Breaking News! Google Förändringar!

Dela-knapp

Hej alla!

Under de senaste timmarna Google har uppdaterat vägen CAPTCHAs visas i deras nya sökordsverktyget.

Av följande skäl CAPTCHAs används för att visas i ett separat fönster när du utför en sökning, de verkar nu som en del av sökordsverktyget själva sidan.

Slutsatsen av detta är att det för närvarande, varje handling i Keyword Research modul som genererar en CAPTCHA resulterar i felmeddelandet "försök har överstigits".

Utvecklingsteamet arbetar med att uppdatera marknaden Samurai att acceptera det nya formatet, och vi kommer att ha Keyword Research på fötter snart!

Tack för ditt tålamod!

=================================

UPDATE!

Från och med 14:20 AEDT (23:20 EDT i USA) har vi en uppdaterad version av Market Samurai som löper genom tester för att säkerställa stabilitet innan release. Vi kommer att ha den här uppdateringen rullas ut så fort vi kan!

=================================

UPDATE - NY VERSION SLÄPPS

Det finns nu en ny version av Market Samurai tillgängliga - version 0.87.4

Uppdateringen tillgodoser de senaste förändringarna som Google har gjort i sökordsverktyget och förbättrar den allmänna stabiliteten i Keyword Research modulen.

Men eftersom det fortfarande tidiga dagar för den nya sökordsverktyget är det möjligt att Google kan fortsätta att uppdatera verktyget.

Du kan vara säker på att vi kommer att övervaka situationen och om några ytterligare uppdateringar inträffar som påverkar marknaden Samurai kommer vi att vidta lämpliga åtgärder och kommer att hålla dig informerad via Twitter (noblesamurai) och via den här bloggen.

=================================

UPDATE - Laddar Google Trafikkalkylatorn

11:40 CET (09:40 EDT i USA)

Google har idag gjort en extra uppdatering - denna gång till sin trafikkalkylatorn. Förändringen har lett till Market Samurai hängande under analys och visning av en "Loading Google Trafikkalkylatorn ..." budskap.

Vårt utvecklingsteam utreder för närvarande frågan och kommer att ha en ny version finns tillgänglig så snabbt som möjligt.

=================================

UPDATE - Google Trafikkalkylatorn frågor

Det finns en fix nu tillgänglig för de senaste problem med Googles trafikkalkylatorn.

Du kan uppdatera till den nya versionen 0.87.5 genom att gå till Arkiv-menyn i Market Samurai, sedan på Inställningar, sedan till uppdateringar och slå i "Sök efter uppdateringar"-knappen.

Om du kör Market Samurai på en Mac så detta alternativ kommer att vara under marknaden Samurai menyn under Inställningar.

Alex

Alex "The Green Samurai" Grönt är medlem i din vänliga Samurai supportteam, och ofta ger information om de senaste Samurai händelserna på bloggen.

Alex har skrivit 22 inlägg (er) för Noble Samurai

39 Responses to "Breaking News! Google Ändringar! "

 1. Om du loggar in, är captha inte behövs!

  Den
  Stephen svarade:

  mo, klargöra detta för mig.
  Logga in på där? Logga in hur?

  Den
  mo svarade:

  ledsen att jag borde ha varit mer tydlig.

  inloggningen är att ditt AdWords-konto på KW verktyget och inte MS. Inte säker på att detta var fallet förut, minns jag inte,

  MS har idag våra adwords loggar in info för att få 800 resultat. så jag hoppas det är en enkel fix för att få det logga in först och inte oroa sig för capcth.

  Den
  Scott svarade:

  Jag loggade in (klicka på "generera upp till 800 sökord Stephen, och logga in på ditt Google AdWords-konto) och ändå få samma felmeddelande" försök har överstigits "
  Scott's senaste blogginlägg ... Marathon träningsschema

 2. Cool, glad att ni tittar in här, vet inte vad jag skulle göra utan marknaden samuraj. Det är verkligen en tidsbesparande cool verktyg ... när dess arbets lol

 3. Tack för en snabb respons och heads up! Jag bokstavligen inte kan vänta på uppdateringen.

  Jag älskar programmet och nu uppskattar jag verkligen kundtjänst.

  Vänliga hälsningar,
  Ted Alvia
  Avail & Company

 4. Så det är därför! jag får detta fel, (och jag tyckte det var bara jag) hade mig orolig vid en kritisk tidpunkt i min forskning. Min oro är lättade som jag vet att du är på det som jag vet att ni kommer att komma med en lösning snart. Tack för att vi fick veta så snabbt !!

 5. Jag undrade varför jag var att få detta felmeddelande. Tack för snabb uppdatering. Nu vet jag varför jag köpte Market Samurai ... eftersom stöd rocks!

 6. 6
  Den 20 oktober 2010 kl 02:14
  Michael sa:

  Fantastiskt att höra saker och ting blir fast, jag var lite orolig för en liten stund. Ser fram emot uppdateringen!

 7. 7
  Den 20 oktober 2010 kl 02:17
  Kater sa:

  Alex,

  Om vi ​​har våra AdWords-konto i MS-inställningar som vi inte behöver för att generera en CAPTCHA grejen.

 8. Tack så mycket för snabb lösning. Verkar fungera bra nu. Jag antar att vi bara ignorera Google AdWords rutan som visas.

  Cheers,
  Rhonda
  Rhonda (Pukeko) s senaste blogginlägg ... Växande gammal är inte för Sissies!

 9. 9
  Den 20 oktober 2010 kl 17:16
  Petrus sade:

  Bra jobb att sortera saker omgående.

  Jag noterade också i det nya AdWords verktyget de "bara visa idéer som innehåller mina söktermer" alternativet, jag tror att det skulle vara ett bra komplement till marknaden Samurai för lite lång svans söker ... mycket lättare än rifling igenom 800 sökord.

 10. Goda nyheter Alex,

  Mycket Uppskatta det som MS teamet gör för oss.

  Vitaly
  Vitaly Makarkin's senaste blogginlägg ... Mina tankar om idag

 11. Var snabb, jag har Keyword abstinensbesvär!
  Men detta ger en stor möjlighet att kolla in den nya sökordsverktyget. Jag tycker att det har förbättrats mycket. dessutom skadar det inte att jämföra lite.
  Cheers ,,
  Andreas

 12. Jag undrade vad som hade hänt. En dag glatt sätta in sökord till min hjärta innehåll och komma med massor av kategori sökord och nästa dag meddelandet - "försök har överstigits" !! Är det jag tänkte jag. Har jag tryckte på fel knapp? Är det en bugg?
  Tack laget för att berätta så snabbt vad problemet is.It har fått mig att inse vad en tjänst Market Samurai ger.
  Väntar med spänning för att kunna börja knacka på orden igen.
  Davina's senaste blogginlägg ... baby Quilt Patterns - hur de hjälper för tidigt födda barn

 13. 13
  Den 20 oktober 2010 kl 18:56
  Pere Serrano sade:

  Hej Alex,

  Jag har provat den nya versionen av MS, och jämfört med sökordsverktyget, de kastar båda samma resultat :)
  Men, jag tror att uppgifterna på något sätt inte aktuell, eftersom innan den nya versionen, jag hade hög trafik, konkurrens etc. för de sökord jag forska, men nu ingen av sökorden passerar filtren, eftersom de inte får nog SEOT (dagligen).
  Jag gick till Google sökordsverktyget, och de har samma resultat.
  När tror du att uppgifterna kommer att vara aktuell?
  Tack,
  Pere

 14. Ni är FAST! Mest intressant är dock din användning av "Google" på "Google har". Jag märkte först Google pluralized i skrifter av Dan Raine. Det verkar som han har varit ganska inflytelserik. Jag är övertygad om Google var singular år sedan, men jag antar att nu "de" finns överallt; så kanske jag borde ha skrivit "Google var singular"?
  Dr Michael Haley @ chiropractor's senaste blogginlägg ... Fat Nutrition

 15. 15
  Den 21 oktober 2010 kl 10:33
  Tim säger:

  Så jag kan skapa sökord, men det verkar vara frysa på "Läser Google Trafikkalkylatorn ..."

 16. Tack för uppdateringen. Jag tycker det är bra att ni uppdaterar så fort när en ändring har gjorts. Tack!
  Jason's senaste blogginlägg ... Link Building Strategier för e-handel platser-Blogs- och platser

 17. Gees! Ni har ditt arbete att göra för dig de senaste dagarna! Bra gjort på att pumpa ut uppdateringarna men

  Cheers

  James
  James Richardson's senaste blogginlägg ... Välj bakåtlänkar noga!

 18. Tack för uppdateringen, jag får värden nu, men jag verkar ha samma problem som Pere Serrano från ovan. Jag tycker också att uppgifterna inte är korrekt eller aktuell. Före de två senaste uppdateringarna jag skapat en lista med hög trafik / låg konkurrens sökord - när jag skriver alla dessa sökord nu är de inte ens passera den gyllene regeln filtret längre eftersom deras sökningar och SEOT är mycket låga (SEOT: alla under 20) .

  Så jag försökte det för en hög trafik sökord som "Lady Gaga" och jag får dessa värden: Söker 18 SEOT 7, PBR 100% och SEOC 77,900,00 - Jag antar att siffrorna för sökningar och så för SEOT kan inte vara korrekt längre, Dessa värden är vägen till låga.

  Ett annat problem jag har är när du uppdaterar Market Samurai på min MacBook Pro. Uppdateringsprocessen i sig fungerar bra. Men när den försöker starta om programmet för app crahes och när jag försöker starta appen manuellt den kraschar igen. Efter att ta bort appp helt och installera den nya versionen allt verkar vara bra, med undantag för "låg" (förmodligen uncorrect) värden att de sökord forskning verktyg utgångar.

  Hälsningar,
  Daniel - VD Mammut Medien

 19. Hej Killar
  Bra jobb stanna på toppen av detta problem, men jag har den senaste uppdateringen och jag fortfarande har problem med Google trafikkalkylatorn. Tack.
  Reginal Murphys senaste blogginlägg ... Hamilton Pocket klockor -The eftertryck

 20. Hej Eftersom uppgraderingen får jag felkoden "Kan inte ansluta till Google sökordsverktyget check Internet-anslutning och datorns proxyinställningar" Jag är på Internet och proxyinställningar har angetts som standard är det här vad ni arbetar med som jag är utelåst och inte kan utföra någon forskning alls.

  Du rapporterar nedan som du inte kan få en feed till mina sidor men jag kan komma åt dem utan problem?

 21. 21
  Den 23 oktober 2010 kl 02:52
  Martyn sade:

  Vänligen sortera "SEO comp" uppgifter befolkningen ut.

 22. hej jag fick en eror med meddelandet kan inte ansluta till google sökord

  det är en eror på marknaden samurai

 23. 23
  Den 23 oktober 2010 kl 14:21
  Jason sa:

  "Svårt att ha skaffat 1 cell: Organisk trafikdata"

  Jag får det i Domän Samurai.

 24. Jag var så imponerad av hur snabbt detta fastställdes killar, bra gjort och tack. Marknad Sam är ett mycket viktigt verktyg för mig och det är bra att veta att ni är det att stödja verktyget och dess kunder ;-)

  Tack,

  Michael
  Michael @ Bad Credit Bank Accounts's senaste blogginlägg ... sätt att öppna en brittisk Online bankkonto med Bad Credit

 25. Ni gör väl tack och vi uppskattar allt som du gör för dina kunder.

 26. 26
  Den 24 oktober 2010 kl 09:41
  Racel sa:

  Hej, jag kan inte få marknads samuraj att arbeta för mig .. analys ger endast SEOC på sökord och jag behöver det ASAP för min klient och rapporten måste lämnas in senast Sunday..Please help..asap

 27. 27
  Den 24 oktober 2010 kl 19:00
  Trevor H sa:

  Hej Killar,

  Är du någon var nära fastställande av denna sak och eller kan detta vara slutet på marknaden samurai som vi känner det som det ska vara nära 2 veckor nu ... Jag hoppas inte som jag känner förlorade utan mitt verktyg. Vilken är den realistiska uppdatering av läget eftersom jag har många platser och inlägg jag vill skapa, men behöver veta vilka ord att använda ...

 28. 28
  Den 25 oktober 2010 kl 04:36
  Charli sa:

  Jag kan inte generera sökord på marknaden Samurai, jag bara inte få något alls. Jag satte i mitt sökord press generera sökord och pop up meddelande som säger "Installera generation process ..." kommer upp för en sekund sedan försvann och ingenting händer.

  Är det någon annan som har detta problem eller vet hur man löser detta?

  Tack, charli.

 29. 29
  Den 26 oktober 2010 kl 06:01
  Nanette sa:

  Någon som fortfarande har problem med den uppdaterade versionen sökord forskning modul hittills?

  Jag är och verkar inte gå att få direkt hjälp från support! Slutligen bara begärt ska skickas en ny licens.

  Alla andra förslag? Min KW modul hänger strax efter att jag anger
  (2) capchas-meddelandet är Hämtar ....

  Jag är på en Mac, om det gör någon skillnad också.

 30. 30
  Den 27 Oktober 2010 kl 05:06
  Juni sade:

  Under flera dagar nu även i helgen Jag har fått detta felmeddelande

  Laddar Google Trafikkalkylatorn

  AdWords-systemet säger att det är tillfälligt stängd för underhåll.
  Försök igen senare.

  Jag saknar verkligen att ha Market Samurai fungerar som det ska. :(

  Hur kan jag komma runt detta?

  Juni

 31. Tack för snabb vändning killarna. Den hade problem, men det fungerar bra nu.
  Wes's senaste blogginlägg ... Gratis eBook: En praktisk guide till SEO

 32. Jag tycker att sökordsverktyget mycket långsamt nyligen. Det tar så mycket tid att ladda resultatet.
  HRM's senaste blogginlägg ... hjärtfrekvensmätare

 33. Bara märkte förändringen i går, så det var riktigt snabbt arbete. Det är ett bra verktyg och detta visar vad ett bra team den stöds av.

 34. Bra information Alex,

  Bra att gå MS teamet hålla på ...

  Cheers,
  Vinson

 35. 35
  Oktober 29, 2010 kl 10:31
  Tina säger:

  Jag har fortfarande problem med MS. När jag klickar på skapa sökord det fortfarande inte fungerar .. "Läser sökordsverktyget" brinner alla jag får ..

  Den
  Josh svarade:

  Mine också har sagt det, men jag har precis köpt MS nyligen och just installerat den? Jag är också inte kunna se någon av CAPTCHAs, någon lycka med din hittills?