Feature Re: SEOUC ju ndihmon për të identifikuar më mirë konkurrencën e vërtetë në kamare tuaj

Share Button

Përshëndetje, Samurai!

Me numrin e faqeve në internet gjithnjë e në rritje, duke identifikuar niches fitimprurëse po bëhet një proces i vështirë.

Shuma e cilësisë së dobët dhe përmbajtjen e kopjuar vazhdon të baltë ujërat.

Çdo i ngrohtë mund të duket si një treg të lartë të konkurrencës.

Por ndërsa një kamare mund të duket të ketë një sasi të madhe të konkurrencës, në të vërtetë disa nga faqet që përbëjnë numërimin e konkurrencës (SEOC) nuk mund të jenë kërcënimet reale.

Hapur deri modul Keyword Research Tregut Samurai-së dhe të shtoni fjalen "se si të përdorin Notepad", pastaj të analizuar atë.

Siç mund ta shikoni, SEOC për këtë fjalen normalisht do të ju dërgojnë kandidon për kodrat!

Por kur ju të klikoni përmes për të parë faqet në Google, ju filloni të vini re një prirje. Pothuajse asnjë nga faqet që shfaqen për fjalen janë duke u përpjekur të jetë atje.

Një numër i madh prej tyre janë të forumit komente, faqet e vetme të cilat përfshijnë fjalen, por nuk janë engineered për të rangut.

Tani në qoftë se ju do të shikoni në rezultatet faqe kërkimi për çdo fjalen, ajo do të bëjë Keyword Research një proces shumë i mundimshëm, i paefektshëm.

Pra, si nuk kemi gjetur të konkurrencën e vërtetë për një vend?

Kjo është ku një tipar i ri në modulin e Keyword Research Tregut Samurai-së vjen në.

SEOUC kryen një kërkim në Google duke përdorur funksionin INURL, kështu që rezultati do të ju tregojnë se sa shumë faqe në indeksin e Google-it të përmbajë fjalen në URL e tyre.

Faqet të cilat kanë një fjalen në URL e tyre janë shumë më shumë gjasa të jetë në mënyrë aktive duke konkurruar në një vend, në vend se vetëm duke qenë aty rastësisht.

Kjo e bën SEOUC një tregues shumë i dobishëm i konkurrencës aktiv për një kamare.

Me vendosjen e një filtër ndërmjet 500 dhe 1000 për SEOUC ju do të jetë në gjendje të shpejt dhe me lehtësi të analizuar listën tuaj të fjalë kyçe për të gjetur të cilat kanë konkurrencë më aktive.

Nëse ju tashmë vetë Samurai Tregut ose Domain Samurai atëherë ky tipar i ri është tashmë në dispozicion për ju. Kjo është pjesë e modulit të lirë Keyword Research tonë.

Ju do të duhet për të rinovuar në versionin e fundit për të fituar qasje në këtë funksion të ri.

Nëse ju jeni ende të marrë një kopje të Samurai Tregut, ju mund të merrni atë këtu.

Ky tipar i ri është pjesë e hulumtimit modulit tonë fjalen i lirë, kështu që ju nuk duhet të jetë një përdorues i paguar për të fituar qasje në këtë tregues të fuqishëm të ri të konkurrencës.

============

Alex gjelbër