RSS është Tani thjeshtë se kurrë

Share Button

Hi Samurai,

Ben Galt këtu përsëri.

Unë dua të ndaj me ju një tjetër Samurai Tregut tipar nga brenda "Gjej Content" modul.

Kjo përfshin RSS feeds.

Çfarë është RSS dhe Pse është kaq i fuqishëm?

Nëse ju nuk keni dëgjuar për RSS përpara, kjo është një mjet i thjeshtë por shumë i fuqishëm për të mbledhur material të veçantë automatikisht nga të gjitha mbi web, dhe as që ka dorëzuar atë për ju për të lexuar - ose ribotimin atë.

Kjo do të thotë që ju mund të përdorni RSS për të qëndruar deri në datën me të rejat e fundit "nga brenda" e ngrohtë tuaj. OSE të mbajtur faqen tuaj të internetit përditësuar me përmbajtje të freskët nga e gjithë internetit (diçka që Google e do për të parë) - pa hequr një gisht!

Dhe duke përdorur Samurai Tregut, duke gjetur përmbajtje relevante ushqen brenda ngrohtë tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Nuk është tani një buton për të gjitha nevojat tuaja të RSS.

Një buton ju jep të gjitha ushqen për burimet tuaj të zgjedhur përmbajtjes

Kur më parë zgjedhjen RSS feeds tuaj, çdo burim përmbajtja kërkohet butonin vet atë të RSS.

Ne e kemi thjeshtuar këtë proces duke shkrirë të gjitha ato butonat në një.

"RSS për të zgjedhur" button tani bën çdo gjë me një klik. Pa marrë parasysh se çfarë burime përmbajtje që keni zgjedhur më sipër, RSS do të shfaqet brenda dritare popup.

Çfarë duhet të bëni tani ...

Nëse jeni të pyesin se si të përdorin këto RSS feeds të kërkimit ngrohtë tuaj, ose ribotoni përmbajtje mbi një web-site, Dita Challenge Tridhjetë ka krijuar disa video të mëdha për Duke përdorur Google Reader si një RSS Reader dhe Ri-Botuese RSS Feeds nga Tregut Samurai mbi web këto tema.

Vetëm një kujtesë të shpejtë ...

Vetëm një kujtesë të shpejtë - "Gjej Content" modul është një pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut - kështu që nëse ju jeni brenda një gjykim aktuale, ose në qoftë se ju vetë versionin e plotë të Samurai Tregut, atëherë ju do të jetë në gjendje për të hyrë këto karakteristika të reja.

Por në qoftë se gjykimi juaj ka skaduar, atëherë ju nuk do të jetë në gjendje për të hyrë në karakteristikat RSS brenda Samurai Tregut.

Për të hyrë në këto karakteristika, ju mund të përmirësuar në versionin e plotë të Samurai Tregut këtu .

Kënaquni!

-Ben