Niche Idea Biznes Generator

Share Button

Hi Gang,

Kur kam parë erdhi nëpër Google Search-Bazuar Keyword Tool , dhe bëri atë që unë jam gati të ju tregojnë se për herë të parë, unë isha i tronditur.

Ajo shpërtheu mendjen time.

Unë kurrë nuk kam parë një burim të tillë të pabesueshme të plotë të ideve të pjekur për marketing ngrohtë online.

Pra, nëse ju keni luftuar ndonjëherë për të dalë me një ide të re për një web-site, kjo do të fryj mendjen tuaj too:

Këtu është se si funksionon ...

Ju tregoni Google se çfarë ju jeni të interesuar në të, dhe kjo vjen me deri në 800 relevante, të lartë të trafikut idetë fjalen që ju mund të vënë në Samurai Tregut për të filluar kërkimin tuaj.

Tani, imagjinoni nëse ju jeni duke marrë në në valën e parë - se shumë prej këtyre ideve vë internet pashfrytëzuar - dhe se ju jeni një nga njerëzit e parë që do të duke përdorur të dhënat në këtë mënyrë.

Unë e di - është freakin 'i tmerrshëm, nuk është ajo! : D

Brent

PS - Një tip shumë i dobishëm. Natyrisht që ju dëshironi tregjet me nivele relativisht të larta të trafikut (për shkak se një vend është i pavlefshëm nëse nuk ka trafik!)

Pra, kur ju jeni picking niches të mundshme, të mbajtur një sy në mujore Searches kolonën brenda këtë mjet, dhe të përqëndrohet në fjalë kyçe me disa mijëra kërkimet në muaj (ata në përgjithësi do të jetë në krye të faqes).

PPS - Pasi kam ndalur këtë video, unë shikuar në rezultatet që Samurai Tregut gjetur për atë fjalë - fjalen I zgjedhur në mënyrë të rastësishme.

Kam gjetur 14 nga fjalë kyçe Samurai Tregut gjetur rreth asaj ideje ngrohtë kishte mbi 200 kërkime në ditë (SEOT prej 80 ose më lart, PBR prej 15% ose më sipër), dhe më pak se 30.000 konkurrentët (SEOC).

Rastësishme. Së pari kam zgjedhur. Blind.

A e kam përmend? ... Freakin 'awesome.