Pjesa e tretë e "A është makthi juaj e trafikut dërguar ju thyen? ' (Tani ne kemi marrë për gjëra të mira ...)

Video e sotme është e preferuara ime në seri. Ne do të ecin nëpër shtatë thelbësore "strategjitë e përmirësimit të konvertimit". Shumica e këtyre strategjive të parë në një zonë të caktuar për të provuar në faqen tuaj dhe kjo është këto teknika të njëjta që kemi përdorur për të bërë fitime prej mbi 100% në konvertim (dy signups dhe shitjet) në faqet tona dhe me klientët tanë.

Strategji

Humbi të dy postime më parë? Këtu janë lidhjet për të parë dhe të dytë . Nëse keni humbur një kopje të konvertimit listë e plotë, klikoni këtu .

Sot ne do të mbulojë:

1. Hapësirë ​​për të menduar - të mësuar se si, duke gdhendje vetëm 30 minuta kohë të pandërprerë për të kërkuar nëpërmjet faqen tuaj te internetit me "sy të freskëta", ju mund të jetë vetë "konsulent me çmim të lartë" tuaj. Unë jam i sigurt nëse ju do të bëni këtë, ju do të shkruani një listë të gjatë të ngurta mundësive për rritjen e shitjeve.

2. Rrjedha logjike - në pothuajse çdo treg, ju jeni që kanë të bëjnë me kohën e dobët, theksoi dhe perspektivat "mallkuar zënë". Kjo është puna jonë për të bërë udhëtimin nga ekspozimi i parë një perspektivë me ne me anë të shitjes si logjike dhe të lirë nga distractions panevojshme.

Kjo mund të tingëllojë e qartë, por në internet është e plotë të marketers misdirecting perspektivat e tyre dhe të pyesin pse asgjë nuk shet. Ky problem është endemik!

Ne do të shohim se si një pushim logjik në procesin e shitjes juaj do të dëmtojë edhe ofertën më të nxehta dhe më të mirë të shitjes kopje. Riorganizuar tuaj 'rrjedhje' website dhe të japë një të rritur shitjet e tuaja serioze.

3. Konfuzioni - Unë kam këtë Mantra scribbled në një shënim rozë ngjitet më poshtë monitorimin e mia "perspektiva hutuar nuk blejnë". Kjo do të thotë se para se të përpiqet për të shitur ndonjë gjë, ne duhet të ndihmojmë vizitor tonë të orientohen. Ata duhet të ndihen rehat dhe të dinë se ku janë ata. Pastaj kur ne i pranishëm mesazhin tonë të shitjes, ne duhet të përdorim kopje, Layouts dhe grafika që e bëjnë mesazh i thjeshtë tonë për të kuptuar.

Mos harroni! Butoni dreaded përsëri është gjithmonë aty, kanosës në krye të faqes tonë dhe në momentin që perspektiva jonë ka për të menduar pak a shumë të vështirë, ose të punojnë për të gjetur diçka në një faqe, ata janë zhdukur në një klikim (dhe ata kurrë kurrë kurrë të vijnë përsëri!).

Ne gjithashtu do të shikojmë në elemente të ndryshme të shitjes mesazhin tuaj dhe se si për të provuar ata, dhe unë do të ndajnë një informacion i dobishëm ta përdor për të marrë kopje të madh shpejt kur u konsultuar me klientët.

4. Fuqia e Specifikat - Mëso vlerën e lëvizjes nga të përgjithshme dhe të 'lehtë për të shkarkuar "pretendimet e shitjes për të' ulen dhe të marrin njoftim 'kopje të veçantë dhe të trullosur.

5. Rriti shitjet e tuaja Copy - Ne do të diskutuar teknika ju mund të përdorni të shpejt të përmirësuar shitjet e veta aftësitë tuaja copywriting, si dhe kur dhe se si ju duhet të konsideroni të angazhohen copywriters profesionale për t'ju ndihmuar.

6. Shtatë Teknikat Cialdini s Universal bindjes - Ne kemi marrë një turne nëpër shtatë provuar dhe universale të teknikave të bindjes njerëzore (secila prej të cilave mund të aplikohen direkt në faqen tuaj te internetit për të rritur konvertimit).

7. Veçuar Channels - Zbuloni se si nga më të mirë përputhen mesazhi juaj për segmente të ndryshme të tregut, dhe pastaj dublikuar segmenteve më fitimprurëse tuaja, ju mund të rrisë në mënyrë sistematike fitime.

Pra, ju lutem të gëzojnë ...

YouTube Preview Image

Robert Cialdini, është, sipas mendimit tim, një nga shkrimtarët e mëdhenj në temën e bindjes. Nëse ju nuk e keni lexuar librin e tij "Ndikimi" , I highly recommend it.

Next Post: Merrni "30 Minute Site Shqyrtues Challenge" dhe të fitojnë një faqe interneti falas Kritika!
Shikoni për postin tonë të fundit në këtë seri në pak ditë. Ne do të lirimin video e fundit dhe të ketë disa fun larg duke i dhënë tre faqe interneti falas këshillohet nga themeluesit Samurai.

Shpresoj se ju jeni duke shijuar seri, dhe ju jeni duke parë një duzinë mënyra për ta kthyer faqet e internetit tuaj dembel vjetra në sistemet e fitim-pompimit.

PS - Merrni një vështrim i shpejtë në faqen tuaj për një moment. Nëse ju jeni ndjenjë të guximshme, të postoj një lidhje për atë në komentet dhe na tregoni në një fjali të vetme shkulje atë që ju dëshironi për të provuar për të rritur shitjet?

PPS - Si gjithmonë, në qoftë se ju keni gjetur këtë seri të lirë të dobishme, "të ndarë dashurinë 'pak duke klikuar" Like "button më sipër.