7 New Keyword Research Veçori

Share Button

Ho-Ho-Ho, Samurai!

Këtë vit ne jemi duke i dhënë dhurata në fillim, dhe i liruar 7 karakteristika të reja - të lirë për të gjithë përdoruesit Samurai Tregut, si dhuratë tonë për ju.

Për të filluar, të hapur Samurai Tregut tani dhe përditësimin në versionin e fundit.

Shënim: Nëse Samurai Tregut nuk i bën auto-update, kap kopje të fundit duke përdorur tuaj unik linkun download ...

... Ose në qoftë se ju nuk jeni një përdorues Samurai Tregut ende [sakrilegj!], të nënshkruajë për një kopje gjykim të lirë të Samurai Tregut këtu për të marrë qasje të lirë në këto mjete të reja.

Pasi ju jeni drejtimin e Samurai Tregut v0.80.6, është koha për të filluar eksplorimin e 7 dhuratat që ju keni marrë:

Dhuratë # 1: Mbështetje e plotë Gjuhë e huaj e fjalë-kyçeve

Samurai Tregut ka qenë vetëm në gjendje të sigurojë të dhëna të sakta e kërkimit për gjuhën angleze ... që do të thotë miqtë tanë në Gjermani, Japoni, Serbia, Turqia dhe Amerika e Jugut u lanë në errësirë ​​...

... Deri më sot.

SEOs që tashmë e njohin implikimet e këtij funksion të ri tani janë salivating në eksitim, si ata imagjinoni miliona niches pashfrytëzuar jo-anglisht të gjuhës që janë atje.

Tani, Samurai Tregut do të japë të gjithë ata për ju - jo vetëm në anglisht, por në gjermanisht, kinezisht, portugalisht, spanjisht, italisht, rusisht, turqisht, arabisht, hebraishte, Holandisht, Danisht, japoneze, koreane, Greqisht, Vietnamese, Urdu, Hindi dhe rreth një duzinë më shumë gjuhë. [Phew!]

Dhuratë # 2: Titulli i Konkurrencës

Deri më tani më i madh faktor SEO rangut nëse është apo jo ju përdorni fjalen ju jeni i synimeve të dhënësit në tag tuaj titullin.

Ajo e mori të jetë gjëja më themelore që ju mund të bëni në SEO - dhe në qoftë se konkurentet tuaj nuk janë të paktën duke bërë këtë, ju mund të pothuajse të garantojë renditjen mira.

Pra, nuk do të ishte i dobishëm për të të treguar, në fazën fjalen hulumtim, sa konkurrentët janë duke përdorur fjalen në tags titullin e tyre?

Tani Samurai Tregut ka rëndësi se sa shumë vende përdorin fjalen (në çdo fjalë e rendit) në tags titullin e tyre ("allintitle").

Ne e quajmë këtë një "e Michelle MacPhearson përditësim "- ajo i është na hounding për këtë një të tillë. ;)

Dhuratë # 3: Përfshirja Shtesë

Ever marrë një bandë e fjalë kyçe brenda Samurai Tregut që nuk ishin me të vërtetë të rëndësishme?

Me shumë ...

Mjet fjalen Tregut Samurai-së brez Rinxjerr sugjeron 200 e fjalë kyçe më të rëndësishme.

Por në qoftë se ka vetëm [them] keywords 50 super-relevante në dispozicion, ju do të merrni ato 50 fjalë kyçe shumë të rëndësishme, dhe një 150 shtesë lidhur (por më pak të rëndësishme) fjalë kyçe - për një total prej 200 fjalë kyçe.

Tani, ju merrni për të zgjedhur ose nëse nuk doni të shihni fjalë kyçe të tjera të ngjashme (por potencialisht më pak relevante) - në kliko e një butoni.

Dhuratë # 4: Phrase Length Filter

Frustruar që fjalë kyçe që janë 1-2 fjalë të gjatë të ketë konkurrencë shumë? Dëshironi të shpejt të të shpëtoj nga ata 6-10 fjalë kyçe të fjalës?

Vetëm të përdorni filtrin Phrase Length:

Easy!

Dhuratë # 5: Keywords pozitive

Ndonjëherë ju vetëm doni të shihni fjalë kyçe që përmbajnë fjalë të caktuara.

Për shembull, nëse ju jeni duke kërkuar në "Training Dog" tregut, dhe ju vetëm doni të shihni fjalë kyçe relevante që përmendin fjalën "Training" - si "Training Puppy", "Labrador Training", "qen qimedredhur Training", "rottweiler Trajnim "etj

Tani ju mund të vendosni një Pozitiv Keyword Filter, dhe shoh vetëm fjalë kyçe që përmbajnë këtë fjalë apo fraza.

Ju gjithashtu mund të përdorni mjet pozitiv fjalen për të përqëndrohet kërkimin tuaj fjalen në një pjesë të vogël të fjalë kyçe të veçanta.

Dhuratë # 6: Importo Keywords nga një tekst (txt) Dosje

Doni të importit fjalë kyçe në Samurai Tregut për analiza?

Samurai Tregut mund tani listat e hapura të fjalë kyçe të drejtpërdrejtë nga fotografi tekst në "Generate Keywords" fazë.

Dhuratë # 7: Shto permutations

Një nga frustrimet që kam me të dhëna fjalen është urdhër fjalë.

Si mund të dini që version i një fjalen është më e mirë për të zgjedh për?

"Web site kopje", "web site kopje", "web site kopje", "kopje faqe web", "kopje faqe web" ose "faqe web kopje"?

Zgjidhja: Vetëm të krijojë një skedë për atë fjalë në Samurai Tregut, dhe e goditi "Shto permutations"

Samurai Tregut tani do të mix-dhe-ndeshje fjalët brenda një fjalen, duke e lejuar ju që të merrni të dhënat e trafikut frazë-ndeshje për çdo ndryshim (dhe SEO dhënave të Konkurrencës), dhe për të gjetur një të cilat me të vërtetë është më e mirë për të zgjedh për.

Gëzojnë këto karakteristika të reja!

Ne i krijuam ata për ju për të mbajtur - si dhuratë tonë për ju - nëse ju jeni një gjyq, i lirë, i paguar ose përdorues.

Për përdoruesit e paguara - ne do të jetë duke punuar shumë gjatë periudhës së Krishtlindjeve-New-Vjeçar, bug-testimi edhe karakteristika më të reja që do të lëshuara ekskluzivisht për përdoruesit e paguar e Samurai Tregut.

2009 është formësimin deri në jetë një tjetër lojë në ndryshim vit për të gjithë duke përdorur Samurai Tregut, dhe ne nuk mund të presim që të merrni ju duke përdorur pjesën tjetër të tiparet që kemi në dyqan për ju.

Brent

PS - kam harruar të përmend ... Nuk ishte edhe një tipar ne shtuar ... Vetëm diçka zbavitëse për të "marrë në frymën e gjërave".

(Ajo duhet të jetë gjëja e parë që ju do të vini re kur ju drejtuar Samurai Tregut.)