Shkrimi Ad Kopjo në nën 3 minuta: Nuk ka aftësi të nevojshme

Share Button

Për shumicën e njerëzve, të shkruarit efektiv shitjes kopje (edhe për një reklamë të thjeshtë) merr një kohë të gjatë dhe shumë përpjekje.

Por shumica e njerëzve shkruajnë reklamat e tyre rrugën e vështirë.

Ata të hapur një dokument bosh Word ... Pastaj, kujdes zeje një shitjes katran me shkrim me dorë.

Nuk është çudi kjo merr një kohë të gjatë.

Nëse jeni duke shkuar për të shkruar ad efektive kopje në këtë mënyrë, ju keni nevojë për 4 gjëra:

  1. Aftësi Shitjet - për t'u bindur në katran tuaj dhe të bëjë shitjen;
  2. Shkrimi Skills - për të komunikuar mesazhin tuaj në mënyrë efektive;
  3. Aftësi teknike - të ngarkoni ad në web;
  4. Plus një investim të kohën tuaj dhe përpjekje - për ta bërë atë të ndodhë.

A jeni një shkrimtar Natyrore Web Copy? ... Çfarë, ju nuk jeni?

Shumica prej nesh nuk janë të lindur me talent natyror në shkrim, aftësi bindjeje dhe të teknologjisë -

Sure, ka natyrore Sales-Njerëzit, Shkrimtarëve natyrore, dhe njerëzit me aftësi të mira natyrore teknike - dhe të sigurt, është e mundur për të ndërtuar këto aftësi me kalimin e kohës ...

Por në qoftë se ju jeni të mungon në vetëm njërën nga këto fusha, dhe ju jeni duke u përpjekur për ta kthyer trafikun faqen tuaj te internetit në dollarë - shanset janë:

  • Ju jeni të shpenzimeve shumë më shumë kohë dhe energji Krijimi Affiliate Ads;
  • Ju nuk jeni duke marrë rezultatet që doni nga reklama juaj;
  • OSE - Ju jeni thjesht nuk Shkrimi Ads fare

Të gjitha 3 opsione thith, thith, dhe thith!

Por hej - kjo është në rregull!

Zgjidhja 3-Minute për copywriting problemet ...

Shkrimi kopje është e vështirë - dhe kjo është një pengesë e madhe për të bërë para online që qëndron në rrugën e njerëzve më të '...

Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar Tools copywriting brenda Tregut Samurai New monetization Moduli - për ta bërë atë edhe më të lehtë për të bërë para online.

Dhe duke përdorur copywriting Tool Tregut Samurai-së, ju mund të shkruani një promovim Filialin në 3 minuta banesë - edhe pa e shtypur një fjalë.


Shiko në YouTube: Shikojnë "Shkrimi Ad Copy" në YouTube

Si të shkruani një ad në 3 minuta banesë:

Sekreti për të qenë një shkrimtar kopje ad madh është të dish se si të kopje reklama të mëdha ;)

Mirë, unë them se faqen gjuha-në-...

... Por, mendoj se për një moment ...

Nëse ju jeni promovimin e një produkti (veçanërisht si një degë), dhe një kopje e shitjes që është duke u përdorur për të shitur produktin në faqen kryesore është duke e bërë shitjet tashmë - kjo ka kuptim për të përdorur atë!

Samurai Tregut ju ndihmon për të bërë këtë - duke ju përdorni "chunks" e shitjes ekzistuese kopje si bazë për reklama tuaj.

Dhe pjesa më e mirë është - ajo merr larg nevojën për aftësitë e shitjes, aftësitë e të shkruarit, aftësitë teknike - dhe ju lejon të krijoni një reklamë në vetëm disa minuta.

Ja se si të bëhet kjo:

Zgjidhni një produkt

Siç e keni parë tashmë - Samurai Tregut ju ndihmon për të kërkuar 4 sheshe degë kryesore (Clickbank, Komisioni kryqëzim, Amazon dhe PayDotCom), filtruar nga oferta e keqe, dhe të shkurtër-listën mirë.

Zgjidhni një Template

Kam zgjedhur një sidebar blog Reklama jote këtu - sepse unë mund të vënë këtë në anën e blogun tim, dhe ajo do të shfaqet në çdo faqe të blogun tim - që do të thotë unë mund të monedhë gjithë faqen time me një ad.

Zgjidh një titull i mirë

Vetëm lëvizni nëpër listën derisa ju të gjeni një të mirë ...

Atëherë vetëm drag-and-drop në ... No Typing e kërkuar :)

Fut disa imponues Sales Copy

Më pëlqen zgjedhjen e një "copë" të tekstit që i jep lexuesit një arsye për të duan produktin - atëherë një pjesë që tregon atyre se çfarë produkti është rreth - atëherë një copë duke u thënë atyre për të blerë.

Është e deri tek ju si ju përdorni chunks.

Ju mund të zgjidhni të përdorni chunks si-është (ku lejohet - të cilat potencialisht mund të maksimizuar normat e konvertimit tuaj, sepse ju jeni duke përdorur tashmë të lartë konvertimin kopje), ju mund të përzierje në tekstin tuaj, ose ju mund të merrni chunks ekzistuese dhe shkulje e tyre me fjalët e tua. Është e deri tek ju.

Futur një foto

OK - ju nuk keni për të bërë këtë ... Por, ajo merr si një shtesë 10-20 sekonda ... Dhe kjo duket goxha!

(Oh yeah, dhe ajo grabs vëmendjen e lexuesve shumë - dhe më shumë vëmendje do të thotë më shumë shitje!)

Fut një Button

Ne kemi 117 të ndritshme "thirrje-për-veprim" butonat - në të kuqe, jeshile dhe blu - të gatshëm për ju për të futur direkt në ad tuaj ... vetëm drag and drop ato në.

(A e kam përmend - më shumë vëmendje do të thotë më shumë shitje?)

Vendos Në Filialin lidhjen tuaj

Me një klik, lidhja juaj Filialin merr gjenerohen automatikisht dhe futur kudo që ju keni zgjedhur.

Këshillë: Më pëlqen duke e bërë praktikisht çdo gjë në klikueshme ad. Studimet tregojnë se njerëzit shpesh heatmap klikoni mbi imazhet përveç thirrje për veprim dhe butonat, dhe më shumë klikime të thotë më shumë shitje.

Ju gjithashtu mund të turbulloj (hide), të shkurtojë, dhe udhë klikimeve në lidhjet tuaja Filialin me një klik - duke përdorur një nga mjetet që Samurai Tregut integron me tashmë.

(Ndjekja klikimeve është e shkëlqyer - sepse kjo ju ndihmon për të punuar se cilat reklama janë duke punuar, dhe që ato nuk janë.)

Publikimi i ...

Samurai Tregut do të publikoj në blogun tuaj në një klik të një buton - kështu që ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi teknike për të publikojë shpalljen, dhe nuk ka kohë shtesë ose përpjekje të nevojshme prerjet në një sistem të veçantë ose të ngarkoni fotografi nga FTP.

... Dhe ju jeni bërë!

Thjeshtë.

Samurai Tregut merr të gjitha këto detyra (detyrat që ju do të keni bërë ndryshe me dorë, me shumë më tepër kohë dhe përpjekje) dhe riorganizon gjithë ata në hapa të shpejtë që ju mund të përfundojnë në pak sekonda.

Ja pse të gjithë duhet të përdorin këtë mjet ...

Sepse në vetëm disa minuta, ju keni një promovim Filialin ngritur - dhe ju jeni kthyer të trafikut faqen në të holla.

Ajo kurrë nuk ka qenë në mënyrë të shpejtë (ose në mënyrë të lehtë) për të gjetur produktin, shkruani një reklamë efektive, publikojë atë, të promovuar një produkt dhe të bëjë para.

Përdorimi i Tregut Samurai, çdo hap në procesin e marketingut Filialin merr vetëm disa sekonda për të përfunduar - në vend se të kalojnë një orë (ose potencialisht më shumë) studjuar, shkrim dhe ngarkimi një ad.

Mos harroni ...

Ju jeni duke parë se sa kohë kjo kursen për vetëm një ad - për një blog - në një kamare.

Nëse jeni duke përdorur të marketingut ngrohtë për të fituar të ardhura të me kohë të plotë, procesi mund të ju kursejnë orë, apo edhe ditë - dhe të ju lejojnë të monedhë dhjetra blogs në kohën që më parë mori ju të monedhë një ose dy.

Dhe kjo është edhe para se të marrë në konsideratë $$$ fitimet e mundshme.

Kjo është ajo ku Samurai Tregut paguan për veten ...

Pjesa më e mirë është - ajo merr vetëm disa shitje të mirë me çmim Filialin duke përdorur monetization Module, dhe investimi juaj në Samurai Tregut ka paguar për vete.

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ky mjet është i juaji tashmë. Përdorin atë tani!

Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut ende, ju mund të merrni kopjen tuaj këtu .

Brent

===

Edit: Disa njerëz e ngriti çështjen e shkeljes së të drejtave të autorit në komentet më poshtë - dhe nëse Samurai Tregut është promovuar copyright infringement.

Kjo nuk është absolutisht rasti - dhe kurrë nuk do të jetë rasti. (Ne jemi "Noble Samurai" -. Nuk "e keqe Ninjas")

Më lejoni të filloj duke thënë: Kur kanë të bëjnë me një çështje ligjore, është e rëndësishme të mbani mend se çdo shtet ka ligjet e veta në lidhje me të drejtën e autorit - kështu këshilla e vetme që unë mund të jap këtu është për të thënë nëse ligji i të drejtës së autorit është një shqetësim për ju, ju duhet merrni këshilla të veçanta ligjore se si të trajtojnë të drejtën e autorit në rrethana të veta të veçanta tuaja.

Nuk janë një shumë e konsideratave rreth autorit - të tilla si të drejtë të shfrytëzimit (sa është kopjuar, se si është përdorur, nëse ajo zhvlerëson punën origjinale, etj).

Si dikush që drejton një program Filialin - ne për fat të mirë të japë leje për të affiliates për të përdorur pjesë të faqeve të shitjeve tona për të promovuar Samurai Tregut, sepse ne duam ata për të bërë shitjet.

(Kjo është të fitojë të fitojë të fitojë - kemi fituar kur një konsumator blen Samurai Tregut, Filialin fiton kur dikush blen Samurai Tregut, dhe konsumatori fiton, sepse ata marrin informacion të saktë për atë që produkti ynë bën.)

Mos harroni edhe pse - Copywriting Tool Tregut Samurai ju lejon të "përdorin chunks si-është (ku lejohet ...)" ose shkulje dhe rishkruaj ato. Kjo është adresuar në mënyrë specifike në këtë post blog mësipërm.

Mos kini frikë nga tweaking dhe rishkrimin tekstin - ajo mund të marrë vetëm disa sekonda për të shkulje, ndrysho dhe rishkruaj tekstin brenda Samurai Tregut dhe të bëjë atë tuaj.

Dhe kjo është ende shumë më të shpejtë për të shkulje dhe rishkruar ekzistuese (fitimprurëse, konvertimin) shitjet kopje duke përdorur mjete të Tregut Samurai-së se ajo është për të krijuar vet shitjet tuaja kopje nga e para, duke filluar me një dokument bosh Word.

Por jo në qoftë se ju do të preferoni për të shkulje ose rishkruar ndonjë gjë - të bëjë disa hulumtime në ligjin në zonën tuaj, ose kontaktoni mbajtësit të drejtën e autorit për të marrë lejen për të përdorur copa të vogla të letër e shitjes së tyre për të krijuar reklama tuaja.