New SEO Guide nga Sitepoint

Share Button

Këtë javë, një manual i madh në Search Engine Optimization u lirua nga SitePoint - "SEO Biznes Guide."

Është e lehtë për të kuptuar, nuk hype, nuk i zi-hat, arra-dhe-bulonave lënda në SEO.

Nëse ju jeni vetëm duke filluar nga në SEO, ajo ju ofron me një pasqyrë fantastike të parimeve themelore që ju do të përdorni pushim për të rritur renditjen faqet tuaja.

Por është gjithashtu e madhe në qoftë se ju jeni tashmë një SEO pro, sepse ajo mbulon bazat e se si për të filluar vet biznesin tuaj SEO konsultuar (madje edhe duke ju dhënë një bandë e gatshme për ta përdorur kontratat, templates auditimit, listat kontrolluese dhe shitjet e-mail për të ndihmuar merrni ju keni filluar.)

Kush janë SitePoint dhe çfarë i bën ato me vlerë të dëgjuarit To?

Nëse ju nuk keni ardhur të gjithë SitePoint para - ata janë marrëveshje e vërtetë.

 • Ata janë djemtë prapa Flippa.com dhe 99Designs.com;
 • Faqen e tyre kryesore - SitePoint.com - është vendi web designers, programuesit dhe zgjuar njerëzit e tjerë "geeky" të shkojnë për të mësuar gjëra të teknologjisë së lartë;
 • Deri më sot, mbi 1.500.000 njerëz kanë blerë ose marrë kopjet e tyre të librave të teknologjisë udhëzues - dhe mbi 860.000 regjistroheni për gazetat e tyre të rregullta;
 • Kombinuar, faqet e tyre kanë fjalë për fjalë 10.000-së për renditjen për fjalë kyçe të trafikut të lartë;
 • Dhe djemtë SEO që shkruan dhe redaktuar SEO Biznes Guide (Kristen Holden dhe Mike Hudson) kanë mbi 10 vjet përvojë - nëpër një varg të personale, të biznesit dhe të mega-biznesit vendet e vogla - duke përfshirë Pfizer, RealEstate.com.au dhe Sensis.

Për shkak të gjithë kësaj, ata flasin nga përvoja dhe të mbështetur mësimin e tyre me rezultate reale.

Çfarë është mbuluar në SEO Biznes Guide?

Kapitujt e përmbajtjes kryesore janë:

 1. Kërko 101: Parimet e motorët e kërkimit të përdorur për të rangut faqet e internetit, dhe teoritë themelore të SEO;
 2. Best-praktikë SEO: "të drejtën" mënyra për të krijuar përmbajtje, të ndërtuar faqet tuaja, të ndërtuar lidhje dhe më shumë;
 3. Taktika e avancuara: Strategjitë zgjuar (dhe software) për maksimizimin e rezultateve tuaja SEO;
 4. Enterprise SEO: Strategjitë e vërtetë të jetës autorët kanë përdorur për të rritur numrin e faqeve për faqet e biznesit të lartë;
 5. Paid Kërko: Pse paguaj-per-click advertising është një vlerë për SEO, dhe se si për ta bërë atë pjesë e strategjisë suaj;
 6. Kërko lokal: Etike shfrytëzuar atë që është ndoshta mundësia rritje më të shpejtë në treg SEO;
 7. Duke filluar një biznes SEO: Nëse ju jeni të gatshme të varfër, por njohuritë e pasura kur është fjala për SEO, konsultimi është një mundësi e potencial të holla-lopë. Ky kapitull merr të drejtë në "si-të";
 8. Leveraging Teknologji dhe Stafi: Si të Automate procesin e SEO, dhe të japë më shumë rezultate me pak kohë dhe përpjekje;
 9. Vlerës së shtuar Shërbimet: (! Ose, strategjitë që ju mund të përdorni në faqet tuaja për të bërë më shumë shitjet) Si për të maksimizuar vlerën e jetës të klientëve SEO

Çfarë SEO Biznes Guide Kosto?

SEO Biznes Guide normalisht shet për $ 197, dhe është e mbuluar nga një 30 ditë garanci kënaqësi.

Megjithatë, për shkak se Samurai Tregut i paraqitur kështu dukshëm në manual, ne ishim në gjendje për të siguruar një zbritje ekskluzive për përdoruesit Samurai Tregut që dëshirojnë për të blerë një kopje.

Për shkak të kësaj, ju mund të merrni $ 20 off blerjen tuaj (duke e çuar çmimin deri në $ 177) në qoftë se ju bleni nëpërmjet këtë link:

https://sitepoint.com/bookstore/go/269/d6b674/6593f81ae5

(Shënim: Kjo është e vetmja lidhje e zbritje në dispozicion për The SEO Biznes Guide - dhe kjo është ekskluzive për përdoruesit Samurai Tregut.)

PLUS tani ju do të kurseni me falas standarde shumë.

Përsëri, në qoftë se ju jeni e re në SEO dhe duan një pasqyrë të fortë dhe të plotë të gjitha gjërat kryesore që ju duhet të dini - ose në qoftë se ju jeni në kërkim për të filluar një biznes SEO konsultuar - kjo është sigurisht me vlerë një sy.

Brent