Shkrimi Content Made Easy!

Një detyrë që shumë Marketers Internet strukur larg nga po krijon përmbajtje për web faqet e tyre.

Krijimi i përmbajtjes mund të jetë një proces i vështirë - kërkime ngrohtë, studjuar temën, me shkrim, editing, formatting, botuese, dhe më shumë - të gjithë për të krijuar vetëm një artikull.

Por përmbajtja e mirë mund të jetë një nxitje e fuqishme për të SEO. Pa atë, ju jeni të humbur në një burim të madh të mundshëm të autoritetit.

Duke shkruar përmbajtja e mirë është e lehtë me të publikojë përmbajtjen Module

Në këtë Spotlight mbi SEO, Dr Anthony Fernando do marrë ju me anë të publikojë modulit Përmbajtja në detaje, ju tregon se si për të përmirësuar procesin e krijimit tuaj e përmbajtjes në tri faza të lehtë.

1. Research

Sigurimi përmbajtjen tuaj është cilësi të lartë dhe ka gjasa që të lexohet është hapi i parë thelbësor. Anthony do të ju nëpërmjet një strategjie efikase për përzgjedhjen temë dhe hulumtim.

2. Shkrimi Neni juaj

Next ai do të ju nëpërmjet shkrimit të shkrimit tuaj, duke përfshirë edhe duke përdorur mjete Publikimi përmbajtja e të zgjedh përmbajtjen tuaj.

3. Publikimi Neni juaj

Tani hapi më i rëndësishëm - duke marrë artikullin tuaj para lexuesit tuaj. Këtu Anthony ju tregon se si të ngarkoni direkt artikullin tuaj të re për të WordPress blogun tuaj nga Publikimi Content.

Një tjetër Tool në Arsenal

Cilësi të lartë, përmbajtje efektive tani është vetëm tre hapa larg - të gjithë ju duhet të bëni është të marrë se hapi i parë dhe të hapur deri Publikimi Content Module.

Fat i mirë!

Alex

Publikimi Përmbajtja modul Tregut Samurai PS-së është një modul paguar plotësisht. Nëse ju nuk e keni blerë Samurai Tregut dhe ju doni qasje në këtë modul, klikoni këtu për të blerë tani.