Google PageRank Update: qershor 2010

Share Button

Tani për tani, Google është duke përditësimin e të dhënave raporton për PageRank.

Udhëzim: Nëse jeni të ri për SEO, këtu e pse PageRank është i rëndësishëm ...

PageRank është një matje që Google përdor për ta vlersuar cilësinë dhe sasinë e lidhjeve të treguar në një web faqe.

Sa më i lartë rezultatin PageRank (nga 10), më mirë lidhjet, më shumë të ngjarë që ju do të renditet edhe në Google.

Edhe pse masat Google dhe kryen rillogaritjen PageRank vazhdimisht, kjo vetëm tregon up-to-date të dhënat PageRank për publikun afërsisht një herë në çdo 3 muaj.

Përditësimi i fundit ishte rreth 3 prill të vitit 2010. Një tjetër ndoshta do të jetë në shtator 2010.

Pra, kjo është një opporunity e rrallë për të marrë një pamje të up-to-date e pikëve PageRank e të gjitha faqet e faqet tuaja.

Nëse ju keni qenë duke përdorur Tregut Samurai e Rank Tracker, sigurohuni që ju të monitoruar të dhënat tuaja Rank Tracker gjatë disa ditëve të ardhshme për të parë se si ndryshimet tuaja PageRank. (A rritet PageRank juaj? A ka rënë? A qëndrojnë të njëjta?)

Nga përditësimin rregullisht të dhënat tuaja të rangut brenda Samurai Tregut, ju do të jetë në gjendje për të mbajtur një rekord historik të PageRank për të gjitha faqet faqet tuaja '- si dhe të dhëna backlink, indeksuar Page akuza dhe [sigurisht!] Renditjen search engine tuaj.

Samurai Tregut do të kthehet të gjitha këtyre të dhënave në grafikët e bukur që e bëjnë të lehtë për të parë ndryshimet në PageRank, backlinks, të indeksuara Pages dhe renditjen kalimin e kohës - si ky (duke treguar renditjen):

Rank Tracker Graph

(Për të parë këto grafikët, ose të dhëna historike, vetëm klikoni në ikonën grafik pranë ndonjë rezultat brenda Rank Tracker)

Natyrisht, në qoftë se ju jeni duke shkuar për të monitoruar performancën e sitit tuaj me kalimin e kohës si kjo, ju do të duhet të kenë qasje në Rank Tracker modul Tregut Samurai-së - një nga mjetet të avancuara në dispozicion vetëm për përdoruesit e paguar e Samurai Tregut.

Pra, nëse ju jeni duke përdorur një version gjyqin e Samurai Tregut, ose të ketë një gjykim të skaduar, ju do të duhet të përmirësuar në versionin e plotë për të përdorur këtë mjet.

Rekomanduara Rank Tracker Burimet:

Nëse jeni të ri për të përdorur Rank Tracker, ose në qoftë se ju do të donte të përdorin atë në mënyrë më efikase, këtu janë disa burime të lirë që ne kemi lëshuar kohët e fundit për t'ju ndihmuar:

Për të marrë maksimumin e Rank Tracker, sigurohuni që ju kontrolloni këto jashtë.

Dhe përsëri, në qoftë se ju nuk keni një version kopje të plotë të Samurai Tregut ende, sigurohuni që ju të merrni atë në mënyrë që ju mund të hyni në Rank Tracker Module.

Brent

PS - është rritur PageRank tuaj në update e fundit? Çfarë Lidhje aktivitete ndërtimi i ke bërë në 3 muajt e fundit për të shkaktuar rritje?

Ndajnë këshilla tuaj me të tjerët në komunitet Samurai më poshtë.