Duke njoftuar Tregut Samurai e Rank Tracker NEW

Hi Ekipi,

Sot, unë jam i gëzuar për të liruar Module mister për ju.

Monitor renditjen sitit tuaj me Samurai Tregut Rank Tracker

Ashtu si çdo modul tjetër brenda Samurai Tregut, funksion tonë Rank Tracker është e thjeshtë.

Ajo nuk ka vetëm të monitoruar dhe ndjekur pozicionin tuaj në motorët e kërkimit ...

Kjo ju ndihmon për të bërë më shumë para, me më pak kohë dhe më pak përpjekje, nga biznesin tuaj online.

Më lejoni të ju tregojnë se çfarë dua të them, dhe të zbulojë 2 strategji specifike për të shkurtuar kohën dhe përpjekjet që ju të vënë në faqen tuaj, ndërsa ju të merrni renditjen më të mirë, të trafikut dhe shitjes:

Nëse ju nuk bëni vet Samurai Tregut akoma, klikoni këtu blerë kopje tuaj tani për të marrë qasje të menjëhershme për të ri modul Tracking Rank Tregut Samurai-së.

Rëndësia e renditjen

Në terma të thjeshtë, arsyeja që ju duhet të monitoruar renditjen tuaj është për shkak se çdo rritje e vogël në renditjen që ju të merrni ju jep një rritje thelbësore në trafik.

Këto janë 10 rezultatet e lartë brenda Google, dhe përqindja e kohës që ata marrin klikuar.

Radhë % E Klikime Vizitat për 1,000
1 42.1% 421
2 11.9% 119
3 8.5% 85
4 6.1% 61
5 4.9% 49
6 4.1% 41
7 3.4% 34
8 3.0% 30
9 2.8% 28
10 3.0% 30

Çfarë A Ju Notice Rreth klikimeve?

Ajo nuk ka marrë shumë më tepër se një shikim për të parë se më afër jemi në krye të listings, konsumatorët më të mundshme të vizitoni faqen tonë të internetit.

Vizitorët zgjidhni rezultate më të larta shumë më shpesh se ata zgjedhin rezultate më poshtë.

Pra, në qoftë se motorët e kërkimit janë dërguar nga 1,000 vizitorë në ditë për një fjalen, # 1 rezultat do të marrin 421 prej tyre.

Por çdo herë që largohet këtë shkallë, ka një rënie masive në sasinë e trafikut që ju merrni.

Ja ku u renditur çështjet - kohë të mëdha!

Pozicioni # 1 mund të merrni 421 vizitorë ...

Por pozita # 2 mund të merrni vetëm 119 (pak më shumë se 1/4 e vizitorët e pozita # 1);
Pozicioni # 3 do të marrë vetëm 81 vizitorë (1/5th nga vizitorët e pozita # 1);
Pozicioni # 6 do të merrte vetëm 41 vizitorë në ditë (1/10th e vizitorët e pozita # 1);

Pra, për të rritur nga pozita 2, në poziten 1, mund të rezultojë në 3 ose 4 herë më shumë shitje për ne.

Ose të hap nga pozicioni 6-1 mund të thotë që ne të fitojnë dhjetë herë më shumë shitje.

Këto janë hapa të vogël në renditjen - por GIANT hapa për bilancin tuaj bankare.

HAPI 1: e di renditjen tuaj

Ju nuk mund të përmirësojë diçka në qoftë se ju nuk jeni ndjekja e tij.

Dhe kjo është gjëja e parë që modul Tregut Samurai e Rank Tracker do të bëjë për ju ..

Me klik të një buton, ju tani mund të merrni up-to-date të dhëna për:

 • Ku të gjitha web-faqet tuaja të renditet në tregun tuaj;
 • Në të gjitha 3 motorë kërkimi të mëdha Google, Yahoo dhe Bing (MSN);
 • Gjurmimin rangun tuaj në çdo një prej 234 vende dhe regjione;
 • Për sa më shumë fjalë kyçe si ju zgjidhni;
 • Duke përfshirë detajet e të gjitha listings të shumta që ju keni - jo vetëm listimin e parë;
 • Të drejtë deri në rezultatin 1,000-të - gradë më e thellë ndjekja analizë të çdo tracker gradë në dispozicion sot

Ju do të merrni up-to-date PageRank dhe të dhënat backlink për të gjitha faqet tuaja të rangut

Ju do të jenë në gjendje për të parë se sa shumë faqe janë indeksuar nga motorët e kërkimit në faqen tuaj ...

Ju mund të monitoruar renditjen e NDONJE Web 2.0 përmbajtjes bashku renditjen faqen tuaj te internetit - duke përfshirë YouTube Video tuaj, lente Squidoo dhe nenet Ezine ...

Dhe - më e rëndësishmja - ju mund të shihni në një shikim cilat faqe janë në rritje, dhe të cilat janë në rënie në motorët e kërkimit, me Listat të koduar me ngjyra, dhe grafikët që tregojnë renditjen faqen tuaj me kalimin e kohës:

HAPI 2: Fokusimi në fushat e Rezultateve Maksimale

Pasi ne e shohim se ku renditjen tona janë të forta, ne mund të përqëndrohen përpjekjet tona mbi këto faqe dhe për të marrë kthimin maksimale nga përpjekjet tona.

Kjo për shkak se ju do të keni dy gjëra që punojnë në favorin tuaj:

1) numrat Search Engine

Mos harroni se si ne, duke parë që një vend renditet # 2 në Google mund të merrni tre deri në katër herë më shumë konsumatorë potencial nga atë fjalë në qoftë se ata ishin të renditur # 1?

Ose në qoftë se ne kemi qenë të renditet # 6, ne mund të merrni një rritje të dhjetë fish duke e goditur atë vend të lartë?

Në të dyja rastet, ne jemi duke e bërë përmirësime të vogla në numër tashmë të forta - dhe duke parë kthimit BIG si një shpërblim.

Kjo për shkak se nuk po ndodh nga pozita e 900 në pozitën 100 në motorët e kërkimit që ju jep të kthimit më të mëdha - ajo do nga pozicioni 2 ose 3 në pozitën 1 që krijon rezultatet më të mëdha për ne.

2) Diçka duhet të punojnë tashmë!

Arsyeja e dytë që ju doni të përqëndrohet në përmirësimin renditjen tashmë pozitive është sepse kjo është një shenjë e madhe në qoftë se ju jeni tashmë duke marrë rezultate të mira nga një fjalen ...

Nëse ju jeni tashmë të rangut të mirë për një fjalen, ju jeni ose duke bërë diçka të drejtë - ose ju jeni në një treg të dobët.

Cilado qoftë arsyeja është, kjo është një shenjë e mirë. Prej këtu, është e lehtë për të shkuar në hapin e ardhshëm - dhe të rangut edhe më të mirë.

Kjo është gjëja e parë që ju duhet të kontrolloni në Rank Tracker

Pra Tregut Samurai e Rank Tracker na tregon se ku duhet të jemi të fokusuar përpjekjet tona - duke identifikuar fjalë kyçe që ne renditet edhe për të, ne mund të krijojë rritje të konsiderueshme në fitimet nëpërmjet ndërrime të vogla në renditjen tonë.

Ky është hapi i parë i dukshëm për të maksimizuar fitimet tuaja me shuma minimale e përpjekjeve - të përqëndrohet në ku ne mund të merrni fitime maksimale.

Tani, është koha që të jetë dembel ...

Le të merrni ato rezultate me shuma minimale e përpjekjeve ...

HAPI 3: Vetëm bëni ato që krijojnë rezultate

Nëse ju jeni një inxhinier ju do të dini se një nga mënyrat më të mira për të shmangur punën e panevojshme dhe vonesa është për të shmangur të mbeturinave.

Ne duam të shmangur humbjen e kohës dhe përpjekje në gjëra që nuk punojnë dhe nuk na japin rezultate.

Por problemi me SEO është se ka mendime kontradiktore kaq shumë në atë që punon dhe çfarë jo - dhe e vërteta është, shumë prej "mendimeve" dhe "teoritë" atje janë të vdekur gabuar!

Pra më lejoni të shkurtuar nëpër konfuzion, dhe të ju jap një rregull të thjeshtë ...

Një rregull i thjeshtë për Getting renditjen

Vetëm të marrë një strategji - kjo nuk ka rëndësi se çfarë është - dhe të bëjë atë.

Marr diçka të thjeshtë, diçka që nuk ka marrë shumë kohë dhe përpjekje, dhe të bëjë atë.

Pastaj të ndjekur atë në Rank Tracker.

Nëse rangut të sitit tuaj rritet, të vazhdojmë të bëjmë atë.

Bëjë atë pa pushim deri sa që një gjë ndalesa të punës.

Pastaj, provoni diçka tjetër.

Simple, të menduarit të përbashkët kuptim - nuk është ajo? Por kjo është e mundur vetëm në qoftë se ju në të vërtetë janë ndjekja ku renditet në motorët e kërkimit.

Kjo është në fund të "Duke shpresuar" për të Rank

Kjo është bukuria e Rank Tracker ... Ajo merr supozim nga strategjive SEO.

 • Ju do të shihni motorët e kërkimit si ata zbulojnë backlinks tuaj - dhe të shohim nëse janë apo jo këto backlinks të rezultojë në renditjen më të mirë.
 • Ju mund të vihet deri shumë të freskëta, përmbajtje të re - dhe të gjeni nëse vëllimi i përmbajtjes në faqen tuaj ndikon renditjen.
 • Ju mund të monitorojnë të ndikojë e backlinks të reja mbi PageRank tuaj - atëherë të monitoruar të ndikojë në renditjen e PageRank tuaj. A është e voodoo SEO?
 • Ju mund ta provoni strategji të ndryshme të ndërtimit Lidhje - të cilat ato punojnë, dhe që ato nuk e punoni?

Dhe çdo gjë që bëni, ju mund të shihni pothuajse menjëherë.

Ajo vjen poshtë për këtë Një Simple Pyetje ...

"A rritet kjo renditjen e mia në motorët e kërkimit?"

Nëse e bën atë, të vazhdojmë të bëjmë atë.

Në qoftë se kjo nuk do të - të ndaluar dhe të provoni diçka tjetër.

Është kaq e thjeshtë.

Samurai Edge për Ndjekja Your Site

Jo vetëm që ne kemi filluar një Tracker Rank brenda Samurai Tregut sot - ne jemi në krye të tregut - nisjen më plotësisht me veti mjet ndjekja gradë në dispozicion kudo.

Ndërsa shumica e shpenzimet e tjera ndjekja e rangut motor kërkimi software ndërmjet $ 99 dhe $ 389:

 • Nuk ka programe të tjera do të ndjekë renditjen tuaj si DEEP si gradave tracker Tregut Samurai - e cila mund të monitorojnë deri në 1000 rezultate.
 • Nuk ka programe të tjera do t'ju japë të dhëna më shumë për renditjen tuaj
 • Nuk ka programe të tjera do të ndjekur renditjen e të gjitha faqet tuaja, dhe të gjithë përmbajtjen tuaj - duke përfshirë edhe përmbajtjen e në faqet 3 partisë - si përmbajtje që ju të ngarkoni YouTube, Squidoo dhe nenet Ezine.

PLUS - Më tjera software ndjekja e rangut motor kërkimi do të bëjë që ju të paguani për të qëndruar updated.

Kështu që ju mund të paguani $ 250 në të marrë filluar për vitin e parë - por për të mbajtur software running 12 muaj më vonë, presin që të paguajnë 250 $ përsëri (ose më keq, të marrë mbyllur në një plan abonim!) Për të merrni përmirësimet e kërkuara për çdo vit që ju bëni gradën ndjekja - për aq kohë sa ju jeni të menaxhoni biznesin tuaj online.

Por ne nuk jemi duke shkuar për të bërë atë në këtë mënyrë.

Që sot, Tracker Rank ynë është duke u lëshuar si një pjesë thelbësore të Samurai Tregut.

Kjo do të thotë nuk ka kosto abonim të paguar.

Ju merrni qasje të plotë në Samurai Tregut Rank Tracker për të vetëm një pagesë një herë.

Pra, nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut, ju do të paguajnë jo më shumë për të marrë qasje në këtë funksion - kjo është tashmë e juaja. Vetëm të shkarkoni update e fundit, dhe të fillojnë duke e përdorur atë menjëherë.

Nëse ju nuk tashmë vetë Samurai Tregut, ju do të merrni Rank Tracker sot pa kosto shtesë, si pjesë e blerjes tuaj Samurai Tregut .

POR ka një kapur! ...

Kjo është diçka që ne vetëm mund të "dhuroj" për një kohë të kufizuar.

Arsyeja gjithë gjurmuesit e tjera të nivelit të bëjë që ju të paguani taksat e vazhdueshme për përditësime është sepse këto më të reja vijnë me një kosto.

Tani për tani, ne jemi duke thithur këto kosto veten ...

Por kjo nuk mund të ndodhë përgjithmonë.

Herët apo vonë, ne do të duhet për të rritur shpenzimet tona, ose të fillojnë me pagesë abonimi në mënyrë për të vazhduar me të në mënyrë eksponenciale në rritje bazën tonë të përdoruesit.

Pra, nëse ju doni të mirat e Rank Tracker, qasje të plotë në të gjitha mjetet e tjera Samurai Tregut, dhe qasje të lirë të jetës në të gjitha updates - sigurohuni që e keni blerë kopje tuaj tani , ndërsa çmimi është aq i ulët.

Kliko këtu për të marrë kopje tuaj tani - dhe me filluar përdorimin Rank Tracker menjëherë.

Dëshironi më shumë informacion mbi Si të përdorni Rank Tracker?

Kokë e në seksionin Rank Tracker të zonës tonë tutorial .

Ne kemi krijuar një seri e videos të shkurtër për ju për të parë atje, të dizajnuara për të ju nëpërmjet se si për të ngritur Rank Tracker dhe të fillojë ndjekja renditjen tuaj.

Brent

Edit: Fituesit e Konkursit nga "Guess Module Misteri" konkurrencës sonë nuk janë njoftuar ende. Për fat të keq, me një pabesueshme 1,338 përgjigjet, është duke marrë më shumë se ne na pritur për të lexuar të gjitha përgjigjeve të dorëzuara. Ne do të njoftuar fituesit ASAP.