Нова Ранг Трацкер је Ливе, али морате га активирати данас ...

Noble Samurais Rank Tracker is now LIVE Данас имамо стварно добру вест: После много дугих недеља кодирање (и преко 80.000 линија новог кода) ми смо узбуђени да представи свој нови ранг систем праћења за вас ...

И не можемо бити срећнији са резултатом!

Сада постоји тона информација у овом блогу, али сам желео да будем као темељно могуће како би се осигурало да сте у стању да устане и трчање са новим системом за праћење Ранк брзо и лако. У данашњем блогу ћу открити:

 1. Три велике нове функције које добијате са својим новим и 'побољшан' Ранк Трацкер
 2. Како да почнете са нови ранг Трацкер у 4 једноставна корака
 3. Како тврде свој БЕСПЛАТНО 50 кључних речи план Ранг праћење (вредности до $ 22.50 месечно), активирањем Ранк Трацкер пред поноћ (Пацифиц Стандард Тиме) у петак 3. августа
 4. Како да закључате у свој приступ Лифетиме то иоур 50% упола цене попуст на све виши ранг-кључне речи Трацкер плановима активирањем Ранк Трацкер пре поноћи (ПСТ) Петак 3. август
 5. Шта је јединствено у нашем нови ранг Трацкер службе? И како се пореди са конкуренцијом
 6. Шта вам је потребно да урадите данас ...

ВАЖНА НАПОМЕНА: Потребно је да активирате свој ранг Трацкер модул Данас (или пре поноћи (ПСТ) петак 3. август) да обезбедите свој БЕСПЛАТНО 50 ријеч бели појас план, и брава у вашем животу 50% упола цене попуст на све наше веће кључне речи планове.

Запамтите, ово је ексклузивни понуда за постојеће Маркет Самураи (и члан Самураи) купци САМО, и истиче у поноћ (ПСТ) петак 3. август. После овог датума БЕСПЛАТНО бели појас план ће бити смањен на 10 кључних речи, као и плановима вишег кључне речи ће се пребацити на малопродајне цене, а двоструко у цену.

У реду, има много да се покрије, па да почнемо.

Као власник Маркет Самураи (или члан) Самураи сте озбиљни о СЕО. Ви разумете да за вас да побољша своје рангирање, прво морате да их прате.

Као што можда знате, пре неколико месеци, Гоогле је направио велику промену која у великој мери утиче на ранг Трацкер модул Маркет Самураи и члана самураја. Као резултат тога било је неопходно да се обнови Место Трацкер од нуле ...

Овде су само 3 од великих Нове особине које ћете добити у свом новом И 'унапређених' Ранк Трацкер ...

Ако се сећате користећи стари ранг Трацкер, ви се сећате колико је то фрустрирајуће је да преузме своје податке.

Сваки пут сте желели да проверите Ваше рангирање сте морали да отворите тржиште Самураи или члан Самурај, ручно кликните на дугме, а затим вртети палчеве док рангирање подаци су прикупљени.

Ако сте имали више од неколико пројеката, овај процес може потрајати сатима. Па, то је био "стари Ранг Трацкер '...

Ево шта је ново са новим Ранк система за праћење:

 • Аутоматско ажурирање недељно: Више не морате да запамтите да проверите Ваше рангирање сваке недеље, а затим ручно ставку Дугмад за ажурирање да бисте преузели нове рангирања података. Сада можете само да седнете и опустите се као наш нови Ранг Трацкер аутоматски ажурира своје кампање за тебе сваке недеље, без потребе да подигне прст.

 • Емаил обавештења: Не само да нови Ранг Трацкер аутоматски ажурирају своје кампање сваке недеље, такође Вам шаље обавештење е-поштом чим подаци рангирање је ажуриран. Дакле, сада можете да усмерите своју неподељену пажњу на ваше пословање, док ваш е-маил обавештење стигне.

 • Једноставнији интерфејс: За разлику од старог Ранк Трацкер, који вас удавио у мору бројева, једноставан нови интерфејс нашег нови ранг Трацкер је чини анализирајући Ваш истакнут поветарац - нарочито ако успете више сајтова, кључне речи и кампање све у исто време.

И зато што су нови извори систем за праћење Ранг рејтинг податке из поузданих треће стране провајдера, то је стабилнији него икада раније.

Како да почнете са Ранк Трацкер у 4 корака

  1. Опен Маркет Самураи Самураи или члана и ажурирање на најновију верзију

  1. Отворите први пројекат који желите да отпремите на нови ранг Трацкер

  1. Кликните на Ранк Трацкер модул да активирате свој БЕСПЛАТНО 50 ријеч бели појас план

НАПОМЕНА: Ваш прозор могућности да се закључа у вашем БЕСПЛАТНО 50 кључних речи бели појас плана затвара у петак 3. август. Ако не желите да пропустите на вашем слободном 50 кључних речи бели појас плана, потребно је да активирате свој ранг Трацкер модул сада. За више информација о Вашем слободном бели појас план, наставите да читате ...

  1. Постави своје историјске податке Ранг Трацкер у облаку

Како тврде Ваше БЕСПЛАТНО 50 кључних речи ранг плана за праћење (вредности до $ 22.50 месечно), активирањем Ранк Трацкер Пре петак 3. август.

Наш велики нада је да ћемо бити у стању да понуди БЕСПЛАТНО ранг план за праћење за постојеће власнике како Маркет Самураи и члана самураја. Желели смо да се осигура да ће као многи од наших клијената је могуће бити потпуно утиче на промене које намеће Гоогле.

Дакле, ми смо анализирали обрасце употребе наших постојећих купаца, а по договору са агресивно преко десетак рангирање даваоцима података у циљу разумевања:

 1. Ако БЕСПЛАТНО план је био чак економски могуће; и
 2. Шта БЕСПЛАТНО план би укључивао за наше постојеће кориснике

Добра вест је да ћемо бити у могућности да понуди велики БЕСПЛАТНО 50 Кључна план за све постојеће купце Маркет Самураи и члана самураја.

Анализа података наших рангираних коришћења у протеклој години, открио следећи образац употребну за наше садашње клијенте:

92% мање од 50 нумера кључне речи
7% стаза између 51-500 речи
1% нумера преко 500 кључних речи

Дакле, као што можете да видите, наша БЕСПЛАТНО 50 План кључна превазилази потребе преко 92% наших постојећих клијената. Што значи, ако сте део ове већине који прате мање од 50 кључних речи, добићете корист потпуно аутоматизованог праћења ранга (где смо потражили Ваше рангирање за вас аутоматски сваке недеље) и неће морати да плати пени за то.

Међутим, постоје неке важне ствари које треба напоменути:

  1. Док слободан план ће бити слободан да вас, није слободан да нас - Ми ћемо се плаћају хиљаде долара сваког месеца, у ваше име, да се осигурати ове бесплатне планове. Ми смо поставили Фреелине на нивоу који би требало да задовољи већину корисника (преко 92%), док је постављање износ готовине који нам је потребан да издатак сваког месеца за наше купце на одржив ниво. Будите сигурни, то нас неће банкрот, али је важно да се деле као да ћемо бити сносе рачун за ових бесплатних налога, морали смо да се негде повуче црта, и план 50 кључна реч удари равнотежу сусрет огромну већину потреба корисника, као и управљање нашим текуће трошкове.

  1. Ова понуда ће бити доступна САМО за постојеће тржиште самураја (и члан Самураи) власника, или било кога ко купује Маркет Самураи пре петка, 3. августа - Као наши постојећи купци и корисници суђења су они који ће бити највише погођени променама, ова понуда ће бити доступан на постојеће власничке базе само - Свако која има пуну верзију Маркет Самураи Самураи или члан, као и једног тренутног пробни корисник који надоградње на пуну верзију пре петка 3. август.

  1. Након петак 3. августа, БЕСПЛАТНО план за било какве нове купце Маркет Самураи ће пасти на 10 кључних речи месечно - Пошто постоји значајан трошак у току у пружању ових бесплатних планова, 50 кључна слободан план је доступан само постојећим власницима ( и свако ко надограђује на пуну верзију пре петка 3. Аугуст.Витх преко 63.755 купаца, можете да почнете да разумете зашто пружање ово БЕСПЛАТНО план ће нас коштати хиљаде долара месечно.

   Зато можемо само да се то понуда на располагање постојећим клијентима. Будући купци ће бити ограничена на 10 кључних речи / месечног плана.

 1. Овај план БЕСПЛАТНО 50 кључна је еквивалентно Плаћени планове да коштају и до $ 22.50 месечно - Ми смо урадили темељну анализу конкуренције на праћење ранга сервисног простора. Већина услуга праћење чин не дају БЕСПЛАТНО план уопште, и имају минималну улазну цену од $ 29 до $ 49 месечно само да се пријавите. Ово је случај, стварна вредност са тобом на упоредиве план 50 кључних речи је негде између $ 5 до $ 22.50 по монтх.Онли постојећим клијентима, и онима који купите пуну верзију Маркет Самураи пре петка 3. августа, имаће право да ово бесплатно 50 кључна плана - који обезбеђује до $ 22.50 месечно чекова кључних речи рангирања, БЕСПЛАТНО.
Free 50 keyword white belt plan

Набавите свој БЕСПЛАТНО 50 кључних речи бели појас план по активирању ранг Трацкер модул Сада. Запамтите, ово је ексклузивни понуда за тржиште самураја и члан самураја власници само и истиче у поноћ (ПСТ) петак 3. августа.

После овог датума плана слободно кључна реч ће бити смањен на само 10 кључних речи.

Да бисте активирали свој ранг Трацкер модул и тврде свој план БЕСПЛАТНО 50 Кључна реч:

  1. Отворено тржиште Самураи Самураи или члан, и ажурирање на најновију верзију

 1. Кликните на картицу Ранг Трацкер Модул, а ваш БЕСПЛАТНО 50 ријеч бели појас План ће аутоматски бити активирана. (За више информација о томе како да почнете са новим Ранг Трацкер Кликните овде )

Како Лоцк у свом животу 50% у пола цене попуста на све Ранг Трацкер високог Кључна реч планова

Наш рејтинг анализа података показује да ће употреба наш план 50 кључних речи бити више него адекватан за преко 92% наших клијената.

Међутим, ако сте један од оних који су у 8% корисника који прате више од 50 кључних речи, онда желимо да се уверите да гледамо после тебе.

Пре него што сам открити шта су планови одређивања цена, важно је да се преиспита конкуренцију и видети шта најјефтинији на располагању опције су на тржишту за праћење више од 50 кључних речи на недељном нивоу:

Такмичар

Б

Ц

Д

Најјефтинији 50 + кључна плана

$ 49 / месец

$ 24 / месец

$ 19 / месец

$ 99 / месец

Кључне речи багери

250

100

100

1000

Цена / Кључна реч

$ 0.20

$ 0.24

$ 0.19

$ 0.10

Дакле, ако вам је потребно да пратите више од 50 кључних речи онда најјефтинији план од конкурентских услуга почиње на $ 19 / месец, а можете платити онолико колико $ 99 / месец!

Иако ово може изгледати као много, постоје добри разлози за цену. Постоје чврсти трошкови за обезбеђивање инфраструктуре да провери велики број кључних речи.

Када радите нашу анализу и цене модела имамо две јасне предности у односу на наше конкуренте:

  • Највише цене такмичар је намењен СЕО агенција - компанија са дубоким џеповима. Агенције често наплаћују стотине или хиљаде долара на својим клијентима сваког месеца, па стога може да приушти да плати велике своте сваког месеца да добију своје кључне речи љествици ажуриран за управљање тхем.Агенциес више клијената - потребе да прате стотине или хиљаде кључних речи сваког месеца. Структура цене планова тренутно нуде на тржишту одражава ову потребу. Нажалост, ово је ставља ван домашаја многих малих онлине пословне власници, нарочито ако они само треба да пратите неколико стотина речи.

 • Већина наших конкурената служе релативно мали базу клијената СЕО агенција - и тако нису у стању да шире своје трошкове инфраструктуре преко десетине хиљада корисника, као што су.

Ми знамо ко су наши купци, а они су веома различити од СЕО агенција! Док ми имамо неке агенције и СЕО консултанти користе наш софтвер, већина наших корисника су мале онлине пословне власници који немају стотине долара месечно да потросимо на праћење њихове ранг листи.

Узели смо ову потребу у обзир када се долази са сопственим плановима Пласман Праћења.

Да би се обезбедило да постојећи корисници добијају најбољу понуду могуће, нудимо два сета планова:

 1. Планови за наше постојеће клијенте (или нових купаца који купују пре петка 3. август).
 2. Планови за нове купце који купују након петак 3. август

Ево списак онога што ће наши планови бити за Нобле Самураи службу Ранг Трацкинг:

Ранг Трацкер план

Специјална Постојећа
Кориснички Цене

) (Пријавите се Пре петак 3. август)

Малопродаја Цене


) (Сигн Уп Након петак 3. август)

Бела појас

Кључне речи: 50
Цена / месец: БЕСПЛАТНО
Цена / Кључна реч: НУЛА
Кључне речи: 10
Цена / месец: БЕСПЛАТНО
Цена / Кључна реч: НУЛА

Жути појас

Кључне речи: 100
Цена / месец: $ 5
Цена / Кључна реч: $ 0.05
Кључне речи: 100
Цена / месец: $ 10
Цена / Кључна реч: $ 0.10

Наранџаста појас

Кључне речи: 200
Цена / месец: $ 10
Цена / Кључна реч: $ 0.05
Кључне речи: 200
Цена / месец: $ 20
Цена / Кључна реч: $ 0.10

Плава појас

Кључне речи: 500
Цена / месец: $ 25
Цена / Кључна реч: $ 0.05
Кључне речи: 500
Цена / месец: $ 50
Цена / Кључна реч: $ 0.10

Браон појас

Кључне речи: 1000
Цена / месец: $ 40
Цена / Кључна реч: $ 0.04
Кључне речи: 1000
Цена / месец: $ 80
Цена / Кључна реч: $ 0.08

Црни појас

Кључне речи: 2500
Цена / месец: $ 99
Цена / Кључна реч: $ 0.04
Кључне речи: 2500
Цена / месец: $ 198
Цена / Кључна реч: $ 0.08

Дакле, ако сте постојећи корисник са 100 кључних речи, можете да пратите своје љествици за само 5 $ месечно. То је само $ 0.05 по кључној речи - мање од четвртине већину понуда наших такмичара!

За све постојеће клијенте (и за свакога ко надоградње на пуну верзију Маркет Самураи пре петка 3. августа), добићете приступ свим нашим малопродајним планове, али на 50% упола цене попуст!

Ако проучите изнад планове, ви ћете видети да чак и наши будући планови на мало (која ударца у само за нове купце који купују након петак 3. август) имају цену по кључној речи мање од половине већине понуде наших такмичара. Да бисте добили исту цену по кључној речи из конкурентских услуга, да ћеш морати да проведе најмање 99 долара месечно!

Волели бисмо да буде у стању да понуди континуирану БЕСПЛАТНО ранг Праћење свим нашим корисницима погођеним, међутим, због разлога које сам већ прошли, економски то једноставно није могуће.

Наш план БЕСПЛАТНО 50 кључних речи, који задовољава потребе преко 92% наших клијената, коштаће нас хиљаде долара сваког месеца за покривање.

Ако сте један од шачице који прати преко 50 кључних речи (и ти си постојећи корисник), у могућности смо да вам дати посебне цене - мање од четвртине цене наших конкурената.

Свако ко купи наш производ након петак 3. августа ће моћи да бирају од наших малопродајних планова, који су и даље велика вредност - на мање од пола цене већине наших конкурената.

Да бисте видели како да промените свој план, само гледају испод видео.

Како да промените свој план Ранг Трацкер

50 Percent Discount

Лоцк у свом животу 50% Халф-Цена попуста на свим плановима вишег кључне речи по активирању Ранк Трацкер модул сада. Запамтите, ово је ексклузивни понуда за тржиште самураја и члан самураја власници само и истиче у поноћ (ПСТ) петак 3. августа.

Након овог датума сви планови су виши кључне речи ће се пребацити на малопродајне цене, а двоструко у цену.

Да бисте активирали свој ранг Трацкер модул и тврде вашег живота 50% у пола цене дисконтне на свим плановима вишег кључних речи:

  1. Отворено тржиште Самураи Самураи или члан, и ажурирање на најновију верзију

 1. Кликните на картицу Ранг Трацкер модул и твоја 50% упола цене попуст ће бити закључан у доживотно. (За више информација о томе како да почнете са новим Ранг Трацкер Кликните овде )

Зашто Ново Место Трацкер Обезбедити Недељни Упдатес?

Уз само неколико изузетака, већина наших конкурената обезбедити само недељни рангирање исправке, а из добрих разлога:

  • Ако редовно не прати љествици ћете приметити дневне осцилације у вашим резултатима. Овај дневни лист "бука" искривљује праву слику о томе шта се дешава у вашем ранкингс.Тхе огромну већину СЕО стручњака проверите своје рангирање на недељној или двонедељног основи. То је опште прихваћено међу СЕО круговима да провере рангирање чешће него ово пружа малу вредност. То је еквивалент праћење цена акција својих акција на минут по минут основи. То је сувише зрнастих да пружи било какве смислене или конкретан трендове.

 • Постоји реална, опипљива тешко трошкови за пружање велике количине кључних речи љествици Постоји значајна инфраструктура која треба да буде изграђена за тражење милионе кључних речи месечно.. Пружање недељне љествици значи четири провере месечно по кеиворд.Провидинг дневне ранг укључује седам пута више кључних речи лоокуп, који преводи директно у седам пута више од трошкова. Услуге које пружају дневне љествици су знатно скупљи од кључне речи за праћење - и то с правом!

У интересу чувања кључне речи љествици као доступан и приступачан као могуће за наше клијенте, ми смо одлучили да у почетку обезбедити само недељни рангирање извештаје. Међутим, ако постоји довољна тражња можемо увести опцију за непосредне плаћеним новостима у будућности.

Шта је Јединствена о нашем новом Ранк Трацкер службе? Како то упоредите са конкуренцијом?

Ако нисте заиста користио Ранг Трацкер модул пре, или нису га проверио на неко време, овде је брз рекапитулација својих јединствених карактеристика (изван је само четвртина од цене конкуренције).

Они кажу да је "повратна је доручак шампиона", а од почетка Ранг Трацкер је дизајниран да пружи брзу повратну информацију о ефектима "" вашег СЕО Линк-зграде рад и СЕО стратегије.

  1. Ранг Трацкер не само проверава свој ранг у 3 главним претраживачима, али такође извештава број линкова који се упућују на сваку од ваших рангираних страница - Типично, као ваша веза изградњу радних повећава, видећете повећање броја линкова, затим повећање ваше љествици. То је водећи индикатор за рангирање, а само Нобле самураја Ранг Трацкер нуди ову функцију. (СЕО стручњака воле ову функцију - јер пружа доказе о свим тежак веза изградње посла сте радили)

  1. Ранг Трацкер приказује на ранг листи за сваку веб страницу која можете да контролишете - То је уобичајена у савременом СЕО користити више домена да се попне за кључне речи. Већина осталих услуга Ранг праћење може само пратити један домен, а само да вам кажем највиши држите. Ми вам омогућавају да пратите било који број домена, као и посебне УРЛ адресе попут ИоуТубе видео снимцима. Ми вам показати све љествици држите у првих 100 резултата, не само највиши.

  1. Ранг Трацкер вам омогућава да пратите неограничено домена за једну кључну реч - Већина других праћење пласмана решења на тржишту наплаћују својим клијентима заснован на концепту под називом "кључне речи" пара. Ако желите да пратите своје кључне речи љествици на кључну реч за 5 различитих домена, мораћете да унесете ту кључну реч у 5 пута, једе у ваше месечне квоте. У Ранк Трацкер, који ће се рачунати као само једну кључну реч - тако да ваш реч квота иде много даље.

  1. Ранг Трацкер вам омогућава да пратите на ранг листи на Веб 2.0 сајтовима (као што су ИоуТубе и Скуидоо), да ви контролишете, али не поседују - Многи решења на граници тржишту ти само да праћење страница на једном домену, или терају вас да прате сваки веб сајт 2.0 као још један "кључне речи" пара, једу у свој ограничени квотом кључних речи. Као што знате, ИоуТубе и Веб 2.0 сајтови често садрже критичан део модерне СЕО. Само Ранг Трацкер вам омогућава да додате онолико Веб 2.0 Веб странице онако како желите - само док се користећи једну кључну реч вашег недељног квоте.

  1. Ранг Трацкер подржава пун спектар језичких претраживач и земаља комбинације - Говор на многим праћење пласмана давалаца података смо схватили да веома мали број подржава читав низ језик и земљу комбинацијама доступних у Гоогле-у и главним претраживачима. Тржишна самурај је постао веома популаран за не-САД, не говоре енглески купце, јер смо радили веома напорно за подршку здесна налево језике као што су хебрејски, а "Уницоде" језици као што су јапански и кинески. Провајдер података смо одабрали је један од ретких који је у стању да пружи пун спектар Језик / Цоунтри комбинацијама.

 1. Ранг Трацкер управља питања Гоогле "локализација" и "персонализације" - Гоогле често служи се различите рангирања страница на основу где си расположен. Гоогле такође персонализује резултате претраге на основу сајтова које често посећујете. Ова "локализација" и "персонализација" понашање може учинити веома изазовно да се објективно скуп општих резултата претраге, као репер за ваш СЕО ацтивитиес.Ас резултат, често видети врло различити резултати претраживања Гоогле са свог веб-претраживача него оно а извјештаји за праћење ранг сервис. Рангирање провајдер подаци које смо одабрали ради одличан посао уклањања такве предрасуде од резултата.

Шта треба да урадим данас ...

  1. Ако сте постојећи тржиште Самураи Самураи Члан или корисник и ви пратите мање од 50 кључних речи - активирајте данас (или пре поноћи (ПСТ) петак 3. августа), а ви ћете обезбедити свој БЕСПЛАТНО 50 кључних речи бели појас план за живот. Наши подаци показују да је употреба ово је више него довољно за преко 92% наших клијената.

  1. Ако сте део шачице купаца који имају потребу да прате више од 50 кључних речи - Активирајте данас (или пре поноћи (ПСТ) петак 3. августа), а ви ћете закључати у животу приступ нашим вишим плановима за кључне речи на 50 % упола цене попуст (који су мање од четвртине од цене већине нашег такмичења).

 1. Ако никада нисте користили ранг трацкер пре, сада је најбоље време да почнете. Активирајте данас (или пре поноћ (ПСТ) петак 3. августа), а ви ћете обезбедити свој БЕСПЛАТНО 50 кључних речи бели појас план, и век приступ свим нашим вишим плановима за кључне речи на пола цене 50% попуста, уколико је потребно да се надоградњу у будућности.

Само да подсетимо, да бисте добили приступ новом Ранк Трацкер, све што треба да урадите је:

  1. Отворено тржиште Самураи Самураи или члан, и ажурирање на најновију верзију

 1. Кликните на картицу Ранг Трацкер Модул за активирање ваше БЕСПЛАТНО 50 ријеч бели појас план. (За више информација о томе како да активирате свој ранг Трацкер модул Цлицк Хере )

И на крају, огроман хвала за сву невероватну подршку и охрабрење које смо добили од наших клијената - и до 1.218 посвећених корисницима који су драгоцено време од својих планова за учешће у Бета. Добили смо неке одличне повратне информације, и направио много побољшања софтвера као резултат.

Надамо се да ћете уживати користећи нови систем Ранг праћење, а уколико имате било каквих питања која нису директно одговорили на овај пост, слободно питајте их у коментарима испод.

Срдачан поздрав,

Јуџин Варе
Генерални директор
Племенити самурај

ПС Да тврде свој БЕСПЛАТНО 50 план кључних речи, и брава у вашем приступу живота у вашој 50% упола цене попуст на свим плановима вишег кључних речи, потребно је да активирате свој нови ранг Трацкер модул пре поноћ (ПСТ) петак 3. августа. Активирајте Ваш ранг Трацкер модул данас тако што ћете кликнути овде и следећи ове једноставне кораке 4:

Запамтите, ово је ексклузивни понуда за постојеће Маркет Самураи (и члан Самураи) купци САМО, и истиче у поноћ (ПСТ) петак 3. август.

После овог датума БЕСПЛАТНО бели појас план ће бити смањен на 10 кључних речи, као и плановима вишег кључне речи ће се пребацити на малопродајне цене, а двоструко у цену. Дакле, ако не желите да пропустите, кликните овде сада да видимо како да активирате: