Sekret të mirë Mbajtur në Samurai Tregut

SEO Propozimit Pra, ju keni gjetur një fjalen e madhe - Ajo ka nivel të mirë të trafikut, vlerë të lartë tregtar dhe kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për produktin apo shërbimin që ju keni për shitje.

Tingëllon si një e drejtë fitues?

Well - ndoshta ...

Ju shikoni gabimi më i madh që pronarët e rinj të biznesit online bëni është që të zgjidhni fjalë kyçe që janë vetëm shumë e vështirë në radhë për të!

Kjo është SEO ekuivalente e një të vogël ngordhalaq 80-paund për t'u ngjitur kundër Mike Tyson - Ata thjesht nuk kanë një shans!

Çfarë është më e keqe është se shumë pronarë të rinj e internetit mendojnë se mund të fitojë në qoftë se ata vetëm punë mjaft e vështirë, kështu që ata vënë në javë e javë të punës manual, por ende të marrë asgjë.

Të tjerët përpiqen për të fituar betejën SEO duke punësuar punëdhënësit për të ndërtuar lidhje për ta, por pasi kaloi mijëra dollarë, ata shpesh e kuptojnë se ata kanë qenë duke u përpjekur për të fituar një betejë të pamundur dhe se të gjitha paratë që kam shpenzuar ka qenë tretur plotësisht .

Për të bërë të sigurt që nuk bien në këto kurthe të zakonshme, ju duhet të mësojnë se si për të vlerësuar konkurrencën e vërtetë në ngrohtë tuaj.

Tani çfarë nëse ka pasur një hap pas hapi PRINT BLUE që ju thënë jo vetëm se sa të fortë konkurrenca juaj është, por edhe pikërisht ajo që ju duhet të bëni për të ia kaloj ato?

SEO juaj Blue Print

Lajm i mirë është se ky PRINT BLUE ekziston dhe çdo gjë që ju duhet është ndërtuar tashmë në Tregut Samurai e SEO Konkurrencës Module.

POR vetëm një grusht i vogël i SEOs të vërtetë dinë për të.

Në fakt, kjo është ndoshta e drejtë të thuhet se kjo është më e mirë Sekret Mbajtur në Samurai Tregut.

Dhe ajo që është me të vërtetë ftohtë është se kjo veçori e fuqishme mori vetëm një shtytje e madhe në punën, që do të thotë që ju tani mund të sistematikisht të rrëzojë konkurrencën tuaj më të shpejtë se kurrë më parë!

Ja se si funksionon

Ne kemi vetëm goditi një marrëveshje me Majestic SEO, pronarët e më të madhe dhe më të përditësuar shpesh mbrapa bazën e të dhënave në botë link.

Kjo do të thotë se ne tani mund të analizuar lidhjet prapa në faqen tuaj dhe faqet konkurrenti tuaj më të shpejtë se kurrë më parë.

Fjalë për fjalë, atë që përdoret për të marrë 10 minuta, tani merr sekonda!

Për të ju tregojnë se si funksionon ky tipar i fuqishëm dhe të ecin ju nëpërmjet SEO PRINT BLUE tuaj, ne kemi vënë së bashku një video që tregon se si ju mund të aplikoni këtë në biznesin tuaj RIGHT NOW.

Kënaquni!