Да ли је ово "ново" СЕО?

Схаре Буттон

Future of SEO Након покоља на Гоогле Пингвин ажурирање и ослобађање њиховог негира алата, приметио сам занимљив помак одвија у СЕО заједници.

Морам признати, кад чујем нову идеју за први пут, обично претпостављам са резервом ...

АЛИ - када је неколико људи поштујем почети говоримо о истој идеји - то је кад седим горе и узети обавештење.

Ево шта се десило ...

Пре пар недеља, гледао сам сеансу 'белу таблу Фридаи' по Ранд Фрисхкин тамо код СЕОмоз.цом.

Ранд предвидео да ће у наредних 6-12 месеци било би велики помак од 'гради' линкове назад према 'зарађују' линкова, и предложио низ цоол начина да то урадите, укључујући:

  • Учествовање у онлине заједницама које су активне и аутентична на начин да људи вама и линк примете да ваш садржај органски.
  • Бецоминг активан на друштвеним мрежама.
  • Гост блоггинг на '' водећих блогова у вашој ниши.

Следећа дио слагалице

Прошле недеље на нашем "негира Тоол 'вебинару, Лесли Рходие који се често назива" Кум СЕО "говорио о значају сарадње са овим вашем тржишту и деле следеће слајд:

Када сам видео овај слајд, схватио сам да Ранд и Лесли су у основи говоре исту ствар ...

У пост Пенгуин свету, најбољи начин да се обезбеди врхунске ранг листи, генеришу саобраћај и повећати продају је да се повеже са вашим тржишту, испоручити велику садржаја и фокус на додавање истинску вредност животе ваших читалаца.

И онда ми је синуло ...

'НОВИ СЕО' је у ствари - Тржишна Лидерство

Уместо да покушавају да пронађу рупу у Гоогле алгоритам и 'играње' систем, ваши напори су сада много боље провео фокусира на постане лидер у вашем тржишту.

ВЕЛИКИ проблем са Маркет Леадерсхип ...

Једини проблем са овом идејом да постане лидер на тржишту је да ...

То ФОРЕВЕР потребно!

Ако покушавате да редовно производимо квалитетне чланке, видео снимке и подкасте и укључе се у разговору са вашим читаоцима преко Фејсбука и Твитера - лако можете завршити радећи 10 сати дневно.

У ствари ЦБС Невс чланак је обелоданио да је 61% више онлине пословне власника рекао да раде шест или више пута недељно, а више од 10 сати дневно.

Сада ја не знам за вас, али то није разлог зашто сам почео онлине пословање!

КАКО ПОСТАТИ Леадер за 5 минута Дан

Сјајна вест је да постоји још један начин да се постане лидер на тржишту и желимо да га поделим са вама данас.

Видиш прошле године сам говорио на једној од Ед Дале је семинарима, а био сам довољно среће да буде у соби, кад момак по имену Пит Вилијамс испоручује најбољу презентацију сам икада видио по интернету Маркетиншки догађај.

Пете је љубазно нам је дао дозволу да подели део тог презентације са вама, а у следећем видеу - он открива како постати лидер на тржишту за само 5 минута дневно.

То некако је као 4 часовне радне седмице - на стероидима!

Свако ко је гледао овај видео, је потпуно одува шта Пит може да постигне за 5 минута дневно користи Супер Смарт систем да искористе своје време и знање.

Тхе видео 'само 14 минута дуго, па будите сигурни да гледају све до краја.

Дозволите нам да знамо шта мисле о видео у коментарима испод, а ако сте заинтересовани за ових "пословних пискарала" - уверите да се пријавите на насе БЕСПЛАТНО предстојећу вебинару са Питом .

Срдачан поздрав,

Јуџин Варе
Директор
Нобле Самураи