Duke përdorur tagging Social Software për Rritja Website Traffic

Në mesin e vitit 2008, unë isha duke luajtur me disa strategjive SEO dhe ka krijuar një blog që ka marrë 41.457 vizitorë nga motorët e kërkimit në 8 ditët e para në internet.

Gjëja çmendur është - kjo strategji e thjeshtë mori fjalë për fjalë 2 minuta për të aplikuar ...

Nëse ju e dinte një strategji që mund të rritur trafikun në postimet tuaja blog dhe web-faqet, dhe do t'ju japë më shumë vlerë nga backlinks, do të jetë koha juaj e vlefshme shpenzimet disa momente ekstra duke aplikuar atë strategji - për çdo blog post dhe web-faqes keni krijuar?

Absolutisht - po!

Unë dua të ndaj me ju një strategji të thjeshtë që ju mund të përdorni për të marrë më shumë trafik në faqen tuaj, më të mirë renditjen search engine DHE fjalen-vlerën më të mirë nga lidhjet tuaja:

YouTube Preview Image

Ju do të duan këtë teknikë në qoftë se ju jeni postimi përmbajtje në një blog, në qoftë se ju jeni të faqeruajtur sociale, duke bërë vetëm për ndonjë lloj të dorëzimit Lidhje - ose madje edhe duke zgjedhur fjalë kyçe për tags meta - për shkak të asaj që ajo ka për faqen tuaj ...

Së pari, duke përmendur të tjera fjalë kyçe (përkatëse) të tuaj të web-faqes, ju rritet numri i fjalë kyçe që faqja e juaj mund të renditet edhe për.

Së dyti, duke përmendur fjalë kyçe të ngjashme relevante në tuaj të web-faqes, ju rritet rëndësia e faqes tuaj rreth grupit tuaj të ngushtë-thur të fjalë kyçe relevante.

Së treti, nga tagging blog posts dhe video YouTube me tags përkatëse, përmbajtja juaj është shumë më shumë gjasa të jetë zgjedhur deri nga një numër më të gjerë të vendeve.

Dhe së fundi - nga tagging lidhje bookmarking social me fjalë kyçe të rëndësishme, dhe duke pasur listat e fjalë kyçe të rëndësishme në listat e paraqitjes fjalen directory, ju të rritur vlerën e këtyre lidhjeve duke rritur rëndësinë e tyre.

Dhe arsyeja është e thjeshtë ...

Duke përmendur fjalë kyçe të lidhura, lidhjet tuaja dhe web-faqet mund të shihet të jetë më e rëndësishme për këtë temë.

Pasi kam filluar ditarin tim personal, kjo ishte strategjia e parë që kam zbatuar që në thelb është rritur numri i vizitorëve që blogun tim pranuar.

Dhe shpresojmë se kjo do të ju ndihmojë shumë.

Brent

PS - Jo të gjitha faqet do të marrë 41.457 vizitorë në javën e tyre të parë në internet ;)

Për të qenë të drejtë (dhe e hapur) arsyeja kam marrë kaq shumë vizitorë ishte sepse unë kam sulmuar qëllimisht a-konkurrencë të ulët, fjalen newsworthy.