Spotlight on monetization

Pavarësisht numrit të vizitorëve faqen tuaj merr, në qoftë se ju nuk mund të konvertohet vizitorëve në konsumatorëve, të gjithë kohën dhe përpjekjet tuaja është tretur.

Pra, sot ne jemi kthyer në qendër të vëmendjes modul Tregut Samurai e monetization për të parë në disa nga më të mirë dhe më efektive metodat e gjenerimit të cashflow nga vizitorët.

Si për të gjetur Produkte & Vlerëso realizueshmërisë së tregut

Hapi i parë është testimi një treg për të siguruar se ajo është vlerë ndjek.

Kjo video do të ju nga një shesh - shpërndarë disa mite të zakonshme rrethojnë qëndrueshmërinë e tregut, dhe të ju udhëzojë nëpërmjet procesit të gjetjes së produkteve.

Si të shkruani një ad bindëse në minuta

Tjetër që ju duhet për të promovuar produktin tuaj për vizitorët tuaj.

Shkrimi efektiv shitjes kopje përdoret për të jetë e vështirë - por jo më. Në këtë video, Brent ju merr hap pas hapi përmes krijimit të një ad bindëse për produktin tuaj.

Si të botojnë një reklamë për Your Website

Sigurisht një herë ju keni gjetur një produkt dhe të krijuar ad tuaj, ju do të duhet për të marrë atë ad në para të klientëve tuaj.

Në këtë video Anthony do t'ju tregojë gjithçka që ju duhet të dini për të publikuar reklama juaj në blogun tuaj, duke përdorur Samurai Tregut.

Key për qëndrueshmërinë e Tregut

Pasi të keni shikuar këto video ju do të keni të gjitha mjetet që ju kërkojnë për të gjetur tregje të qëndrueshme - një arritje të madhe për çdo marketer internetit.

Është koha për të boot up Samurai Tregut dhe të filloni!

Modul Tregut Samurai e Monetization është pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut. Nëse ju nuk e keni blerë Samurai Tregut, dhe ju doni qasje në modulin e monetization, klikoni këtu për të blerë tani.

Alex
PS - Javën e ardhshme ne do të kthyer në qendër të vëmendjes të publikojë përmbajtjen Module.