Mesazhet e thjeshtuar në Update tonë më të reja

Share Button

Ohayou Samurai-san!

Sot, një përditësim Samurai Tregut u lirua.

Tregut Samurai version 0.81.4 adresat disa çështje kyçe dhe viruse që janë të raportuara në përmirësimin motor Samurai Tregut - duke përfshirë një çështje e ngrirjes.

Plus, ajo përfshin një përmirësim në mënyrën mesazhet njoftimit janë shfaqur brenda Samurai Tregut.

Mesazhet e reja Njoftimi në Samurai Tregut

Më parë, kur Samurai Tregut nuk ishte në gjendje të rifitoj të dhënave mbi numrin e konkurrentëve (SEOC, SEOTC) për një fjalen - në vend se duke ndaluar të presim dhe të shohim nëse të dhënat në fund do të vijë përmes, ajo thjesht do të kaloni me fjalen ardhshëm.

Është e rrallë - dhe vetëm ndonjëherë ndodh në qoftë se një pjesë e të dhënave është shumë i ngadalshëm vijnë nga një burim i të dhënave ose nuk mund të gjendet në të gjitha.

Dhe pothuajse në të gjitha rastet, duke goditur "Analizo Keywords" përsëri do të marrim ndonjë të dhëna të humbur.

Por diçka e ndryshuar kohët e fundit ...

Një vështrim Deeper në konkurrentët tuaj ...

Në përditësimet tona më të fundit, ne kemi shtuar një LOT e metrics reja të konkurrencës.

Këto përfshinin numrin e AdWords reklamuesit (AWA), e lokalizuar akuza SEO konkurrent (SEOLC), dhe akuza të lokalizuara SEO Title Konkurrencës (SEOLTC).

Plus, kemi shtuar një mesazh njoftimit - për të le të njerëzit e dinë në qoftë se edhe një copë e vetme e të dhënave të konkurrencës ishte e humbura në mënyrë që ata të dinin për të goditur "Analizo Keywords" përsëri për të plotësuar boshllëqet.

Dhe ndodhi diçka që ne nuk e presim ...

Ja Çfarë ndodhi ...

Me edhe më shumë pjesë të të dhënave të konkurrencës se kurrë duke u marrë në Samurai Tregut ...

... Dhe me aftësinë për të analizuar qindra, madje mijëra e fjalë kyçe tani pa marrë një "Google Time-Out" mesazh të ...

... Dhe burimet e reja fjalen se rifitoj deri në 1000 fjalë kyçe (në vend të vjetra 200 fjalë kyçe ...)

Well, shanset e edhe një copë të vogël individuale të të dhënave duke qenë "shumë i ngadaltë" rritur nga "vogėl" për të "vogël".

Dhe tani përqindje e vogël e përdoruesve të cilët mund të përjetojnë ngadalshëm dhe anashkalua dhënat marrë një mesazh popup.

Përveç mesazhet tona të njoftimit popped up në të njëjtën mënyrë se mesazhet e gabimit të bërë. Pra, në vend të parë të njoftimit si informative, ajo freaked shumë njerëz jashtë.

Pra, ne kemi marrë një shumë e-mail nga shqetësuar përdoruesit Samurai Tregut.

Futja Smarter Lajmërimet

Tani, në vend të një shqetësuese pop-up mesazh të madh të shëmtuar njoftimit që tregon një shpjegim teknik, ne kemi diçka të thjeshtë dhe më pak invazive ...

Nëse ndonjë dhëna të ishte tepër e ngadaltë të vijnë, nuk iu përgjigjur, nuk gjendet, ose të dhëna kërcënon për të mbajtur Samurai Tregut mbrapa nga marrja pjesë të tjera të të dhënave që ju nevojitet - ju do të merrni këtë mesazh lumtur pak njoftimit.

Shanset janë që ju nuk do të shikoni këtë gjë të vogël miqësore.

... Kjo është nëse ju jeni duke analizuar zillions e fjalë kyçe dhe pengohen të gjithë disa pjesë të ngadaltë të të dhënave, janë në një lidhje të ngadaltë të internetit, ose lidhja juaj me një burim të të dhënave Samurai Tregut bie jashtë ...

Por në qoftë se ju e shihni këtë njoftim, në shumicën e rasteve të gjithë ju duhet të bëni është goditur "Analizo Keywords" përsëri.

Në qoftë se kjo është një çështje e përkohshme në këmbë në mes Samurai Tregut dhe të dhënave është e kërkim për të, duke goditur "Analizo Keywords" përsëri do të bëjë Samurai Tregut të kthehemi në "plotësuar boshllëqet".

Ju Përmendur fjalë kyç burime të reja? Dhe AdWords reklamuesit Pikat? Më thuaj më shumë!

Po!

Ne do të flasim për këto më shumë në disa poste të ardhshme blog (duke përfshirë edhe ndarjen e disa strategjive të mëdha të reja që këto tipare të reja të hapur deri tek ju!)

Prandaj sigurohuni që ju jeni të abonuar në blogun tonë kështu që ju nuk e humbas.

Në të thotë kohë, AdWords reklamuesit akuza, dhe një burim i ri fjalen, janë vetëm dy nga karakteristikat e reja që ne snuck në grumbull të fundit të rejat. Shih nëse ju mund të gjeni të tjerët!

Stay tuned për më shumë! :)

Brent