Fjalë kyçe, IKO dhe More

Përshëndetje, luftëtarët e tjerë.

Sot ne kemi lëshuar (ende) një tjetër përmirësim në rritje për Samurai Tregut - fixes vogla por të rëndësishme dhe përmirësime të punës rrjedhës tuaj - version 0.80.5.

Ka disa bugs të cilat ne jemi duke pastrimin deri:

Nuk ishte një çështje me ruajtje të dhënave Keyword Research cilat shumë njerëz janë të rrjedhshëm në.

Që është fikse, dhe na vjen keq për bezdisjen që është shkaktuar. Kjo ishte një bug vogël për të bërë me urdhër të ngarkimit dhe të kursimit, por të mete të vogël mund të ketë pasoja të mëdha si kjo!

Gjithashtu, shumë u raportimin e të dhënave IKO dështuar të kthehen.

Microsoft ndryshuar mënyrën e IKO të dhënave u ofruar, e cila rezultoi në Samurai Tregut të mos ditur se si të "lexojnë" rezultatet. Ne kemi përditësuar procedurën IKO kapjen e të dhënave, kështu që ju duhet të gjithë të jenë në gjendje për të vlerësuar qëllim komercial të fjalë kyçe të një herë më shumë. Na tregoni se si shkon për ju.

Ka pasur edhe një çështje me shfletuesin në-linjë nuk mbylljes si duhet, duke lënë videos drejtimin (me zë). Kjo ka qenë e fiksuar.

Çfarë ka të re në këtë version?

Per-projektit Settings

Nëse ju jeni duke filluar një projekt të ri, ju mund të vëreni se opsione të reja janë shfaqur! Ose më mirë - opsione të vjetra?

Ne kemi lëvizur parametrat Rajoni dhe Adult Filter opsion nga menuja Percaktime globale për per-projekt. Disa herë ajo e ndodhur ku e kisha vendosur Rajoni duke punuar në një projekt, pastaj u zhvendos në një tjetër dhe të pyesin pse unë jam marrë rezultate të çuditshme - ai ishte vendosur ende, natyrisht! Tani ajo mund të jetë i vendosur në çdo projekt.

Ju mund të vendosni se për projektet tuaja ekzistuese duke klikuar "Settings Projektit" dhe përzgjedhjen Rajoni dhe duke zgjedhur për të përfshirë ose jo të përfshijë përmbajtje për të rritur.

Kjo gjithashtu do të thotë "Google" menu në Settings është zhdukur, pasi që këto ishin vetëm dy opsione e atje.

Çfarë tjetër kemi shtuar? Ne kemi ndryshuar disa faktorë rreth modulit të Konkurrencës SEO, e cila shpresojmë se ju mund të shihni për veten tuaj.

Por, zonja dhe zotërinj - ka shumë, shumë më shumë kur kjo ka ardhur nga. Presin gjëra të mëdha së shpejti. :)

Bisedoni me ju së shpejti!

Arlen

EDIT: Oh - një gjë më shumë! Ju duhet të gjeni se butonat për shtimin dhe heqjen Keywords negative janë shumë më të shpejtë tani. Kënaquni!