Гоогле-ов нову кључну реч Планнер - Како чини Маркет Самураи брже!

Схаре Буттон

Ми смо веома драго да објавимо да је после дугог чекања - Гоогле је повукао је стари "Алатка за кључне речи", а заменио га је са нова сјајна "реч Планер".

За детаље о променама и шта то значи за функционалност тржишта самураја молимо прочитајте наш недавни блог пост.

Можете прочитати више о неким променама података (као што је њихово уклањање широких и фраза података Матцх) да је Гоогле направио преко свог званичног блога чланка у хттпс://суппорт.гоогле.цом/адвордс/ансвер/3141229

Добра вест је да смо напорно да би се то транзиција као глатко као могуће за наше клијенте, као и верзија тржишта самураја који је компатибилан с клучовата Планнер је у фази тестирања за више од месец дана сада.

Данас смо направили овај нови "кључна реч Планнер" верзију Ливе (једноставно ажурирате верзију свог тржишта самураја на најновију верзију лансирањем апликацију и рекао: "Да" за ажурирање дијалог упит).

И ми смо веома узбуђени да објави да ...

Нова реч планер изгради тржишне самураја је много брже него икада раније!

Природа старог алатки за кључне речи да је веома спор процес да прикупи све податке о кључних речи која вам је потребна за ефикасну анализу кључних речи направили. Нова реч Планнер израде је много бржег, што значи да можете да обављате истраживање кључних речи за мање од пола времена у поређењу са старим алатки за кључне речи!

Шта се променило у Маркет самурај са новим подацима Кључна реч Планнер?

Ако нисте сигурни шта то све значи за тржиште Самураи кориснике, важна ствар коју треба схватити је да је веома мало заиста променило.
Основе истраживања кључних речи остају исти као и они увек имају, а већина познатих елемената интерфејса и тока рада Маркет самураја остају пут.

Постоји неколико видљивих промена напоменути, међутим:

 • Ми смо сада кршитеља на потпуно подударање режим за истраживање кључних речи податке, како је објашњено у више детаља у последњем блогу , а у службеном Гоогле саопштењу . То ће показати мање бројеве за претрагу саобраћај од оних које се могу користити, али осећамо да су више указује резултата ћете видети на дуге стазе.

 • Ми смо ажурирали нашу златних правила филтере да користите нове Мајестиц СЕО конкуренције метрике, уместо све-непоузданих СЕОЦ вредности. Дакле, још једном су бројеви сами ће бити другачије, али намера филтра подразумеване остаје исти. СЕОЦ је престала да буде поуздан показатељ да се измери "квантитет" конкуренције претраживача.

  Многе друге конкурентске услуге истраживања кључне речи, укључујући нашим пријатељима у Вордтрацкер су се преселили на коришћење број пута појављује кључна реч у оба наслов таг и у сидро текст линкове назад на страницу (оно што ми данас називамо "ТАЦомп"), као много поуздан мера количине конкуренције претраживача.

  СЕОЦ је добро у 2008-2009, али је експоненцијални раст страницама на Интернету, јер чини овај релативно бесмислено број у 2013.

 • Одељак "АдВордс" филтер је уклоњен, а АВЦПЦ број је сада део колоне Комерцијална. АВЦТР, АВТ и АВВ више нису доступни као Гоогле је уклонио ове податке из њихове кључне речи Планнер алат. Ми смо увек обезбедити АВЦПЦ и АВИ (АдВордс импресије), и СЕОВ Међутим (као Гоогле и даље даје ове податке).

 • Стара колона "Конкурс" је преименована у "Басиц Цомпетитион", да би се разликовала од "Мајестиц такмичењу" метрике сада препоручујемо да користите.

 • "Органски" колона сада има "АдВордс Импрессионс" (АВИ) метрика, који је сличан старијем АВТ (АдВордс Траффиц) - иако Наше истраживање је показало да то није баш исти број, али се може користити прилично добра замена .

 • "Тип подударања" падајући кутија утиче само на резултате за АВЦПЦ колони и колони СЕОВ - Сеарцх саобраћаја података је сада увек само тачно подударање претреса (јер само Гоогле пружа тачне податке Матцх сада).

Користећи фразу широко подударање Однос (ПБР) се више не препоручује:

Док ПБР показатељ ће остати на располагању да користе ако га желите, ми га уклоните из наше Дефаулт препоручене поставке филтера и из нашег тренинга. То је био иновативан и штеди време функција, док је број би се ослонити, али временом су постали мање и мање поверења. Ми видимо дивље варијација у подацима који се вратио из Гоогле-а.

Нажалост, ми осећамо да је сада ради више штете него користи у већини случајева.

Наша препорука је да уради оно што су СЕО професионалци раде - једноставно користите потпуно подударање конкуренцију јер уклања све предрасуде због речи налога или скевс услед дуже извођења репа кључних речи.

Постоји више информација о променама интерфејса на располагању у нашој бази знања овде .

Обука Дојо Кеиворд Ресеарцх Видео Упдатес Ускоро ...

На крају, ми смо у процесу обновило све наше реч Ресеарцх видео снимке, са приоритетом на серији златних правила да се АСАП завршена. Они ће укључити исправке на свим мањим променама интерфејса које су акумулиране, јер смо први пут произведен видео снимке, као и неке нове примере који одражавају услове онлине тржишта као што су данас.

Када су спремни да премијерно ћемо ставити реч се на Твиттер- и Фацебоок , па молим вас да нас пратите, како да буду информисани о важним вестима и исправкама брзо!

Шта да урадите следеће ...

Да се ​​ваше руке на овом новом, брже ", реч Планер" гради од тржишта самураја, једноставно:

 1. Фире свој примерак тржишта самураја.
 2. Када буде затражено да ажурирате на најновију верзију, каже "да"
 3. Сачекајте да се упдате за преузимање и тржиште Самураи да поново покрене, а ви сте на путу!

Надамо се да ћете уживати у нову кључну реч Планнер буилд. Уколико имате било каквих проблема, слободно да пуцају наш тим за подршку е-маил на суппорт@ноблесамураи.цом

Такође, ми смо урадили прилично велико тестирање наших нових филтера кључних речи пресета, међутим, ако имате неки савет о томе како би могли да буду побољшани, молимо вас да нас стрељају мејл као добро.