Tregut Samurai: Sot, dhe e ardhmja

Share Button

Ju tashmë e dini se ka një shumë karakteristika të zhvillimit brenda Samurai Tregut.

Por nëse ju jeni një pjesë e ekipit Samurai Tregut, shanset janë që ju nuk e dini në lidhje me të gjitha tiparet ftohtë të reja që ekipi Samurai Tregut ka qenë duke punuar aq shumë në.

Pra më lejoni të ju merr prapa "Screen Shoji" këtu në Samurai Dojo, dhe të ju tregojnë se çfarë ne jemi deri tani!

Ju jeni duke marrë këta Right Now ...

A keni qenë duke përdorur Samurai Tregut në biznesin tuaj në internet çdo ditë?

Nëse ju nuk keni, turpi mbi ju ;) - Por në qoftë se ju keni, atëherë ju keni parë tashmë të gjitha të rejat që kemi lëshuar në javët e fundit.

Këta përditësime ishin si fluturues Samurai shkelma ndërtesë e rrumbullakët që trokitur-nga një sërë glitches bezdisshëm se disa Samurai Tregut po luftonin.

PLUS ... një bandë e tërë e përmirësimeve të reja funksion janë shtuar.

Shumica e këtyre përmirësimeve ishin prapa skenës - përmirësimeve të performancës që të kthehet Samurai tuaj Tregut në një pakët, meaner, më të shpejtë e internetit të marketingut luftëtar.

Të tjerët ishin më të shquar - si e re "dofollow" opsion burim Backlink shtuar .. Check it out:

Screenshot Samurai Tregut Promovimi Backlink Tool

... Dhe më shumë janë në rrugën e tyre ...

Si unë jam i këtij shkrimi, ekipi është liruar prek përfundimtar mbi Samurai Tregut v0.79 (shanset janë që ata do të më rrahën të shënoj, dhe ajo do të jetë jashtë para se të përfundojë këtë blog post!)

Tregut Samurai v0.79 përmban edhe më shumë përmirësimeve të performancës - këta janë të dizajnuara për të përshpejtuar mbledhjen e të dhënave SEOC, dhe disa lloje të tjera të të dhënave.

PLUS ajo përmban disa përmirësime rreth SEO Digger të gjenerimit fjalen që përshpejtojnë mbledhjen e të dhënave në këto fusha too!

Pas kësaj është lëshuar, ekipi i zhvillimit Samurai i tregut do të përqëndrojnë përpjekjet e tyre në një seri (të mëdha), karakteristika të reja.

Këto tipare do të jenë njoftime si-ato-jane-përfunduar gjatë javëve dhe muajve - kështu presin që të ketë Samurai Tregut të ju pyes nëse ju do të donte për të rinovuar në versionin e fundit në mënyrë të drejtë rregullisht për një kohë akoma, ndërkohë që ne të ju jap më shumë dhe më shumë karakteristika dhe përditësime.

Pra, Çfarë është në kartat?

E pra, padyshim ka 3 module në-zhvillimin e drejtë tani ... 3 "Së shpejti", modulet që janë tashmë brenda Samurai Tregut.

Por ka një më shumë për të shtuar ...

Kjo është diçka që është mbajtur shumë i qetë - një modul mister ...

Detajet nuk janë liruar rreth se si ky modul funksionon (apo edhe se çfarë do të bëjë) ende.

Ajo na është marrë disa muaj për të marrë Samurai Tregut deri tani - dhe kjo do të na marrë disa muaj më shumë për të përfunduar të gjitha tiparet e mbetura.

Ndërsa ne jemi duke zhvilluar karakteristika të reja, ne do të fokusohemi edhe më të madhe të përpjekjeve tona në një zonë të vetme të funksionimit ...

Lajm i mirë është se sa më shpejt çdo zonë është i plotë, ajo do të dalë direkt me anë të sistemit automatik Tregut Samurai së përditësimit për akses të menjëhershëm - dhe si pronar i versionit të plotë të Samurai Tregut, ju do të merrni qasje në të gjitha këto karakteristika të reja për pagesë (pavarësisht rritjes së çmimeve të planifikuara në të ardhmen).

... Para se të harroj ...

Së fundi, disa njerëz kanë pyetur në lidhje me sistemin e regjistrimit Samurai Tregut.

Për disa javë, ne kemi mbajtur përsëri në "flicking kaloni" në Sistemin e Regjistrimit Samurai Tregut.

Aktualisht, të gjitha kopjet e Samurai Tregut mendojnë se ata janë të regjistruar (sepse ne kemi fikur sistemin e aktivizimit në serverat tanë). Megjithatë, shumë shpejt ne do të kemi përfunduar disa ndryshime në sistemin e aktivizimit në serverin tonë dhe do të flicking kaloni për ta kthyer sistemin e aktivizimit në.

Kjo do të thotë se ju do të kërkohet për të hyrë Samurai Tregut versionin tuaj gjyq ose versionin e plotë çelës regjistrimi.

Për momentin, nuk ka asgjë për t'u shqetësuar rreth. Ne do të ju jap afërsisht njoftim 1 javë, dhe ju email me të dhënat tuaja (si një kujtesë / vetëm në rast se ju keni humbur email origjinale).

Në kohë të thotë, të mbajtur një sy jashtë për të vazhdueshme roll-out tonë të rejat Samurai Tregut.

Unë mendoj se të gjitha të rejat do të fillojë të fyejnë ty shpejti ;)

Brent