Samurai Tregut Backlink Data Ndryshimet

Share Button

Kur jeni duke u përpjekur për të SEO të zgjedh një vend, duke e ditur se sa shumë backlinks ju dhe konkurrentët tuaj kanë është jetike. Më shumë backlinks të ndërtuar të lartë renditjen search engine rezultojnë në trafik të lartë për faqen tuaj.

Samurai Tregut ofron të dhëna backlink për faqet tuaja dhe për konkurrentët faqet tuaja në konkurrencë dhe Rank Modulet e SEO tracker.

Të dhëna me kusht përfshin:

  • Faqe Backlinks (BLP): Numri total i lidhjeve të treguar në një faqe të veçantë web p.sh. http://www.noblesamurai.com/blog
  • Domain Backlinks (BLD): Numri i lidhjeve të treguar në një të tërë domain (gjithë faqja e internetit) p.sh. të gjitha lidhjeve të treguar në blog Noble Samurai, forume, dojo, Arkivi i të dhënave ose ndonjë faqe tjetër në http://noblesamurai.com domain .
  • Qeveria / Arsimore Domain Backlinks (BLEG): Numri total i lidhjeve të treguar në domenin nga Qeveria (.gov) dhe Arsimor (edu) burime. Si këto burime kanë tendencë të jetë i një autoriteti më të lartë se ata janë një tregues shumë i fortë për cilësinë dhe autoritetin e internetit.

Në të kaluarën, Samurai Tregut ka përdorur Yahoo Site Explorer për të mbledhur të gjitha të dhënat backlink - duke përfshirë BLP, BLD dhe BLEG. Kur Yahoo njoftoi në gusht se ata ishin duke bërë ndryshime në këtë shërbim kemi filluar planifikimin e zgjidhjeve të reja për të siguruar që të dhënat backlink do të jetë ende në dispozicion.

Për fat të mirë ne ishim në gjendje për të gjetur një alternativë fantastike në Majestic SEO.

Majestic SEO është një mjet që jep informacion backlink për profesionistët SEO. Ata kanë crawled web për të ndërtuar një indeks të madhe të pavarur të të dhënave backlink. Në numërimin e fundit indeksi i tyre përmbante 3.207.846.754.541 URLs! Kjo e bën atë një nga burimet më të mëdha të informatave backlink në planetin.

Lajm i mirë është se ne jemi në gjendje për të përdorur indeksin e tyre të gjerë të backlinks për të siguruar përdoruesit tanë me të dhëna të sakta backlink.

Ka megjithatë disa kufizime. Të dhënat që ne kemi qasje për të nuk mund të sigurojë një listë të burimeve backlink kështu që ne do të vazhdojë të ofrojë Anchor Text Analiza dhe Page Rank Analiza duke përdorur faqen e internetit Yahoo! Site Explorer. Gjithashtu, ndërsa ne jemi në gjendje për të siguruar numrin e backlinks për edu dhe .gov faqet, ne nuk mund të sigurojë një listë të burimeve backlink si ky informacion është i disponueshëm vetëm nëpërmjet një paguar llogarinë Majestic SEO.

Lajm i mirë është se ju mund të regjistroheni për një të lirë Majestic SEO llogarinë që do t'ju ofrojë me shumë të dhëna të tjera të vlefshme, duke përfshirë:

  • mjet Historia Backlink cila ju lejon të krahasoni historinë backlink e një numri të vendeve;
  • Bulk Backlink Checker cila ju lejon të krahasoni / kontrast deri në 20 URLs;
  • Checker Fqinjësisë cila tregon se çfarë domains janë pritur në të njëjtën IP, si një vend të caktuar; dhe më e rëndësishmja
  • Raportet falas për çdo vend që ju vetë. Kjo do të thotë se për faqen tuaj ju mund të shihni një raport të plotë të të dhënave backlink pa nevojë për një anëtarësim të paguar.

Si gjithmonë, ne do të vazhdojmë për të mbajtur Samurai Tregut deri në datën me të gjitha burimet më të mira të të dhënave të disponueshme në mënyrë të sigurt që ju të mbani përditësimin Samurai Tregut në mënyrë që ju të mos humbas në këto ndryshime. Nëse keni ndonjë çështje apo shqetësime në lidhje me këtë ndryshim, ju lutem le të dinë është përmes përkrahjes apo në komente.

Miriam