Tregu i Samurai-së # 1 Tipari më i Kërkuar: Headers fikse

Share Button

# 1 Tipari më i kërkuar për Samurai Tregut ishte caktuar headers kolonë ...

... Titujt kolonë që qëndrojnë dukshëm në krye të faqes si ju lëvizni poshtë, në mënyrë që ju lehtë mund të punojnë jashtë atë që të dhënat në çdo kolonë referohet.

Dhe së fundi, ai është këtu.

Titujt fikse kolonë janë një nga Futjet më të fundit të Samurai Tregut - dhe ata janë në dispozicion për ju për të përdorur të drejtën tani.

Fixed Headers Screenshot

Duket e thjeshtë ... Por kjo nuk ishte e lehtë ...

Unë me të vërtetë admiroj vazhdimësinë e programuesve Tregut Samurai këtu.

Më lejoni të ndajnë historinë e tyre ...

Tashmë, me headers janë duke u përdorur për të zgjidhur dhe të filtruar të dhënat, resize widths kolonë të përshtaten faqen, dhe janë duke u fshehur kur deselected ...

Pas më shumë se një duzinë përpjekjeve të dështuara, programuesit Samurai ende nuk mund të gjejnë një mënyrë për të bërë Titujt rrinë në krye të ekranit.

Këta janë njerëz të cilët kanë ndërtuar motorët e kërkimit, sistemet operative, sistemet e menaxhimit të përmbajtjes, kernelit mikro - dhe të gjitha karakteristikat e tjera të teknologjisë së lartë brenda Samurai Tregut ... por ajo dukej si ky detyrë në dukje e thjeshtë e kishte rrahur ato ...

... Kjo ishte deri disa javë më parë ...

Vonë një natë, ata goditi sukses.

Ajo së fundi ka punuar!

Buzëqesh Big beamed nga zhvilluesit triumfues edhe në natë, dhe në ditën e ardhshme ...

Dhe menjëherë pas - Tipar më i kërkuar Tregut Samurai u lirua për të gjithë përdoruesit, në të gjitha versionet aktuale të Samurai Tregut.

Kjo do të thotë (në qoftë se ju nuk e keni zbuluar atë ende) që ju mund të hapur Samurai Tregut për të gjetur tipar ynë më i kërkuar është dorëzuar - headers fikse kolonë - Titujt kolonë të qëndrojë në vend si ju lëvizni poshtë.

Kjo e bën më të lehtë për të analizuar të dhënat brenda modulit Keyword Research, dhe të punojnë jashtë atë që të gjithë e figurave të thotë.

Check it out.

Pra, të hapur Samurai Tregut tani dhe të ketë një të luajë me këtë tipar të re të ftohtë!

Thank-you përsëri për të gjithë përdoruesit tanë për të gjithë reagimet tuaja.

Kjo është për shkak të përshtypjet tuaja që ekipi bëri atë një sfidë personale për të bërë këtë tipar të ndodhë për ju.

Mbani komentet tuaja që vijnë në - ata nuk shkojnë padëgjuar. :)

-Ben

PS - Si gjithmonë, në qoftë se ju nuk e kanë përdorur Samurai Tregut ende, sigurohuni që ju të merrni tuaj gjykim të lirë tani dhe le të gjejnë më shumë vizitorë për faqen tuaj.