Të trajnuar si një Samurai - Anytime, Anywhere ...

Share Button

Problemi më i madh me trajnimin e web-bazuar video është që ju keni për t'u ulur në frontin e kompjuterit tuaj për të parë atë.

Mjerisht, shumica e njerëzve thjesht nuk kanë kohë për të bërë këtë.

Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë një përmirësim të madh për Fisnik Samurai Dojo ...

Të gjitha trajnimet ynë është tani në dispozicion nëpërmjet ri Fisnik Samurai iTunes Trajnimit Feed.

Ju tani mund të merrni të gjitha trajnimet e fundit direkt nga iTunes në një shumëllojshmëri formatesh, duke përfshirë iPhone-gati videos , AppleTV , dhe PDF . Ju mund edhe të parë trajnimin tuaj iPad !

Kjo do të thotë trajnim jonë tani do të vijnë tek ju - kështu që ju mund të qëndrojnë deri në datën me taktikat e fundit dhe teknikat nga Fisnik Samurai Dojo automatikisht, pa hequr një gisht ...

Ju mund të hyni në trajnimin në kohë që ju përshtatet - në tren, aeroplan ose autobus; në shtëpi; në një pushim dreke; madje edhe kur ju goditi punë rutine në palestër - kudo që jeni me tuaj iPod, iPad, iPhone, kompjuter ose Apple TV.

Dr Anthony dhe Galt Ben 'Video Guru' kanë qenë duke punuar banesë jashtë, duke krijuar një mori të trajnimit në thellësi për çdo aspekt të Samurai Tregut dhe ka akoma edhe më shumë për të ardhur!

Ushqim iTunes do të sigurojë që ju të qëndrojnë deri në datën me çdo gjë që ata kanë për të ofruar - me ushqim përditësimin automatikisht videot e reja të trajnimit janë shtuar.

Si të Regjistrohu

Nënshkrimit të Trajnimit Feed është e thjeshtë dhe falas.

Çdo faqe e trajnimit ka lidhje në anën e djathtë që duken si kjo:

PDF Feed iPhone Feed iPad Feed Apple TV Feed

Për të abonuar, vetëm të klikoni mbi butonin përkatës dhe kur ju jeni duke marrë për iTunes, klikoni mbi 'Regjistrohu Lirë' button.

Pastaj plug në iPhone tuaj ose iPad për të sync ose vetëm të hapur ushqyer në kompjuterin tuaj ose Apple TV - zgjedhja është e juaja.

Kënaquni!

Alex