Happy Birthday i parë i Tregut Samurai

Share Button

Samurai Tregu është duke festuar ditëlindjen e saj të parë!

Ka qenë padyshim një vit i zënë!

Çdo muaj, me mijëra më shumë njerëz fillojnë duke përdorur Samurai Tregut - duke shtuar dhjetëra-e-mijëra njerëz të cilët hapur Samurai Tregut dhe përdorin çdo ditë në internet marketing e tyre.

Por ky është vetëm fillimi ...

Të fundit 365 ditë - dhe në të ardhmen

Çdo ditë ka punuar, Samurai Tregut merr një pak më të mirë ...

Diçka e re është zhvilluar ...

Diçka e mirë është përmirësuar ...

Diçka është innovated, ose zbuluar për herë të parë ...

Apo diçka "e pamundur" është zgjidhur ...

Dhe çdo ditë, të gjithë ne që përdorin Samurai Tregut të parë frytet e kësaj. Ne kemi marrë rezultate më të mira në fushën e marketingut tonë online për shkak Samurai Tregut mban shtyjnë kufijtë e përmirësimit.

Por kjo nuk ndodh vetvetiu ...

Panumërta të njerëzve meritojnë falënderimet tona për të ndihmuar në formë Samurai Tregut në atë që është sot.

Që nga ajo është ditëlindjen 1 e Samurai Tregut, më lejoni të ndaj tyre dhe kontributet e tyre me ju ...

-

1) Noble Samurai 9

Këta janë njerëz që hanë, flenë dhe frymë Samurai Tregut çdo ditë.

Akrepave të sahatit nga e majta në të djathtë: Michael (zhvilluesi), Arlen (zhvilluesi), Andrea (zhvilluesi), Mark (marketingu), Eugene (i çmendur shkencëtar), Brent (marketingu), Ben (marketingu), Warwick (mbështetje), Miriamit (mbështetje).

Thank-you për gjithçka që ju keni bërë.

Nga ditët e para kur ju ishin duke fjetur në qoshet e zyrës vetëm për të mbajtur deri me kërkesën, për punën e madhe dhe të orëve të gjata që ju vënë në çdo ditë, për faktin se ju shpesh punojnë pas orarit dhe gjatë fundjavës - përkushtimi juaj nuk ka shkuar pa u vënë re ...

Nëpërmjet Samurai Tregut, ju keni bërë një ndryshim në dhjetëra-e-mijëra jetën e popujve.

-

2) Specialistët

Ndërsa ata nuk janë pjesë e përditshme e ekipit Samurai Tregut, këta njerëz të gjithë kanë kontribuar aftësitë e tyre unike për ekipin në kohë kritike.

Foto lart (e majta në të djathtë): Ben Stickland, Aaroni, Terry, David, Nick, Chris.
Nuk Foto: Levi, Anna, Andrea, Robert

Thank-you për të qenë atje në kohën që ne të ju nevojiten më.

Ndihma juaj ka menduar ne ishim në gjendje për të luftuar disa probleme të vështira në momente të rëndësishme në rritjen tonë - dhe Samurai Tregut nuk do të jetë aty ku është sot pa ju.

-

3) Dhe, më e rëndësishmja ... JU!

Mijëra njerëz kanë ndihmuar të formojnë Samurai Tregut ...

Por askush më shumë se njerëzit që përdorin Samurai Tregut.

Ju jeni këshilltarët Tregut Samurai e më të mëdha, avokatë më të mëdha, dhe kontribuesit më të mëdha.

  • Sepse ju ndarë përshtypjet tuaja me ne - ne kemi qenë në gjendje të përdorin idetë tuaja, reagime dhe frustrimet për të krijuar karakteristika të ftohtë të reja, dhe për të zgjidhur probleme të mëdha online marketing brenda Samurai Tregut.

  • Sepse ju ndahet Samurai Tregut me miqtë tuaj - Samurai Tregut shkoi nga të qenit relativisht e panjohur, me mjet "must-have" për këdo që është serioze në lidhje me të paturit e një biznes fitimprurës online.
  • Sepse ju ndahet këshilla tuaj dhe truket për të përdorur Samurai Tregut me të tjerët - mijëra e përdoruesve Samurai Tregut të ri ishin, për herë të parë, në gjendje të kuptojnë koncepte të rëndësishme të marketingut, dhe të marrin vendime fitimprurës të marketingut.

Thank-you për ju të gjithë.

Ju vazhdojnë të jenë burimi më i madh frymëzimi për karakteristikat e tregut të ri Samurai, kontribuesit më të mëdhenj të informacionit në komunitet Samurai Tregut, dhe referrers më e madhe e përdoruesve të rinj në komunitetin Samurai Tregut.

Çdo ditë, kur ne veprojmë në këshillat tuaja dhe reagimet për të bërë Samurai Tregut edhe më të mirë, kjo është për shkak se ju zgjodhi që të jetë pjesë e ekipit tonë.

Pra edhe një herë - thank-you.

Ne nuk do të jetë këtu sot pa ju.

:)