Коришћење Маркет Самураи за уређењу семантички сајта

Схаре Буттон

Хи тима

Ово је нешто што никада нисам рекао о.

Неки људи су већ радили ово за себе ...

И то је разлог Маркет Самураи ради на начин што је данас.

У ствари, тржиште Самураи је изграђена око тог ...

Тржишна самурај је пуштен у јавност, били смо користећи исте алатке сами да урадите семантичку структуру сајта анализу за сајтове које смо градили.

Разлог је био једноставан - са правим сајта структурирању, повезивање и коришћење кључних речи (сви користе семантички релевантне кључне речи) могли би постићи рангирања са мање везе, мање ПагеРанк и мање сите-старости.

А то је значило бољу зараду за инвестиције из било ког СЕО посла смо урадили.

"Бољи резултати? Мање напора? Како да добијем ово !? "Чујем да кажем.

Па, дозволите ми да вам покажем шта радимо - и како можете да урадите сами.

Како "Изоштри" вашег сајта - Самурај Стиле!

Прво, ствар је прво ...

Потребно је да пронађете језгро сајт кључну реч - нешто што има висок ниво саобраћаја, висок ниво вредности и релативно низак ниво конкуренције.

Све ће се концентрисати око овог једног језгра кључну реч.

Проналажење Цоре реч

Тражиш високо-саобраћај, ниске конкуренције, велике вредности кључних речи овде.

Волим да подесите своје Маркет Самураи филтере овим нивоима: Изнад 80 погодака дневно у СЕОТ, испод 100.000 такмиче страницама у СЕОЦ (мада испод 30.000 је најбољи), изнад 15% употребе израза у ПБР и преко $ 1 у СЕОВ.

Међутим, ја лично волим да видим нешто што је боље од минимум нивоа.

СЕО анализа на Маин Сите реч

Следеће, такође ћете желети да уради СЕО анализа конкуренције да се уверите да си такмичи за тржиште где млади, мали ПагеРанк, слабо оптимизована сајтови са неколико линкова су већ ранг.

Оно што волим код овог примера је ниске ПагеРанкс на страницама које се појављују у првих 10, недостатак на страници-оптимизацију на већини сајтова, а низак ниво Паге Бацклинкс до странице.

Распон година неки од домена, чињеница да већина сајтова имају ДМОЗ или Иахоо! Дирецтори повратне везе, а велики број бацклинкс домена ме двапут размисли о овом кључну реч.

И даље би га испробате - али са овим факторима који раде против мене, моје шансе да се тај привидна прво место лако може бити теже - и то значи да може требало доста посла да тамо.

Преусмери своју реч Ресеарцх

Када имате ову основну сајт кључну реч, створити нови пројекат на Маркет Самураи за ваш главни сајт појам ову кључну реч - зато ћемо поново одреди нашу анализу на овом једном кључну реч.

Почните тако стварајући кључне речи око овог кључну реч користећи опцију Гоогле Синоним Тоол са "Укључи Додатни" изабрана.

Финд Категорија Кључне речи

Тапкањем у Гоогле Синоним Алат за генерисање кључних речи, Тржишна самурај је могао да вам покажем до 200 везаних "грана" око вашег основног кључну реч.

Ви ћете желети да (опет) да филтрира високу конкуренцију, ниску саобраћај, мале вредности кључних речи. Кључне речи смо отишли ​​са ће бити добро за наше категорије веб-сајта.

У овом примеру, врши сам готово идентичну анализе да пре него што, када сам био проналажење сите кључну реч језгро - међутим, пао сам минималну филтер саобраћаја на СЕОТ од 10 или изнад.

А онда, ту је мало физички рад ...

Уклоните све кључне речи које видите као потпуно ирелевантни за своју основну тему тако што ћете кликнути на "Кс" на десној стране кључне речи. А ви ћете остати са лијепим листу релевантних, вредног, великим саобраћајем, ниске конкуренције кључних речи - као да горе имам.

Члан реч Истраживање

Кликните на иконицу поред кључног неко од вашег категорији га слова да га отворите у новом табу - и да мало више кључних речи истраживања да пронађете садржај тематских области у оквиру сваке категорије.

За овај корак, то је згодно да користите Гоогле Сеарцх Кључне речи опцију, као и Гоогле Синоним Тоол са "Игноре Додатни" опција одабрана. Ово ће вам дати леп "дугог репа" листу тема.

Следећи корак у истраживању и креирању садржаја веб-сајт у свакој од ових тематских области.

Али како истраживање ове теме које?

Финд Цонтент: истраживање или објави

Тржишна самурај је "Пронађи садржај" модул је сврха-дизајниран за ово!

Саграђен је за истраживање садржаја који се већ објављен на интернету који ће вам помоћи да напишете своје чланке, или да пронађу чланке које сте легално можете објављивати (мада провере услове и одредбе сајта пре то уради.)

Кликните на иконицу кључног поред кључну реч, идите на картицу Садржај Пронађи, и почети истраживање.

Можемо анализирати садржај на основу фактора ауторитет овде.

Садржај који има високе ПагеРанкс, Повратне и Години може бити знак добре информације квалитета - и добро чланак да истраживања пре писања своје чланак на исту тему.

Садржај који има ниску ПагеРанк, Повратне и Години можда садржај који можете објављивати на вашем сајту за тестирање нишу (јер писање садржаја једна је од већине дуготрајних деловима постављање ницхе веб-сајт) - и видим да вас могу добити рангирање користе чланак туђем на вашем сајту (врло добар знак ако урадите!)

(Ово је нешто јединствено да Маркет Самураи. Ја сам тек наићи било који други софтвер који анализира ауторитет комада садржаја на овај начин.)

Следеће, морамо линкове ...

Гет Хигх-Куалити Бацклинкс

Проналажење бацклинкс је лако. Фокусирање на висококвалитетних бацклинкс, оне које ће вам дати најбољи резултат за ваше време и труд, је тешко.

Промоција модул помаже овде, показујући ПагеРанкс, повратне везе, и употреба Фоллов / нофоллов на страницама где можете добити повратне везе.

Поцињете да видите како све ово везе-у, и како сваки корак утиче на све остале.

И тако да је све састављао, можемо добити брже рангирање у претраживачима, више саобраћаја раније, бољу зараду за наше време и труд на СЕО и боље резултате на дуже стазе, - са мање времена и напора потребног.

Али ми то урадио за вас.

Направили смо "Маркет Самураи" првобитно (добро пре него што смо то објавили) јер смо радили ове ствари се - и ми смо желели да постигнемо најбоље резултате, брже, са мање времена и труда.

Следећи корак

Следећи корак је да га само то!

Тржишна самурај ће вам дати односе на семантички кључне речи које су вам потребне за сајт структурирање, за унутрашње повезивање, за линк изградњу, за означавање и више ако користите истраживачки слово процедуру сам горе описао.

Ако немате Маркет Самураи још -. Гет ит Можете преузети бесплатну 12-дневну суђење овде .

Ако ваш суђење је истекао, моћи ћете да користите реч истраживања има још - али ћете морати да добијете пуну верзију Маркет Самураи да користе друге функције. Можете да купите Маркет Самураи за животно приступ свим функцијама Маркет Самураи овде .

Као што сам рекао, ови семантичке структуре сите може вам помоћи да добијете боље резултате у претраживача, са далеко мање напора и мање везе. Тако изазивам да покушате да их користите за себе користећи Маркет Самураи, и видимо резултате добијате.

Брент