RSS është Tani thjeshtë se kurrë

Share Button

Hi Samurai,

Ben Galt këtu përsëri.

Unë dua të ndaj me ju një tjetër Samurai Tregut funksion nga brenda "Gjej Content" modul.

Kjo përfshin RSS feeds.

Çfarë është RSS dhe Pse është kaq i fuqishëm?

Nëse ju nuk keni dëgjuar për RSS përpara, kjo është një mjet i thjeshtë por shumë i fuqishëm për të mbledhur material specifik automatikisht nga të gjitha mbi web, dhe as që ai të dorëzohet për ju për të lexuar - ose ribotimin atë.

Kjo do të thotë që ju mund të përdorni RSS për të qëndruar deri në datën me të rejat e fundit "nga brenda" e ngrohtë tuaj. OSE mbani faqen tuaj të internetit përditësuar me përmbajtje të freskët nga e gjithë internetit (diçka që Google e do të shohin) - pa hequr një gisht!

Dhe duke përdorur Samurai Tregut, duke gjetur përmbajtje relevante feeds brenda ngrohtë tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Nuk është tani një buton për të gjitha nevojat tuaja RSS.

Një buton ju jep të gjitha Mjete për burimet e keni zgjedhur përmbajtjes

Kur më parë zgjedhjen RSS feeds tuaj, çdo burim përmbajtja kërkohet butonin vet kjo është RSS.

Ne kemi thjeshtuar këtë proces duke shkrirë të gjitha ato butonat në një.

"RSS për të zgjedhur" button tani bën çdo gjë me një klik. Pa marrë parasysh se çfarë burime përmbajtjen që ju keni zgjedhur më sipër, RSS do të shfaqet brenda dritare popup.

Çfarë duhet të bëni tani ...

Nëse jeni të pyesin se si të përdorin këto RSS feeds të kërkimit ngrohtë tuaj, ose ribotoni përmbajtje mbi një web-site, Dita Challenge Tridhjetë ka krijuar disa video të mëdha në Duke përdorur Google Reader si një RSS Reader dhe Ri-Botuese RSS Feeds nga Tregut Samurai në web këto tema.

Vetëm një kujtesë të shpejtë ...

Vetëm një kujtesë të shpejtë - "Gjej Content" modul është një pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut - kështu që nëse ju jeni në një gjykim të tanishëm, ose në qoftë se ju vetë versionin e plotë të Samurai Tregut, atëherë ju do të jetë në gjendje për të hyrë këto karakteristika të reja.

Por në qoftë se gjykimi juaj ka skaduar, atëherë ju nuk do të jetë në gjendje për të hyrë në karakteristikat RSS brenda Samurai Tregut.

Për të hyrë në këto karakteristika, ju mund të përmirësuar në versionin e plotë të Samurai Tregut këtu .

Kënaquni!

-Ben