Како направити презентацију високе Претварање Продаја са једним притиском на дугме ...

Да ли сте икада покушали да направите продаје видео да прода свој производ или услугу?

Ако је тако, онда ћете бити веома упознати са колико је тешко заправо да произведе видео који отима пажњу купца, гради жељу за ваш производ и на крају затвара продају ...

Број један проблем који већина људи се суочавају је у стању да напишем ефектне продаје копију да истакне предности њиховог производа без звучи као "хипед уп" користи продавац аутомобила.

Велика вест је услуге као што Видси сада могу водити редовне пословне власници као ти, корак-по-корак кроз процес креирања ефикасне поруке продаје.

Међутим, писање ваш "продаје цопи" је само део проблема ...

Велики проблем нико Разговори о ...

Када сте написали свој продајни сценарио, следећи велики барикада већина људи налетео је што ваш видео изгледају и осећају професионално.

Много власници пословних говоримо да покушамо да се забележи читање своју скрипту испред камере. Међутим, осим ако нисте динамичан јавни говорник, ово је често рецепт за катастрофу, јер је већина "Талкинг Хеад" видео наићи као изузетно досадно и досадно.

МНОГО боље, ефикасније и приступ је да користите комбинацију текста и слике да би ваш продаје видео изгледају модерно и професионално, без потребе да се појави пред камерама.

То функционише тако добро је да се искористи више модалитета учења - ваши клијенти могу да виде вашу поруку као и цујем твоје поруке. Ово чини ваш продајни видео много лакше разумети и много више убедљив.

Једини проблем са стварањем текст заснован је видео да конвертовање продаје скрипту у убедљив слајд палубе је увек био досадан и болан процес. (На пример, овде у племените самураја, наши видео обично имају преко 200 слајдова у њима!)

У ствари, ми смо добили тако болестан и уморан од ручно креирање презентација слајдова, да смо коначно одлучили да се реши овај проблем једном за свагда додајући функцију генерације слајд у Видси.

И данас, ја сам одушевљена да кажем да смо управо избацио Овај потпуно нови функцију! Што значи ако сте већ корисник - ви га добити БЕСПЛАТНО :-)

Уместо бескрајно копирање и лепљење једну реченицу у једном тренутку из вашег писма у ПоверПоинт, сада можете одмах генерисати професионалне, високе претварање слајдова са једним кликом на дугме.

Ево кратког видео који открива тачно како ова игра мења нову функцију ради ...

Шта треба да урадите ако већ поседујете Видси ...

Ако сте већ Видси претплатник, онда је ово потпуно нова генерација слајд функција је спремна и чека вас на Видси.цом .

Све што треба да урадите је да се пријавите на свој налог, попуните свој продајни сценарио и ударио "Довнлоад Моји Слајдови" дугме.

Такође смо додали потпуно нови тренинг видео који приказује 3 једноставна корака за пуњење слајдова Видси, повећати своје конверзије и максимизирају своју продају.

Овај нови тренинг видео обухвата:

  1. Образац прекида - шта су, зашто су толико важни и како да их користите у вашем видео да преотме пажњу купаца и држати их лепе на екрану.
  2. Значај стварања Споредна пут Читање да засади своју кључну поруку дубоко у подсвести ваших купаца.
  3. ПЛУС тајне добијање људе на акцију и наручите свој производ.

Шта треба да урадите ако не поседујете Видси ...

Ако нисте добили свој примерак Видси још, а желите да се придруже 2078 пословних власници који су сада стварању високо претварање продајне презентације са својим Видси скрипти са једним кликом на дугме онда Кликните овде да зграби своју копију Сада.

Иницијални одговор на Видси је био бољи од свега што се очекује (неки купци су већ виде курсеве до 12%, што је просто нечувено!)

Ова нова генерација пробој слајд функција значи да је сада Видси елиминисан још један од највећих и најважнијих фрустрирајући препрека стоји између вас и стварање профитабилно онлине пословање.

Уживајте!

Јуџин Варе
Директор Племенити самурај