Hur man skapar en hög Konvertera Sales Presentation With The enda klick på en knapp ...

Dela-knapp

Har du någonsin försökt att skapa en sälj video för att sälja din produkt eller tjänst?

Om så är fallet, då du ska vara väl förtrogen med hur svårt det faktiskt är att producera en video som kapar din kundens uppmärksamhet, bygger önskan om din produkt och slutligen stänger försäljningen ...

Det största problemet som de flesta människor står inför är att kunna skriva effektiva försäljning kopia att lyfta fram fördelarna med sin produkt utan att låta som en "hyped upp" bilförsäljare.

Den stora nyheten är tjänster som Vidsy kan nu styra vanliga företagare som du, steg för steg genom processen att skapa en effektiv säljbudskap.

Men att skriva din "försäljning kopia" är bara en del av problemet ...

Det stora problemet ingen talar om ...

När du har skrivit din försäljning manus, nästa stora vägspärr flesta människor stöter på är att göra din video ser ut och känns professionellt.

Många företagare vi pratar att försöka spela sig läsa deras manus framför en kamera. Men om du inte är en dynamisk offentlig talare, är detta ofta ett recept för katastrof, eftersom de flesta "Talking Head" filmer upplevas som att vara extremt trist och tråkigt.

En mycket bättre och mer effektiv metod är att använda en kombination av text och bilder för att göra din försäljning video ser modern och professionell utan att visas på kameran.

Anledningen till att detta fungerar så bra är att du tar fördel av flera lärandeformer - dina kunder kan läsa ditt meddelande och höra ditt meddelande. Detta gör din sälj video mycket lättare att förstå och mycket mer övertygande.

Det enda problemet med att skapa textbaserade filmer är att konvertera din försäljning manus till en övertygande bildspel däck har alltid varit en mödosam och smärtsam process. (Till exempel här på Noble Samurai, våra filmer har ofta över 200 bilder i dem!)

I själva verket fick vi så trött på att manuellt skapa presentationer, att vi äntligen beslutat att lösa detta problem en gång för alla genom att lägga till en bild generation funktion i Vidsy.

Och idag, jag är glad att säga att vi bara har rullat ut detta helt ny funktion! Vilket innebär att om du redan är kund - du får det gratis :-)

I stället för oändligt kopiera och klistra in en mening i taget från ditt manus i PowerPoint kan du nu omedelbart generera professionella, hög konvertering diabilder med enda klick på en knapp.

Här är en snabb video som visar exakt hur det här spelet förändrade nya funktionen fungerar ...

Vad du bör göra om du redan äger Vidsy ...

Om du redan är Vidsy abonnent, då detta helt nya slide generation funktionen är redo och väntar på dig vid Vidsy.com .

Allt du behöver göra är att logga in på ditt konto, fyll din försäljning manus och tryck på "Hämta mina diabilder" knappen.

Vi har också lagt till en helt ny utbildning video som visar de 3 enkla steg för att FÖRKOMPRIMERA din Vidsy diabilder, öka antalet omvandlingar och maximera din försäljning.

Den nya träningsvideo omfattar:

  1. Mönster Avbryter - vad är det, varför är de så viktiga och hur man använder dem i videon för att kapa din kundens uppmärksamhet och hålla dem limmade till skärmen.
  2. Vikten av att skapa en sekundär läsning bana att plantera ditt huvudbudskap djupt in i kundens undermedvetna.
  3. PLUS hemligheter att få människor att agera och beställa produkten.

Vad du bör göra om du inte äger Vidsy ...

Om du inte har fått ditt exemplar av Vidsy ännu, och du vill gå med i 2078 företagare som nu skapar hög konvertering försäljning presentationer från sina Vidsy manus med SINGLE en knapptryckning sedan Klicka här för att fånga din kopia Nu.

Den första svar på Vidsy har varit bättre än något vi väntat (vissa kunder ser redan omräkningskurser på upp 12%, vilket är helt enkelt oerhört!)

Denna nya genombrott slide generation funktionen innebär att Vidsy nu har eliminerat ännu en av de största och mest frustrerande hinder som står mellan dig och skapar en lönsam online-verksamhet.

Enjoy!

Eugene Ware
VD Noble Samurai