Niche Idea Business Generator

Share Button

Hi Gang,

Kur kam parë erdhi nëpër Google Search-Bazuar Keyword Tool , dhe bëri atë që unë jam gati për të ju tregojnë se për herë të parë, unë isha i tronditur.

Ajo shpërtheu mendjen time.

Unë kurrë nuk kam parë një burim të tillë të pabesueshme të plotë të ideve të pjekur për marketing ngrohtë online.

Pra, nëse ju keni luftuar ndonjëherë për të dalë me një ide të re për një web-site, kjo do të fryj mendjen tuaj too:

Ja se si funksionon ...

Ju tregoni Google se çfarë ju jeni të interesuar në, dhe ajo vjen me deri në 800 relevante, të lartë të trafikut idetë fjalen që ju mund të vënë në Samurai Tregut për të filluar kërkimin tuaj.

Tani, imagjinoni nëse ju u marrë në në valën e parë - se shumë prej këtyre ideve vë internet pashfrytëzuar - dhe se ju jeni një nga njerëzit e parë për të përdorur të dhënat në këtë mënyrë.

Unë e di - është e freakin 'i tmerrshëm, nuk është ajo! : D

Brent

PS - Një tip shumë i dobishëm. Natyrisht që ju doni tregjet me nivele relativisht të larta të trafikut (për shkak se një vend është i pavlefshëm nëse nuk ka trafik!)

Pra, kur ju jeni picking niches të mundshme, të mbajtur një sy në Monthly Searches kolonën brenda këtij mjeti, dhe të përqëndrohet në fjalë kyçe me disa mijë kërkime në muaj (ata zakonisht do të jetë në krye të faqes).

PPS - Pasi kam ndalur këtë video, unë shikuar në rezultatet që Samurai Tregut gjetur për atë fjalë - fjalen I zgjedhur në mënyrë të rastësishme.

Kam gjetur 14 i fjalë kyçe Samurai Tregut gjetur rreth asaj ideje ngrohtë kishte mbi 200 kërkime në ditë (SEOT e 80 ose më lart, PBR prej 15% ose më sipër), dhe më pak se 30.000 konkurrentëve (SEOC).

Random. Pari I zgjedhur. Blind.

A e kam përmend? ... Freakin 'awesome.