Google Wonder Wheel

Share Button

Hi Team,

Kohët e fundit ne kemi qenë të ndarë me ju një bandë e strategjive i zoti për të përdorur disa mjete të reja fjalen dhe burime.

Ne kemi shikuar në:

Unë të kërkuar për të shkuar në më shumë detaje në lidhje me një mjet që kam përmendur shkurtimisht në postin tim në faqen strukturimin semantik (dhe nga të tjerë në komentet e tyre e fundit këtu në blog.)

Google Wonder Wheel

Kjo është Google Wonder Wheel - një tjetër "mjet freakin pabesueshme që Google ka lëshuar kohët e fundit që tregon marrëdhëniet semantike ndërmjet fjalë kyçe - kështu që është një tjetër burim i madh për faqen strukturimin semantik.

Në thelb, në qoftë se ju doni të dini se çfarë degët e strukturës faqen tuaj duhet të duken si, ky është një burim i madh për të marrë ide të asaj që Google mendon faqen tuaj duhet të duken si.

How To Get Qasja në Google Wonder Wheel

Herën tjetër ju jeni në kërkim në Google, shikoni për "Shfaq Options" button.

Klikoni këtë, pastaj "Wheel Wonder".

... Dhe ju do të jetë në gjendje për të luajtur me Wheel Wonder për veten tuaj.

Unë ende nuk mund të merrni qasje

Google Wonder Wheel ende nuk është lëshuar gjerësisht, (ndryshe nga Keyword Tool Google Search-Bazuar ,) por Google Blogoscoped ishte në gjendje për të punuar se si të jap të gjithëve .

Nëse doni të provoni këtë eksperiment vetë, kjo është e mundur. Të gjithë ju duhet të bëni është të shkoni në google.com dhe ngjisni në vijim në shiritin e adresës, dhe goditi kthim - që do të vendosë një cookie thënë Google ju jeni duke marrë pjesë në prototip:

Kjo duhet të zhbllokuar Google Wonder Wheel për ju, që tani do të jetë i arritshëm nëpërmjet hapat më lart.

Si të përdorni rrotën Wonder për Strukturimin Semantic Faqes

Për shkak se ju jeni duke përdorur e rrotës Wonder për të analizuar marrëdhëniet fjalen për faqen strukturimin, vend i qartë për të filluar është me faqen tuaj fjalen - ose temë për faqen tuaj.

Nga atje, e "degët" off fjalen mund të jetë ide kategori logjike - degët jashtë tyre mund të jetë nën-kategori logjike - dhe kështu-në.

(Natyrisht, nga atëherë analizuar e trafikut, vlerën dhe konkurrencën rreth fjalë kyçe në Samurai Tregut - dhe e fokusuar tek të trafikut të lartë, konkurrencën e ulët, fjalë kyçe të vlerave të larta - ju do të jetë në gjendje të përqëndrohet strukturën faqen tuaj mbi fjalë kyçe më fitimprurëse.)

Keni një të luajë me këtë - kjo është një mjet i fun që të ketë një shfaqje me të dhe do t'ju japë një ide e mirë të marrëdhënieve fjalen. Por, si ju do të shihni, ajo mund të jetë mënyra më e ngadaltë për të bërë analiza fjalen (sepse kjo vetëm tregon marrëdhëniet shumë të rëndësishme fjalen -. Jo forcën e trafikut të fjalë kyçe)

Pra nesër, unë do t'ju tregoj një mënyrë edhe më të shpejtë për të analizuar fjalë kyçe, dhe të zhvillojnë struktura semantike site.

Brent