Најбоље чувана тајна у Маркет Самураи

Схаре Буттон

СЕО Блуепринт Тако да смо пронашли велики кључну реч - Има добар ниво саобраћају, високу комерцијалну вредност и то је веома релевантно за производ или услугу коју имате за продају.

Звучи као победник право?

Па - можда ...

Видиш највећа грешка да нови власници предузећа чине онлајн је да они изабрали кључне речи које су превише тешко да рангирају за!

То је СЕО еквивалент малог 80 фунти слабић иде против Мике Тисон - Они једноставно немају шансе!

Што је још горе је што многи нови власници вебсите мисле да могу победити ако они само раде довољно напорно, па су ставили у недељама и недељама ручног рада, али и даље добити ништа.

Други покушавају да освоје СЕО битку запошљавањем послодавци за изградњу линкове за њих, али након што је провео хиљаде долара, они често схватају да сам покушавао да освоји немогућ битку и да сав новац су провели у потпуности пропао .

Да бисте били сигурни да не спадају у ових заједничких замке, морате да научите како да процени праву конкуренцију у својој ниши.

Сада шта ако је било корак-по-корак БЛУЕ ПРИНТ да вам рекао не само колико је јак твој је конкуренција, али и управо оно што треба да урадите да их надмашити?

Ваш СЕО Плава Штампа

Добра вест је да овај БЛУЕ ПРИНТ постоји и све што је потребно је већ уграђена у СЕО конкуренције Модуле Маркет Самураи екипе.

Али само мали шачица СЕОС заправо зна о томе.

У ствари, то је вероватно рећи да је ово Кепт у Маркет Самураи.

И оно што је стварно кул је да је ова моћна функција управо добио огроман раст укупне перформансе, што значи можете сада систематски рушити своју конкуренцију брже него икада раније!

Ево како то ради

Управо смо постигли договор са Мајестиц СЕО, власницима највеће и најчешће ажурира врати на свету линк бази података.

То значи да сада можемо анализирати леђа линкове на вашем сајту и сајтовима вашег конкурента брже него икада раније.

Буквално, оно што је некада је око 10 минута, сада узима секунди!

Да вам покажем како то моћно оружје ради и да вас провести кроз СЕО Блуе Принт, ми смо саставили видео који открива како се могу пријавити ово у вашем пословању одмах.

Уживајте!