Gërmimet më thellë në udhëheqjen e tregut

Share Button

Hi Ekipi,

Studim tregu krijon të kuptuarit e tregut.

Kuptimi i tregut krijon udhëheqësit e tregut.

Liderët e tregut të krijuar mundësitë në tregjet e tyre - duke përfshirë mundësinë për të zgjedhur drejtimin e tregut tuaj, dhe mundësinë për të bërë fitime të mëdha në një treg.

Por kjo buron nga Studim tregu.

Nëse ju keni qenë lexuar blog Ed Dale kohët e fundit, ju do të dini se unë e kam huazuar "hulumtimi i tregut, të kuptuarit e tregut ; Market Leadership "Mantra nga ai.

Por sot, unë dua të fillojnë duke e bërë të "vërtetë" për ju.

Unë dua të ju tregojë një tipar kohët e fundit-e shtuar brenda Samurai Tregut, dhe të ndajnë me ju disa strategji të veçanta për mënyrën se si për të marrë vlerën më të madhe jashtë diçka që është aq deceptively thjeshtë që praktikisht të gjithë do të vë re atë ...

... Kjo është, të gjithë me përjashtim të ju - sepse ju jeni duke lexuar këtë blog post të drejtë tani.

Pra, le të hapur Samurai Tregut, dhe të hapë disa mundësi për udhëheqjen e tregut ...

Getting një kuptim më të thellë të Tregut

Këto shigjeta të reja u shfaq në versionet e fundit të Samurai Tregut.

Shumë prej jush kanë vënë re ata tashmë (ju do të shihni ato brenda SEO Konkurrencës dhe Keyword Research moduleve të) - dhe funksioni i tyre është shumë e thjeshtë ...

Kliko tyre, dhe ata do të hapë burimet e papërpunuara të dhënave për ju në një web-shfletues.

Kjo do të thotë në qoftë se ju klikoni mbi AdWords reklamuesit (AWA) numrat në modulin e Keyword Research, ju do të shihni reklamuesit AdWords për atë fjalë.

Nëse ju klikoni në Page Backlinks (BLP) ju do të merren për një listë të backlinks të jashtme duke treguar në atë faqe.

Nëse ju klikoni mbi SEO Konkurrencës (SEOC) akuza në modulin e Keyword Research, ju do të shihni të gjitha faqet web që përmend fraza fjalen në faqet e tyre (të gjithë konkurrentët tuaj SEO)

... Dhe kështu me radhë!

Thjeshtë, po.

E rëndësishme? Shumë.

Vlera e Gërmimet Deeper

Unë do të shkoj në disa shembuj të veçantë se si të përdorni këtë funksion në një moment.

Megjithatë, siç e kam përmendur tashmë, vlera reale e kalon nëpër këto të dhëna të para me dorë është që të bëhet i zhytur në tregun tuaj.

(Natyrisht kjo është për njerëzit të cilët kanë zgjedhur tashmë një treg - sepse në qoftë se ju e bëri këtë për çdo treg që potencialisht të interesuar ju, ju mund të kaloni përgjithmonë mësuar nga faqet e tjera)

Duke punuar se ku, dhe si, konkurrentët tuaj janë duke marrë lidhjet e tyre;

Duke punuar se çfarë ata janë të shitur, se si ata janë të marketingut atë, dhe atë që pikat e tyre të çmimeve janë;

Duke punuar se çfarë vlerësoni konkurrentët tuaj janë dhënë për klientët potencial ...

... Ju do të kuptoni më mirë të tregut, dhe të pajisur veten të jetë lider në treg.

Dhe udhëheqja e tregut mund të jetë një nga mundësitë e pakta më të vlefshme për ju në internet marketing tuaj.

Çfarë të bëjë tjetër

Hapur deri Samurai Tregut, dhe të fillojnë duke klikuar mbi SEOC ose rezultatet AWA në modulin e Keyword Research.

Përdorimi i rezultateve të "gërmoj më thellë" në tregun tuaj dhe për të gjetur se çfarë ju mund të zbuloni në lidhje me konkurrentët e juaj:

  • Çfarë produkte mund ata shesin, çfarë çmimi pika janë ata të shitur në, dhe se si janë ata pitching prodhimet e tyre?
  • A ka mundësi për të përmirësuar strategjinë tuaj të marketingut, dhe të përdorin disa nga idetë e tyre të mira?
  • A ka mundësi për të marrë lidhjet nga faqet e tyre? (Blogs, forume, lidh faqet, etj)
  • A ka mundësi që të punojnë së bashku me njerëzit që tashmë janë duke e bërë të holla në treg?

Analizo të lartë 10 konkurrentët në konkurrencën e modulit SEO too:

  • Cilat vende janë ata duke marrë backlinks e tyre nga? Mund të merrni backlinks nga ato faqet too?
  • A kanë ndonjë Qeveri / backlinks Arsimore (.gov / edu)? Mund edhe të merrni lidhjet nga vende të njëjta?

Dhe analizuar përmbajtjen në faqet më të lartë në tregun tuaj:

  • Çfarë informacioni të madhe kanë ata, që ju duhet të jetë duke folur për në faqen tuaj?
  • Sa janë ata të komunikuar me e tregut / klientët e tyre në mënyrë të vazhdueshme? (Feeding kopenë)
  • Çfarë vlera janë të dhënë në tregun e tyre? Sa janë ata ta dorëzojnë atë?
  • Me gjithë këtë në mendje, si mund të japë vlerën më të madhe për klientët tuaj? (Search Engine renditjen favorizojnë vlerë-marrësve)

Kjo është se si të kalojë që duke përdorur Samurai Tregut për SEO, për të përdorur Samurai Tregut për Mirëkuptim Tregut dhe udhëheqja e tregut.

Pra, të hapur Samurai Tregut tani, dhe të luajë me këtë tipar të vogël të ri.

Çfarë ju të zbuloni në lidhje me tregun tuaj?

Brent