Duke përdorur Samurai Tregut për Strukturimin Semantic Site

Share Button

Hi Ekipi

Kjo është diçka që unë kurrë nuk kam thënë ju në lidhje.

Disa njerëz kanë punuar tashmë këtë, për veten e tyre ...

Dhe kjo është arsyeja Samurai Tregut punon ashtu siç bën sot.

Në fakt, Samurai Tregut është ndërtuar rreth kësaj ...

Para se të Samurai Tregut u lirua për publikun, ne kemi qenë duke përdorur të njëjtat mjete veten për të bërë semantik analizë strukturën faqe për faqet që ne po ndërtojnë.

Arsyeja ishte e thjeshtë - me faqen strukturimin e duhur, duke lidhur dhe përdorim fjalen (të gjitha duke përdorur fjalë kyçe semantike relevante) ne mund të arritur renditjen e me më pak lidhje, pak PageRank dhe më pak terren moshë.

Dhe kjo do të thoshte një kthim të mirë të investimeve nga ndonjë punë SEO ne e bëmë.

"Rezultatet më të mira? Më pak përpjekje? Si mund ta merrni këtë !? "Unë dëgjoj ju thoni.

E pra, më lejoni të ju tregojnë se çfarë ne ishim duke bërë - dhe se si ju mund të bëni vetë.

Si të "Shpij" Your Site - Samurai Style!

Së pari, gjëja e parë ...

Ju duhet të gjeni një faqe core fjalen - diçka që ka nivele të larta të trafikut, nivele të larta të vlerës, dhe nivele relativisht të ulëta të konkurrencës.

Çdo gjë do të sillen rreth këtij fjalen e thelbësore.

Gjetja e një fjalë kyç Core

Ju jeni në kërkim për fjalë kyçe të lartë të trafikut,-të konkurrencës të ulët, me vlerë të lartë këtu.

Më pëlqen për të vënë filtrat e mia Samurai Tregut në këto nivele: Mbi 80 hits në ditë në SEOT, nën 100,000 faqe konkurruese në SEOC (edhe pse nën 30,000 është më e mirë), mbi 15% fraza përdorim në PBR dhe mbi 1 në SEOV.

Megjithatë, unë personalisht doja të shihja diçka që është më e mirë se nivelet minimale zhveshur.

SEO Analiza mbi Main tuaj Faqes Keyword

Tjetra, ju do të dëshironi të bëni analiza SEO Konkurrencës për të siguruar që ju jeni të konkurrojnë në një treg ku të rinj, PageRank ulët, faqet e optimizuar dobët me disa lidhje janë tashmë të rangut.

Ajo që më pëlqen në lidhje me këtë shembull është PageRanks ulëta të faqeve që shfaqen në krye të 10, mungesa e mbi-faqe optimization në shumicën e vendeve, dhe nivelet e ulëta të Page backlinks në faqet.

Moshat e disa nga sferat, fakti se shumica vende kanë DMOZ ose Yahoo! Directory backlinks, dhe numri i lartë i domain backlinks bëjnë të mendoj dy herë për këtë fjalen.

Unë ende mund të provoni atë - por me këta faktorë që punojnë kundër meje, shanset e mia për të marrë atë vend gënjeshtërt lartë lehtë mund të jetë më e vështirë - dhe që do të thotë se mund të marrë një shumë më shumë punë për të arritur atje.

Rifokusuar kërkimin tuaj fjalen

Pasi të keni këtë core faqe fjalen, të krijuar një projekt të ri në Samurai Tregut për fjalen kryesore faqen tuaj këtë fjalen - sepse ne jemi duke shkuar për të rifokusuar analizën tonë mbi këtë një fjalen.

Filloni duke gjeneruar fjalë kyçe rreth këtij fjalen duke përdorur opsionin Google Sinonim Tool me "Përfshi shtesë" zgjedhur.

Gjej Kategori Keywords

Nga përgjimi në sinonim Tool Google-it për të gjeneruar fjalë kyçe, Samurai i tregut është në gjendje të tregojë se deri në 200 që kanë të bëjnë "degë" rreth fjalen tuaj kryesor.

Ju do të dëshironi të (përsëri) të filtruar nga konkurrencë të lartë, të trafikut të ulët, fjalë kyçe me vlerë të ulët. Fjalë kyçe ne jemi të majtë me të do të jetë e mirë për tanë kategoritë web-site.

Në këtë shembull, kam kryer analiza pothuajse identike të para, kur isha duke gjetur një bazë internet fjalen - megjithatë, kam rënë minimale filtër time të trafikut në një SEOT prej 10 ose më lart.

Dhe pastaj, ka një punë pak manual ...

Hiq ndonjë fjalë kyçe që ju shihni si të parëndësishme për bazë tuaj temë duke klikuar "X" në anën e tani e djathtë të fjalen. Dhe ju do të lihet me një listë të bukur e të rëndësishme, të vlefshme, të trafikut të lartë, fjalë kyçe të ulët të konkurrencës - si kam më sipër.

Neni Keyword Research

Klikoni mbi ikonën kyç pranë ndonjë të kategorisë tuaj të fjalë kyçe atë për të hapur atë në një skedë të re - dhe të bëjë disa kërkime fjalen për të gjetur më shumë zonat e përmbajtjes tematike brenda secilës kategori.

Për këtë hap, është i dobishëm për të përdorur opsionin Google Kërko fjalë kyçe, si dhe sinonim Tool Google me "Ignore shtesë" opsion përzgjedhur. Kjo do t'ju japë një "bisht të gjatë" listë të mirë të temave.

Hapi tjetër është hulumtimin dhe krijimin e përmbajtjes web-faqen në çdo një nga këto fusha tematike.

Por si mund të kërkimit këto fusha temë?

Gjej Përmbajtja: Research ose ribotoni

Tregut Samurai-së "Gjej Content" modul është qëllimi-projektuar për këtë!

Ajo është ndërtuar për të hulumtimit të përmbajtjes që është botuar tashmë në internet për të ndihmuar ju për të shkruar artikuj tuaj, ose për të gjetur artikuj që ju mund të ribotoni ligjërisht (edhe pse kontrolloni termat faqe dhe kushtet para se të bëjnë këtë.)

Klikoni mbi ikonën kyç pranë fjalen, shkoni te gjeni përmbajtjen tab, dhe të fillojnë kërkimin.

Ne mund të analizuar përmbajtjen në bazë të faktorëve të autoritetit këtu.

Përmbajtja që ka PageRanks larta, Backlinks dhe Mosha mund të jetë një shenjë e informacionit të cilësisë së mirë - dhe një artikull i mirë për kërkime para se të shkruar artikullin tuaj në të njëjtën temë.

Përmbajtja që ka PageRank të ulët, Backlinks dhe Mosha mund të jetë i kënaqur që ju mund të ribotuar në faqen tuaj për testimin e ngrohtë (sepse shkrim përmbajtje është një nga më të kohë-konsumojnë pjesë të krijimit të një të ngrohtë web-site) - dhe të shohim nëse ju mund të merrni renditjen duke përdorur artikullin e dikujt tjetër në faqen tuaj (një shenjë shumë premtues në qoftë se ju bëni!)

(Kjo është diçka unike për të Samurai Tregut. Unë jam ende për të vijnë të gjithë ndonjë softuer tjetër që analizon autoritetin e një pjesë të përmbajtjes në këtë mënyrë.)

Tjetra, ne kemi nevojë për lidhje ...

Get High-Quality Backlinks

Gjetja backlinks është e lehtë. Duke u ndalur në backlinks me cilësi të lartë, ato që do të ju japin rezultatin më të mirë për kohën tuaj dhe përpjekje, është e vështirë.

Moduli Promovimi ndihmon këtu, duke treguar PageRanks, Backlinks, dhe përdorimi i Follow / nofollow në faqet ku ju mund të merrni backlinks.

Ju jeni duke filluar për të parë se si të gjithë këtë lidhjeve-në, dhe se si çdo hap ndikon mbi të gjithë të tjerët.

Dhe duke vënë atë të gjithë së bashku, ne mund të merrni renditjen më të shpejtë në motorët e kërkimit, trafiku më shumë më shpejt, një kthim më të mirë në kohën tonë dhe përpjekje nga SEO, dhe rezultate më të mira në afat të gjatë - me më pak kohë dhe përpjekje të nevojshme.

Por ne nuk e bëjmë atë për ju.

Ne krijuam "Tregut Samurai" fillimisht (edhe para se të kemi lëshuar atë) sepse ne ishim duke bërë këto gjëra veten - dhe ne të kërkuar për të arritur rezultatet më të mira, më të shpejtë, me më pak kohë dhe përpjekje.

Hapi Next

Hapi tjetër është për të vetëm të bëjë atë!

Samurai Tregut do të ju jap marrëdhëniet semantike fjalen që ju nevojitet për faqen strukturimin, për lidhjen e brendshëm, për ndërtimin Lidhje, për tagging dhe më shumë në qoftë se ju përdorni procedurën e hulumtimit fjalen e kam përshkruar më sipër.

Nëse ju nuk keni Samurai Tregut ende -. Merrni atë Ju mund të shkarkoni një pa gjyq 12-ditore këtu .

Në qoftë se gjykimi juaj ka skaduar, ju do keni të drejtë të përdorni Keyword Research karakteristika ende -., Por ju do të duhet për të marrë versionin e plotë të Samurai Tregut për të përdorur karakteristika të tjera Ju mund të blini Samurai Tregut për qasje jetë në të gjitha tiparet e Samurai Tregut këtu .

Si unë them, këto struktura kuptimore faqe mund të ju ndihmojë për të marrë rezultate më të mira në motorët e kërkimit, me shumë më pak përpjekje dhe më pak lidhje. Kështu që unë ju sfidë për të provoni duke përdorur ato për veten tuaj duke përdorur Samurai Tregut, dhe të shohim rezultatet që ju merrni.

Brent