Qendër të vëmendjes në monetization

Share Button

Pavarësisht nga numri i vizitorëve faqen tuaj merr, në qoftë se ju nuk mund të konvertohet vizitorëve në konsumatorëve, të gjithë kohën tuaj dhe përpjekje është tretur.

Pra, sot ne jemi kthyer në qendër të vëmendjes në modul Tregut Samurai e monetization të shikojmë në disa nga më të mira dhe më efektive metodat e gjenerimit cashflow nga vizitorët.

Si për të gjetur produkte dhe vlerësojë realizueshmërinë Tregut

Hapi i parë është duke testuar një treg për të siguruar se ajo është me vlerë ndjek.

Kjo video do të ju nga një shesh - shpërndarë disa mite të zakonshme që rrethojnë qëndrueshmërinë e tregut, dhe të ju udhëzojë nëpërmjet procesit të gjetjes së produkteve.

Si të shkruani një ad imponues në minuta

Tjetra ju duhet për të promovuar produktin tuaj për vizitorët tuaj.

Shkrimi shitjet efektive kopje përdoret për të jetë e vështirë - por jo më. Në këtë video, Brent ju merr hap pas hapi përmes krijimit të një ad bindëse për produktin tuaj.

Si për të publikuar një reklamë në faqen tuaj

Sigurisht që një herë ju keni gjetur një produkt dhe ka krijuar ad tuaj, ju do të duhet të marrë atë ad në frontin e klientëve tuaj.

Në këtë video Anthony do t'ju tregojë gjithçka që ju duhet të dini për të publikojë shpalljen tuaj në blogun tuaj, duke përdorur Samurai Tregut.

Key për qëndrueshmërinë e Tregut

Pasi të keni shikuar këto video ju do të keni të gjitha mjetet që ju duhet për të gjetur tregje të qëndrueshme - një arritje e madhe për çdo marketer internetit.

Është koha për të boot up Samurai Tregut dhe të ketë filluar!

Moduli i Tregut Samurai e monetization është pjesë e versionit të plotë të Samurai Tregut. Nëse ju nuk e keni blerë Samurai Tregut, dhe ju doni qasje në modulin monetization, klikoni këtu për të blerë tani.

Alex
PS - Javën e ardhshme ne do të jetë kthyer në qendër të vëmendjes për të publikojë përmbajtjen Module.