mycket sedan jag köpte detta fantastiska verktyg.

 19. Tack igen för att ge oss en helhetsbild av den bästa användningen av MS. Även om jag är en av de tidiga användare av MS, ofta tids jag kämpar med vad som skulle vara en bra tumregel att använda i form av filtrering.

  Det är bra att få ditt perspektiv som skaparen av programmet från användarsynpunkt.

  Varje tidslinje om att frigöra resten av dina moduler av MS.

 20. 20
  Den 31 maj 2009 vid 02:17
  Julie Chrisler sa:

  Hej Brent,

  Jag måste hålla med flera andra personer som har bokfört - MS är lätt den bästa investeringen som jag har gjort på nätet i drygt ett år.

  Detta är en fantastisk tjänst - Jag var medveten om dessa funktioner i MS men att ha du drar ihop allt och ge exempel med filterinställningar, etc., gör det hela så mycket mer lätt att följa.

  Jag är bara lovin 'dessa inlägg som du har att göra nyligen, håll dem kommer så länge du kan!

  Julie

 21. 21
  Den 31 maj 2009 vid 02:31
  Andrew sa:

  Brent,

  tack för denna stora sammanfattning av vägen för Samurai - och även för denna stora programvara. Dess trevligt att veta att jag har använt det på rätt sätt!
  Market Samurai är nu den mest viktigt verktyg i mitt verktygslåda och enkelt det bästa värdet för pengarna internet marknadsföring produkt jag någonsin köpt. Kan inte vänta på fler moduler för att komma on-line!

 22. Brent,
  En mer bra program för Market Samurai. Tack för ditt tips.

  Roy Kuruvila

 23. otroligt innehåll från er

  U ROCK

 24. Hej,

  Kul att du kan dela om hur du använder marknads samuraj. Jag har undrat hur man bäst använder denna programvara för mina strategier internet marknadsföring, men det här blogginlägget rensar säkert upp många av mina tvivel och steg för steg sätt att göra sökord forskning.

  Tack än en gång.

  Hälsningar,
  Andrew

 25. Lol, kanske jag har varit på denna lång eller jag borde skriva en bok. Jag tycker inte särskilt länkar konkurrensen att vara en avgörande faktor och inte heller hur många platser det finns med mina sökord i att hjälpa mig att hitta bra sökord.

  Även titeln konkurrensen inte är särskilt besvärande och inte heller är DMOZ eller Yahoo. Kanske för att jag arbetade i den vuxna området i 13 år och nästan varje sökord har massor av konkurrensen.

  Med det sagt, det finns nischer jag aldrig kommer att bry sig om. Internet marknadsföring är en av dem. Så är viagra, kreditkort och ett par andra. Lol, jag kommer aldrig att gå efter nyckelord kön eller porr heller. Hade en topp 5 för "porr" en gång och det betalade bra men det fick vara för mycket arbete.

  MS är bra för forskningen, för att hitta enkla nyckelord för att ranka bra för, men om du gör din på sidan grejer till höger, gör din webbdesign rätt det verkligen inte tar så många inkommande länkar att ranka bra som man kan tro. Din egen webbplats navigering och där du har dina länkar på dina sidor är en stor faktor. Även med titel konkurrens några webbplatser få det rätt eftersom de flesta webbplatsägare är rena amatörer.

  Jag är en oldtimer som flyttade till icke vuxen och jag tycker att det är precis lika scammy och fylld med BS som vuxna webbplatser är. Men jag inte tycker att det är något svårare att rangordna för bra sökord, kanske ännu enklare.

  Jag dominerade i åratal med Web Position Gold och jag räknar med att dominera mina nischer på samma sätt med Market Samurai. Heh, bör du alltid välja den låga haning frukt när du hittar den men var inte rädd för att gå efter svårare att få och mycket mer lukrativa sökord. Du får inte få dem inom en månad, mer som ett år eller så, men det är väl värt att gå efter hårdare nyckelord om du har en långsiktig strategi.

  Den lågt hängande frukt kan ta in pengar medan du väntar på dina hårdare, mer lukrativa, fler trafik nyckelord för att sparka i. Jag har långsiktiga strategier på plats och alla bör ha. Om du inte gör det du saknar båten och bra pengar.

  Jag tror MS är det bästa verktyget för att följa med eftersom WPG men du har fortfarande att ha en kort tärna och en långsiktig strategi. Långsiktig strategi inte oroa mycket om konkurrens eller länkar.

 26. Bäst håller bara få bättre!

 27. Jag skulle verkligen vilja veta mer om publicera artiklar. Kan du även få en anständig Google ranking med en rättelse artiklar? Inte Google straffa dig för dubbletter? Det vore trevligt om du kunde förklara den punkten för mig. Tack!

 28. Hi Brent

  Ni är fantastisk.

  Du har säkert en av de bästa sökords sviterna ute.
  Vad gör det ännu bättre är det bra innehåll du ger oss.

  Som Market Samurai blir bättre och bättre det så lätt att glömma vad du kan åstadkomma med det. Dessa tutorials fylla den luckan.

  Stort tack igen och ser fram emot vad ditt team har upp ärmarna i framtiden

  HAmant

 29. 29
  Den 31 maj 2009 vid 08:24
  Ceci sa:

  Hi Brent

  Detta inlägg visar styrkan och kraften i Market Samurai.

  Det skulle dock vara mer tydligare och detaljrikedom för några av oss som lär sig bättre genom audiovisuell att se exakt hur du gör dessa saker på video.

  Tack

  Ceci

 30. Jag såg inte någon definition av semantisk webbplatsens struktur analys. Är detta något alla vet men jag? Jag medger att jag är ganska ny på detta, men jag tyckte Market Samurai var för nybörjare också.

  Jag gjorde en patentansökan häromdagen och tänkte att MS kan vara användbart för det här. Har du gjort någon forskning på det här området?

  lyckönskningar, Howard Davis

 31. Hej Brent,

  Jag har använt denna strategi för de senaste 2 platser jag byggt. Jag kommer att säga att det har fungerat som klocka arbete för mig.

  Jag kunde inte ha gjort det utan MS.

  Tack,
  Robin Buckley

 32. Hej Brent ...... det blir bara bättre och bättre! Ni gör vår SEO och PPC lever mycket enklare!

  Tack!
  Hugh McMarlin

 33. Bra information om semantisk strukturering. Det är riktigt bra, särskilt med adsense.

 34. Detta är bra grejer. Jag tror att inlägget ger en fin översikt av de steg nybörjare bör ta med MS. Stegen bidra till att fokusera vår uppmärksamhet på de faktorer som är involverade i att utveckla en webbplats med god SEO tillsammans med en snabb fingervisning till den kortsiktiga svårigheter som kan vara inblandade i ranking för ett visst sökord.

 35. Min investering i Market Samurai har betalat sig om och om igen, och den här typen av blogginformation lägger bara till värdet av produkterna. Tack och hålla det här down under

 36. Market Samurai snabbar verkligen upp forskningsprocessen.
  Stora investeringar.

 37. Det är min bästa investering någonsin i SEO programvara. Även att vissa människor är oroa sekretess tillgång Samurai ...

  Jag bryr mig inte och tror att etik SM lag.

  Skål ....

 38. Du alltid ge tips om hur du använder Market Samurai på rätt sätt. Håll utstationering, jag älskar att använda Market Samurai.

 39. Marknad samurai sätta på rätt spår för min online-verksamhet. Jag använde det varje dag och nu jag får massor av trafik

 40. 40
  Den 31 maj 2009 vid 07:22
  jay sa:

  Bygg en artikel spinner in den och du är den bästa produkten på marknaden

 41. Brilliant artikeln.

  Inte bara den bästa marknadsföringsverktyg jag någonsin köpt, men också den mest uppdaterade med utmärkta nya funktioner, bästa förklaringar till användning och definitivt den mest användbara, bar inget!

  Marknad Samuri Rocks: 0)

 42. Tack, jag lär mig mycket av din artikel!

 43. Jag gillar din artikel, men jag har aldrig prova det, verkar det så svårt?

 44. Utmärkt artikel killar. Tack upplag.

 45. Stor inlägg! Jag börjar läsa dina blogginlägg mer och mer jsut eftersom de är så informativ. Fortsätt med det gos arbetet.

 46. Brent,

  Tack för den otroligt informativ artikel. Den illustrerar verkligen snöbollseffekt av varje modul för MS.

  Jag har 2 frågor. En är, har något förändrats nyligen i hur SEOC visas inom MS? Är det permanent eller en temporaryt glitch?

  Med tanke på den information i din artikel hur skulle du bedöma ett sökord som har följande statistik? SEOT 559, söker 1332, Pbr 82%, SEOC 120.000, och SEOV på $ 251 Det är långt över din trafik minuter, men anständigt konkurrens också. Intresserad att höra din åsikt om om detta är typ av nisch är värt att sträva.

  Tack!

 47. 47
  Den 3 juni 2009 vid 01:17
  Jeaneette sa:

  Hej, Brent -
  Jag älskar Market Samurai, och du publicerar stora grejer i din blogg. Skulle det vara möjligt för dig att ge en utskriftsvänlig version av dina inlägg?
  Tack -

 48. Hej Brent, har jag redan prova detta verktyg, och det är häftigt. Om du kunde ge mig mer billigare än $ 97 som $ 50 Jag kommer att köpa det utan att tänka två gånger.

 49. 49
  Den 6 Juni 2009 vid 02:18
  Hati sa:

  Tack Brent för en mycket insiktsfulla tips ...

  Så från detta och tidigare tips om platsen strukturering, vilket verktyg ska vi använda bäst? är det MS: ens google synonym verktyg (som är densamma som adwords sökord verktyg), google undra hjulet, eller googles sktool.

  Också jag håller med Ceci om att en video exempel på detta viktiga ämne skulle göra en stor annorlunda för oss.

  Tack igen.

 50. Tack för att du tog dig tid att utveckla några steg-för-steg-tutorials. Vissa människor uppenbarligen är bra på att hitta alla de stora sätt att använda en bra produkt som marknaden Samurai, vilket framgår av kommentarerna ovan. Andra av oss behöver det påpekat för oss. Tack för att hjälpa de "andra av oss."

 51. 51

  Jag ser att lägga ut uppgifter för en erfaren Market Samurai användaren. Kan någon hjälpa? Vänligen kontakta mig på Benc 007 AT Excite. com

  Jag ser fram emot att prata med dig.

 52. Jag gillar verkligen det. Din timing för den här versionen var perfekt för mig som jag investerar mycket tid i SEO. Nu har jag det perfekta sättet att spåra. Tack igen för att göra en bra produkt ännu bättre.

 53. [...] Jag tror inte att det är någon hemlighet att jag går igenom anfall av att uppmärksamma mina olika platser / bloggar så det är lämpligt att marknaden Samurai nyligen skrev om vässa din webbplats med Market Samurai. [...]